Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.792
Πόντοι
1.056
Πολωνία προ δεκαπενταετίας.Βλέπετε πώς ήταν τότε οι Πολωνοί άντρες και οι Πόλκες(σχεδόν όλες λεπτές και με καυλιάρικο βλέμμα).Μεγάλα missmatch.

E5ZycC.png

jslpnV.png

DeU2EA.png

WeBdN2.png

Ai8mFv.png

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Ποια πανέρια.Οσα φοράω είναι Boss,άντε και Gant.Αυτά τα παπούτσια είναι Adidas των 200 ευρώ.Τα άλλα παπούτσια που είχα μαζί μου είναι Boss των 300 Ευρώ,φέτος τα αγόρασα.Εννοείται οτι έχω έπιπλα σιγά το δύσκολο να έχεις έπιπλα.
Κάθε μέρα τρώω φιλέτα και μπριζόλες υψηλής ποιότητας και τα καλύτερα τυριά.Είναι σχετικά φτηνά εδώ στη Γερμανία.
Φέτος πήγα Μπούντβα,Βελιγράδι από μια βδομάδα,3 φορές Βαρσοβία,τη μία φορά 10 μέρες,τις άλλες τριήμερο,μία φορά Βιέννη,δυο φορές Ελλάδα και μία Κωνσταντινούπολη.Είχα 3 Λευκορρωσίδες,δυο Ρωσίδες,δυο Πολωνέζες,δυο Βαλτικές,μία Τσέχα στα ταξίδια.Δεν έχει τελειώσει ακόμα το έτος.
Φυσικά τα γούστα είναι ακριβά τι να κάνουμε.Τα πεντάστερα εγώ τα θέλω όπως και τα Michelin εστιατόρια,δεν τα ζητάνε κατ ανάγκη οι γκόμενες.Επόμενος σταθμός Μινσκ προφανώς.Εχω ήδη έτοιμες γκόμενες εκεί.

Σημειωτέον έμεινα σε κάτι Airbnb Ελλάδα των 80-100 ευρώ ημερησίως το Μάιο και είδα την άθλια κατάσταση των κτισμάτων εν Ελλάδι,χρέπια είναι τα περισσότερα.Ανύπαρκτη μόνωση,καμιά υποδαπέδια θέρμανση,χάλια υδραυλικά,χάλια ηλεκτρικά,κάτι κατασκευές της πλάκας και στην καλύτερη πρόχειρα ανακαινισμένα.
Μην πούμε για την κατάσταση δρόμων και πεζοδρομίων στην Ελλάδα,τις υποδομές,τα ΜΜΕ,τι αμάξια κυκλοφορούν,τα μαγαζιά που ζέχνουν,τα ανύπαρκτα εμπορεύματα και τα μπαγιάτικα φαγιά που σου σερβίρουν παντού.Η τα υψηλά κόστη στα σούπερμάρκετ για πράγματα πολύ φτηνά στο εξωτερικό.
Τύπε πόσταρε παπούτσια για απόδειξη. 300 πολλά λες , πήρα τις μπότες 170 και τα σπορ 110 από 200 .

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
εμείς του τα λέμε αυτά ως συμβουλή, γιατί έχουμε όλη την καλή διάθεση ώστε να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του και όχι για να τον πικάρουμε και να τον κοροιδεύουμε όπως κάνει ο @Νίο και κάποιοι άλλοι

έχει περάσει μια δεκαετία και καμία εξέλιξη δεν βλέπω συνεχίζει να είναι πεζό-2 και να μένει σε σπίτι χωρίς τίποτα μέσα και τώρα τελευταία τον κάνουν και τα γνωστά κόλπα με τις περιόδους (τον κοροιδεύουν στα μούτρα του και το δέχεται)
Εγώ γουστάρω κάλτιλα, έμπαινε και έβγαζε τη γκομενα τη κουραδοστομη κάποτε.

Αλλά πλέον έχουν πέσει λίγο οι αποδόσεις. Πρώτα έβαλε τη χοντρή , τώρα τη ματωμένη, δε ξέρω , σαν να είναι στα τελειώματα μου κάνει

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.792
Πόντοι
1.056
Τύπε πόσταρε παπούτσια για απόδειξη. 300 πολλά λες , πήρα τις μπότες 170 και τα σπορ 110 από 200 .

Αυτά εδώ πήρα.

Βασικά τα πήρα για να μπορώ να μπαίνω εύκολα στα κλαμπς Βαρσοβία γιατί παίζει πόρτα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.377
Πόντοι
3.936
Άρχισε τα δικά του πάλι, ξέχασε που πήγαινε στα σούπερ μάρκετ και έγραφε ότι δεν μπορει να τρώει κάθε μέρα κρέας επειδή είναι ακριβό. Λες και δεν έχουμε ματια να βλέπουμε ποιος ειναι κ τι κανει.Μονος του τα ποσταρει κ δινεται. Νομίζει τώρα οτι τρώμε κουτοχορτο- όταν αυτός πήγαινε εμείς ερχόμασταν..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Οκ έχω πάρει τα πιο σπορ μοντέλα , τέτοιο σηκώνει σακάκι και εγώ σακάκι βάζω μόνο σε κηδείες (μακριά από εμάς )

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Άρχισε τα δικά του πάλι, ξέχασε που πήγαινε στα σούπερ μάρκετ και έγραφε ότι δεν μπορει να τρώει κάθε μέρα κρέας επειδή είναι ακριβό. Λες και δεν έχουμε ματια να βλέπουμε ποιος ειναι κ τι κανει.Μονος του τα ποσταρει κ δινεται.Αυτός νομίζει τώρα οτι τρώμε κουτοχορτο- όταν αυτός πήγαινε εμείς ερχόμασταν..
Φίλε , ποτε δε θυμάμαι τον κμαν να λέει τέτοιο πράγμα , και διαβάζω/γραφω έσω και χρόνια

Πάντα για μπριζόλες έλεγε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.047
Πόντοι
2.356
Οκ έχω πάρει τα πιο σπορ μοντέλα , τέτοιο σηκώνει σακάκι και εγώ σακάκι βάζω μόνο σε κηδείες (μακριά από εμάς )
Οι Ρωσιδες/Λευκορωσιδες ομως γουστρουν το σακακι στον αντρα , να παρεις ενα οταν πας στο Μινσκ …
Χειμωνας θα ειναι οποτε μια χαρα )

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.377
Πόντοι
3.936
Φίλε , ποτε δε θυμάμαι τον κμαν να λέει τέτοιο πράγμα , και διαβάζω/γραφω έσω και χρόνια
Πάντα για μπριζόλες έλεγε
Αυτες τις ονειρευται κ οταν ερθει η ωρα τις τρωει αψητες .-Στο προηγούμενο νήμα του κάπου εκει στις πρώτες 500σελιδες πρέπει να είναι αυτο που ελεγε. Εκεί έχει το γκαραζ δωμάτιο- το κοινοβιο μπάνιο- σε φωτο, το χωριό που μένει στη γεγμανια κτλπ.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Οι Ρωσιδες/Λευκορωσιδες ομως γουστρουν το σακακι στον αντρα , να παρεις ενα οταν πας στο Μινσκ …
Χειμωνας θα ειναι οποτε μια χαρα )
Έλεγα απλά να κουβαλάω βαλκανικούς πυραύλους. Αν με το σακάκι μου κάνουν έκπτωση , να βάλω τι να κάνω

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Αυτες τις ονειρευται κ οταν ερθει η ωρα τις τρωει αψητες .-Στο προηγούμενο νήμα του κάπου εκει στις πρώτες 500σελ πρέπει να είναι αυτο που ελεγε. Εκεί έχει το γκαραζ δωμάτιο- το κοινοβιο μπάνιο- σε φωτο, το χωριό που μένει στη γεγμανια κτλπ.
Το έχω δει , δεν είναι κοινόβιο , αλλά μου κάνει για πρώην γραφείο το οποίο νοικιάστηκε φτηνά (σαν το διαμέρισμα που έγραφα ότι εμένα όταν ήμουν 30). δε το θυμάμαι. Αν το έγραψε το έγραψε μια φορά , συνήθως για στεκια λέει. Και έχει και κοιλουμπα όποτε νηστικός και να κουβαλάει και πτώματα δεν νομίζω

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.377
Πόντοι
3.936
Έγινες μέλος το ' 22 ενω εδώ γίνεται πιπ@ ο τυπος από το '18, 4 χρόνια πριν δηλαδή. Τι να πρωτοθυμηθει κανεις- από κοπρολαγνιες -μέχρι εξύμνηση του φυρερ. Xωρια το μπαν σαν μέλος δύο χρόνια -κτλπ, κτλπ.
Υγ. Το πάχος δεν είναι ένδειξη ευημερίας πλέον, αλλά κακού φαγητού. Όσο αφορά την εργασία του τα νύχια του μέσα στην μπιχλα ήταν, επομένως δεν κάνει δουλειά γραφειου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
Μα και η νεοφιλελευθερη κυβέρνηση (μαζι με το χρεοκοπημενο κομμα τους) απο το "αριστερό δημόσιο" συντηρείται γενεές και γενεές- όλο αυτό το σκύλολοι και οι παρατρεχαμενοι τους. Δεν είδαμε εκει να θέλουν να ιδιωτευσουν όπως απαιτουν απ τους υπολοιπους- αλλα ούτε κ έκοψαν μισθούς μπόνους αυτοκίνητα, γράφεια, κηφηνες, μετραισες κτλπ -λογω κρισης παρέμειναν παραμένουν αλωβητοι, σαν ιερές αγελάδες.
Ραγιαδισμός είναι το κλειδί της ελληνικής μιζέριας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έγινες μέλος το ' 22 ενω εδώ γίνεται πιπ@ ο τυπος από το '18, 4 χρόνια πριν δηλαδή. Τι να πρωτοθυμηθει κανεις- από κοπρολαγνιες -μέχρι εξύμνηση του φυρερ. Xωρια το μπαν σαν μέλος δύο χρόνια -κτλπ, κτλπ.
Υγ. Το πάχος δεν είναι ένδειξη ευημερίας πλέον, αλλά κακού φαγητού. Όσο αφορά την εργασία του τα νύχια του μέσα στην μπιχλα ήταν, επομένως δεν κάνει δουλειά γραφειου
Νιο ο εξολοθρευτής

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
Πολωνία προ δεκαπενταετίας.Βλέπετε πώς ήταν τότε οι Πολωνοί άντρες και οι Πόλκες(σχεδόν όλες λεπτές και με καυλιάρικο βλέμμα).Μεγάλα missmatch.

E5ZycC.png

jslpnV.png

DeU2EA.png

WeBdN2.png

Ai8mFv.png

Τότε γαμούσες και στην Μολδαβία πολύ δυνατά με πίνατς αλλά καλή παρουσία

Αυτες τις ονειρευται κ οταν ερθει η ωρα τις τρωει αψητες .-Στο προηγούμενο νήμα του κάπου εκει στις πρώτες 500σελιδες πρέπει να είναι αυτο που ελεγε. Εκεί έχει το γκαραζ δωμάτιο- το κοινοβιο μπάνιο- σε φωτο, το χωριό που μένει στη γεγμανια κτλπ.
Αντικμανιστης έως θανάτου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
Λογικά δεν έχει δίπλωμα αλλιώς θα είχε νοικιάσει αυτοκίνητο έστω μια φορά όλα αυτά τα χρόνια, που για τα έξοδα που κάνει είναι ψίχουλα
Μάλλον δεν περνάει τ; ψυχολογικά τεστ
Είναι κάπως δύσκολο όταν υπογραφές σαν Ν. Βιναπαρτης όπως ο κμαν

Ποια πανέρια.Οσα φοράω είναι Boss,άντε και Gant.Αυτά τα παπούτσια είναι Adidas των 200 ευρώ.Τα άλλα παπούτσια που είχα μαζί μου είναι Boss των 300 Ευρώ,φέτος τα αγόρασα.Εννοείται οτι έχω έπιπλα σιγά το δύσκολο να έχεις έπιπλα.
Κάθε μέρα τρώω φιλέτα και μπριζόλες υψηλής ποιότητας και τα καλύτερα τυριά.Είναι σχετικά φτηνά εδώ στη Γερμανία.
Φέτος πήγα Μπούντβα,Βελιγράδι από μια βδομάδα,3 φορές Βαρσοβία,τη μία φορά 10 μέρες,τις άλλες τριήμερο,μία φορά Βιέννη,δυο φορές Ελλάδα και μία Κωνσταντινούπολη.Είχα 3 Λευκορρωσίδες,δυο Ρωσίδες,δυο Πολωνέζες,δυο Βαλτικές,μία Τσέχα στα ταξίδια.Δεν έχει τελειώσει ακόμα το έτος.
Φυσικά τα γούστα είναι ακριβά τι να κάνουμε.Τα πεντάστερα εγώ τα θέλω όπως και τα Michelin εστιατόρια,δεν τα ζητάνε κατ ανάγκη οι γκόμενες.Επόμενος σταθμός Μινσκ προφανώς.Εχω ήδη έτοιμες γκόμενες εκεί.

Σημειωτέον έμεινα σε κάτι Airbnb Ελλάδα των 80-100 ευρώ ημερησίως το Μάιο και είδα την άθλια κατάσταση των κτισμάτων εν Ελλάδι,χρέπια είναι τα περισσότερα.Ανύπαρκτη μόνωση,καμιά υποδαπέδια θέρμανση,χάλια υδραυλικά,χάλια ηλεκτρικά,κάτι κατασκευές της πλάκας και στην καλύτερη πρόχειρα ανακαινισμένα.
Μην πούμε για την κατάσταση δρόμων και πεζοδρομίων στην Ελλάδα,τις υποδομές,τα ΜΜΕ,τι αμάξια κυκλοφορούν,τα μαγαζιά που ζέχνουν,τα ανύπαρκτα εμπορεύματα και τα μπαγιάτικα φαγιά που σου σερβίρουν παντού.Η τα υψηλά κόστη στα σούπερμάρκετ για πράγματα πολύ φτηνά στο εξωτερικό.
3δω ο αρχηγός έχει δίκιο καταω90%

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.120
Πόντοι
3.656
Άρχισε τα δικά του πάλι, ξέχασε που πήγαινε στα σούπερ μάρκετ και έγραφε ότι δεν μπορει να τρώει κάθε μέρα κρέας επειδή είναι ακριβό. Λες και δεν έχουμε ματια να βλέπουμε ποιος ειναι κ τι κανει.Μονος του τα ποσταρει κ δινεται. Νομίζει τώρα οτι τρώμε κουτοχορτο- όταν αυτός πήγαινε εμείς ερχόμασταν..
Υπάρχει μια τακτική πυθιας από κμαν
Όντως αλλά λέει την μια αλλά την άλλη. Είναι μάλλον κρυπτογραφηση για να μην εντοπίζεται από τους χιτερικους

Υπάρχει μια τακτική πυθιας από κμαν
Όντως αλλά λέει την μια αλλά την άλλη. Είναι μάλλον κρυπτογραφηση για να μην εντοπίζεται από τους Χίτλερικους

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Αλλά πλέον έχουν πέσει λίγο οι αποδόσεις. Πρώτα έβαλε τη χοντρή , τώρα τη ματωμένη, δε ξέρω , σαν να είναι στα τελειώματα μου κάνει

είναι +50 λογικό πλέον να μην έχει το αποτέλεσμα που είχε παλαιότερα υπολόγιζε σ' αυτό και τον παράγοντα του πολέμου και το γλυκό έδεσε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

έτσι ακριβώς :thumbsup: τα είπες όλα

επιβεβαιώνω, στο παλιό νήμα είναι το ποστ όποιος έχει χρόνο να ψάξει και θα το βρει

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom