Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Αυτή η Ρωσίδα που έχω τώρα είναι 20 χρόνια μικρότερη.Η Βαλτική ήταν 25 χρόνια μικρότερη όπως και η Τσέχα και η Λευκορρωσίδα 30 χρόνια μικρότερη.

Αρχηγέ, με το σπορ που εξασκείς πλέον, μπορεί κάποιος και με 50 χρόνια μικρότερη..
Ναι θέλει ψάξιμο και ξεσκαρτάρισμα, αλλά είναι απλά δούναι και λαβείν..

Το φιλοθεάμων κοινό αναφέρεται στο τι θα συμβεί αν ένας μέσος 40plus τουρίστας πάει να προσεγγίσει καλό τεμάχιο 20plus.
H απάντηση είναι ότι θα πάρει ένα αρχίδι..

Και Τσεχία παίζει κάπως το παρακμιακό σκηνικό με τα υπόγεια κλαμπ,τους ροκάδες κτλ αλλά γενικά οι Σλάβες δεν έχουν επιθετική εμφάνιση με κοντο μαλλί,τατού,πίρσινγκς κτλ.
Τσεχία και ειδικά Πράγα, είναι μακράν το μέρος των μουνολίβαδων που θα βρεις τις πλέον πυροβολημένες,τατουάζ,πιρσινγκ, καμμένες γκόμενες.
Σλοβακία και ομορφότερες και πιο θηλυκές, αλλά και πιο συντηρητικές που γουστάρουν νταραβέρια μόνο με Σλοβάκους.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Το φιλοθεάμων κοινό αναφέρεται στο τι θα συμβεί αν ένας μέσος 40plus τουρίστας πάει να προσεγγίσει καλό τεμάχιο 20plus.
H απάντηση είναι ότι θα πάρει ένα αρχίδι..

Ο 40plus με γνώθι σαυτόν δε θα πάει στις 20plus,αλλά στις 30plus.Που κι εκεί μπορεί να βρει καλά κομμάτια,σε σχέση με τις εδώ 30plus

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Σλοβακία και ομορφότερες και πιο θηλυκές, αλλά και πιο συντηρητικές που γουστάρουν νταραβέρια μόνο με Σλοβάκους.
Εκτός αν είσαι μόνιμος , τότε μια χαρά γουστάρουν νταραβέρια

40αρηδες που έχουν αυτογνωσία και δεν έχουν βγει από το παιδικό τους δωμάτιο σίγουρα δεν γαμάνε στα μουνολιβαδα πάντως.

Πιθανότατα δε γαμάνε ούτε Λατινική Αμερική η ΝΑ Ασία , με μόνη τους επιλογή να πάρουν μια πέτρα και να βουτήξουν στη θάλασσα.

Αυτό για κάτι ντολμάδες που νομίζουν πως έχουν κάτι καλό να περιμένουν για να συνεχίσουν να ζουν

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.799
Πόντοι
1.056
Τσεχία και ειδικά Πράγα, είναι μακράν το μέρος των μουνολίβαδων που θα βρεις τις πλέον πυροβολημένες,τατουάζ,πιρσινγκ, καμμένες γκόμενες.

Οι Σλοβάκες πάνε και με Τσέχους αλλά τους θεωρούν συνήθως γυναικάδες,άπιστους και όχι ρομαντικούς όπως οι Σλοβάκοι.Γενικά θεωρούν οτι οι Τσέχοι τους υποτιμούν,τους αντιμετωπίζουν περιφρονητικά ενώ οι Τσέχοι τους γουστάρουν και οι Τσέχες γουστάρουν τις Σλοβάκες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656

40αρηδες που έχουν αυτογνωσία και δεν έχουν βγει από το παιδικό τους δωμάτιο σίγουρα δεν γαμάνε στα μουνολιβαδα πάντως.

Πιθανότατα δε γαμάνε ούτε Λατινική Αμερική η ΝΑ Ασία , με μόνη τους επιλογή να πάρουν μια πέτρα και να βουτήξουν στη θάλασσα.

Αυτό για κάτι ντολμάδες που νομίζουν πως έχουν κάτι καλό να περιμένουν για να συνεχίσουν να ζουν

Οπως και γκεουλες οπως εσύ που κοιμουνται και ξυπνουν με τη σκέψη μου

Βεβαια εγώ δεν είμαι κακός,σας εύχομαι να βρειτε όλες τον Ταιλερ των ονειρων σας και να ζήσετε ευτυχισμένες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.799
Πόντοι
1.056
Κλασσική Σερβία.Βλέπετε την ξένη τουρίστρια με το κόκκινο πόσο έχει καυλώσει μετά το 2:51.

VbDvJq.png

S7f8a9.png

Μετά ρωτάει το γκόμενο darling,can you make some pull ups like Milan?

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Οπως και γκεουλες οπως εσύ που κοιμουνται και ξυπνουν με τη σκέψη μου

Βεβαια εγώ δεν είμαι κακός,σας εύχομαι να βρειτε όλες τον Ταιλερ των ονειρων σας και να ζήσετε ευτυχισμένες
γράψε γρήγορα και κάνε λογκαουτ πριν σε πάρει χαμπάρι η τσατσα που σε φιλοξενεί

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
γράψε γρήγορα και κάνε λογκαουτ πριν σε πάρει χαμπάρι η τσατσα που σε φιλοξενεί

Την δικια σου τσατσα τη βλέπω κάθε μέρα απ'το μπαλκονι μου,στα ειπα και την άλλη φορά.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Την δικια σου τσατσα τη βλέπω κάθε μέρα απ'το μπαλκονι μου,στα ειπα και την άλλη φορά.
Ρε τύπε άλλαξε φωτό προφίλ. Μη βάζεις άτομα από χώρες στις οποίες δεν έχεις πλησιασει στα χίλια χιλιόμετρα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Ο 40plus με γνώθι σαυτόν δε θα πάει στις 20plus,αλλά στις 30plus.Που κι εκεί μπορεί να βρει καλά κομμάτια,σε σχέση με τις εδώ 30plus

Τι γνώθι σαυτόν ρε συ, διαβάζεις και τόσα χρόνια bou :2funny:
Εννοείται ότι όλοι γαμάμε 20 χρόνια μικρότερες 8άρια plus κερνώντας τες μία πάστα :2funny:

Αυτό το διαπίστωσα από πρώτο χέρι όταν έμεινα μόνιμα,
αλλά ποιος είναι μόνιμος από όσους γράφουν εδώ μέσα στο μπλοκ.

Μπρατισλάβα εν τω μεταξύ πετύχαινα παντού Έλληνες φοιτητές ενώ Πράγα σχεδόν ποτέ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Τι γνώθι σαυτόν ρε συ, διαβάζεις και τόσα χρόνια bou :2funny:
Εννοείται ότι όλοι γαμάμε 20 χρόνια μικρότερες 8άρια plus κερνώντας τες μία πάστα :2funny:

αλλά ποιος είναι μόνιμος από όσους γράφουν εδώ μέσα στο μπλοκ.

Μπρατισλάβα εν τω μεταξύ πετύχαινα παντού Έλληνες φοιτητές ενώ Πράγα σχεδόν ποτέ.
Μετρημένοι όσοι έχουν ζήσει μόνιμα.

Αλλά εδώ εκφράζουν άποψη και άτομα που βλέπουν τα ίδια ντουβάρια από όταν ήταν στο δημοτικό

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Μετρημένοι όσοι έχουν ζήσει μόνιμα.

Αλλά εδώ εκφράζουν άποψη και άτομα που βλέπουν τα ίδια ντουβάρια από όταν ήταν στο δημοτικό

Εντάξει, μπορεί να είναι καταθλιπτικός και απαισιόδοξος, αλλά πρέπει να του πιστώσουμε ότι προκειμένου να γαμήσει δεν έγινε vegan lgtbq μολώχα να παρελαύνει μαζί με τους άλλους beta ετεροφυλόφιλους στην παραλία Νίκης μπας και τον βρέξει:2funny:

Ούτε εγώ τα ξέρω όλα, απλά αν δεν έχω πάει κάπου, δεν γράφω τίποτα π.χ.Μολδαβία ή ολόκληρες ηπείρους όπως Αφρική ή Ασία..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.799
Πόντοι
1.056
Είχε δυνατότητες ο Σάντμαν απλά δε βρέθηκε κάποιος να του ανοίξει τα μάτια να πάρει μπρος.
Στα πόδια του έχει την παραλία Κατερίνης,το Βελιγράδι είναι κοντά,ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσει.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.047
Πόντοι
2.356
αλλά ποιος είναι μόνιμος από όσους γράφουν εδώ μέσα στο μπλοκ
Ησουνα εσυ ρε ΒΠ Τσεχια(εστω για 6 μηνες),εγω Μολδαβια 5 χρονια(τα μετραω οταν πηρα σπιτι και μετα),ο μιδας Ρουμανια για μεγαλο χρονικο διαστημα,ο ντερτι 3 χρονια Ουκρανια(ενταξει δεν γραφει πλεον),ο ντοκτορ λαβ Πολωνια(σταματησε και αυτος).
Το οτι δεν ειμαστε σημερα παιζει σιγουρα ρολο γιατι αλλαξαν καποια πραγματα ...
Προσωπικα τον λογαριασμο στο μπου τον ειχα ανοιξει πανω για να δινω πληροφοριες απο το μετωπο :grin:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Είχε δυνατότητες ο Σάντμαν απλά δε βρέθηκε κάποιος να του ανοίξει τα μάτια να πάρει μπρος.
Στα πόδια του έχει την παραλία Κατερίνης,το Βελιγράδι είναι κοντά,ποτέ δεν είναι αργά να προσπαθήσει.
Δε θέλει ρε φίλε , επιλογή του είναι

Και εγώ κάποτε γαμουσα χωρίς όρια και στο μπλοκ και στη Ευρώπη. Μετά το κανόνι άρχισε να σιγαζει και πήρα το δρόμο για ΛΑΤΑΜ η Ασία. Θα μπορούσα να το παίξω φεμινιστής και δε ξέρω γώ τι , αλλά δεν ήθελα , έχουμε και ένα κούτελο.
Εντάξει, μπορεί να είναι καταθλιπτικός και απαισιόδοξος, αλλά πρέπει να του πιστώσουμε ότι προκειμένου να γαμήσει δεν έγινε vegan lgtbq μολώχα να παρελαύνει μαζί με τους άλλους beta ετεροφυλόφιλους στην παραλία Νίκης μπας και τον βρέξει:2funny:

Ούτε εγώ τα ξέρω όλα, απλά αν δεν έχω πάει κάπου, δεν γράφω τίποτα π.χ.Μολδαβία ή ολόκληρες ηπείρους όπως Αφρική ή Ασία..
οχι τύπε, κανεις λάθος. Δεν έγινε μπετας γιατί δεν έχει κύκλο. Από τα ποστ φαίνεται πως είναι μουνοδουλος (πχ έμεινε στο λεωφορείο 15 στάσεις για να συνοδεύσει μια άγνωστη) .απλα είναι αποξενωμένος και δεν του το πρότεινε καμία

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456

Κοίτα, άμα είναι 40plus με μηδέν χιλιόμετρα, είναι αργά για γούστα..
Αυτό που μπορεί να κάνει είναι ίσως να επικεντρωθεί στο σοβαρό dating
και να βρει καμιά νορμάλ κοπέλα 30plus από καμιά Σερβία,Boυλγαρία,μιας και με Ελληνίδες δεν..

οχι τύπε, κανεις λάθος. Δεν έγινε μπετας γιατί δεν έχει κύκλο. Από τα ποστ φαίνεται πως είναι μουνοδουλος (πχ έμεινε στο λεωφορείο 15 στάσεις για να συνοδεύσει μια άγνωστη) .απλα είναι αποξενωμένος και δεν του το πρότεινε καμία

Δεν το θυμάμαι αυτό με το λεωφορείο.
Εγώ θεωρώ ότι έχει οχυρωθεί πίσω από το μισογυνισμό τύπου μακ-γκάου και νομίζει ότι αν γεννιόταν στο μπλοκ θα κυκλοφορούσε αυτομάτως τη Σκλεναρίκοβα.
Πάντως αν δεν αντιμετωπίζει κάποιο τρομερό θέμα οικογενειακό ή υγείας, δε δικαιολογείται η παθητικότητά του..

Τελευταία τροποποίηση:

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.769
Πόντοι
3.506
Πάντως αν δεν αντιμετωπίζει κάποιο τρομερό θέμα οικογενειακό ή υγείας, δε δικαιολογείται η παθητικότητά του..
Δικαιολογείται στους ματαιωμένους από τη ζωή, στους καταθλιπτικούς και στους incels.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Κοίτα, άμα είναι 40plus με μηδέν χιλιόμετρα, είναι αργά για γούστα..
Αυτό που μπορεί να κάνει είναι ίσως να επικεντρωθεί στο σοβαρό dating
και να βρει καμιά νορμάλ κοπέλα 30plus από καμιά Σερβία,Boυλγαρία,μιας και με Ελληνίδες δεν..

Δεν το θυμάμαι αυτό με το λεωφορείο.
Εγώ θεωρώ ότι έχει οχυρωθεί πίσω από το μισογυνισμό τύπου μακ-γκάου και νομίζει ότι αν γεννιόταν στο μπλοκ θα κυκλοφορούσε αυτομάτως τη Σκλεναρίκοβα.
Θα καταλάβαινα μόνο αν είχε πχ καμία γυναίκα που του έκανε παιδί και το παιδί βγήκε από το μουνι της μαύρο. Αλλά αμφιβάλω,υτός είναι ηττημένος από τα αποδυτήρια και δεύτερον λες και εμείς δεν έχουμε γνωρίσει του κόσμου τις καργιολες

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Θα καταλάβαινα μόνο αν είχε πχ καμία γυναίκα που του έκανε παιδί και το παιδί βγήκε από το μουνι της μαύρο. Αλλά αμφιβάλω,υτός είναι ηττημένος από τα αποδυτήρια και δεύτερον λες και εμείς δεν έχουμε γνωρίσει του κόσμου τις καργιολες

Eννοείς μαύρο σαν να έπεσε κατά λάθος μέσα στην καμινάδα ή για μη αναστρέψιμες καταστάσεις που οδήγησαν τον φίλο μας σε κατάθλιψη και στο nickname sadman;:confused:

TAWLIRAJOAAHWEFZOEM5FEK3YI.jpg

Y.Γ. Αρχηγέ, πάντως εδώ στις φάμπρικες σαν να μας έχουν δώσει πολύ ελευθερία με το internet.
Θυμήθηκα τώρα κάτι σκατόψυχα post ότι καθαρίζουμε πατάτες και ακούμε Καζαντζίδη λησμονώντας
τη γιουβαρλόσουπα στην πατρίδα:2funny:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.799
Πόντοι
1.056
Eννοείς μαύρο σαν να έπεσε κατά λάθος μέ
Y.Γ. Αρχηγέ, πάντως εδώ στις φάμπρικες σαν να μας έχουν δώσει πολύ ελευθερία με το internet.
Θυμήθηκα τώρα κάτι σκατόψυχα post ότι καθαρίζουμε πατάτες και ακούμε Καζαντζίδη λησμονώντας
τη γιουβαρλόσουπα στην πατρίδα:2funny:

Σίγουρα οι παλιοί κλαίγονταν πολύ και είχαν καλύτερο PR.Τώρα οι μέσα είναι εξαγριωμένοι με τους νεομετανάστες γαμιάδες,κανονικά θα μας είχαν ταράξει στη διπλή φορολογία αλλά για πολλούς λόγους δεν μπορούν να το κάνουνε.
Βασικά οι τύποι την πάτησαν γιατί νόμιζαν οτι φεύγοντας εμείς θα είχαν λιγότερο ανταγωνισμό και θα φτιάχνονταν ενώ ουσιαστικά βυθίστηκαν αφού δεν υπάρχει πλέον ενέργεια και δύναμη.Βασικά σιχτιρίζουν από εδώ,βρίζουν από εκεί αλλά θα μας κλάσουν μια μάντρα αρχίδια,το νεομετανάστη γαμέα δεν τον αγγίζει κανείς.Μιλάμε για σημεία των καιρών.
Ουσιαστικά κρυφίως πιο πολύ γουστάρουν το βαθυπάκη που δουλεύει για αυτούς για ψίχουλα παρά εμάς.Ο πάκης θεωρείται στέλεχος και ο λαθρο επικείμενο στέλεχος.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom