Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.958
Πόντοι
3.656
Το έχει γράψει κι άλλος πριν ο αρχηγος αντλεί ευχαρίστηση από το να έχει όλα τα χαντικαπ εις βάρος του αλλά αυτός να γλείφει κόκκαλο και οι άλλοι να κοιτάνε σαν γυλοι τον στρατηγικό επενδυτή
Ξέρω δικηγόρο ... που ξέσκισε ομάδα επώνυμων συναδέλφων του σε δίκη ....

Σε τελευταία συναντησή του μαζί τους , που θα κανόνιζαν .... πως θα πλήρωναν οι πελάτες τους...

φόρεσε τρύπια παπούτσια ,σκισμένο σακάκι , ξεβαμμένο ποκάμισο και το κάσιο που είχε μαθητής ...

για να αισθανθούν πιο άσχημα που τους ξέσκισε ένας κουρελής !!!!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.958
Πόντοι
3.656
Μια C63 AMG S Cabrio θα του ταίριαζε καλύτερα να φλεξάρει το κάτασπρο μπούτι της γαζέλας
ρε τρόμπες .... μη λέτε μαλακίες .... αυτά είναι μεγάλη δαπάνη για όλους ....

στην ελλάδα είναι αυτοκτονία

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.791
Πόντοι
216
Λες να πάθω ό,τι και αυτός που τον έφαγαν οι μπριζόλες?

Η χήρα του φούσκα πρέπει να τραβάει φοβερό λούκι τώρα :confused:
greece looks GIF

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.720
Πόντοι
1.056
Πολωνική κουλτούρα.Πολίτες φτάνουν στα σύνορα να μπλοκάρουν τους λαθρο.Αμα τολμάνε ας περάσουν.Το θέμα είναι οτι οι συνοριακοί φρουροί έχουν τα όπλα γεμάτα με δικαίωμα να πυροβολούν.

Woke,χίπηδες Γερμανοί τον τρώνε από παντού.Πολωνία,Ρωσία αυτά δεν παίζουν ούτε για πλάκα.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.083
Πόντοι
3.656
Τελικά τρως καλά η όχι ; Μεταφέρεις πτώματα ; Θέτεις εσυ τα στάνταρ σαν βαλκάνιος τσοπάνης η ζεις από επιδόματα σαν πρόσφυγας ;
Εγώ είμαι νεκροθάφτης κατά τον πορδομετανατη όχι ο κμαν
Επιδόματα στην Γερμανία για ένα άτομο είναι μόνο για να πιεις κάνα καφέ στο χέρι και να είσαι ιδιοκτήτης κάνα μηχανάκι με το ζόρι
Απλά έχεις σπίτι περίθαλψη πλήρη
Τα χρήματα είναι αστεία 400 η 500ε στο χέρι
Ζωή δηλ. Κάτι σαν πορνομετανστη στην Αγία Πετρούπολη πριν αποχωρήσει

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.720
Πόντοι
1.056
Τσέχα Τάνα Μπυστρόνοβα παίρνει συνεντεύξεις.Ωραία πράγματα.Βλέπετε περίπου πώς είναι οι Τσέχες και οι Τσέχοι.Γενικά ο ανταγωνισμός από τους ντόπιους και η εμφάνιση από τις γκόμενες σου έδιναν μία έντονη αίσθηση οτι θα γαμήσεις.

zF4j6Q.png

clCm2r.png

hXCosT.png

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
474
Πόντοι
36
Αυτό είναι το θέμα.Κάνεις αυτό που δεν μπορεί να κάνει ο άλλος για να έχεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.Ποιος μπορεί να μάθει τσέχικα χωρίς να μένει Τσεχία?Ακόμα και οι Ελληνες που σπούδαζαν εκεί δεν μπορούσαν να τα μάθουν.Με το που πρωτοπήγα Πράγα το 1999 κατάλαβα οτι πρέπει να μάθω τσέχικα.Θυμάμαι στο στρατό όλοι σιχτίριζαν και οδύρονταν καταπονημένοι απο τις σκοπιές και εγώ διάβαζα τσέχικα.Είναι και πόσο αντέχεις την καταπόνηση.Ο άλλος ψοφάει από την κούραση,του λείπουν οι δικοί του,η γκόμενα,εσύ πας και μελετάς τσέχικα για να κάνεις κεφάλι που λένε.Τα τσέχικα ήταν εξαιρετικά χρήσιμα στα 00s γιατί είχες πρόσβαση σε πολλές ωραίες γκόμενες απο επαρχία που δε μιλαγαν αγγλικά ενώ οι άλλοι ξένοι δεν είχαν.Ουσιαστικά ήσουν ο πρώτος και ο μόνος ξένος που γνώριζαν.
Αργότερα έμαθα λίγα πολωνικά και έκανα μαθήματα ρωσικών.
Τσέχικα και πολωνικά μοιάζουν πολύ,οι ρίζες των λέξεων είναι οι ίδιες οπότε αν ξέρεις τη μια γλώσσα μαθαίνεις εύκολα την άλλη.

Επένδυσες χρόνο και κόπο σε κάτι που σου άρεσε και πέτυχες και μαγκιά σου, δε σημαίνει όμως ότι είναι και πανάκεια. Για κάποιους τα βίντεο που ποστάρεις είναι εντελώς ανούσια, έχει πολύ καλύτερα μουνιά και γούστα στα Κυκλαδίτικα νησιά

Σιγά μην αφήσει ο άλλος τη Μύκονο και την Ιο να τρέχει Πολωνίες και Τσεχίες χωρίς καν να ξέρει τη γλώσσα, όταν έχει γεμίσει μουνί όλο το Αιγαίο

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Πριν τον Τρωικό Πόλεμο ή μετά;

Τύπε, οι περισσότεροι που διαβάζεις τα τελευταία χρόνια εδώ μέσα, μαζί και ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας,
είναι γεννημένοι τη δεκαετία του 70, ακόμη και του 60.
Εξαιρούνται ρολογάς, Glyfomounix και εγώ.

Δες το thread, απλά σαν τις ιστορίες από τον πόλεμο που έλεγαν οι προπαππούδες μας και νόμιζαν ότι είναι ακόμη στα χαράκωματα:2funny:

Μετά από τόσα χρόνια, απλά αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον με τις παραξενιές του
και κάνουμε χαβαλέ..

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.043
Πόντοι
2.356
Τύπε, οι περισσότεροι που διαβάζεις τα τελευταία χρόνια εδώ μέσα, μαζί και ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας,
Ναι αλλα στη σημερινη εποχη παιζει μεγαλο ρολο η διαθεση και το λιφτινγκ χαχα
IMG_1366.jpeg

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Ναι αλλα στη σημερινη εποχη παιζει μεγαλο ρολο η διαθεση και το λιφτινγκ χαχα
IMG_1366.jpeg

Στην τεχνολογία ελπίζω και εγώ, ώστε να γίνω στα -ήντα μου ο καλύτερος σπονσορμέντορας :rockon:

Τότε θα βάλω και μαλλιά σαν του πεπονομετανάστη και θα μοιάζω 100% Τσέχος :2funny::2funny:

Εν τω μεταξύ να πούμε εδώ ότι οι περιπέτειες ενός πορνοτουρίστα 3ημέρου, όσες φορές και να πηγαίνει το χρόνο στο μπλοκ, δεν μπορούν να συγκριθούν με όσους έχουν μείνει μόνιμα εκεί.
Από φοιτητές, μέχρι τύπους που έκαναν ότι εσύ, με την προϋπόθεση να ασχολήθηκαν με το μουνί.
Γιατί έχω γνωρίσει και κάτι τραγικούς, που έφαγαν μια 5ετία στο μπλοκ και είχαν "σχέση από απόσταση" με Ελλάδα ή γκόμενα Ελληνίδα συμφοιτήτρια...

Τις καλημέρες μου, πάω να αλλάξω βάρδια τον kman στο...............νεκροτομείο :2funny:
Το έγραψε πριν δέκα χρόνια για άλλον o πεπονομετανάστης και το χρεώθηκε και αυτό ο kman :2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.720
Πόντοι
1.056

Δες το thread, απλά σαν τις ιστορίες από τον πόλεμο που έλεγαν οι προπαππούδες μας και νόμιζαν ότι είναι ακόμη στα χαράκωματα:2funny:

Μετά από τόσα χρόνια, απλά αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον με τις παραξενιές του
και κάνουμε χαβαλέ..

Εγώ ποστάρω πρόσφατα ταξίδια,βλέπεις εσύ κανένα τριαντάρη να ποστάρει τώρα όπως έκανα παλιά?Η εικοσάρη να γράφει κάτι?Πού είναι όλοι αυτοί στα χαρακώματα?

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.966
Πόντοι
456
Εγώ ποστάρω πρόσφατα ταξίδια,βλέπεις εσύ κανένα τριαντάρη να ποστάρει τώρα όπως έκανα παλιά?Η εικοσάρη να γράφει κάτι?Πού είναι όλοι αυτοί στα χαρακώματα?

Τα έχουμε ξαναπεί αυτά...
Είσαι ο πιο δραστήριος πορνοτουρίστας, γαμάς πολύ πάνω από ότι σε προόριζε η ζωή και η χώρα καταγωγής,
έχεις γαμήσει καλύτερες από το 99% της γενιάς σου,.....μπλα....μπλα...τα θερμά μου συγχαρητήρια για πολλοστή φορά.

Όμως στην ηλικία/κατάστασή σου κάτι "θα ξεχυθώ για instafuck" και οτιδήποτε έχει να κάνει με freestyle καμάκι,
για γυναίκες κάτω των 30-35 και 7άρια και πάνω, προσωπικά τα θεωρώ ποιητική αδεία και μέρος του επικού/μυθιστορηματικού τρόπου που γράφεις.

Φυσικά κάποιοι που σε κράζουν ενώ είναι γεννημένοι τις δεκαετίες που ανέφερα πιο πάνω, αφήνοντας υπονοούμενα ότι αυτοί δεν πληρώνουν και σκάνε στο μπλοκ για freestyle,αντιμετωπίζονται επίσης με αγάπη και προδέρμ, ενίοτε και με ζουρλομανδύα, απλά εξαιτίας της φιλικής μας συνύπαρξης τόσα χρόνια εδώ μέσα..

Τέλος, τις ιστορίες για τα γιουρούσια στο μπλοκ μαζί με Τσακάλωφ, Ξάνθο και Σκουφά,όπως και τα instafuck επί Μπρέζνιεφ,
τα θεωρώ μέρος της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.164
Πόντοι
3.820
παντως ο kman το χει με το γραψιμο και αν εγραφε κανα βιβλιο τις εμπειριες του με τις απαραιτητες σαλτσες, του στυλ"μουνομαζεματα και ευρωσκορπισματα στο μπλοκ" θα κανε μεγαλη αποσβεση της "επενδυσης"..εβλεπα τους ιπποτες και τον σκεφτομουνα....μυθιστορηματικη ατμοσφαιρα..αδυνατον να μην γαμησεις :grin::grin:

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.720
Πόντοι
1.056
Νοσταλγικά 80s όταν γαμούσανε με το Brezhnev να ραπάρει.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.720
Πόντοι
1.056
Επένδυσες χρόνο και κόπο σε κάτι που σου άρεσε και πέτυχες και μαγκιά σου, δε σημαίνει όμως ότι είναι και πανάκεια. Για κάποιους τα βίντεο που ποστάρεις είναι εντελώς ανούσια, έχει πολύ καλύτερα μουνιά και γούστα στα Κυκλαδίτικα νησιά

Σιγά μην αφήσει ο άλλος τη Μύκονο και την Ιο να τρέχει Πολωνίες και Τσεχίες χωρίς καν να ξέρει τη γλώσσα, όταν έχει γεμίσει μουνί όλο το Αιγαίο

Σιγά μην πάει ο άλλος στη Μύκονο και στην Ιο.Η Ίος είναι γεμάτη Αυστραλούς σφίχτες και η Μύκονος είναι πανάκριβη.
Απλά εγώ δεν τα γράφω εντελώς ευθύγραμμα σε straight line για να απευθύνομαι στο μέσο όρο.Για να τα καταλάβει ο άλλος χρειάζονται βασικές γνώσεις που θεωρώ δεδομένες ενώ δεν είναι δεδομένες αλλά εγώ τις θεωρώ δεδομένες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Εγώ είμαι νεκροθάφτης κατά τον πορδομετανατη όχι ο κμαν
Επιδόματα στην Γερμανία για ένα άτομο είναι μόνο για να πιεις κάνα καφέ στο χέρι και να είσαι ιδιοκτήτης κάνα μηχανάκι με το ζόρι
Απλά έχεις σπίτι περίθαλψη πλήρη
Τα χρήματα είναι αστεία 400 η 500ε στο χέρι
Ζωή δηλ. Κάτι σαν πορνομετανστη στην Αγία Πετρούπολη πριν αποχωρήσει
Δημητράκης είχε όμως και εξτραδακια από στριπτιζ σε ιδιωτικά πάρτυ , χεσιμο δικαστίνας κλπ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά...
Είσαι ο πιο δραστήριος πορνοτουρίστας, γαμάς πολύ πάνω από ότι σε προόριζε η ζωή και η χώρα καταγωγής,
έχεις γαμήσει καλύτερες από το 99% της γενιάς σου,.....μπλα....μπλα...τα θερμά μου συγχαρητήρια για πολλοστή φορά.

Όμως στην ηλικία/κατάστασή σου κάτι "θα ξεχυθώ για instafuck" και οτιδήποτε έχει να κάνει με freestyle καμάκι,
για γυναίκες κάτω των 30-35 και 7άρια και πάνω, προσωπικά τα θεωρώ ποιητική αδεία και μέρος του επικού/μυθιστορηματικού τρόπου που γράφεις.

Φυσικά κάποιοι που σε κράζουν ενώ είναι γεννημένοι τις δεκαετίες που ανέφερα πιο πάνω, αφήνοντας υπονοούμενα ότι αυτοί δεν πληρώνουν και σκάνε στο μπλοκ για freestyle,αντιμετωπίζονται επίσης με αγάπη και προδέρμ, ενίοτε και με ζουρλομανδύα, απλά εξαιτίας της φιλικής μας συνύπαρξης τόσα χρόνια εδώ μέσα..

Τέλος, τις ιστορίες για τα γιουρούσια στο μπλοκ μαζί με Τσακάλωφ, Ξάνθο και Σκουφά,όπως και τα instafuck επί Μπρέζνιεφ,
τα θεωρώ μέρος της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς.
Και γιατί να πας στο μπλοκ πλέον τύπε όταν όλες οι Σλαβες είναι στην Κύπρο και τις γαμας με 60 ευρώ και λίγο καρπούζι και φέτα στο μπαλκόνι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.720
Πόντοι
1.056
Δημητράκης είχε όμως και εξτραδακια από στριπτιζ σε ιδιωτικά πάρτυ , χεσιμο δικαστίνας κλπ

Ο Δημητράκης άμα έκανε τα χαρτιά του για porta potty στο Ντουμπάι θα είχε χεστεί στο χρήμα.Θα φχαριστιόνταν χέσιμο οι σείχηδες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.872
Πόντοι
3.506

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom