Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Οπότε ας το διορθώσουμε..

Σαν άτομο που θα έπρεπε να μιλάω/καταλαβαίνω πολύ περισσότερα αναλογικά με το πόσο συχνά επισκέπτομαι/έχω μείνει στο μπλοκ,θα πω ότι το "μιλάω σλαβική γλώσσα" το ακούω μόνο από άτομα που έχουν γονέα/καταγωγή από το μπλοκ, εργάζονται ή έχουν σπουδάσει εκεί.

Μόνο τέτοιους άλλωστε έχω πετύχει που να μιλάνε πραγματικά.

Τώρα το να ξέρεις έστω για small talk,να σπάσεις κανέναν πάγο ,φυσικά δεν είναι άσχημα, απλά άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικά.

Εννοείται με πουτανετες πάντως τύπου,η μοναδική γλώσσα που μετράει είναι αυτή του χρήματος.
Χέστηκε η άλλη αν εσύ ξέρεις να παραγγείλεις πως θέλεις τα πιερόγκι στη γλώσσα της..

Πιστεύω τον Αρχηγό τον έχουν πάρει πρέφα οι ντεβουσκες ότι γουστάρει μπλοκ και σλαβοκαταστάσεις και τον αφήνουν να καυλώνει με τα ρωσοπολωνοτσεχοσλοβάκικα που τους λέει..

Οι Τσέχες απολαμβάνουν να τους μιλάς τσέχικα και να μιλάνε και αυτές.Και οι Πολωνέζες προσπαθούν να σου μάθουν πολωνικά.Οπότε έτσι γαμάς και τις φίλες τους που δε μιλάνε ξένες γλώσσες.
Αμα δε μένεις Τσεχία,Πολωνία εννοείται είναι πολύ δύσκολο να μάθεις τις τοπικές γλώσσες,μπορείς όμως να μάθεις τα βασικά να συνεννοείσαι,δηλαδή φτάνουν για να έχεις ψευτοσχέση με τη γκόμενα.
Τα ρωσικά όμως είναι τελείως αναγκαία γιατί οι Ρωσίδες θέλουν να τους μιλάς και μιλάνε πολύ και εκτεταταμένα,σε βάθος.Να μάθει κάποιος ρωσικά χωρίς να μένει Ρωσία,Λευκορρωσία εξαιρετικά δύσκολο.Μπορείς όμως να μάθεις τα βασικά.
Τώρα με το youtube κτλ είναι αρκετά πιο εύκολο.
Στις Σλάβες γενικά δεν πολυαρέσει να μιλάνε αγγλικά ή γερμανικά ιδίως σε θέμα ερωτόλογων γιατί χάνεται όλη η μαγεία.Αλλο να λέει η άλλη miluji te και άλλο ich liebe dich,το miluji ακούγεται πολύ πιο αισθησιακό,ερωτικό.Το ich liebe dich ακούγεται σα να δίνει διαταγή ο Πρώσος διοικητής στο άλογό του.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Κανένας μεγιστάνας βρε συ.
Σε πάρα πολλές χώρες πλέον, όποιος έχει κάποια προσόντα/εμπειρία/κονε και είναι σε κάποια δραστηριότητα χρόνια παίρνει άνετα μισθό πάνω από 5-6 έως και 10-12 το μήνα καθαρά. Να στο κάνω πιο λιανά... όποιος 45αρης παίρνει στην Ελλάδα 2500, στη μέση ανατολή θα πάρει περι τα 7500. Το ίδιο ισχύει και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Οποιος θα έπαιρνε 4000, θα παρει 12000 κοκ

Για πες εσύ που θα πήγαινες και με τι κόστος ?
Μαι αδερφε δεν υπςρχουν αυτα τα νοθμερα 5000 νετο περνουμε κ λεμε δοξα ο θεος
Δεν ξερω σε τι κλαδο ανφερεσαι αλλα για το 80% το 2800 αντε 3000 ειναι ταβανι στην ευρωπη βγαλε σπιτι και παγια μιλαμε νερο νανοινεις νονο εχεις κανα 1500αρι με το ζορι αποταμιευση
Οποτε το 3000 οχι 5000 ειναι εκτος απο too much και αυτοκαταστροφικο
Ο κμαν ζει σε συνθηκες λαθρο για να εξασκει το χομπυ
Αλλιως βερολινο κανονικη ζωη θες ενα αρομο 3000 το μηνα
Ο κμαν ι ισως με 100 ωρες υπερωριες αλλα 3000 και τα κανει σκονη
Για ελλαδα δεν μιαλω καν
Ποοος παιρνει πανω απο 3000 καθαρα μετα απ0 φορους εξοδα
Μονο γιατρος η σε μεγαλη πολθεθνικη δηλ 1%
Ωραια αναλυση ομως εβαλες φωτια στο νημα
Υγ απω ανατολη θα πήγαινα για αυτανπουβλες αλλα νοκιζω γιαβτο 90% ειναι ανεφικτη δουκεια εκει με 100κ

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Οι Τσέχες απολαμβάνουν να τους μιλάς τσέχικα.Και οι Πολωνέζες προσπαθούν να σου μάθουν πολωνικά.Οπότε έτσι γαμάς και τις φίλες τους που δε μιλάνε ξένες γλώσσες.
Αμα δε μένεις Τσεχία,Πολωνία εννοείται είναι πολύ δύσκολο να μάθεις τις τοπικές γλώσσες,μπορείς όμως να μάθεις τα βασικά να συνεννοείσαι,δηλαδή φτάνουν για να έχεις ψευτοσχέση με τη γκόμενα.
Τα ρωσικά όμως είναι τελείως αναγκαία γιατί οι Ρωσίδες θέλουν να τους μιλάς και μιλάνε πολύ και εκτεταταμένα.Να μάθει κάποιος ρωσικά χωρίς να μένει Ρωσία,Λευκορρωσία εξαιρετικά δύσκολο.Μπορείς όμως να μάθεις τα βασικά.

Όλοι απολαμβάνουν να μιλάει ή να το προσπαθεί ένας ξένος με την γλώσσα τους.
Απλά άλλα πράγματα μετράνε περισσότερο από ότι πριν 15 χρόνια,ειδικά όταν η φάση με τα αγγλικά έχει επίσης αλλάξει.

Πράγα σπάνια πετύχαινα Τσέχα που δεν μπορούσα να συνεννοηθώ.
Αγία Πετρούπολη επίσης.
Φυσικά καμία σχέση με Στοκχόλμη που όλες μιλούσαν λες και είναι Αγγλίδες.

Οκέι,άλλο επαρχία,άλλο μεγάλες πόλεις, αλλά γενικά βγαίνει άκρη με τα αγγλικά.

Το concept που γαμαω μια και μου φέρνει και τη φίλη της,ξαδέρφη της,κ.λ.π. δεν το γνωρίζω.

Το μόνο κοντινό που έχω κάνει είναι με δύο διαφορετικές Γερμανίδες,να μου φέρουν μια φίλη τους στο κρεβάτι.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Στο Νοβοσιμπιρσκ παίζει πολύ εύκολο μουνι. Πήγα περσι με βίζα από την πρεσβεία και πτήση από Ντουμπάι με σχετικά φθηνό εισιτήριο. Τρελό κρύο και σχεδόν μηδεν ζωή στους δρόμους, αλλά στα λίγα μαγαζιά και ξενοδοχεία έχει παιχνίδι. Δεν ξέρω τα ακριβή νουμερα, αλλά πρέπει να παίζουν παμπολλα στουντιο με πιτσιρίκες που στριμάρουν τον κώλο τους για μισόευρα, τις οποίες και μπορείς να εντοπίσεις. Σόφια έχω να πάω πολλά χρόνια, αλλα σίγουρα έχει πιο πολλές ευκολίες από Ρώσικη επαρχία. Από την άλλη, στο Perm πχ, χάνεις την μπάλα με το πόσο μουνί παίζει παντού. Λες και έχει έλλειψη από άντρες είναι το μέρος. Κάθε 200 μέτρα έχει και ένα στουντιο αισθητικής.
Αρα και λογικα αυτοι ειναι προορισμοι
Γιατι τους ακυρωσες?
Να υποθεσω λογω χρονου και ταλιοβριας μετακινησης η κατι αλλο?
Πχ ανασφαλεια

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Όλοι απολαμβάνουν να μιλάει ή να το προσπαθεί ένας ξένος με την γλώσσα τους.
Απλά άλλα πράγματα μετράνε περισσότερο από ότι πριν 15 χρόνια,ειδικά όταν η φάση με τα αγγλικά έχει επίσης αλλάξει.

Πράγα σπάνια πετύχαινα Τσέχα που δεν μπορούσα να συνεννοηθώ.
Αγία Πετρούπολη επίσης.
Φυσικά καμία σχέση με Στοκχόλμη που όλες μιλούσαν λες και είναι Αγγλίδες.

Οκέι,άλλο επαρχία,άλλο μεγάλες πόλεις, αλλά γενικά βγαίνει άκρη με τα αγγλικά.

Το concept που γαμαω μια και μου φέρνει και τη φίλη της,ξαδέρφη της,κ.λ.π. δεν το γνωρίζω.

Το μόνο κοντινό που έχω κάνει είναι με δύο διαφορετικές Γερμανίδες,να μου φέρουν μια φίλη τους στο κρεβάτι.

Με Πολωνέζες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες παίζει πολύ αυτό με τις φίλες.Οι Ρωσίδες είναι πιο ζηλιάρες σε θέλουν ολόκληρο για την πάρτη τους.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Αρα και λογικα αυτοι ειναι προορισμοι
Γιατι τους ακυρωσες?
Να υποθεσω λογω χρονου και ταλιοβριας μετακινησης η κατι αλλο?
Πχ ανασφαλεια

Μάλλον δεν άντεχε την κατάθλιψη των ρωσικών επαρχιακών πόλεων.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Με Πολωνέζες,Ουκρανέζες,Λευκορρωσίδες παίζει πολύ αυτό με τις φίλες.Οι Ρωσίδες είναι πιο ζηλιάρες σε θέλουν ολόκληρο για την πάρτη τους.
Εσενα σε ζηλευουν μαλλον γιατι εισαι κελεπουρι γαμπρος

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Εσενα σε ζηλευουν μαλλον γιατι εισαι κελεπουρι γαμπρος

Συζητάνε βασικά μεταξύ τους λέει η άλλη βρήκα ένα χουβαρδά μου πήρε αυτό και αυτό,ζηλεύουν οι άλλες λένε θέλω και γω,πώς θα γίνει να μου τον γνωρίσεις και κάνει η τύπισσα το ψυχικό,γυναικεία αλληλεγγύη φάση.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656
Συζητάνε βασικά μεταξύ τους λέει η άλλη βρήκα ένα χουβαρδά μου πήρε αυτό και αυτό,ζηλεύουν οι άλλες λένε θέλω και γω,πώς θα γίνει να μου τον γνωρίσεις και κάνει η τύπισσα το ψυχικό,γυναικεία αλληλεγγύη φάση.
Κουβαρντα λενε σιγουρα???
Αυτη ειναι η έκφραση?

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Κουβαρντα λενε σιγουρα???
Αυτη ειναι η έκφραση?

Μπορεί να λένε πουτσαρά,πού να ξέρω.
Το θέμα είναι οτι βγαίνει βρώμα και κάνουν διαφήμιση στις φίλες τους.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.172
Πόντοι
3.656

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
535
Πόντοι
96
Δεν υπάρχει άνθρωπος που θα καθήσει να μάθει σλαβική γλώσσα μόνο για να πηδάει. Μία περίπτωση είναι ο Δημητράκης αλλά όμοιος του θα ξαναβγει σε 500 χρόνια. Δεύτερη είναι ο κμαν που αποφάσισε και επένδυσε όλη του τη ζωή στο να πηδήξει όσο πιο πολύ σλαβικό μουνί μπορεί. Δεν τον ενδιαφέρει η διαρκής ποιότητα ζωής σε καθημερινή βάση εκεί που μένει, δεν τον ενδιαφέρουν οι επενδύσεις, οι μπίζνες, η αποταμίευση, το ριαλ εστειτ, τα ταξίδια σε άλλες ηπείρους, τα αυτοκίνητα, τα σπορ, οι εποικοδομητικές γνωριμίες με ντόπιους, οι περαιτέρω σπουδές σε κάποιο αντικείμενο, οι σχέσεις με φίλους και συγγενείς στην Ελλάδα, τα χόμπυ, ο αθλητισμός, η φύση, τα ζώα, η δημιουργία οικογένειας και η ανατροφή παιδιών (το βασικότερο), οι γυναίκες άλλων εθνικοτήτων, κλπ έχει λοκάρει αποκλειστικά στο σλαβικό μουνί σε βαθμό ψύχωσης και καλλιεργεί κάθε όπλο που μπορεί και ανάμεσα σε αυτά βρέθηκαν και οι σλαβικές γλώσσες. Δεν μπορεί να κρίνει κανένας αν κάνει καλά ή όχι, αλλά μιλάμε επίσης για περίπτωση-συνδυασμό που θα ξαναβγεί σε 500 χρόνια και αν. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν άλλες προτεραιότητες και μόνο όσοι έχουν σπουδές ή δουλειά με αυτές τις χώρες θα καθίσουν να μάθουν τη γλώσσα τους.
Επομένως "μαθαίνω σλαβικά για να αυξήσω πιθανότητες να γαμήσω στις σλαβικές χώρες" δεν παίζει ως σενάριο, αυτό πρέπει να το έχουμε δεδομένο. Όλοι πάνε με Ελληνικά μόνο η Ελληνικά+Αγγλικά
Αυτοί που κέρδισαν το ΤΖΟΚΕΡ είναι πολλοί περισσότεροι από όσους κάθισαν να μάθουν μία σλαβική γλώσσα, επομένως είναι πιο χρήσιμο να μιλάμε για το πως θα φάει κάποιος τα 700Κ του ΤΖΟΚΕΡ, από το πως να μάθει να λέει στα ρωσικά "είσαι μία κούκλα μωρό μου" στις ντεβούσκες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Οπότε ας το διορθώσουμε..

Πιστεύω τον Αρχηγό τον έχουν πάρει πρέφα οι ντεβουσκες ότι γουστάρει μπλοκ και σλαβοκαταστάσεις και τον αφήνουν να καυλώνει με τα ρωσοπολωνοτσεχοσλοβάκικα που τους λέει..
Τυπάρα .... οπότε προτείνεις να θυμηθούμε πάλι ανέκδοτο ....
Με τον έλληνα σερβιτόρο στη Μόσχα ... που πήγε την παραγγελιά στους ελληνάρες ... λέγοντας ...

-Αν δεν ήμουν Ελλινόφσκι , θα τρώγατε σκατόφσκι !

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Ο Δημητράκης έμενε στη Ρωσία.Ολοι οι Ελληνες που μένουν στη Ρωσία πάνω από δύο χρόνια μαθαίνουν ρωσικά,δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο γιατί σου μιλάνε όλοι ρωσικά και κάποια στιγμή μαθαίνεις.Δύσκολο είναι να μάθεις ρωσικά χωρίς να μένεις στη Ρωσία,πολωνικά χωρίς να μένεις στην Πολωνία,τσέχικα χωρίς να μένεις στην Τσεχία ή σερβοκροατικά χωρίς να μένεις στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Αμα το κάνεις αυτό αυξάνεις πάρα πολύ τις πιθανότητές σου να γαμήσεις καλό μουνί αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να το κάνουν ή βαριούνται ή το θεωρούν μη vfm.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Οποτε το 3000 οχι 5000 ειναι εκτος απο too much και αυτοκαταστροφικο
Ο κμαν ζει σε συνθηκες λαθρο για να εξασκει το χομπυ
Αλλιως βερολινο κανονικη ζωη θες ενα αρομο 3000 το μηνα
Ο κμαν ι ισως με 100 ωρες υπερωριες αλλα 3000 και τα κανει σκονη
Τυπάρα μπορεί να μένει κανείς γερμανία σε δωμάτιο τρύπα με συνολικό κόστος 600€ το μήνα ...
και να τρώει ψωμί από φούρνο και σαλάμια τυριά από σούπερ μάρκετ λοιπά έξοδα άλλα 150€ το μήνα ...

Οι ελληνάρες που νόμιζαν ότι είναι μεσαία τάξη , έτσι θα ζουν όλοι οικογενειακώς με τη ΝΔ
που ψηφίζουν . Χωρίς να μαζεύουν λεφτά για να τα πιστολιάζουν σε πουτάνες στο μπλοκ.
Χρέη μόνο θα μαζεύουν και θα κάνουν αποποίηση τα παιδιά των ξαδέλφων τους , όταν ψοφήσουν.
Κακό ψόφο να έχουν και σκατά στον τάφο τους, για να μη σώσουν να ξαναψηφίσουν .

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Τυπάρα μπορεί να μένει κανείς γερμανία σε δωμάτιο τρύπα με συνολικό κόστος 600€ το μήνα ...
και να τρώει ψωμί από φούρνο και σαλάμια τυριά από σούπερ μάρκετ λοιπά έξοδα άλλα 150€ το μήνα ...

Οι ελληνάρες που νόμιζαν ότι είναι μεσαία τάξη , έτσι θα ζουν όλοι οικογενειακώς με τη ΝΔ
που ψηφίζουν . Χωρίς να μαζεύουν λεφτά για να τα πιστολιάζουν σε πουτάνες στο μπλοκ.
Χρέη μόνο θα μαζεύουν και θα κάνουν αποποίηση τα παιδιά των ξαδέλφων τους , όταν ψοφήσουν.
Κακό ψόφο να έχουν και σκατά στον τάφο τους, για να μη σώσουν να ξαναψηφίσουν .

Τα πάγια έξοδα είναι ένα χιλιάρικο σε νοίκι,θέρμανση και 600 ευρώ στη μάσα.Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα τα διαχειρίζεσαι όπως θες.Αυτό το μήνα είχα 7 χιλιάδες καθαρά αλλά έχω φάει φέτος 6 χιλιάρικα τον Ιανουάριο Βαρσοβία,άλλα 6 το Μάρτιο Φρανκφούρτη,Βαρσοβία,Κωνσταντινούπολη,Βιέννη,άλλα 2 το Μάιο Αθήνα,άλλα 6 τον Ιούλιο Μπούντβα και άλλα 5 το Σεπτέμβριο Βελιγράδι.Τώρα θα έτρωγα κανά τριχίλιαρο Κρακωβία,Μινσκ αλλά ήμουν λίγο κρυωμένος και ακύρωσα οπότε έχασα τα 700 σε αεροπορικά,διαμονή Κρακωβία.
Πλέον με τον πληθωρισμό τα γαμησιάτικα έχουν αυξηθεί ιδίως τα αεροπορικά και τα ξενοδοχεία έχουν ανέβει 20-30% σε σχε΄ση με πριν και δεν υπάρχει και επίδομα σπόνσορος.Συν τις απαιτήσεις από τις γκόμενες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Στο μεταξύ τικτόκερ, στην Ελβετία, λέει ότι ως χειριστής πρέσας μπετού, παίρνει 8500€ .

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Ο Δημητράκης έμενε στη Ρωσία.Ολοι οι Ελληνες που μένουν στη Ρωσία πάνω από δύο χρόνια μαθαίνουν ρωσικά,δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο γιατί σου μιλάνε όλοι ρωσικά και κάποια στιγμή μαθαίνεις.Δύσκολο είναι να μάθεις ρωσικά χωρίς να μένεις στη Ρωσία,πολωνικά χωρίς να μένεις στην Πολωνία,τσέχικα χωρίς να μένεις στην Τσεχία ή σερβοκροατικά χωρίς να μένεις στην πρώην Γιουγκοσλαβία.
Αμα το κάνεις αυτό αυξάνεις πάρα πολύ τις πιθανότητές σου να γαμήσεις καλό μουνί αλλά οι περισσότεροι δεν μπορούν να το κάνουν ή βαριούνται ή το θεωρούν μη vfm.
Γιατί είναι δύσκολο να μάθεις Ρωσικά στην Ελλάδα;
Ξέρω άτομα από Β.Ελλαδα που έμαθαν Ρώσικα στη Θεσσαλονίκη, από Ρωσίδα καθηγήτρια.
Τα έμαθαν για εμπορικούς λόγους,τουρισμό,γούνες,κ.λ.π.

Όσο δύσκολο είναι να μάθεις γερμανικά στην Ελλάδα,άλλο τόσο είναι και ρώσικα.
Καθηγητές και μάλιστα με μητρική τις συγκεκριμένες γλώσσες υπάρχουν όπως και βιβλιογραφία, Apps,κ.λ.π.
Μην το παρουσιάζουμε λες και είμαστε στο 1980..

Απλά οι σλαβικές γλώσσες δεν είναι από εκείνες που επιλέγει ο κόσμος να μάθει..
Απολύτως λογικό, όταν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Πλέον μαθαίνουν καντονέζικα, κορεάτικα και ιαπωνικά ....

Φαντάζομαι πολύ πιο δύσκολα από οποιαδήποτε σλάβικη γλώσσα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Στο μεταξύ τικτόκερ, στην Ελβετία, λέει ότι ως χειριστής πρέσας μπετού, παίρνει 8500€ .
Στο έχει απαντήσει ο Midas αυτό πριν κάτι μήνες.

Γράψε στον τικτόκερ να ανεβασει ένα Screenshot από το καθαρό μηνιαίο εισόδημα που μπαίνει στο λογαριασμό του να γελάσουμε λίγο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom