Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Και Μολδαβία α πας πανεύκολα και Ρουμανία
Ρουμανία δυτικά, Τιμισοάρα οραντεα αν κάποιος έχει τόσα λεφτά για πέταμα κάνει παπάδες
Όταν γράφω είναι καμένη η γη η Ρουμανία εννοώ αυτό που περιγράφεις εσύ σαν υπέροχο πεδίο στην Βαρσοβία
Τα νούμερα κάνουν την διαφορά
Βεβαια ξαναλέω
Εξαιρούνται οι ολιγαρχες που γράφουν στα νήματα του μπου
Ρουμανία, και γενικά οι περισσότερες,χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ είναι καμμένη γη, γιατί οι πιο πολλές γκομενες έχουν βγει έξω έχουν δουλέψει σαν βίζιτες κ ξέρουν. Μα κ αυτές που δεν εχουν ταξιδέψει βλέπουν το ιντερνετ και πονηρευουν.Και επειδή κάποια κουτάβια μ την έχουν πέσει για το θέμα της γλώσσας, εξήγησε στα παιδιά σαν πρεσβύτερος την διαφορα μεταξύ κάποιου ο οποίος γνωρίζει την γλώσσα της χωρας κ κάποιου άλλου που μιλά μόνο αγγλικά στις ρουμανες πχ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Τυπάρα .... εγώ στο μπλοκ , κωλώνω να πάω άνετα .... όπως θα πήγαινα πχ γερμανία, αυστρία , ελβετία.
Έχω πάει μόνο τσεχία, σλοβακία και ουγγαρία.

Πάτε τόσο άνετα στη μολδαβία , ουκρανία, .... όπως πας σε μια δυτική χώρα ;;;;
Και ρωσία .... όταν ήταν εφικτό το ταξίδι ... πριν μας κάνουν εχθρούς της ;;;;;

Ίσως έχω μείνει στα δεδομένα παλαιών εποχών .

Ρωσία ήταν πολύ εύκολο να πας.Βέβαια δε δέχονται να πληρώνεις σε ευρώ όπως Ουκρανία,έπρεπε να κάνεις registration στο ξενοδοχείο και είχε ψιλοανάκριση στο αεροδρόμιο απο τον υπάλληλο.
Ρωσία το πρόβλημα είναι οτι έχουν πάρα πολλούς κανόνες που είναι πολύ διαφορετικοί από Ευρώπη και σου δυσκολεύουν τη ζωή.Μέχρι να συνηθίσεις βέβαια.Π.χ. είχα φτάσει 8 Μαίου που είναι ημέρα νίκης και ήταν όλες οι τράπεζες κλειστές.Αν δε βοηθούσε η γκόμενα να βρούμε το μοναδικό υποκατάστημα που ήταν ανοιχτό στην πόλη για να βγάλω συνάλλαγμα δε θα μπορούσα να πληρώσω ούτε το ξενοδοχείο.
Αλλάζεις βέβαια ευρώ και στη μαύρη αγορά αλλά στην αρχή ψαρώνεις δεν έχεις εμπιστοσύνη.
Αμα σε πετύχουν αστυνομικοί σε σταθμό τρένου κτλ παίζει να σε σταματήσουν και να αρχίσουν τις ερωτήσεις.Παίζει να σου πάρουν το πορτοφόλι να βγάζουν λεφτά,διαβατήριο κτλ και να ψαρώνεις οτι μπορεί να μη στα γυρίσουν πίσω.Αυτά δε γίνονται ποτέ Ουκρανία.Ουκρανία είναι όλα πολύ εύκολα.
Επίσης οι Ρώσοι είναι πολύ απρόβλεπτοι,κυκλοφορούν στις μικρές πόλεις πολλοί αλκοολικοί,μεθυσμένοι,γκόπνικς,μαφιόζοι κτλ οπότε πραγματικά θέλει προσοχή,μπορεί ο άλλος να αλλάξει συμπεριφορά σε dt και να γίνει επιθετικός,είναι χαμελαίοντες.Με Ρωσίδα δίπλα σου βέβαια πολλοί κίνδυνοι αποφεύγονται.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Το καλό ρωσική επαρχία είναι οτι είναι πάμφθηνη.Καλούγκα πλήρωνα για πεντάστερο με όλα τα κομφόρ και πισίνα και γυμναστήριο,σπα κτλ 50 ευρώ ημερησίως.Οι τιμές σε ρεστωράν κτλ χώμα εντελώς.
Δηλαδή σε μη τουριστικές πόλεις που δεν έχει ξένους οι τιμές είναι τρομερά χαμηλές και το ίδιο και οι απαιτήσεις από τις γκόμενες.Η δικιά μου 200 ευρώ το μήνα βγάζει,η άλλη 150 ευρώ μηνιαίως οπότε ένα φορεματάκι να τους πάρεις με 100 ευρώ ενθουσιάζονται.Μετά μου ζήτησε ποδήλατο που κόστιζε 100 ευρώ,με 100 ευρώ τη μέρα σε δωράκια σε έχουν για Θεό οι γκόμενες της επαρχίας.
Επαρχία όμως σου ζητάνε 100 ευρώ σταθερά μηνιαίως για οικονομική ενίσχυση,ανθρωπιστική βοήθεια όπως την ονομάζουν γιατί λιμοκτονούν.Στέλνεις λεφτά και σε ευγνωμονούν επιτέλους αγάπη μου κατάφερα να αγοράσω λαχανικά και ψωμί να φάω κτλ.
Αυτό το πεινάω,δεν έχω να φάω,στείλε λεφτά μόνο Ρωσία,Λευκορρωσία παίζει πλέον.
Συνήθως με αποκαλούν σωτήρα,οτι τις έσωσα εκ βεβαίου θανάτου εκ του κρύου ή εξ ασιτίας.Παλιά έτσι έκαναν και οι Πολωνέζες,τώρα πλέον όχι.Οι Πολωνέζες,Ουκρανέζες πιο πολύ ζητάνε να τους πληρώνεις το ενοίκιο.ο εύκολος τρόπος να γαμήσεις μουνάρα είναι να προτείνεις να πληρώνεις το νοίκι της.

Τελευταία τροποποίηση:

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Σοφια είναι άκυρη από 20ετιας
Νοβοσθμπιρσκ όμως είναι το ίδιο χάλια +?
Pls disclose
Στο Νοβοσιμπιρσκ παίζει πολύ εύκολο μουνι. Πήγα περσι με βίζα από την πρεσβεία και πτήση από Ντουμπάι με σχετικά φθηνό εισιτήριο. Τρελό κρύο και σχεδόν μηδεν ζωή στους δρόμους, αλλά στα λίγα μαγαζιά και ξενοδοχεία έχει παιχνίδι. Δεν ξέρω τα ακριβή νουμερα, αλλά πρέπει να παίζουν παμπολλα στουντιο με πιτσιρίκες που στριμάρουν τον κώλο τους για μισόευρα, τις οποίες και μπορείς να εντοπίσεις. Σόφια έχω να πάω πολλά χρόνια, αλλα σίγουρα έχει πιο πολλές ευκολίες από Ρώσικη επαρχία. Από την άλλη, στο Perm πχ, χάνεις την μπάλα με το πόσο μουνί παίζει παντού. Λες και έχει έλλειψη από άντρες είναι το μέρος. Κάθε 200 μέτρα έχει και ένα στουντιο αισθητικής.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.854
Πόντοι
206
Ρωσία ήταν πολύ εύκολο να πας.Βέβαια δε δέχονται να πληρώνεις σε ευρώ όπως Ουκρανία,έπρεπε να κάνεις registration στο ξενοδοχείο και είχε ψιλοανάκριση στο αεροδρόμιο απο τον υπάλληλο.
Ρωσία το πρόβλημα είναι οτι έχουν πάρα πολλούς κανόνες που είναι πολύ διαφορετικοί από Ευρώπη και σου δυσκολεύουν τη ζωή.Μέχρι να συνηθίσεις βέβαια.Π.χ. είχα φτάσει 8 Μαίου που είναι ημέρα νίκης και ήταν όλες οι τράπεζες κλειστές.Αν δε βοηθούσε η γκόμενα να βρούμε το μοναδικό υποκατάστημα που ήταν ανοιχτό στην πόλη για να βγάλω συνάλλαγμα δε θα μπορούσα να πληρώσω ούτε το ξενοδοχείο.
Αλλάζεις βέβαια ευρώ και στη μαύρη αγορά αλλά στην αρχή ψαρώνεις δεν έχεις εμπιστοσύνη.
Αμα σε πετύχουν αστυνομικοί σε σταθμό τρένου κτλ παίζει να σε σταματήσουν και να αρχίσουν τις ερωτήσεις.Παίζει να σου πάρουν το πορτοφόλι να βγάζουν λεφτά,διαβατήριο κτλ και να ψαρώνεις οτι μπορεί να μη στα γυρίσουν πίσω.Αυτά δε γίνονται ποτέ Ουκρανία.Ουκρανία είναι όλα πολύ εύκολα.
Επίσης οι Ρώσοι είναι πολύ απρόβλεπτοι,κυκλοφορούν στις μικρές πόλεις πολλοί αλκοολικοί,μεθυσμένοι,γκόπνικς,μαφιόζοι κτλ οπότε πραγματικά θέλει προσοχή,μπορεί ο άλλος να αλλάξει συμπεριφορά σε dt και να γίνει επιθετικός,είναι χαμελαίοντες.Με Ρωσίδα δίπλα σου βέβαια πολλοί κίνδυνοι αποφεύγονται.
Αστυνομικος δεν με εχει σταματησει ποτε στην Ρωσσια, αν και εκοβα βολτες περιξ του Κρεμλινου. Βολταριζα απο Μουρμανσκ μεχρι Σιβηρια. Στο αεροδρομιο ανακριση δεν εφαγα ποτε. Στο αεροδρομιο εχει αρκετους τυπους που αλλαζουν συναλλαγμα σε καλο rate, εχουν ονομα στην πιατσα, δεν παιζει σκαμ
Εχουν κατι περιεργους κανονες, οπως απαγορευση καπνισματος στην Κοκκινη Πλατεια και γενικα σε παρκα. Νομιζω απαγορευεται να πινεις και σε παρκα. Το βραδυ τα σ/μ δεν πουλαν αλκοολ.
Περπατουσα αρκετα μερα νυχτα, κινδυνο δεν ενιωσα ποτε. Πολυ ασφαλεστερα απο Γαλλια η Αγγλια

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.854
Πόντοι
206
Τυπάρα .... εγώ στο μπλοκ , κωλώνω να πάω άνετα .... όπως θα πήγαινα πχ γερμανία, αυστρία , ελβετία.

Ρωσσια οπως τα εγραψα πριν, ασφαλεστατα και συμπαθουν τους Ελληνες. Πιο ασφαλης απο Βεστφαλια-Ρηνανια σιγουρα
Θα σου προτεινα Βαλτικη που ειναι πρωην ΕΣΣΔ και με 35% ρωσσικο πληθυσμο σε Εστονια και Λετονια. Λιθουανια παλι εχει ρωσσικη μειονοτητα αλλα μικροτερη. Εντελως εξευρωπαισμενες χωρες πλεον, με την καλη εννοια. Εχουν ευρω, δεν σε νοιαζει συναλλαγμα κλπ
Ασφαλεια στο 99% θα ελεγα, κυκλοφορεις οτι ωρα γουσταρεις σε οποιοδηποτε σημειο του Ταλιν της Ριγας η του Βιλνιους
Γκομενες ψηλες και ομορφες

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.854
Πόντοι
206
Αν εσύ παίζεις με την νοηματική δεν σου φταίνε οι άλλοι.
Με το Κεά και το επίδομα θέρμανσης όλα εντάξει φέτος ή θα παίξει μαντολίνο και κουβερτα.
Εχεις μεινει στο 92
Δεν ξερω ουτε απο επιδοματα ουτε απο μεταξουργειο οπως εσυ

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Τα πόσα που ανέφερε ο σλαβικ για Βαρσοβία είναι τραγικά
Δεν είμαι πλούσιος μου περισσεύουν όμως καμμια 40 χιλιάρικα το χρόνο με όλα τα έξοδα μου πληρωμένα μιλάω
Άρα ούτε φτωχό με λες ακόμα και για Ελβετία
Με την καμμια δεν θα πήγαινα κάπου που και θα χαλάω 700 η 1000 την μέρα ικαι θα είναι ι και της σειράς με τέτοια κολοσσιαία έξοδα
Einai ξεκάθαρο no Go για μένα η Βαρσοβία και Γι αυτό δεν έχω πατήσει ποτέ

Βεβαια ξέρω στο μπου είναι γεμάτο μεγιστάνας από Ελλάδα
Πάω πάσο εκ των προτέρων
Κανένας μεγιστάνας βρε συ.
Σε πάρα πολλές χώρες πλέον, όποιος έχει κάποια προσόντα/εμπειρία/κονε και είναι σε κάποια δραστηριότητα χρόνια παίρνει άνετα μισθό πάνω από 5-6 έως και 10-12 το μήνα καθαρά. Να στο κάνω πιο λιανά... όποιος 45αρης παίρνει στην Ελλάδα 2500, στη μέση ανατολή θα πάρει περι τα 7500. Το ίδιο ισχύει και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Οποιος θα έπαιρνε 4000, θα παρει 12000 κοκ

Για πες εσύ που θα πήγαινες και με τι κόστος ?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Από Πολωνία δεν υπάρχει καλύτερη χώρα εντός Ευρώπης σήμερα.Μόσχα αξίζει βέβαια επίσης αλλά έχει προβλήματα με βίζα,αεροπορικά μέσω Τουρκίας.Οπότε και εκεί να πας το ίδιο ακριβά θα έρθει αφού θα τα φας στα αεροπορικά.
Και Μόσχα να είσαι για να κάνεις την ίδια ζωή με Βαρσοβία το πεντακοσάρικο τη μέρα το τρως για πλάκα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.155
Πόντοι
3.656
  • Like
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Ζωή καλύτερη από Βουδαπέστη ;;;
Άσε τα μουνέτα.

Βουδαπέστη θεωρώ χλίδα τη ζωή.

Εννοείται οτι είναι καλύτερη.Κοίτα γενικώς οι Σλάβοι πουλάνε εαυτούς φτηνά.Οι Ούγγροι πουλάνε εαυτούς ακριβά.
Πολωνία το σέρβις είναι φοβερό.Ταχύτατοι,αποτελεσματικότατοι,γάτες με πέταλα.Οι Πολωνοί,οι καλύτεροι εργάτες,πιάνουν τα χέρια τους.Το ίδιο και Τσεχία οι κατασκευές φοβερές.Οι Τσέχοι είναι βέβαια και πιο αρτίστες,έχουν καλλιτεχνική φλέβα και τα κάνουν όλα πιο ωραία αισθητικά.
Ουγγαρία τις πόλεις οι Αυστριακοί τους τις έφτιαξαν.
Μόνο Τσεχία Πράγα κτλ έχει ζωή καλύτερη ίσως από Πολωνία αλλά χαλάνε τα πράγματα οι τουρίστες έχει υπερβολικά πολλούς τουρίστες και αλλοιώνουν το χαρακτήρα της πόλης.

Τελευταία τροποποίηση:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.391
Πόντοι
3.936
Σε πάρα πολλές χώρες πλέον, όποιος έχει κάποια προσόντα/εμπειρία/κονε και είναι σε κάποια δραστηριότητα χρόνια παίρνει άνετα μισθό πάνω από 5-6 έως και 10-12 το μήνα καθαρά. Να στο κάνω πιο λιανά... όποιος 45αρης παίρνει στην Ελλάδα 2500, στη μέση ανατολή θα πάρει περι τα 7500. Το ίδιο ισχύει και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Οποιος θα έπαιρνε 4000, θα παρει 12000 κοκ
Αυτά τα ποσά ούτε νευροχειρουργος δεν τα παίρνει με phd και θα τα πάρει ο καθε ένας που πάει για λαντζα στο εξωτερικο; Μέχρι ένα 3 χιλιαρο το πολυ ακούω για επαγγέλματα που δεν είναι Π.Ε και αν.
Τώρα πως οι περισσότεροι το παίζουν υπεραμοιβομενοι αλλά μένουν σε δωματιάκι 2×3 με κοινοβιο κουζίνα-wc και κοιταζουν τις τιμες των λιντλ -άγνωστο X.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Αυτά τα ποσά ούτε νευροχειρουργος δεν τα παίρνει με phd και θα τα πάρει ο καθε ένας που πάει για λαντζα στο εξωτερικο; Μέχρι ένα 3 χιλιαρο το πολυ ακούω για επαγγέλματα που δεν είναι Π.Ε και αν.
Τώρα πως οι περισσότεροι το παίζουν υπεραμοιβομενοι αλλά μένουν σε δωματιάκι 2×3 με κοινοβιο κουζίνα-wc και κοιταζουν τις τιμες των λιντλ -άγνωστο X.
Πρόβλημα όρασης ή αντίληψης? Λέω κάπου για λάντζα?
Btw... ένας νευροχειρούργος με κάποια εμπειρία, πίστεψέ με φίλε παίρνει αρκετά πάνω από αυτά που γράφω...γύρω στο 300άρι το χρόνο και λίγα λέω.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Εχουν κατι περιεργους κανονες, οπως απαγορευση καπνισματος στην Κοκκινη Πλατεια και γενικα σε παρκα. Νομιζω απαγορευεται να πινεις και σε παρκα. Το βραδυ τα σ/μ δεν πουλαν αλκοολ.
Επισης Ρωσια οπως και ΗΠΑ απαγορευεται το καπνισμα και ατμισμα στα εξω τραπεζοκαθισματα των καφε,μπαρ,εστιατοριων κτλ εν αντιθεσει με Ευρωπη που επιτρεπεται στις περισσοτερες χωρες.
Ψιλομαλακια αυτο ...

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.854
Πόντοι
206
Επισης Ρωσια οπως και ΗΠΑ απαγορευεται το καπνισμα και ατμισμα στα εξω τραπεζοκαθισματα των καφε,μπαρ,εστιατοριων κτλ εν αντιθεσει με Ευρωπη που επιτρεπεται στις περισσοτερες χωρες.
Ψιλομαλακια αυτο ...
Μαλακια που δεν μπορεις να απολαυσεις το ποτο σου με το τσιγαρο καθιστος, αλλα το καλο ειναι οτι το καλο ειναι οτι οταν σηκωθεις να πας να καπνισεις μπορεις να πιασεις κουβεντα με καμια αλλη καπνιστρια

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Μαλακια που δεν μπορεις να απολαυσεις το ποτο σου με το τσιγαρο καθιστος, αλλα το καλο ειναι οτι το καλο ειναι οτι οταν σηκωθεις να πας να καπνισεις μπορεις να πιασεις κουβεντα με καμια αλλη καπνιστρια
Ισχυει, και Λευκορωσια απαγορευεται τωρα που το θυμηθηκα.
Παντως να πινεις το ποτο σου, να απολαμβανεις τον καφε σου η να ανοιγεις ενα ωραιο μπουκαλι κρασι και να σηκωνεσαι να καπνισεις/ατμισεις δεν λεει ...

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.854
Πόντοι
206
Πρόβλημα όρασης ή αντίληψης? Λέω κάπου για λάντζα?
Btw... ένας νευροχειρούργος με κάποια εμπειρία, πίστεψέ με φίλε παίρνει αρκετά πάνω από αυτά που γράφω...γύρω στο 300άρι το χρόνο και λίγα λέω.
Πιανεις και εσυ κουβεντα με τον Νιο που (θελει να) πιστευει πως πρεπει να μιλας Εστονικα για να γαμησεις Εστονη

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Πιανεις και εσυ κουβεντα με τον Νιο που (θελει να) πιστευει πως πρεπει να μιλας Εστονικα για να γαμησεις Εστονη

Οι σλαβικές γλώσσες βοηθάνε πολύ.Ειδικά προ δεκαπενταετίας είχες φοβερή υπεροχή.Εγώ ας πούμε έφερνα αβέρτα Τσέχες Ελλάδα που δε μιλούσαν γρι αγγλικά.Οπότε είχα τεράστιο πλεονέκτημα ήμουν πρακτικά ο μόνος ξένος που γνώριζαν.Το ι΄διο ίσχυε και με Πολωνέζες από χωριά και ισχύει ακόμα για τη ρωσική επαρχία.Ειδικά τα ρωσικά είναι εντελώς απαραίτητα.Αυτές που ξέρουν αγγλικά έχουν ψηλά τον αμανέ,ζητάνε πολλά γιατί έχουν άφθονες επιλογές σε άντρες ενώ όσες μιλάνε μόνο ρωσικά έχουν μόνο τους ντόπιους οπο΄τε είναι πολύ πιο πιθανόν να γαμήσεις μουνάρα που μιλάει μόνο ρωσικά παρά μουνάρα που μιλάει αγγλικά.
Για Σερβία,Κροατία,Βοσνία βοηθάνε τρομερά τα σερβοκροατικά,το διαπίστωσα επί τόπου.Οπότε οι σλαβικές γλώσσες είναι σημαντικές.

• Like

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656

Ρωσία δεν πας άνετα
Μολδαβία πας για πλάκα όπως και ουκρανια δυτικά στο λβιβ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Οι σλαβικές γλώσσες βοηθάνε βοηθούσαν πολύ.Ειδικά προ δεκαπενταετίας είχες φοβερή υπεροχή.

Οπότε ας το διορθώσουμε..

Σαν άτομο που θα έπρεπε να μιλάω/καταλαβαίνω πολύ περισσότερα αναλογικά με το πόσο συχνά επισκέπτομαι/έχω μείνει στο μπλοκ,θα πω ότι το "μιλάω σλαβική γλώσσα" το ακούω μόνο από άτομα που έχουν γονέα/καταγωγή από το μπλοκ, εργάζονται ή έχουν σπουδάσει εκεί.

Μόνο τέτοιους άλλωστε έχω πετύχει που να μιλάνε πραγματικά.

Τώρα το να ξέρεις έστω για small talk,να σπάσεις κανέναν πάγο ,φυσικά δεν είναι άσχημα, απλά άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά.

Εννοείται με πουτανετες πάντως τύπου,η μοναδική γλώσσα που μετράει είναι αυτή του χρήματος.
Χέστηκε η άλλη αν εσύ ξέρεις να παραγγείλεις πως θέλεις τα πιερόγκι στη γλώσσα της..

Πιστεύω τον Αρχηγό τον έχουν πάρει πρέφα οι ντεβουσκες ότι γουστάρει μπλοκ και σλαβοκαταστάσεις και τον αφήνουν να καυλώνει με τα ρωσοπολωνοτσεχοσλοβάκικα που τους λέει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom