midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
Δεν νομίζω να ισχύειΔε δουλεύει το Λίνκ τύπε αλλα θα το ψάξω. Λουκα σώσε μας
Αλλιώς 28 Αυγούστου είμσι εκεί
Δεν νομίζω να ισχύειΔε δουλεύει το Λίνκ τύπε αλλα θα το ψάξω. Λουκα σώσε μας
Πολύ καλύτερα σώματα δέρματα στήθηΔεν έχω πάει Ρουμανία αλλά δε νομίζω να ήταν ποτέ οι Ρουμάνες ωραιότερες από τις Τσέχες.Ισως πιο ξέκωλες ναι.
Και τώρα ακόμη οι Τσέχες γαμούσι και δέρνουσι τόσα πρακτορεία μοντέλων από Τσεχία διαλέγουν κοπέλες.Αλλο που η Πράγα είναι γεμάτη τουρίστριες και δεν τις ξεχωρίζεις αν δεν ξέρεις πώς είναι οι Τσέχες εμφανισιακά.
Πολλές Τσέχες στην Πράγα πολλοί τις περνάνε για Ρωσίδες,μοιάζουν πολύ.Αλλες τις θεωρούν Γερμανίδες.
Έτσι ακριβώς είναι και οι Ρουμάνες με τους ξένουςΕνώ οι ελληνίδες, θέλουν μόνο ακριβή γόβα, τσάντα, μύκονο και σαντορίνη, ξαπλώστρα με υπόστεγο και σαμπανιέρα στην παραλία ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΤΣΟ. Δεν θελουν να γαμηθουν .
Γυναία που δεν θέλει να γαμηθεί , είναι σαν μπύρα χωρίς αλκοόλ . Σύντομα πιστεύω θα βγάλουν και ουίσκι και βότκα χωρίς αλκοόλ. Για αγάμητους. ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ.
Ένα μπουρδελο είναι η Πράγα και αχώνευτος καιρόςΚαλά για αθηνα αυτό το πεζοδρόμιο και αυτά τα κτίρια είναι πολύ καλά.ουτε στο Κολωνάκι δε βλέπει τόσο καλό πεζοδρόμιο και κτίρια και δρόμους..
Όπως στον ρωσικό κόσμοΗ ελληνιδα ψάχνει κυρίως κοινωνική αναβάθμιση.Δε θέλει πχ εμφάνιση ή κα΄ποιον να τη γαμάει καλά,θέλει έναν με χρήμα και κοινωνικά αποδεκτό,και ας μην βλέπεται.
Παλιά είχε πολλές καλές σουηδεςβοου παίρναν δικά μας ναυάγιαΕγώ είδα και θεές. Όχι αφρό τέρμα , αλλά γκόμενες ανώτερες γονιδιακά από πολλές που τρώνε φθηνότερο ψάρι 300€ στην ελλάδα και κυκλοφορούν με πορσικά και σε σουϊτες των 1000€ τη βραδιά και μένουν μίνιμουμ πολιτεία καστρί βουλιαγμένη .
Όπως στον ρωσικό κόσμο
Δεν νομίζω να ισχύει
Αλλιώς 28 Αυγούστου είμσι εκεί
Δε δουλεύει το Λίνκ τύπε αλλα θα το ψάξω. Λουκα σώσε μας
Κάτσε να σου βάλω κάτι πιο δύσκολο.Αυτή είναι φωτό από το Hlavni Nadrazi.
Κάτσε να σου βάλω κάτι πιο δύσκολο.
Που είμαι τώρα;
Δεν είναι Πράγα, αλλά γαμαει επίσης
Και άσε τι γινόταν το 2002.
Τα μουνολίβαδα,ειδικά με όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια (COVID, πόλεμος,only fans,κ.λ.π.) αλλάζουν χρόνο με το χρόνο..
Γενικά οποίος γαμουσε για ένα καλσόν Μπρέζνιεφ,μπράβο,αλλά στα παπάρια μας.
Το θέμα είναι τι γίνεται ΤΩΡΑ
Τα μουνολίβαδα,ειδικά με όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια (COVID, πόλεμος,only fans,κ.λ.π.) αλλάζουν χρόνο με το χρόνο..
Α ρε ΚΜΑΝ μας έσωσες από την επιστροφή στον αλκοολισμό. Στο χέρι την είχα την μπουκάλα.
Και η πλάκα είναι ότι το κοίταζα πριν 2-3 βδομάδας και ο Τσάρος Λουκα μας σκέφτηκε.
Ο θεός να ευλογεί το Ρουσικο αιδοιο και τον Τσάρο μας
Γίγαντας ο Λουκά.Και εγώ αναρωτιόμουνα πώς θα έβγαζα τη βίζα και τώρα ήρθε αυτό το θείο δώρο.Ούτε πρόσκληση χρειάζεται ούτε τίποτα.Ισως χρειάζεται κάποια ιατρική ασφάλεια και Covid test.Θα δούμε.
Μέγας Λουκασένκο μπροστά από την εποχή του.
Γίγαντας ο Λουκά.
Τόσο συνάλλαγμα φέρνανε οι ξένοι στο Κιέβο λέει , ας το πάρουν τα δικά μας τα κορίτσια
BrnoΚάτσε να σου βάλω κάτι πιο δύσκολο.
Που είμαι τώρα;
Δεν είναι Πράγα, αλλά γαμαει επίσης
Ναι, είχα πάει πριν δέκα χρόνια.
Η τελευταία ευκαιρία της γενιάς μας, ειδικά αν ΔΕΝ βγει ο Τραμπ.Αρχοντας.Ούτε μασάει από κατασκόπους ούτε τίποτα.Ενώ οι Δυτικοί έχουν μπλοκάρει παντού τον απόπλου των Λευκορρώσων.
Θα έχουμε το καθεστώς Ουκρανίας 2003-2017.Φρι βίζα για Δυτικούς να μπαίνουν καμία βίζα για ντόπιες να βγαίνουν.Οπότε η Λευκορρωσία αναλαμβάνει σταθερά τα σκήπτρα στα μουνολίβαδα μετά την ουκρανική παρακμή.
Σκατα στο στόμα τους τύπε.O Λούκα πρέπει να είναι πολύ μεγάλος γαμιάς.Σίγουρα το πουσταριό θα αντιδράσει σε τέτοια θετική εξέλιξη.Θα πιέσουν τους Λιθουανούς και Πολωνούς να καθυστερούν ακόμα περισσότερο τη διάβαση των καυλέων στα σύνορα.
Θα στείλουν και τρομοκράτες να αναστατώσουν τη Λευκορρωσία ώστε να καταργηθεί η φρι βίζα.