Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.922
Πόντοι
3.506
Εγώ πραγματικα΄ μερικές φορές απογοητεύομαι που δεν έζησα φάσεις δεκαετία 70,80 βλέπεις καταπληκτικά πράγματα που γίνονταν τότε.Και ο άλλος να χάνει αυτά που τον αφορούν τελείως αδιαννόητο.
Μουνολιβαδα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τύπε.

Λες για το 70 και το 80. Τότε υπήρχε σοβιετια και δραχμή.

Το 2000-2010 δεν υπήρχαν σοσιαλ, Ίντερνετ και ραιανερ, αλλά το ότι κάποιοι ξέραμε τα μουνολιβαδα ήταν γνώση που προερχόταν από τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Χαμένη.

Σήμερα η γνώση υπάρχει , αλλά υπάρχει ανταγωνισμός. Αν κάποτε γαμουσε ο χοντρός μουστακαλής τούρκος τώρα θες κοιλιακούς και μπλα μπλα και ο μουστακαλής γαμαει στο Μογκαντίσου με κέτσαπ στα μακαρόνια

Κάθε εποχή έχει τα καλά και τα κακά της.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Κάποτε πρέπει να γίνει αυτή η συνάντηση,μένατε ίδια χώρα,αμοιβαίος θαυμασμος ο ένας προς τον άλλο,δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλει ο αρχηγός.

Άνετα πάω και τον παίρνω από τον τουρκομαχαλά και τον βάζω συνοδηγό να δείχνει την πορεία προς τα μουνολίβαδα :rockon:

Αρχηγέ, παίζει και αμάξι με το αστέρι μπροστά, θα σου κάνει και μασάζ η καρέκλα, ούτε θα καταλάβεις πότε θα φτάσουμε :rockon:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Εγώ πραγματικα΄ μερικές φορές απογοητεύομαι που δεν έζησα φάσεις δεκαετία 70,80 βλέπεις καταπληκτικά πράγματα που γίνονταν τότε.Και ο άλλος να χάνει αυτά που τον αφορούν τελείως αδιαννόητο.

Τι απογοητεύσεις και μαλακίες..
Οι πρόγονοί μας πέθαναν σε πολέμους, από βαλκανικούς, μέχρι παγκόσμιους και εμφύλιο..
Άλλοι από αρρώστιες, άλλοι από πείνα..
Άλλοι πήγαν σαν το σκυλί στ΄αμπέλι..

Και εμείς κλαιγόμαστε σαν λουλούκες γιατί δε γαμήσαμε με ένα κραγιόν και ένα καλσόν...:cry::cry::cry:

Στα παπάρια μας..
Εμείς προσπαθούμε πάντα για το μέγιστο στις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες και έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή.
Κάθε άλλη στάση είναι παρελθοντολογία και κλαψομουνισμός.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.065
Πόντοι
22.266
Μουνολιβαδα πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν τύπε.

Λες για το 70 και το 80. Τότε υπήρχε σοβιετια και δραχμή.

Το 2000-2010 δεν υπήρχαν σοσιαλ, Ίντερνετ και ραιανερ, αλλά το ότι κάποιοι ξέραμε τα μουνολιβαδα ήταν γνώση που προερχόταν από τη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Χαμένη.

Σήμερα η γνώση υπάρχει , αλλά υπάρχει ανταγωνισμός. Αν κάποτε γαμουσε ο χοντρός μουστακαλής τούρκος τώρα θες κοιλιακούς και μπλα μπλα και ο μουστακαλής γαμαει στο Μογκαντίσου με κέτσαπ στα μακαρόνια

Κάθε εποχή έχει τα καλά και τα κακά της.
Μα δεν έχω μουστάκια :confused::undecided:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Κάποτε πρέπει να γίνει αυτή η συνάντηση,μένατε ίδια χώρα,αμοιβαίος θαυμασμος ο ένας προς τον άλλο,δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλει ο αρχηγός.

Οσες φορές συναντήθηκα με άτομα από εδώ δεν ήταν οι καλύτερες εμπειρίες.Αντί για κοινό καμάκι κτλ αυτοί φωτογράφιζαν,ασχολούνταν μαζί μου.Οπότε σε αυτη΄ την περίπτωση γιατί να το επαναλάβω,δηλαδή τι κερδίζω απο αυτό.Εγώ έχω εμπιστοσύνη να πάω για καμάκι με κάποιον για χαβαλέ για το αποτέλεσμα,άμα ο άλλος κάθεται και φωτογραφίζει και κάνει βλακείες γιατί να με ενδιαφέρει.Οι Ελληνες γενικά το έχουν αυτό το έμμεσο.Αλλο να δείχνουν οτι κάνουν και άλλο να κάνουν πραγματικά.

Με τους ξένους ήταν πιο νορμάλ οι εμπειρίες και εκεί βέβαια υπήρχαν διαπληκτισμοί σε ό,τι αφορά τους στόχους μου έλεγε ο άλλος πας σε κουκλάρες,πολύ ωραία ντυμένες αυτές αποκλείεται να μας καθήσουν,του έλεγα σιγά ρε φίλε μην έκανα τόσα χιλιόμετρα να έρθω Πολωνία για να την πέφτω σε μέτριες και μπάζα.Στο τέλος τον έβαλα και έκανε αυτά που του έλεγα και είχαμε αποτέλεσμα με δυο Ουκρανέζες.

Γενικά ο Ελληνας βλέπει το πολύ μικρό,το περιορισμένο, κοιτάει να σου φάει τη γκόμενα κτλ ενώ αυτό δεν έχει σημασία.Και να τα καταφέρει που δε θα τα καταφέρει τι σημασία έχει αν έχω άλλες δέκα στην ουρά?Το θέμα είναι ο τζόγος η στρατηγική,τι έχεις στα σκαριά όχι τι γαμάς στη δεδομένη στιγμή.Αυτό δεν το πιάνει ο Ελληνας.Είναι πιο κοντόφθαλμος και στο πονηρό στυλ.
Τώρα ο Β.Π. σίγουρα είναι εξαίρεση στον κανόνα.Ενα χύμα καμάκι στα κλαμπ της Βαρσοβίας θα το έκανα.Να βάλει π.χ. ο καθένας τα μισά να κλείσουμε τραπέζι στο Sen,το Level27,το Ritual και το Enklawa και να χτυπάμε αβέρτα.Ο Ελληνας κανονικά δεν το κάνει αυτό για να επενδύσει θέλει γνωριμία,σιγουριά,κύκλο κτλ δεν τα χώνει έτσι στα κουτουρού.

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.922
Πόντοι
3.506
Τι απογοητεύσεις και μαλακίες..
Οι πρόγονοί μας πέθαναν σε πολέμους, από βαλκανικούς, μέχρι παγκόσμιους και εμφύλιο..
Άλλοι από αρρώστιες, άλλοι από πείνα..
Άλλοι πήγαν σαν το σκυλί στ΄αμπέλι..

Και εμείς κλαιγόμαστε σαν λουλούκες γιατί δε γαμήσαμε με ένα κραγιόν και ένα καλσόν...:cry::cry::cry:

Στα παπάρια μας..
Εμείς προσπαθούμε πάντα για το μέγιστο στις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες και έχουμε τη συνείδησή μας καθαρή.
Κάθε άλλη στάση είναι παρελθοντολογία και κλαψομουνισμός.
Επειδή δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα αναγάγουμε το μουνι σε μείζον θέμα (κ εγώ μέσα) ενώ είναι ένας κουβάς με τρίχες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.922
Πόντοι
3.506
Οσες φορές συναντήθηκα με άτομα από εδώ δεν ήταν οι καλύτερες εμπειρίες.Αντί για κοινό καμάκι κτλ αυτοί φωτογράφιζαν,ασχολούνταν μαζί μου.Οπότε σε αυτη΄ την περίπτωση γιατί να το επαναλάβω,δηλαδή τι κερδίζω απο αυτό.Εγώ έχω εμπιστοσύνη να πάω για καμάκι με κάποιον για χαβαλέ για το αποτέλεσμα,άμα ο άλλος κάθεται και φωτογραφίζει και κάνει βλακείες γιατί να με ενδιαφέρει.Οι Ελληνες γενικά το έχουν αυτό το έμμεσο.Αλλο να δείχνουν οτι κάνουν και άλλο να κάνουν πραγματικά.

Με τους ξένους ήταν πιο νορμάλ οι εμπειρίες και εκεί βέβαια υπήρχαν διαπληκτισμοί σε ό,τι αφορά τους στόχους μου έλεγε ο άλλος πας σε κουκλάρες,πολύ ωραία ντυμένες αυτές αποκλείεται να μας καθήσουν,του έλεγα σιγά ρε φίλε μην έκανα τόσα χιλιόμετρα να έρθω Πολωνία για να την πέφτω σε μέτριες και μπάζα.Στο τέλος τον έβαλα και έκανε αυτά που του έλεγα και είχαμε αποτέλεσμα με δυο Ουκρανέζες.

Γενικά ο Ελληνας βλέπει το πολύ μικρό,το περιορισμένο, κοιτάει να σου φάει τη γκόμενα κτλ ενώ αυτό δεν έχει σημασία.Και να τα καταφέρει που δε θα τα καταφέρει τι σημασία έχει αν έχω άλλες δέκα στην ουρά?Το θέμα είναι ο τζόγος η στρατηγική,τι έχεις στα σκαριά όχι τι γαμάς στη δεδομένη στιογμή.Αυτό δεν το πιάνει ο Ελληνας.Είναι πιο κοντόφθαλμος και στο πονηρό στυλ.
Τώρα ο Β.Π. σίγουρα είναι εξαίρεση στον κανόνα.Ενα χύμα καμάκι στα κλαμπ της Βαρσοβίας θα το έκανα.Να βάλει π.χ. ο καθένας τα μισά να κλείσουμε τραπέζι στο Sen,το Level27,το Ritual και το Enklawa και να χτυπάμε αβέρτα.Ο Ελληνας κανονικά δεν το κάνει αυτό για να επενδύσει θέλει γνωριμία,σιγουριά,κύκλο κτλ δεν τα χώνει έτσι στα κουτουρού.
Ο Έλληνας είναι μαλακας. Αν δει κάποιον ότι πάει να γαμησει του κάνει μέχρι και σαμποταζ

Το 14 μου το έκανε αυτό ένας μαλακας στην Πολωνία και από τότε ξέκοψα με ελληναράδες.

Ειδικά του εξωτερικού που οι μισοί παίρνουν δέματα ντολμαδάκια από τη μάνα και ψάχνουν για ελληνίδα μη χαθούν τα γονίδιά

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Ο Έλληνας είναι μαλακας. Αν δει κάποιον ότι πάει να γαμησει του κάνει μέχρι και σαμποταζ

Το 14 μου το έκανε αυτό ένας μαλακας στην Πολωνία και από τότε ξέκοψα με ελληναράδες.

Ειδικά του εξωτερικού που οι μισοί παίρνουν δέματα ντολμαδάκια από τη μάνα και ψάχνουν για ελληνίδα μη χαθούν τα γονίδιά

Μόνο με έναν Ελληνοιταλό συννενοούμουνα αλλά αυτός είχε πιο πολλή ιταλική κουλτούρα παρά ελληνική.Βασικά πρέπει ο άλλος να κάνει αυτό που του λες.Υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να τηρούνται αλλά ένας δίνει το πρόσταγμα.Αν ο άλλος κάνει αυτά που θα του πω θα γαμη΄σει.Αν αρχίσει τις μαλακίες δε θα γαμήσει.Ετσι πάει.Δε θα κάτσω μια ώρα να του αναλύω τη στρατηγική απλά πρέπει να τα κάνει.
Οι Ελληνες είναι αναρχία φάση πάνε και κάνουν ό,τι τους καπνίσει οπότε το αποτέλεσμα είναι μηδέν.Δε συγκεντρώνονται στο στόχο δηλαδή το μουνί αλλά σε όλα τα υπόλοιπα του περιγύρου.Στο τέλος ο ένας τσακώνεται με τον άλλον,δεν υπάρχει συνεργασία.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Γενικά ο Ελληνας βλέπει το πολύ μικρό,το περιορισμένο, κοιτάει να σου φάει τη γκόμενα κτλ ενώ αυτό δεν έχει σημασία.Και να τα καταφέρει που δε θα τα καταφέρει τι σημασία έχει αν έχω άλλες δέκα στην ουρά?Το θέμα είναι ο τζόγος η στρατηγική,τι έχεις στα σκαριά όχι τι γαμάς στη δεδομένη στιογμή.Αυτό δεν το πιάνει ο Ελληνας.Είναι πιο κοντόφθαλμος και στο πονηρό στυλ.

Άνετα χτυπάμε μια Βαρσοβία :rockon:

Το επόμενο διάστημα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Oktoberfest όπου έχω κλεισμένες θέσεις και τα 3 ΠΣΚ,
αλλά Βαρσοβία, Πράγα, ακόμη και Λευκορωσία έρχομαι :rockon::rockon:

Με Έλληνες δεν έχω κάνει πολλά, έναν είχα μόνο στο Μόναχο που όμως έκανε για δέκα.
Εγγυημένο φόρτωμα όποτε είμασταν ντουέτο.

Εδώ έχω έναν Γερμανό οικονομικό μετανάστη, που είναι ότι πιο ακραίο έχω συναντήσει σε καμάκι και μάλιστα μέτριας εμφάνισης.
Αλλά πανέξυπνος, χιουμορίστας,ετοιμόλογος,ακούραστος,αδίστακτος.

Αν έβλεπε ο sadman εμφάνιση και τι έχει φορτώσει μπροστά μου, θα τραβούσε τις κωλότριχές του.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Κυρίως φταίει η συσσώρευση τριτοκοσμικών,λαθρο,αραπάδων,τουρκοαράβων τα κάνουν όλα κώλο.
Eδω στο Xιθροου όταν προσγειωθείς νομίζεις ότι βρέθηκες στο Μπαγκλαντές απ τα Πακι που έχουν κ δουλεύουν μέσα σε διάφορα πόστα.
Αν δεν είχαν βάλει το χεράκι τους οι Αμερικλάνοι ίσως δεν θα είχε πέσει το πρώην ανατολικό μπλοκ κ σημερα πραγματικά θα κάναμε διακοπές εκει με λιγα δολλαρια σαν Βασιλειάδες και θα είχαμε χαρέμι απο υπερμουναρες όπως ο Χίου χεφνερ.
Τώρα έχουν γίνει όλα αχταρμάς.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Μάγκες .... εκτός ΠΣΚ ... καθημερινές .... μπορεί να λειτουργήσει το παιχνίδι σας σε αυτές τις πόλεις ;

ή οι gold diggers μουνάρες που πάνε για ξένουν , εμφανίζονται μόνο ΠΣΚ ;;;;
Δευτέρα-Πέμπτη θα βρει κανείς να σπονσοράρει ;;;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056

Το επόμενο διάστημα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο Oktoberfest όπου έχω κλεισμένες θέσεις και τα 3 ΠΣΚ,
αλλά Βαρσοβία, Πράγα, ακόμη και Λευκορωσία έρχομαι :rockon::rockon:

Με Έλληνες δεν έχω κάνει πολλά, έναν είχα μόνο στο Μόναχο που όμως έκανε για δέκα.
Εγγυημένο φόρτωμα όποτε είμασταν ντουέτο.

Εδώ έχω έναν Γερμανό οικονομικό μετανάστη, που είναι ότι πιο ακραίο έχω συναντήσει σε καμάκι και μάλιστα μέτριας εμφάνισης.
Αλλά πανέξυπνος, χιουμορίστας,ετοιμόλογος,ακούραστος,αδίστακτος.

Αν έβλεπε ο sadman εμφάνιση και τι έχει φορτώσει μπροστά μου, θα τραβούσε τις κωλότριχές του.

Βαρσοβία,Μινσκ αυτά είναι δυνατές φάσεις.Μάλλον καταφέρνεις και επιβάλλεσαι στα άτομα οπότε έχεις καλές εμπειρίες.Είμαι σίγουρος οτι αν πάμε Βαρσοβία ή Μινσκ θα φορτώνεις γκόμενες κάθε βράδυ στα κλαμπ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Μάγκες .... εκτός ΠΣΚ ... καθημερινές .... μπορεί να λειτουργήσει το παιχνίδι σας σε αυτές τις πόλεις ;

ή οι gold diggers μουνάρες που πάνε για ξένουν , εμφανίζονται μόνο ΠΣΚ ;;;;
Δευτέρα-Πέμπτη θα βρει κανείς να σπονσοράρει ;;;

Δευτέρα-Πέμπτη έχει νυχτερινή ζωή μόνο στις φοιτητουπόλεις όπως Βρότσλαβ,Λβιβ κτλ.Τις καθημερινές έχει λιγότερες γκόμενες αλλά και πολύ λιγότερους πούτσους δηλαδή είναι πολύ ευνοικά για καμάκι.Οι σπονσορέτς κυρίως το Σάββατο μαζεύονται στα σημεία ενδιαφέροντος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.761
Πόντοι
3.656

Ο ΒΠ δε νομιζω να σου κανει τέτοια.Πρέπει να χτυπήσετε μια Βαρσοβία.Θα'θελα να τον δω υπο τις οδηγίες σου στο Enklawa.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Ο ΒΠ δε νομιζω να σου κανει τέτοια.Πρέπει να χτυπήσετε μια Βαρσοβία.Θα'θελα να τον δω υπο τις οδηγίες σου στο Enklawa.

Ο Β.Π. σε δυο ώρες θα γαμάει στις τουαλέτες του Enklawa τι να λέμε τώρα.Γκόμενες να πηδιούνται στις τουαλέτες των κλαμπ μόνο Πολωνία έχω δει.Ενας λόγος είναι βέβαια οτι έχουν συχνά μεικτές τουαλέτες ανδρών γυναικών αλλά προφανώς είναι και ο λόγος που το κάνουν.
Πολωνία η δομή των μαγαζιών είναι για να διευκολύνει το καμάκι και το γαμήσι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Μιλάγανε αγγλικα.Υπέθεσα οτι είναι Ιταλός από την προφορά και επειδή είχε αρκετούς Ιταλούς γύρω.Μπορεί να ήταν και Λατίνος βέβαια.Η γκόμενα τον χάιδευε,τον αγκάλιαζε,τον φίλαγε στη διαδρομή.Ηταν ζευγάρι.Τώρα αν τη γνώρισε σε κλαμπ ή σε εφαρμογή δεν ξέρω.
Δε θέλω να σε στεναχωρήσω άλλα ο τυπος είναι μπαχαλακι δηλαδη λθρμουσουλμανος μεγαλωμένος στην Ιταλία το πιο πιθανό - κ το παίζει Ιταλός. Τέτοιο ντύσιμο μπαλαρινε κ το αναλογο κούρεμα προβατίνας το κάνουν αυτοί.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456

Ούτε κατά διάνοια να του κάνω μαλακία, αλλά το ξέρει και ο ίδιος αυτό.
Ούτε θα τον πιέσω να κάνει κάτι ή τίποτα ανταγωνιστικές μαλακίες.

Ναι, θα ήταν γαμάτο να σκάσω με ΑΡΧΗΓΟ στο μπλοκ :rockon:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Εγώ αν πάω με κάποιον πάω για να βελτιώσω το αποτέλεσμα.Αλλιώς πάω μόνος μου.Με το Β.Π. έχει νόημα να πας σε κλαμπ γιατί φαίνεται αποτελεσματικός.Αμα είναι μια παρέα από δύο,τρεις γκόμενες συχνά χρειάζεσαι κάποιον για να μπορείς να ασχοληθείς με τη δική σου χωρίς να σε διακόψουν οι υπόλοιπες.
Ο Β.Π. θα γαμήσει 100% σε Sen ή Enklawa είμαι εντελώς βέβαιος για αυτό.Αν τραβήξει μουνάκια στο τραπέζι παίζει να επωφεληθώ.Αλλά έτσι κι αλλιώς Βαρσοβία έχει άπειρες δυνατότητες και να μη σου κάτσουν στο ένα μέρος πας στο επόμενο.Πριν από δέκα χρόνια θα ήταν τέλεια,είχα καλύτερη εμφάνιση για να τραβάω στα κλαμπ αλλά και τώρα γίνεται υπό προυποθέσεις.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom