Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
Σε όσα ελληνικά ζευγάρια κάτω των 35-40, δηλαδή με σχετικά μικρά παιδιά, έχω γνωρίσει και τέθηκε το ζήτημα της επιστροφής, συνήθως ήταν ο άντρας που ήθελε να γυρίσει και όχι η γυναίκα.
Κυρίως γιατί η γυναίκα έβλεπε το μέλλον των παιδιών στην κεντρική Ευρώπη,
ενώ ο άντρας σκεφτόταν της ψωλής του τον χαβά..
Αυτά, από ένα σύμπαν, που δεν φταίνε για όλα οι ελλεηνίδες..

Επίσης οι ελλεηνίδες νεομετανάστριες που έρχονται με καλά τυπικά προσόντα, είναι περισσότερες σε σχέση με τους άντρες.
Δηλαδή σκάνε αρκετοί σαν καλουπατζήδες,σερβιτόροι,οδηγοί και άλλες δουλειές κλάιν μάιν..
Ενώ οι ελλεηνίδες σκάνε με καλύτερα τυπικά προσόντα.
Αυτό είχε καταγραφεί και επίσημα από το Προξενείο στο Ντύσελντορφ.

Όσες έχουν προσόντα,και βρίσκουν και κανα τουρκογερμανο γαμια εκεί,εντάξει.Αλλά αυτές που πάνε μονο ως παρέα του άντρα τους για να μην είναι μονος του εκεί ή τα προσόντα τους είναι μέχρι λάντζα,αργά ή γρήγορα θα βαρεθούν και θα τον πρήξουν για να γυρίσουν

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.798
Πόντοι
1.056
Αρχηγέ, γνώρισα ΝΑΥΑΓΙΟ Έλληνα οδηγό στη Γερμανία, ο οποίος επειδή φορούσε ρούχα της Deutsche Bahn θεωρούσε τον εαυτό του....................ΕΝΣΤΟΛΟ, ότι δεν έχει καμία διαφορά με έναν πιλότο και συστηνόταν στις γυναίκες σαν ένστολος :2funny:

Mιλάμε για grande ΝΑΥΑΓΙΟ, όχι αστεία..

Πάλι καλά που δεν έσκαγε με αεροπλανάκι στο πέτο να το παίζει πιλότος όπως τα καμάκια της Ρόδου.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.798
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω πόσα παίρνουν, μπορεί και λόγω επικινδυνότητας πιο πολλά από εμένα.
Στην τράπεζα κάναμε μια κουβέντα για το πως είναι το εισόδημά μου σε σχέση με τους υπόλοιπους υπαλλήλους στο καντόνι της Ζυρίχης και είμαι στο 76%. Ο υπάλληλος μου είπε ότι μου ρίχνουν ανώτεροι τραπεζικοί υπάλληλοι,δικηγόροι,γιατροί,κ.λ.π.

Σημαντικό για μένα είναι και το status και οι συνθήκες εργασίας.
Σε γκόμενες που λοκάρω εδώ, αν συστηνόμουν σαν οδηγός η χυλόπιτα θα ερχόταν στο δευτερόλεπτο,
εκτός αν ήμουν οδηγός της φόρμουλα 1.
Επίσης οι άδειες και οι συνθήκες που έχει ένας εκπαιδευτικός, δύσκολα σε άλλο επάγγελμα..

Οκτώμιση άνοιξα το laptop, οι άλλοι ήδη κάνουν το πρώτο διάλλειμα για καφέ..
Έχω μέχρι τις 15:30 να δουλέψω πέντε 45λεπτα, ανάμεσα να συμμαζέψω κάτι powerpoints, 45 λεπτά κενό, 11:30-12:30 διάλλειμα..
Δε θα σου γράψω καν ότι έχουμε τζάμπα GA και κάτι άλλες κουλές παροχές που στην Ελλάδα ή στη Γερμανία ούτε στον ύπνο μου..

Οπότε όταν σκάσει η κόρη του καθηγητή στην Ελλάδα να τον φάει από τον κώλο θα αντικρύσει και περιουσία εκτός από άπλετο χρόνο για σεξ.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Οπότε όταν σκάσει η κόρη του καθηγητή στην Ελλάδα να τον φάει από τον κώλο θα αντικρύσει και περιουσία εκτός από άπλετο χρόνο για σεξ.

Πάει αυτή, την πήραν τα χρόνια, ούτε για χύσιμο στη μάπα δεν αξίζει πλέον..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.798
Πόντοι
1.056
Πάει αυτή, την πήραν τα χρόνια, ούτε για χύσιμο στη μάπα δεν αξίζει πλέον..

Ούτε για πούτσα του ελέους δηλαδή.Στο τέλος θα αναγκαστεί να δίνει κώλο ο ίδιος ο καθηγητής για να προωθήσει την κόρη του.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
το εισόδημά μου σε σχέση με τους υπόλοιπους υπαλλήλους στο καντόνι της Ζυρίχης και είμαι στο 76%. Ο υπάλληλος μου είπε ότι μου ρίχνουν ανώτεροι τραπεζικοί υπάλληλοι,δικηγόροι,γιατροί,κ.λ.π.
τούτο σημαίνει ότι υπερβαίνεις το 76%;
είσαι στο 25% των ευπορώτερων υπαλλήλων του καντονίου;
με βάση τη μισθοδοσία;
κι αν κάποιος έχει άλλα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν εισόδημα;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.029
Πόντοι
3.656
Οδ

Οδηγγος σε βυτιοφορο σε καλή εταιρεία ειδικά με επικίνδυνα υλικά, δηλ εύφλεκτα, παίζει να παίρνει πιο πολλά από σένα πάντως ΑΝ ξέρει κάποια γερμανικά
Αν το ξερα θαχα πάρει το δίπλωμα πριν μετακομίσω στην Αλβατια....
Καραμπαλικι δουλειά ανεργία 0 και κλαιμαιν
Η συμβουλή μου σε όσους θέλουν να την κάνουν κι έχουν 0 προσοντα, πάρτε δίπλωμα βυτιοφορου δουλέψτε ακόμα κ τζάμπα 12 μήνες Ελλάδα κι ελάτε... ΌΠΟΥ ΝΆΝΑΙ. ΑΠΌ ΟΛΛΑΝΔΊΑ ΕΩΣ ΑΥΣΤΡΊΑ
Τεράστια ζήτηση Καλές απολαβές ωράριο με το δευτερόλεπτο καθόσον ένα λάθος της εταιρείας θα της κοστίσει κάτι μύρια
Γνωστός τικτόκερ , χειριστής πρέσας μπετού, παίρνει 8500€ το μήνα στην ελβετία.
Περισσότερα δηλ από το 90% των χειρουργών στην ελλάδα των γεννημένων μετά το 1970 ....

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.798
Πόντοι
1.056
Αντε τώρα να μην αναπολεί ο άλλος Ελλάδα που στο 75% θα καθαρίζει ένα χιλιάρικο μηνιαίως.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
τούτο σημαίνει ότι υπερβαίνεις το 76%;
είσαι στο 25% των ευπορώτερων υπαλλήλων του καντονίου;
με βάση τη μισθοδοσία;
κι αν κάποιος έχει άλλα περιουσιακά στοιχεία που αποφέρουν εισόδημα;

Mόνο με βάση τις μισθοδοσίες υπαλλήλων, υπάρχει ένα 24% στο καντόνι με πιο υψηλό μισθό από εμένα.

Επίσης κάτι τραγελαφικό..
Υπάρχουν γυναίκες που το γεγονός αυτό, ΔΕΝ τους κάθεται καλά ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο κατά την γνώμη μου.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.798
Πόντοι
1.056
Mόνο με βάση τις μισθοδοσίες υπαλλήλων, υπάρχει ένα 24% στο καντόνι με πιο υψηλό μισθό από εμένα.

Επίσης κάτι τραγελαφικό..
Υπάρχουν γυναίκες που το γεγονός αυτό, ΔΕΝ τους κάθεται καλά ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο κατά την γνώμη μου.

Πολωνέζες προφανώς.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.029
Πόντοι
3.656
Αρχηγέ, γνώρισα ΝΑΥΑΓΙΟ Έλληνα οδηγό στη Γερμανία, ο οποίος επειδή φορούσε ρούχα της Deutsche Bahn θεωρούσε τον εαυτό του....................ΕΝΣΤΟΛΟ, ότι δεν έχει καμία διαφορά με έναν πιλότο και συστηνόταν στις γυναίκες σαν ένστολος :2funny:

Mιλάμε για grande ΝΑΥΑΓΙΟ, όχι αστεία..
Μιας και είπες για ένστολους έλληνες ....

ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ....
800px-First_Sea_Lord_Admiral_Sir_George_Zambellas_KCB_DSC_ADC_MOD_45155508.jpg

κοιτάξτε σε τι βαθμό έφτασε !!!!!!!!!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786
αυτό συμβαίνει νομίζω και μέσα στον γάμο
και ακόμη περισσότερο, βέβαια, όταν συμβαίνει το αντίστροφο
πχ στην ελλάδα να είναι ο άνδρας εκπαιδευτικός, ήτοι 1-2 χιλιάρικα μηνιαίως
και η σύζυγος δικαστής 2-5 χιλιάρικα

δεν θα το άντεχα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Περισσότερα δηλ από το 90% των χειρουργών στην ελλάδα των γεννημένων μετά το 1970 ....

Τύπε, μια συμβουλή για όσους σου λένε περί μισθοδοσίας..

Κάθε μήνα, μας έρχεται η μηνιαία βεβαίωση αποδοχών
είτε με γράμμα, είτε ηλεκτρονικά.
Επίσης όλοι πλέον έχουμε app στο κινητό που φαίνεται η κατάθεση του μισθού.

Την επόμενη φορά, απλά πες, μπορείς να μου ΔΕΙΞΕΙΣ μισό δευτερόλεπτο κάτι από τα παραπάνω.
Και μετά, έλα να μου πεις..

Πολωνέζες προφανώς.

Ντόπιες:confused:
Μερικές δεν το χωράει ο εγωισμός τους ότι σκας εσύ σαν αλλοδάπιαν και έχεις καλύτερη δουλειά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
Αυτός είναι παπάρας όλο μλκιες λέει
Πάντως κάνα 7000 τα παίρνει
Ότι άλλο λέει είναι μπαρούφες

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
Τύπε, μια συμβουλή για όσους σου λένε περί μισθοδοσίας..

Κάθε μήνα, μας έρχεται η μηνιαία βεβαίωση αποδοχών
είτε με γράμμα, είτε ηλεκτρονικά.
Επίσης όλοι πλέον έχουμε app στο κινητό που φαίνεται η κατάθεση του μισθού.

Την επόμενη φορά, απλά πες, μπορείς να μου ΔΕΙΞΕΙΣ μισό δευτερόλεπτο κάτι από τα παραπάνω.
Και μετά, έλα να μου πεις..

Ντόπιες:confused:
Μερικές δεν το χωράει ο εγωισμός τους ότι σκας εσύ σαν αλλοδάπιαν και έχεις καλύτερη δουλειά
Ισχύει αυτό που λέει
Απλά ο εφι κάρας, ένας μλκας κ μισος είναι, έχει μέσα και υπερωρίες κλπ και το παρουσιάζει σαν μισθό κανονικό
Κμαν σταιλ δηλαδή
7000 παίρνει πάντως σαν καθαρά από την δουλειά αυτή είναι κ πάνω στα βουνά δεν έχει εκεί πολλούς τέτοιους
Βγάλε εφορίες κρανκεκασε σπίτι κλπ ένα 4χικιαρο του μένει
Μάλλον του μένε γιατί τελείωσε η σύμβαση του κι ακόμα δεν βρήκε αλλού

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Ισχύει αυτό που λέει
Δεν την ξέρω την περίπτωση,απλά επειδή οπότε κατεβαίνω Ελλάδα κοντεύω να χάσω τα μαλλιά μου με αυτά που ακούω,ας μάθει πρώτα ο Έλληνας τι είναι νέτο,τι μπρούτο και τα ξαναλέμε.

Ο Λάκης έγραψε ένα 8500 χιλιάρικα και βγάλε εσύ τώρα άκρη τι καταλαβαίνει ο άλλος κάτω στην Ελλάδα.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
Δεν ξέρω πόσα παίρνουν, μπορεί και λόγω επικινδυνότητας πιο πολλά από εμένα.
Στην τράπεζα κάναμε μια κουβέντα για το πως είναι το εισόδημά μου σε σχέση με τους υπόλοιπους υπαλλήλους στο καντόνι της Ζυρίχης και είμαι στο 76%. Ο υπάλληλος μου είπε ότι μου ρίχνουν ανώτεροι τραπεζικοί υπάλληλοι,δικηγόροι,γιατροί,κ.λ.π.

Σημαντικό για μένα είναι και το status και οι συνθήκες εργασίας.
Σε γκόμενες που λοκάρω εδώ, αν συστηνόμουν σαν οδηγός η χυλόπιτα θα ερχόταν στο δευτερόλεπτο,
εκτός αν ήμουν οδηγός της φόρμουλα 1.
Επίσης οι άδειες και οι συνθήκες που έχει ένας εκπαιδευτικός, δύσκολα σε άλλο επάγγελμα..

Οκτώμιση άνοιξα το laptop, οι άλλοι ήδη κάνουν το πρώτο διάλλειμα για καφέ..
Έχω μέχρι τις 15:30 να δουλέψω πέντε 45λεπτα, ανάμεσα να συμμαζέψω κάτι powerpoints, 45 λεπτά κενό, 11:30-12:30 διάλλειμα..
Δε θα σου γράψω καν ότι έχουμε τζάμπα GA και κάτι άλλες κουλές παροχές που στην Ελλάδα ή στη Γερμανία ούτε στον ύπνο μου..
Δεν συγκρίνω την ποιότητα ούτε την δυσκολία της εργασίας
Πάντως επειδή έβαλες το οδηγός μαζί με σρβιτορους κλπ σου εξηγώ γιατί έχω σχέση λόγω λοτζιστθκς εμπειρία, επισημενω ότι οδηγός βαρέων οχημάτων και χειριστής αντίστοιχος οι αμοιβές είναι γιατρού στην Γερμανία

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
Δεν την ξέρω την περίπτωση,απλά επειδή οπότε κατεβαίνω Ελλάδα κοντεύω να χάσω τα μαλλιά μου με αυτά που ακούω,ας μάθει πρώτα ο Έλληνας τι είναι νέτο,τι μπρούτο και τα ξαναλέμε.

Ο Λάκης έγραψε ένα 8500 χιλιάρικα και βγάλε εσύ τώρα άκρη τι καταλαβαίνει ο άλλος κάτω στην Ελλάδα.
8500 με υπερωρίες σημαίνει 6500-7200 κανονικό μπρούτο μισθό
Πάμε στα 6000 νεττο μείον 700 εφορία, μειον 400 ασφάλεια 5800
Βγαλε σπίτι σε χωριό 4800 βγλαε σπίτι στην πόλη 5300
Καλα είναι αλλά σίγουρα δεν είναι 8500

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.692
Πόντοι
3.656
αυτό συμβαίνει νομίζω και μέσα στον γάμο
και ακόμη περισσότερο, βέβαια, όταν συμβαίνει το αντίστροφο
πχ στην ελλάδα να είναι ο άνδρας εκπαιδευτικός, ήτοι 1-2 χιλιάρικα μηνιαίως
και η σύζυγος δικαστής 2-5 χιλιάρικα

δεν θα το άντεχα.

Σιγα μην πάρει καθηγητάκο η δικαστινα

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.357
Πόντοι
786

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom