Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.350
- Πόντοι
- 1.056
Όταν έγραψα ότι ένας Έλληνας θα προσαρμοστεί πιο εύκολα Πράγα παρά σε 100% δυτική πολη είναι ότι π.χ.εγω που σπούδασα Αθήνα και έμενα κέντρο, δεν θα έβλεπα κανένα πρόβλημα στην παρακάτω φωτογραφία,αν δεν είχα ζήσει προηγουμένως σε δυτική χώρα.
Μπαλωμένο πεζοδρόμιο,σκατα σκύλου και ξεχαρβαλωμενη υδροροή δεξιά,κάδος να σε μπλοκάρει αριστερα..
Καλά,άμα είσαι ανάπηρος στην Πράγα ξέχνα το..
Όμως τεράστια διαφορά υπάρχει στην επαρχία.Οι τσέχικες πόλεις είναι πεντακάθαρες και όλα στην πένα.Ειναι να κάνω τις επόμενες μέρες μια γύρα,θα ανεβάσω καμιά φωτό.
Την Πράγα τη βρωμίζουν πολύ οι τουρίστες.Οντως δεν είναι καθαρή όπως οι γερμανικές πόλεις.Εχει και πολλούς χασικλήδες,αλήτρες κτλ και γενικά έχει μαζέψει και κατακάθια άλλων εθνικοτήτων που γδέρνουν τουρίστες,βρωμίζουν κτλ.
Εγώ γούσταρα πολύ Τσεχία,το 1999 έμεινα ενάμισυ μήνα Πράγα.Τόσο μουνί εντυπωσιακής εμφάνισης δεν έχω δει έκτοτε πουθενά αλλού.Κάθε λεπτό έβλεπες και ένα μοντέλο να περνάει στα κεντρικά σημεία.
Γενικά όμως ο Ελληνας δεν πολυκαυλώνει με Σλάβες.Στην αρχή θα του αρέσει μετά θα τις συνηθίσει και δε θα πολυγουστάρει πλέον.Υστερα αρχίζει να βλέπει τα αρνητικά.