Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
35-40 είναι η καλύτερη ηλικία.Εχεις φοβερή εμπειρία και η εμφάνιση δεν έχει πέσει ακόμα όπως και η ενέργεια.
Τις μεγαλύτερες επιτυχίες τις είχα σε αυτή την ηλικία ακριβέστερα 30-45.

Πρόλαβες και τις καλες εποχές του μπλοκ όμως

Τωρα που να πάει ο 40αρης Έλληνας,που ο ντόπιος του ριχνει στ'αυτια οικονομικά;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Πρόλαβες και τις καλες εποχές του μπλοκ όμως

Τωρα που να πάει ο 40αρης Έλληνας,που ο ντόπιος του ριχνει στ'αυτια οικονομικά;

Σερβία δεν σου ρίχνουν οικονομικά.Αυτά δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη,χρειάζονται πολλές ώρες πτήσης.Εγώ ξεκίνησα στα 22 και μέχρι να έχω αποτελέσματα μου πήρε μια πενταετία.Πρέπει να ταξιδέψεις.να γνωρίσεις τα μέρη,να μάθεις τις γλώσσες,να εξασκηθείς στο καμάκι,να μάθεις τι θέλουν οι γκόμενες και μετά αρχίζεις να έχεις αποτελέσματα.Σκέψου τότε δεν υπήρχε καν ίντερνετ ή ήταν στα σπάργανα οπότε πρακτικά είχες μηδέν πληροφορίες και έπρεπε να τα βρεις όλα μόνος σου.Τώρα υπάρχουν άπειρες πληροφορίες.
Αλλο να πάει ένας σαραντάρης μηδενικής εμπειρίας οπότε θα πιάσει τα αρχίδια του και άλλο να πάει σαραντάρης που έχει φάει το μπλοκ με το κουτάλι και ξέρει πού να πάει,τι να κάνει ακριβώς κτλ.
Αν ήμουνα τώρα 35 χρονών σίγουρα δε θα είχα την επιτυχία που είχα όταν ήμουνα 35 χρονών αφού έχουν αλλάξει οι εποχές.Θα γαμούσα όμως απλά λιγότερες και λιγότερο εμφανίσιμες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Σερβία δεν σου ρίχνουν οικονομικά.Αυτά δε γίνονται από τη μια μέρα στην άλλη,χρειάζονται πολλές ώρες πτήσης.Εγώ ξεκίνησα στα 22 και μέχρι να έχω αποτελέσματα μου πήρε μια πενταετία.Πρέπει να ταξιδέψεις.να γνωρίσεις τα μέρη,να μάθεις τις γλώσσες,να εξασκηθείς στο καμάκι,να μάθεις τι θέλουν οι γκόμενες και μετά αρχίζεις να έχεις αποτελέσματα.Σκέψου τότε δεν υπήρχε καν ίντερνετ ή ήταν στα σπάργανα οπότε πρακτικά είχες μηδέν πληροφορίες και έπρεπε να τα βρεις όλα μόνος σου.Τώρα υπάρχουν άπειρες πληροφορίες.
Αλλο να πάει ένας σαραντάρης μηδενικής εμπειρίας οπότε θα πιάσει τα αρχίδια του και άλλο να πάει σαραντάρης που έχει φάει το μπλοκ με το κουτάλι και ξέρει πού να πάει,τι να κάνει ακριβώς κτλ.
Αν ήμουνα τώρα 35 χρονών σίγουρα δε θα είχα την επιτυχία που είχα όταν ήμουνα 35 χρονών αφού έχουν αλλάξει οι εποχές.Θα γαμούσα όμως απλά λιγότερες και λιγότερο εμφανίσιμες.

Δεν υπήρχε και ινσταγκραμ,δεν υπήρχαν ξένοι,άμα πήγαινες και ήσουν ένας απ'τους ελάχιστους ή και ο μονος ξένος στο μέρος,προφανώς θα έκανες παπάδες.Τωρα μόνο κα΄τι youtubers βλέπεις να μαζευουν όλες τις γκομενες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Δεν υπήρχε και ινσταγκραμ,δεν υπήρχαν ξένοι,άμα πήγαινες και ήσουν ένας απ'τους ελάχιστους ή και ο μονος ξένος στο μέρος,προφανώς θα έκανες παπάδες.Τωρα μόνο κα΄τι youtubers βλέπεις να μαζευουν όλες τις γκομενες

Γιατί δεν πήγαινες τότε αφού ήταν εύκολα?Και γιατί γαμάει ο Β.Π. αφού τώρα είναι δύσκολα?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Γιατί δεν πήγαινες τότε αφού ήταν εύκολα?Και γιατί γαμάει ο Β.Π. αφού τώρα είναι δύσκολα?

Εσυ μου ρίχνεις και 10+ χρόνια.Εγω θα μπορούσα να πάω απο 2005 και μετά,πιο πριν ήμουν πιτσιρίκι.Οκ,τα τελευταια καλα χρόνια θα τα προλάβαινα,τουλάχιστον Πολωνία.Αλλά με την τότε παρέα μου μαλακιζόμασταν και ψάχναμε ελλεεινίδες :headbang: .Δεν είχα και κάποιον να με σπρώξει να ταξιδέψω.

Ο ΒΠ απ'ότι λέει,γαμάει κυρίως γνωστές του και απ'τα κονε που έχει.Αν και νομιζω ότι κι αυτος βάζει λιγο σαλτσα Barilla στα γραφομενα του :grin:

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
901
Πόντοι
81
Γενικά αυτή τη στιγμή Βαρσοβία,Βελιγράδι οι καλύτερες πόλεις για νυχτερινή ζωή και γούστα στην Ευρώπη αν εξαιρέσουμε βέβαια Μόσχα,Μινσκ,Κίεβο που είναι πιο απρόσιτα.Δεν ξέρω τι παίζει με τις βαλτικές πρωτεύουσες αλλά μου φάινονται πολύ μικρές για να έχουν σημασία.Ισως Ρίγα κάτι παίζει.
Επόμενος σταθμός Μινσκ,πρέπει να τιμηθεί η πρόσκληση Λουκασένκο με τη φρι βίζα.
Σωστά.
Τι Βαρσοβία, τι Βελιγράδι.
Ίδια ανάπτυξη, ίδια νοίκια, ίδιο κόστος ζωής...

Άμα κάποιοι εδώ μέσα καταλάβουν τι μαλακία έγραψες που έβαλες αυτές τις 2 πόλεις δίπλα δίπλα, θα πρέπει να σε φασκελωνουν για μια ζωή.

Esitopes

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2016
Like
452
Πόντοι
26
Καυμαν αν επιτρεπεται στην Ελλαδα εχεις κανενα ακινητο η τα εφαγες ολα στις γκομενες. αν πας μια εβδομαδα Ελλαδα εχεις διαμερισμα δικο σου να κοιμηθεις.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Καυμαν αν επιτρεπεται στην Ελλαδα εχεις κανενα ακινητο η τα εφαγες ολα στις γκομενες. αν πας μια εβδομαδα Ελλαδα εχεις διαμερισμα δικο σου να κοιμηθεις.
Για τις γκόμενες ποτέ δεν λέμε ότι έφαγες ακίνητο
Στις γκόμενες τα επενδύουμε :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Εσυ μου ρίχνεις και 10+ χρόνια.Εγω θα μπορούσα να πάω απο 2005 και μετά,πιο πριν ήμουν πιτσιρίκι.Οκ,τα τελευταια καλα χρόνια θα τα προλάβαινα,τουλάχιστον Πολωνία.Αλλά με την τότε παρέα μου μαλακιζόμασταν και ψάχναμε ελλεεινίδες :headbang: .Δεν είχα και κάποιον να με σπρώξει να ταξιδέψω.

Ο ΒΠ απ'ότι λέει,γαμάει κυρίως γνωστές του και απ'τα κονε που έχει.Αν και νομιζω ότι κι αυτος βάζει λιγο σαλτσα Barilla στα γραφομενα του :grin:

Και πώς βλέπεις το μέλλον σου?Θα γίνουν τα πράγματα χειρότερα ή καλύτερα?Θα γαμήσεις?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056

Φυσικά και έχω.Διαθέτω ένα τμήμα των εσόδων στα γούστα.Φαντάσου κάποιος να έχασε τη χρυσή δεκαετία της Τσεχίας 2000-2010,τη χρυσή δεκαετία της Πολωνίας 2002-2012 και την εκπληκτική Ουκρανία 2000-2018.Και να επένδυσε τα χρήματά του αλλού τι κέρδισε?Εχασε τις καλύτερες εποχές και θα του τα φάει ο πληθωρισμός.Εγώ συνεχίζω τον αγώνα στο μέτωπο στην πρώτη γραμμή ενώ οι άλλοι τα έχουν φτύσει και δεν αντέχουν τις δυσκολίες και την καταπόνηση.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Σωστά.
Τι Βαρσοβία, τι Βελιγράδι.
Ίδια ανάπτυξη, ίδια νοίκια, ίδιο κόστος ζωής...

Άμα κάποιοι εδώ μέσα καταλάβουν τι μαλακία έγραψες που έβαλες αυτές τις 2 πόλεις δίπλα δίπλα, θα πρέπει να σε φασκελωνουν για μια ζωή.

Γιατί διαφωνείς οτι Βαρσοβία και Βελιγράδι έχουν την καλύτερη νυχτερινή ζωή και γούστα?Τι σχέση έχουν τα νοίκια και το επίπεδο ανάπτυξης?Ποιες πόλεις στην ΕΕ είναι κατά τη γνώμη σου καλύτερες?

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.058
Πόντοι
456
Απλά ο σολο 35-40+ ας πούμε,πρέπει να'χει το γνώθι σαυτόν ότι παει για πληρωμένο,για να δει τα αξιοθέατα και για την όλη ατμόσφαιρα.Όποιος πάει με άλλες προσδοκίες,κακώς πάει μ'αυτές.Μονο για σόλο πιτσιρικάδες αφήνω ένα παράθυρο

To 35 με το 40 plus έχει μεγάλη απόσταση, ειδικά άμα ο 35 είναι καλοβαλμένος ή δεν τα έχει παρατήσει.

Πως τις χτυπάει όμως;Με καμακι;Με τιντερ;

Άμα σκας ΠΣΚ τύπε, δεν υπάρχει χρόνος για Tinder,εκτός αν έχεις αλλάξει location μια βδομάδα πριν και έχεις αρχίσει το ψήσιμο.
Αλλά δεν αξίζει να ξοδεύεις τη ζωή σου στο κωλοκινητό.

Γενικά τις χτυπάς ανοίγοντας απλά το στόμα σου και μιλώντας.
Όποιος λέει ότι οι γυναίκες προσβάλλονται από κάτι τέτοιο,
είναι γιατί απλά η συγκεκριμένη γυναίκα είναι καλά με κάποιον άλλον ή απλά δε σε γουστάρει.
Τα λοιπά περί παρενόχλησης,κ.λ.π. είναι επιχειρήματα αγάμητων και μακ-γκάου.

Το συντριπτικό ποσοστών των γυναικών που έχω γνωρίσει, ήταν, είναι και θα είναι με πάρλα.
Το κάνουν ελάχιστοι σήμερα και αν το κάνουν είναι μεθυσμένοι ή λένε μαλακίες.
Οι γυναίκες το αποζητούν και τους λείπει, ανεξαρτήτου χώρας.

Τύπε, εμένα με έχουν γνωρίσει κάποια άτομα στην Πράγα και στον Αρχηγό όπως και στον Μίδα, έχω προτείνει να βρεθούμε.
Λες να κανονίσω συνάντηση και να είμαι κανένα καχεκτικό γκόμπλιν 1.60;

Ο Αρχηγός έχει πάρει πολύ καλά χαμπάρι τι ρόλο βαράω.

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.780
Πόντοι
3.656
Τύπε, εμένα με έχουν γνωρίσει κάποια άτομα στην Πράγα και στον Αρχηγό όπως και στον Μίδα, έχω προτείνει να βρεθούμε.
Λες να κανονίσω συνάντηση και να είμαι κανένα καχεκτικό γκόμπλιν 1.60;

Ο Αρχηγός έχει πάρει πολύ καλά χαμπάρι τι ρόλο βαράω.

Κάποτε πρέπει να γίνει αυτή η συνάντηση,μένατε ίδια χώρα,αμοιβαίος θαυμασμος ο ένας προς τον άλλο,δεν καταλαβαίνω γιατί δε θέλει ο αρχηγός.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Εν τω μεταξύ ζωή Αρχηγού, ΔΕΝ μπορεί να κάνει η πλειοψηφία των υπαλλήλων στη Γερμανία,
όση οικονομία και να κάνουν.
Θέλει ΚΑΛΟ μισθό.
Οπότε όλα αυτά ότι θα κάθεται στην υπόγα και θα τρώει κονσέρβες για το επόμενο εξάμηνο,
είναι παπαριές καμαρωτές, μιας και τουλάχιστον κάθε δίμηνο είναι στη γύρα.
Ξυπνάς τους haters τώρα που νομίζουν πως υπάρχουν καλοί μισθοί και φτηνή ζωή στη Γερμανία.

Ο αρχηγός δεν είναι μεγαλομισθος αλλά δεν παίρνει και τρίχες. Κάνει γύρω στα 4 ταξίδια το χρόνο , συνολικό κόστος είκοσι χιλιάρικα για γούστα.

Θα έλεγα ότι έπαιρνε μεγάλο μισθό αν τον βλέπαμε να πηγαίνει και κανένα σοβαρό ταξίδι.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Σλαβικός κόσμος.Ωραία πράγματα.

Από την άλλη το Birmingham τίγκα στους Αραπάδες και τα πάκια λες και είσαι Ισλαμαμπάντ φάση.

Νομίζω δεν υπάρχει συζήτηση πού μπορεί κανείς να ξενοιάσει,να καλοπεράσει.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Εσένα τι σε νοιάζει ;
Και τι σχέση έχει η όποια απάντηση με το θρεντ ;;;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Φυσικά και έχω.Διαθέτω ένα τμήμα των εσόδων στα γούστα.Φαντάσου κάποιος να έχασε τη χρυσή δεκαετία της Τσεχίας 2000-2010,τη χρυσή δεκαετία της Πολωνίας 2002-2012 και την εκπληκτική Ουκρανία 2000-2018.Και να επένδυσε τα χρήματά του αλλού τι κέρδισε?Εχασε τις καλύτερες εποχές και θα του τα φάει ο πληθωρισμός.Εγώ συνεχίζω τον αγώνα στο μέτωπο στην πρώτη γραμμή ενώ οι άλλοι τα έχουν φτύσει και δεν αντέχουν τις δυσκολίες και την καταπόνηση.
Κάποιοι έχουν χάσει όλες τις χρυσές δεκαετίες του άντρα γιατί δεν είχαν κύκλο η κάποιον να τους σπρώξει.

Ανείπωτα δράματα στον κόσμο τύπε

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Κάποιοι έχουν χάσει όλες τις χρυσές δεκαετίες του άντρα γιατί δεν είχαν κύκλο η κάποιον να τους σπρώξει.

Ανείπωτα δράματα στον κόσμο τύπε

Εγώ πραγματικα΄ μερικές φορές απογοητεύομαι που δεν έζησα φάσεις δεκαετία 70,80 βλέπεις καταπληκτικά πράγματα που γίνονταν τότε.Και ο άλλος να χάνει αυτά που τον αφορούν τελείως αδιαννόητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom