Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 7.721
- Πόντοι
- 1.056
έτσι ακριβώς, δεν γίνεται να ξοδεύεις 6κ σε 4-5 μέρες και να ντύνεσαι από τα πανέρια.
Ποια πανέρια.Οσα φοράω είναι Boss,άντε και Gant.Αυτά τα παπούτσια είναι Adidas των 200 ευρώ.Τα άλλα παπούτσια που είχα μαζί μου είναι Boss των 300 Ευρώ,φέτος τα αγόρασα.Εννοείται οτι έχω έπιπλα σιγά το δύσκολο να έχεις έπιπλα.
Κάθε μέρα τρώω φιλέτα και μπριζόλες υψηλής ποιότητας και τα καλύτερα τυριά.Είναι σχετικά φτηνά εδώ στη Γερμανία.
Φέτος πήγα Μπούντβα,Βελιγράδι από μια βδομάδα,3 φορές Βαρσοβία,τη μία φορά 10 μέρες,τις άλλες τριήμερο,μία φορά Βιέννη,δυο φορές Ελλάδα και μία Κωνσταντινούπολη.Είχα 3 Λευκορρωσίδες,δυο Ρωσίδες,δυο Πολωνέζες,δυο Βαλτικές,μία Τσέχα στα ταξίδια.Δεν έχει τελειώσει ακόμα το έτος.
Φυσικά τα γούστα είναι ακριβά τι να κάνουμε.Τα πεντάστερα εγώ τα θέλω όπως και τα Michelin εστιατόρια,δεν τα ζητάνε κατ ανάγκη οι γκόμενες.Επόμενος σταθμός Μινσκ προφανώς.Εχω ήδη έτοιμες γκόμενες εκεί.
Σημειωτέον έμεινα σε κάτι Airbnb Ελλάδα των 80-100 ευρώ ημερησίως το Μάιο και είδα την άθλια κατάσταση των κτισμάτων εν Ελλάδι,χρέπια είναι τα περισσότερα.Ανύπαρκτη μόνωση,καμιά υποδαπέδια θέρμανση,χάλια υδραυλικά,χάλια ηλεκτρικά,κάτι κατασκευές της πλάκας και στην καλύτερη πρόχειρα ανακαινισμένα.
Μην πούμε για την κατάσταση δρόμων και πεζοδρομίων στην Ελλάδα,τις υποδομές,τα ΜΜΕ,τι αμάξια κυκλοφορούν,τα μαγαζιά που ζέχνουν,τα ανύπαρκτα εμπορεύματα και τα μπαγιάτικα φαγιά που σου σερβίρουν παντού.Η τα υψηλά κόστη στα σούπερμάρκετ για πράγματα πολύ φτηνά στο εξωτερικό.
Τελευταία τροποποίηση: