Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.391
- Πόντοι
- 3.936
έχω δει σε κλαμπ Ελλάδα κ ολλανδια.Γκόμενες να πηδιούνται στις τουαλέτες των κλαμπ μόνο Πολωνία έχω δει.
Τελευταία τροποποίηση:
έχω δει σε κλαμπ Ελλάδα κ ολλανδια.Γκόμενες να πηδιούνται στις τουαλέτες των κλαμπ μόνο Πολωνία έχω δει.
Φεστιβάλ Ουγγαρία.Ολοι τίγκα στη μαστούρα.Τέτοια πράγματα δε βλέπεις ποτέ Πολωνία.
Εγώ αν πάω με κάποιον πάω για να βελτιώσω το αποτέλεσμα.Αλλιώς πάω μόνος μου.Με το Β.Π. έχει νόημα να πας σε κλαμπ γιατί φαίνεται αποτελεσματικός.Αμα είναι μια παρέα από δύο,τρεις γκόμενες συχνά χρειάζεσαι κάποιον για να μπορείς να ασχοληθείς με τη δική σου χωρίς να σε διακόψουν οι υπόλοιπες.
Ο Β.Π. θα γαμήσει 100% σε Sen ή Enklawa είμαι εντελώς βέβαιος για αυτό.Αν τραβήξει μουνάκια στο τραπέζι παίζει να επωφεληθώ.Αλλά έτσι κι αλλιώς Βαρσοβία έχει άπειρες δυνατότητες και να μη σου κάτσουν στο ένα μέρος πας στο επόμενο.Πριν από δέκα χρόνια θα ήταν τέλεια,είχα καλύτερη εμφάνιση για να τραβάω στα κλαμπ αλλά και τώρα γίνεται υπό προυποθέσεις.
Τι λες τώρα,φαντάσου εσας τους δυο μαζι εκεί,ούτε θα χρειάζεται να μιλάτε,απλά θα κοιτάζεστε και θα καταλαβαινει ο ενας τον άλλο,καμια σχέση με τους άμπαλους του Roosh που έπρεπε να καθοδηγεις
Για να το ρίξει μετά στο χριστιανισμό ο προδότηςΤου roosh δεν ήταν άμπαλοι.Ο roosh ήταν πολύ λίγος για το κίνημα που δημιούργησε.
Σε πολλές χώρες γίνεται , αλλά συμβαίνει σε άλλους.έχω δει σε κλαμπ Ελλάδα κ ολλανδια.
Γιατί ωρε παλικαρι; εδώ κάποτε έπαιρνα γκομενα στις τουαλέτες του 401, αλλα εχει τυχει να συμβει και στις τουαλέτες γενικού επαρχιακου νοσοκομείου. Οποτε ορεξη να υπάρχει..Σε πολλές χώρες γίνεται , αλλά συμβαίνει σε άλλους.
Ενώ Πολωνία, καποτες, ερχόταν η άλλη με τον δικό της στο τεριτοριουμ και προλάβαινε να φάει δυο άλλους στις τουαλέτες
Με διαφορά καλύτερα μουνιά στο Νοβισαντ ΒοιβοντιναΕίναι οικονομικοί οι λόγοι.Εχουν μείνει πίσω οικονομικά σε σχέση με Τσέχες,Πολωνέζες και ψάχνουν τους ξένους για διέξοδο.
Πιστεύω αξίζει να πας σόλο και για ΠΣΚ μόνο Βελιγράδι όπως και Βαρσοβία βέβαια και να χτυπήσεις τα κλαμπς.Σκέφτομαι να το κάνω.
Σωστός ο θείοςΠολυ αοριστο αυτο,35 με 45 ειναι μεγαλη διαφορα,μερα με τη νυχτα ...Ο πρωτος ανετα χτυπαει γκομενες ακομη και τωρα,ειναι στη καταληλη ηλικια για να εχουν προσδοκιες απο αυτον,αρκει φυσικα να ειναι λιγο εμφανισιμος και οχι εντελως αγαμητος.
Ετσι είναι αρχηγέΣερβία αξίζει με τα χίλια για τη νύχτα.Εβλεπα και πολλές Ρωσίδες μόνες στα καφέ,δεν ξέρω τι ρόλο βαράγανε.Σίγουρα εύκολο να προσεγγίσεις.Αλλά κατά τη γνώμη μου Πολωνία είναι καλύτερα,είναι πιο ανοιχτές οι Πόλκες.Σερβία κάπως πρέπει να κάνεις κοννέ να γνωρίσεις κόσμο δε δουλεύει τόσο εύκολα το ψυχρό καμάκι.Γίνεται όμως.
Και τότε μέτραγα με ΚΑΙ λόγω χρήματοςΠρόλαβες και τις καλες εποχές του μπλοκ όμως
Τωρα που να πάει ο 40αρης Έλληνας,που ο ντόπιος του ριχνει στ'αυτια οικονομικά;
Αρχηγός πρέπει να μπει σε τρένο για ίντσα φακΆνετα πάω και τον παίρνω από τον τουρκομαχαλά και τον βάζω συνοδηγό να δείχνει την πορεία προς τα μουνολίβαδα
Αρχηγέ, παίζει και αμάξι με το αστέρι μπροστά, θα σου κάνει και μασάζ η καρέκλα, ούτε θα καταλάβεις πότε θα φτάσουμε
Αυτό είναι καλό ή κακό?Φεστιβάλ Ουγγαρία.Ολοι τίγκα στη μαστούρα.Τέτοια πράγματα δε βλέπεις ποτέ Πολωνία.
Αυτό είναι καλό ή κακό?
Ναι οι Ούγγροι από παλιά είναι κοντά σε μενταλιτε σε Αυστρία οπότε παίζουν πιρσινγκ ροκ ντρσγκσ κλπΚακό είναι,παρακμιακό.Προτιμώ ένα φεστιβάλ ντίσκο πόλο με τις Πολωνέζες να χορεύουν χαρούμενες και τα βυζιά τους να κουνιούνται πάνω κάτω.Αυτά τα παρακμιακά διεστραμμένα τα βρίσκεις Ουγγαρία,Γερμανία,Αυστρία κτλ είναι σήμα κατατεθέν της κεντρικής Ευρώπης.