968
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2018
- Like
- 7.600
- Πόντοι
- 1.056
Εδω Πολ$σκα ζμπρωχνει κοκο στην Μυκωλο κ ολα ο κοκ
Δεν μιλάω για τώρα, αλλά για την συνολική μου εμπειρία. Τις σλάβες τις κατάλαβα νωρίς και δεν ασχολήθηκα, γιατί είχα καλύτερες επιλογές. Το ξέρουμε ότι οι γυναίκες ενδιαφέρονται για το χρήμα, αλλά παίζει ρόλο και το πόσο έκδηλο είναι αυτό στη συμπεριφορά τους. Δεν ξέρω αν είναι η κουλτούρα της φυλής τους ή κατάλοιπα του κομμουνισμού (οικονομική ανασφάλεια).
Το δίλημμα Βερολίνο-Μόσχα που έβαλε το Κμαν το είδα απλά σαν υπόθεση εργασίας. Γκόμενες ανατολικών χωρών δεν με ενδιαφέρουν.
Κλασσική Πόλκα εξηγεί γιατί δεν έχει πλέον γκόμενο.
Γιατί δεν έχει;
Πόλκες στο Αλεποχώρι και την Κινέτα.Ο Πολωνός την έχει καταβρεί ανάμεσα στις βυζάρες.Αν δείτε Ελληνίδες ή Δυτικές να χαριεντίζονται έτσι στη θάλασσα,καλά κρασιά.
Μπορεί οι Πολωνέζες να είναι χύμα στο κύμα,να έχουν αυτό το λαικό,βλάχικο στυλ αλλα΄ το δυναμικό μπούκι και η καλή διάθεση,ευθυμία,χαβαλές είναι στάνταρντ,ξέρεις οτι θα περάσεις καλά.
Να'χαμε καμια πολκα να βγάζαμε το καλοκαίρι
Αρχηγέ και η Λατινοπούλου κάτι τέτοια λέει, αλλά ο μέσος Έλληνας την θεωρεί ακροδεξιά και ρατσίστρια
Δε νομίζω ότι ο μέσος Έλληνας είναι υπερ λάθρο και ανώμαλων.
Μόνο τα μμε και οι εθνομηδενιστές/φεμινολεσβιες την χαρακτηρίζουν έτσι.Κι εδώ που τα λέμε,είναι τιμή να σε βρίζουν όλοι αυτοί.
O μέσος Έλληνας άντρας σιωπά/δεν ασχολείται/δε συγκρούεται και όπως ξέρουν όλοι,
η σιωπή είναι συνενοχή.
Ο μέσος Σέρβος όμως ασχολείται
Eπειδή έχω εικόνα, αυτοί ήταν μπροστά στην πορεία η οποία ήταν τεράστια όπως φαίνεται και στο τέλος του βίντεο.Ναι οκ,αλλά και πορείες με παπάδες,εικόνες και σταυρούς...κι αυτό δε με εκφράζει.Δε θα πάμε απ'τον ένα Μεσαίωνα στον άλλο
Οι Αγγλοι με το Brexit έκαναν τη μαγική κίνηση να διώξουν τους Πολωνούς και να γεμίσουν τρίτο κόσμο και να τα αποτελέσματα.
Πολωνοί θα λένε και θα κλαίνε.Οι Πολωνοί βέβαια τους γράφουν στις αρχιδάρες τους.
Αρχηγέ και η Λατινοπούλου κάτι τέτοια λέει, αλλά ο μέσος Έλληνας την θεωρεί ακροδεξιά και ρατσίστρια
Μήπως είναι αλήθεια τελικά ότι κάθε λαός έχει τους πολιτικούς που του αξίζει ή μήπως οι απόγονοι του ηρώων του 731 έχουν γίνει απλά μαλθακοί και ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ;
Η Λατινοπούλου είναι πολύ ανάλαφρη,την βάζουν πιο πολύ για να εκτονώνεται ένα ρεύμα.Η Πολωνέζα είναι σκληρή,φαίνεται.Βασικά καλή επιλογή φοράει σλαβικά φορέματα,τα χώνει στο ευρωκοινοβούλιο και έχει από πίσω τους σβέρκους.Δε νομίζω να την αφήσει το ευρωκατεστημένο για πολύ.
Αμα πάρουν και οι άλλες χώρες το πολωνικό παράδειγμα,ποιος να το μαζέψει μετά όλο αυτό?
Η Λατινοπούλου είναι πολύ ανάλαφρη,την βάζουν πιο πολύ για να εκτονώνεται ένα ρεύμα.Η Πολωνέζα είναι σκληρή,φαίνεται.Βασικά καλή επιλογή φοράει σλαβικά φορέματα,τα χώνει στο ευρωκοινοβούλιο και έχει από πίσω τους σβέρκους.Δε νομίζω να την αφήσει το ευρωκατεστημένο για πολύ.
Αμα πάρουν και οι άλλες χώρες το πολωνικό παράδειγμα,ποιος να το μαζέψει μετά όλο αυτό?
Και η Λατινοπούλου για τα ελληνικά δεδομένα,τα χώνει αρκετά.Δεν ακους κι εύκολα κάποιον,ειδικά γυναίκα,να μιλάει εναντίον λάθρο,λοατκι,φεμινιστριών κλπ γιατί όλοι φοβούνται μην τους λένε ρατσιστές και ομοφοβικούς.Εδώ ο Σφακιανάκης που τα'χωνε,τον λύγισε το Σύστημα κι εξαφανιστηκε.Αυτή είναι στη μούνα της φάση,σαν να γουστάρει να την βρίζουν κιόλας.
Και η Λατινοπούλου για τα ελληνικά δεδομένα,τα χώνει αρκετά.Δεν ακους κι εύκολα κάποιον,ειδικά γυναίκα,να μιλάει εναντίον λάθρο,λοατκι,φεμινιστριών κλπ γιατί όλοι φοβούνται μην τους λένε ρατσιστές και ομοφοβικούς.Εδώ ο Σφακιανάκης που τα'χωνε,τον λύγισε το Σύστημα κι εξαφανιστηκε.Αυτή είναι στη μούνα της φάση,σαν να γουστάρει να την βρίζουν κιόλας.