Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 179K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (9 μέλη και 28 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Γερμανίδα ζηλεύει τους Πολωνούς που μπορούν να απολαύσουν διακοπές στη χώρα τους ευχάριστα χωρίς βιγκανισμούς,woke παπαριές,σκουπίδια,multi culti,περιορισμούς στις παραλίες,μαντήλες,επικίνδυνους μετανάστες,ξένο προσωπικό και μπορούν να κάνουν φυσιολογικά πράγματα αντίθετα με τους Γερμανούς.

Από κάτω χίλια σχόλια Γερμανών πόσο ζηλεύουν την Πολωνία,Τσεχία.

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.827
Πόντοι
456
Τα μουνολίβαδα αλλάζουν αλλά κάποια πράγματα μένουν σταθερά.Π.χ. το 2005 οι καλύτερες χώρες ήταν Τσεχία,Πολωνία,Ουκρανία,Ρωσία,Λευκορρωσία.Και τώρα οι ίδιες είναι.Αυτό που αλλάζει είναι η σειρά.

Oι χώρες ειναι ίδιες,οι συνθήκες όμως έχουν αλλάξει.

-Το 2005 αν μια ήθελε να βγάλει λεφτά με τον πάτο της, ειδικά αν ερχόταν από επαρχία,πήγαινε καρφί σε Privat.
Instagram,camgirls,onlyfans,κ.λ.π. άλλαξαν το πεδίο τελείως.

-Δεν υπήρχαν low cost αεροπορικές και ορδές από πορνοτουρίστες

-Δεν υπήρχαν πολυεθνικές που απασχολούν πλέον ξένους από όλο τον κόσμο

-Η αγοραστική δύναμη του Τσέχου ήταν πολύ μικρότερη

-Το 2005 το ξένο,ακόμη και το σκούρο περνούσε.
Εδώ και πολλά χρόνια η τάση είναι οι ντοπιοι

-Τα διψήφια age gap παλαιότερα ήταν καθημερινότητα.
Από τότε που οι Τσέχες βγήκαν δυναμικά στην αγορά εργασίας,έχει κλείσει η ψαλίδα

-Η Πράγα, η πρωτεύουσα του πορνό και της πουτανιάς,ειδικά μετά την πανδημία,δεν αξίζει στο πληρωμένο.
Είναι πλέον μόνο για Ελβετούς,Αμερικανούς και λοιπούς που τα τριψήφια ποσά ανά ώρα τους φαίνονται νορμάλ.

Όλα αυτά και άλλα πολλά,έχουν δυσκολέψει κατά πολύ την κατάσταση

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.698
Πόντοι
1.706
Έχω πάει πολύ πριν αρχίσουν τα πανηγύρια.

Ασταθές μέρος,πολύ γκρίζα ζώνη,ακατάλληλο ειδικά για άτομο που δεν ξέρει την γλώσσα.
Δε θα αγόραζα πότε ακίνητο εκεί για μόνιμη εγκατάσταση.
Από την άλλη παίζει να είναι και το μέρος με το περισσότερο value for μουνι στο μπλοκ,για κάποιον που θα μείνει μόνιμα.
Και age gap friendly και μέσος όρος εμφάνισης πολύ υψηλός.

Τώρα για ζωή,αν σε ενδιαφέρουν και άλλα πραγματα εκτός από το μουνι,γάματα με κεφαλαία γράμματα..
Και πώς τη βλέπεις την κατάσταση για αργότερα; Θα μείνεις για πάντα Ελβετία;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.827
Πόντοι
456
Και πώς τη βλέπεις την κατάσταση για αργότερα; Θα μείνεις για πάντα Ελβετία;

Χλωμότατο, χωρίς να είναι το πρόβλημα το οικονομικό.

Αν έβγαινα αύριο σύνταξη, το τελευταίο που θα έκανα είναι να γυρίσω Ελλάδα.
Είμαι μοναχοπαίδι,όταν και αν κληρονόμησω, θα τα σουτάρω όλα και είμαι μεταξύ δύο χωρών,με τη μια να είναι σλαβική και είναι η Τσεχία.

Ξέρω ήδη τι σύνταξη θα πάρω από Ελλάδα+Γερμανία,όπως επίσης πως θα κυμανθεί(με κάποια απόκλιση )το εισόδημά μου για τα επόμενα χρονια στην Ελβετία.
Στον τομέα μου είναι όλα καθορισμένα,παίρνω αύξηση κάθε χρόνο,για τα επόμενα 19χρονια,μέχρι να φτάσω μια συγκεκριμένη κλίμακα που είναι σημερινά πάνω από 100.000 CHF το χρόνο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Κοιτάξτε εδώ σύγκριση.Από τη μια βερολινέζικα χάλια.

Από την άλλη ρομαντική ωραία πολωνική ατμόσφαιρα στο Wilno.

Μιλάμε η μία κατάσταση αποκλείει την άλλη.Αποκλείεται οι τύποι που παρελαύνουν στην Unter der Linden να δοκιμάσουν τα ίδια Πολωνία ή Ρωσία.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Πολωνέζα παρουσιάζει τα δυο πιο ισχυρά της επιχειρήματα για να πείσει.

Πόλκες και αμάξια στο Baltow.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Κοιτάξτε εδώ πώς περνάει ο Βούλγαρος στην Τουρκία με 15 μοντέλα.Η Τουρκία είναι η εύκολη λύση να φέρεις Ρωσίδες,Λευκορρωσίδες.

ZCtB12.png

FQ5sU9.png

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.595
Πόντοι
3.656
Κοιτάξτε εδώ σύγκριση.Από τη μια βερολινέζικα χάλια.

Εκεί τη μια παρελαύνουν οι ανώμαλοι,την άλλη οι παλαιστινιοι,την παράλλη οι της κλιματικής αλλαγής,τι τριμπούρδελο έχει γινει η Ευρώπη ρε

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Εκεί τη μια παρελαύνουν οι ανώμαλοι,την άλλη οι παλαιστινιοι,την παράλλη οι της κλιματικής αλλαγής,τι τριμπούρδελο έχει γινει η Ευρώπη ρε

Για αυτό δε γουστάρεις γενικά να κυκλοφορείς Δύση βγαίνεις και βλέπεις όλο παπαριές.Μόλις περνάς το σύνορο στον Oder και στο Neiße καθαρίζει το μάτι σου,είναι όλα σωστά.Μιλάμε για λι΄γα χιλιόμετρα απόσταση αλλά αντίθετοι κόσμοι.Πολωνία,Τσεχία είναι απόλαυση διακοπές έτσι απλά.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Λβωφ.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.Στόχοι για καμάκι παντού.

Επαρχιακή Πολωνία.Μπουκάρεις στο κλαμπ της μικρής πόλης και είναι σαν παράδεισος με τις σέξυ Πολωνε΄ζες.

eccHfh.png

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
3.827
Πόντοι
456
Αρχηγέ,το Lavka ρωτάει και ανησυχεί

Βγες κάνα διβδόμαδο άρρωστος από το γερμανιστάν και έλα να την αράξουμε εδώ

IMG_20240729_235324.jpg

Θα κάνουμε και εκδρομές στα πέριξ,είμαι οργανωμένος

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Αρχηγέ,το Lavka ρωτάει και ανησυχεί

Βγες κάνα διβδόμαδο άρρωστος από το γερμανιστάν και έλα να την αράξουμε εδώ

IMG_20240729_235324.jpg

Θα κάνουμε και εκδρομές στα πέριξ,είμαι οργανωμένος

Θρυλική ντίσκο Λάβκα.Εχω κλείσει για Αγία Νάπα με τη Ρωσίδα τέλος του μηνός.Μετά θα πηγαίνω μάλλον μόνο Λευκορρωσία μετά την πρωτοβουλία Λουκασένκο.Αντε και καμιά Πολωνία τα ΣΚ.
Εντωμεταξύ έχουν φτηνήνει σημαντικά και τα εισιτήρια για Μόσχα με turkish,500 ευρώ το πηγαινέλα ενώ πέρυσι είχε κανά τριχίλιαρο.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Είχα πρωτοπάει ντίσκο Lavka δίπλα στο ποτάμι το 1999 και τότε τουριστική ήτανε βέβαια τη Letna δεν την έφτανε με τίποτα σε ποιότητα μουνιών.Η disko Letna ήταν παράδεισος.Κλασσική ανατολική Ευρώπη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Πολωνέζα Kamilka:Μου αρέσει όταν ο άντρας θέλει συνέχεια να γαμάει.

Μια φορά συνάντησα κάποιον που μου είπε ξέρεις Καμίλκα θέλω σεξ μόνο δυο φορές την εβδομάδα,το βρήκα λέει αυτό πολύ μη αντρικό.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.736
Πόντοι
3.506
Όποιος δε γαμαει τελειωμένη ελλεινιδα τριτοκοσμική σε όλα..να μη περιμενει να του κάτσει τζάμπα τσέχα Πολωνέζα η Ρουμάνα..για να γίνει αυτο πρέπει να έχει ξένη νοοτροπία και να είναι λίγο γυμνασμενος και μαγκακος..
Τύπε οι τριτοκοσμικές ελλεινιδες είναι πιο δύσκολες από τις ξένες.

Υπάρχουν Ελληνίδες (αλλα και άλλες νότιες εθνικότητες) που μπορεί να μη κάτσουν σε κάποιον καλύτερο τους , έτσι για να του τη σπάσουν

Κομπλεξικός

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Πολωνοί ερωτώμενοι αν γουστάρουν να υποδεχτούν λαθρο στη χώρα τους.Μαντέψτε τι απαντάνε.

Πολωνική φιλοξενία.

Ταυτόχρονα η Δύση εμπλουτίζεται με περισσότερους φυσικούς.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Μαγικό Λβωφ.Αυτό που μου αρέσει είναι το νυφοπάζαρο στην κεντρική πλατεία.Οι γκόμενες περπατάνε στολισμένες σε μικρές παρέες δυο δυο ή τρεις μαζί και οι καβαλιέροι προσέρχονται να παρουσιάσουν όπλα.Αν έχουν τύχη τσιμπάνε γκόμενα και σε λίγο την κυκλοφορoύν χεράκι χεράκι.Πολύ ευχάριστη κατάσταση.Ρομαντική ατμόσφαιρα.

hd9TRJ.png

QVWPXL.png

Απουσιάζει σαφώς η σκατίλα της Δύσεως με τους Αραβότουρκους,τα πάκια,τους αράπηδες,τους ζήτουλες,τα τζάνκια,τους γυφτέ,τους πουστέ,τους εναλλακτικούς,τις χοντρές,τους τράβελους,τους βρωμύλους,λέτσους,θορυβώδεις,τους πολύχρωμους σε κάθε βήμα.Σλαβικό κόσμο βλέπεις μόνο ωραία θεάματα.Χαίρεσαι να βολτάρεις.Μιλάμε για υψηλού επιπέδου αισθητική.
i2Aao7.png

t9NHyZ.png

ZsKL8l.png

lnSlvP.png

k9zw2H.png

D04koK.png

Εχω πάει πάνω από 20 φορές στο Λβιβ,πολλές γκόμενες,αξέχαστες εμπειρίες.Παίζει να ήταν και η καλύτερη πόλη στην Ευρώπη για daygame και freestyle καμάκι.
Δεν έκανες instafuck τόσο συχνά αλλά instadate με βόλτα στην πόλη και κατάληξη γλωσσόφιλα γινόταν άνετα από την πρώτη μέρα της γνωριμίας.Για instafuck ήταν καλύτερο το Κίεβο αλλά στο Κίεβο ξόδευες αβέρτα σε ρεστωράν,δώρα ενώ οι Λβιβιώτισσες ήταν οικονομικές,ρομαντικές όπως οι Πολωνέζες.Την έβγαζες με βόλτα στην παλιά πόλη,στο πάρκο,στο πανεπιστήμιο και ρομαντικούς ασπασμούς και εναγκαλισμούς στα παγκάκια.Αμα τις πήγαινες για κέρασμα στο ελληνικό φαγάδικο με 20 ευρώ δεν υπήρχε περίπτωση να μη γαμήσεις.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Ετσι γαμάει η ανατολική Ευρώπη.Τι να κλάσει το UK με 60% μη λευκούς στις μεγάλες πόλεις.Τους τρώνε λάχανο οι Πολωνοί.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.510
Πόντοι
1.056
Πόλκα τρώει 18 σκαμπίλια στον πισινό μετά το 1:08.Αμα δείτε τέτοια θεάματα Δύση καλά κρασιά.

17sYwo.png

Hp5MKg.png

mZYLyj.png

5UgPhx.png

EfsoOM.png

Γενικά αρκετές Πολωνέζες μου ζήταγαν να τις χτυπάω,να τους γαμάω τον κώλο τραβώντας τους τα μαλλιά και άλλες πιο βαριές ανωμαλίες.Κάπως γουστάρουνε τα σκηνικά,τη βρίσκουν με sub σκηνικά αλλά είναι η κουλτούρα έτι.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.698
Πόντοι
1.706
O Λούκα πρέπει να είναι πολύ μεγάλος γαμιάς.Σίγουρα το πουσταριό θα αντιδράσει σε τέτοια θετική εξέλιξη.Θα πιέσουν τους Λιθουανούς και Πολωνούς να καθυστερούν ακόμα περισσότερο τη διάβαση των καυλέων στα σύνορα.
Θα στείλουν και τρομοκράτες να αναστατώσουν τη Λευκορρωσία ώστε να καταργηθεί η φρι βίζα.
Για μένα είναι διπλωματική κίνηση, κατά πάσα πιθανότητα με υπόδειξη του κοντού. Η εικόνα της Ρωσίας και Λευκορρωσίας στη Δύση είναι ότι πρόκειται για δικτατορίες και ο κοντός θέλει να διχάσει τους δυτικούς πληθυσμούς, ώστε να μη συμφωνούν με την επίσημη προπαγάνδα των ηγετών τους, αλλά δεν μπορεί να καλέσει δυτικούς στη Ρωσία λόγω της κατάστασης κι έβαλε μπροστά τη Λευκορρωσία.

Το να δίνεις free visa μόνο για πέντε μήνες, τι εξυπηρετεί πρακτικά; Προφανώς η προθεσμία λειτουργεί σαν πίεση για να πάει πολύς κόσμος τώρα. Εγώ πιστεύω ότι θα ανανεώνεται όσο εξυπηρετεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom