Το καλό ρωσική επαρχία είναι οτι είναι πάμφθηνη.Καλούγκα πλήρωνα για πεντάστερο με όλα τα κομφόρ και πισίνα και γυμναστήριο,σπα κτλ 50 ευρώ ημερησίως.Οι τιμές σε ρεστωράν κτλ χώμα εντελώς.
Δηλαδή σε μη τουριστικές πόλεις που δεν έχει ξένους οι τιμές είναι τρομερά χαμηλές και το ίδιο και οι απαιτήσεις από τις γκόμενες.Η δικιά μου 200 ευρώ το μήνα βγάζει,η άλλη 150 ευρώ μηνιαίως οπότε ένα φορεματάκι να τους πάρεις με 100 ευρώ ενθουσιάζονται.Μετά μου ζήτησε ποδήλατο που κόστιζε 100 ευρώ,με 100 ευρώ τη μέρα σε δωράκια σε έχουν για Θεό οι γκόμενες της επαρχίας.
Επαρχία όμως σου ζητάνε 100 ευρώ σταθερά μηνιαίως για οικονομική ενίσχυση,ανθρωπιστική βοήθεια όπως την ονομάζουν γιατί λιμοκτονούν.Στέλνεις λεφτά και σε ευγνωμονούν επιτέλους αγάπη μου κατάφερα να αγοράσω λαχανικά και ψωμί να φάω κτλ.
Αυτό το πεινάω,δεν έχω να φάω,στείλε λεφτά μόνο Ρωσία,Λευκορρωσία παίζει πλέον.
Συνήθως με αποκαλούν σωτήρα,οτι τις έσωσα εκ βεβαίου θανάτου εκ του κρύου ή εξ ασιτίας.Παλιά έτσι έκαναν και οι Πολωνέζες,τώρα πλέον όχι.Οι Πολωνέζες,Ουκρανέζες πιο πολύ ζητάνε να τους πληρώνεις το ενοίκιο.ο εύκολος τρόπος να γαμήσεις μουνάρα είναι να προτείνεις να πληρώνεις το νοίκι της.