Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.666
- Πόντοι
- 3.656
αν πιάσει αράχνες το μουνί
ή αν τα' χουν από φοιτητές (βέβαια εκεί μπορεί να φάει σουτ ο δασκαλάκος)
Αν δεν βρει 'ισάξιο',θα προτιμησει τις αράχνες
αν πιάσει αράχνες το μουνί
ή αν τα' χουν από φοιτητές (βέβαια εκεί μπορεί να φάει σουτ ο δασκαλάκος)
Έτυχε να γνωρίσω γυναίκα γυναικολόγο που ειχε παντρευτεί οικοδομο. Και μια εισαγγελέα που ειχε παντρευτεί επίσης έναν γυρολόγο του μεροκάματου. Επομένως ποτέ μη λες ποτε.Σιγα μην πάρει καθηγητάκο η δικαστινα
Τύπε,τα παραπάνω,όπως αυτά που έγραψες για το 401 που τα πιστεύω,Έτυχε να γνωρίσω γυναίκα γυναικολόγο που ειχε παντρευτεί οικοδομο. Και μια εισαγγελέα που ειχε παντρευτεί επίσης έναν γυρολόγο του μεροκάματου. Επομένως ποτέ μη λες ποτε.
Τον Αρχηγό μάλλον τον ανακάλυψαν οι Γερμανοί να γράφει στο bou και τον άρχισαν στο μαστίγωμα
Άντε να κάνουμε και καμιά δουλειά,τα λέμε αργότερα
Γουστάρω να του γαμαω τη ψυχούλα αν και η ζωή τον έχει ήδη σοδομισειΒρο υπάρχει κόντρα με γλυφο? Έχετε καμμια Ταυλανδεζα μισή μισή??
Λογικό , γιατί η αγράμματη ελλεηνιδα κάθεται στην Ελλάδα και έχει πυρφόρους να τη συντηρούνΣε όσα ελληνικά ζευγάρια κάτω των 35-40, δηλαδή με σχετικά μικρά παιδιά, έχω γνωρίσει και τέθηκε το ζήτημα της επιστροφής, συνήθως ήταν ο άντρας που ήθελε να γυρίσει και όχι η γυναίκα.
Κυρίως γιατί η γυναίκα έβλεπε το μέλλον των παιδιών στην κεντρική Ευρώπη,
ενώ ο άντρας σκεφτόταν της ψωλής του τον χαβά..
Αυτά, από ένα σύμπαν, που δεν φταίνε για όλα οι ελλεηνίδες..
Επίσης οι ελλεηνίδες νεομετανάστριες που έρχονται με καλά τυπικά προσόντα, είναι περισσότερες σε σχέση με τους άντρες.
Δηλαδή σκάνε αρκετοί σαν καλουπατζήδες,σερβιτόροι,οδηγοί και άλλες δουλειές κλάιν μάιν..
Ενώ οι ελλεηνίδες σκάνε με καλύτερα τυπικά προσόντα.
Αυτό είχε καταγραφεί και επίσημα από το Προξενείο στο Ντύσελντορφ.
Βγες ρε μπινε από το παιδικό σου δωμάτιο και πες το αυτό , δεν εχουμε πανούκλα να φοβάσαι να βγεις
Θλιμμένε και χαιρέκακε φίλε μου,Μπορεί να γράφει οποτε πάει τουαλέτα
Μην είμαστε άδικοι. Και ο σαντ, παρά τις μαλακιες που λέει κατά καιρούς έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα.Θλιμμένε και χαιρέκακε φίλε μου,
από το μηδέν έως το δέκα,
πόσο θα γούσταρες να μένανε με τον kman σε κοντέινερ και να μας πήγαιναν πίπα κωλο εμπλοκή οι δυτικοί;
Έντεκα;
Τύπε, μια συμβουλή για όσους σου λένε περί μισθοδοσίας..
Ντόπιες
Μερικές δεν το χωράει ο εγωισμός τους ότι σκας εσύ σαν αλλοδάπιαν και έχεις καλύτερη δουλειά
Θλιμμένε και χαιρέκακε φίλε μου,
πόσο θα γούσταρες να μένανε με τον kman σε κοντέινερ και να μας πήγαιναν πίπα κωλο εμπλοκή οι δυτικοί;
Έντεκα;
Θλιμμένε και χαιρέκακε φίλε μου,
Έντεκα;
Για τον Κμαν,αυτο δε νομιζω να απέχει πολύ απ'την πραγματικοτητα
Εσύ απο την άλλη,δουλεύεις λίγο,βγάζεις περισσότερα κι απ'τους ντόπιους,δεν έχεις αφήσει Γερμανιδα για Ελβετίδα,ταξιδεύεις συνέχεια,είσαι σιγουρα success story για μετανάστη.
Τότε όλοι θα έκαναν τύπε. Το παίγνιο ήταν απλό , απλά έπρεπε να έχεις την πληροφορίαΟ Σάντμαν έχει δυνατότητες.Με μια Κολυνός και νάυλον καλσόν ή άρωμα για δώρο τη δεκαετία του 80 θα έκανε θαύματα στο μπλοκ.
Ο Σάντμαν έχει δυνατότητες.Με μια Κολυνός και νάυλον καλσόν ή άρωμα για δώρο τη δεκαετία του 80 θα έκανε θαύματα στο μπλοκ.
EnnoeitaiΓια τον Κμαν,αυτο δε νομιζω να απέχει πολύ απ'την πραγματικοτητα
Εσύ απο την άλλη,δουλεύεις λίγο,βγάζεις περισσότερα κι απ'τους ντόπιους,δεν έχεις αφήσει Γερμανιδα για Ελβετίδα,ταξιδεύεις συνέχεια,είσαι σιγουρα success story για μετανάστη.
Σωστός,μ'αυτά και μονο θα γαμούσε
Δε θα χρειαζόταν πχ να δίνει αυτά στην κάθε πεινάλα
Πρέπει να έχεις χρόνια να πας , γιατί έχει γίνει Ισλαμαμπάντ πλέον.Εμενα παλι μου αρεσει πολυ η Γερμανια και εχω ανεβει πολλες φορες ως τουριστας ...
Με περιμενει ο δικος μου στο αεροδρομιο,τρωω του σκασμου στα μαγαζια του(εχει γαματο μπουφε πρωινο στο ενα),πηγαινουμε στα fkk,πεταγομαστε Ολλανδια που ειναι διπλα,ωραια κλαμπ στο Ντισελντορφ κτλ
Μια φορα ειχα κατσει ενα μηνα,δεν ηθελα να φυγω