Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
@Balkan cowboy
Για πες μου λίγο γιατί με έχουν ζώσει τα φίδια...

Έχω κλείσει 2025 ταξίδι Αμερική,έχω προπληρώσει και ένα σωρό πράγματα.
Γερμανικό διαβατήριο, αναχώρηση από Ζυρίχη.
Επίσκεψη στη Ρωσία πριν δύο χρόνια.

Υπάρχει πιθανότητα να φάω πακέτο;
Και αν ναι,σε ποιο στάδιο;

Οχι,αποκλείεται.Γερμανία έχουν waiver,δε χρειάζεται καν να πας στην πρεσβεία για τουριστική βίζα,κάνεις ηλεκτρονική αίτηση και στην εγκρίνουν.
Στο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ μπορεί να πετύχεις κανένα μαλάκα υπάλληλο να πάει να σε ψαρώσει με ερωτήσεις,σωματική έρευνα αλλά να σου εμποδίσει την είσοδο επειδή έχεις βίζα από Ρωσία πολύ δύσκολο.Στη χειρότερη να κάνει ένα τηλέφωνο αν φαίνεσαι πολύ ύποπτος ή υπάρχουν οδηγίες εκείνη την περίοδο.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.058
Πόντοι
456
Καλυτερα να χρησιμοποιησεις το ελληνικο διαβατηριο αν δεν εχει περιεργες σφραγιδες
Έχω μόνο γερμανική ταυτότητα και διαβατήριο.
Στο όνομά μου είχε βγει βίζα,έχει και σφραγίδα το διαβατήριο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.183
Πόντοι
3.656
Φυσικά και παίρνουν περισσότερα οι εξειδικευμένοι,απλά το 8500€ δεν υπάρχει σαν ποσό,από την στιγμή που δεν τα παίρνουν άλλοι και άλλοι..

Επίσης όπου βλέπεις σε μισθολόγιο νυχτερινά,βάρδιες,ΣΚ,κ.λ.π. όπως πιθανόν ο Αρχηγός μας,να είσαι σίγουρος ότι κοινωνική ζωή μηδέν,πρόσβαση σε σοβαρά ντόπια μουνιά υπό το μηδέν..

Δεν υπάρχει σοβαρό μουνί που να ρολάρει στη ζωή της με κάποιον που βαράει γκασμά Κυριακή ξημερώματα και ας παίρνει και 10 χιλιάρικα το μήνα..
Άλλο οι αμοιβή και άλλο η πρόσβαση σε μουνιά.
8500€ πιστεύω εξειδικευμένος τεχνίτης στην ελβετία με υπερωρίες μπορεί να τα φτάσει .
Στη γερμανία το αντίστοιχο ... 5000€ ή 4500€ ;;;

Σε ιατρικούς κλάδους .... ξέρω με λεπτομέρειες , προσωπικά περιπτώσεις που εδώ στην ελλάδα
δεν έβγαζαν τα έξοδά τους ! Δηλαδή νοίκι , πάγια και leasing για εξοπλισμό ....
και σε ευρωπαϊκές χώρες με ρυθμό ξύνω τα αρχίδια μου , βγάζουν καθαρά 80.000€ το χρόνο .

Για αυτό λέμε ότι σε αυτό το μπουρδέλο εδώ , δεν πρέπει να μείνει κανείς.
Να χορεύουν οι μετανάστες των hot spot μόνοι τους
και οι γόνοι με τα ... μεστά βιογραφικά .....
Και τις θέσεις εργασίας που δεν καλύπτονται να τις βάλουν στον κώλο τους.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Φυσικά και παίρνουν περισσότερα οι εξειδικευμένοι,απλά το 8500€ δεν υπάρχει σαν ποσό,από την στιγμή που δεν τα παίρνουν άλλοι και άλλοι..

Επίσης όπου βλέπεις σε μισθολόγιο νυχτερινά,βάρδιες,ΣΚ,κ.λ.π. όπως πιθανόν ο Αρχηγός μας,να είσαι σίγουρος ότι κοινωνική ζωή μηδέν,πρόσβαση σε σοβαρά ντόπια μουνιά υπό το μηδέν..

Δεν υπάρχει σοβαρό μουνί που να ρολάρει στη ζωή της και να μπλέξει με κάποιον που βαράει γκασμά Κυριακή ξημερώματα και ας παίρνει και 10 χιλιάρικα το μήνα..
7500 που λέει ο αρχηγός , για καθαρά , στο ντοιτσλαντ, είναι κάπου στα 11 μεικτά, δηλαδή 130+ το χρόνο.

δε ξέρω κανέναν να παίρνει πάνω από 80 Γερμανία

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.881
Πόντοι
206
Μπορει να σε ζαλισουν λιγο στο αεροδρομιο οταν φτασεις, αλλα ΑΝ συμβει δεν νομιζω να χασεις πανω απο μισαωρο

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056

Δεν έχεις πρόβλημα.Αν κατά 0.001% σου απορρίψουν την αίτηση μπορείς να πας στην πρεσβεία.Πιο πολύ κοιτάζουν συμμετοχή σε οργανώσεις κτλ. με αντιαμερικανικές ενέργειες.
Εσύ δεν κάνεις αντιαμερικανικές ενέργειες οπότε δεν έχεις πρόβλημα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.058
Πόντοι
456
Οχι,αποκλείεται.Γερμανία έχουν waiver,δε χρειάζεται καν να πας στην πρεσβεία για τουριστική βίζα,κάνεις ηλεκτρονική αίτηση και στην εγκρίνουν.
Στο αεροδρόμιο στις ΗΠΑ μπορεί να πετύχεις κανένα μαλάκα υπάλληλο να πάει να σε ψαρώσει με ερωτήσεις,σωματική έρευνα αλλά να σου εμποδίσει την είσοδο επειδή έχεις βίζα από Ρωσία πολύ δύσκολο.Στη χειρότερη να κάνει ένα τηλέφωνο αν φαίνεσαι πολύ ύποπτος ή υπάρχουν οδηγίες εκείνη την περίοδο.

Και Ελβετία waiver έχουν απλά δεν έχω δει ακόμη το ερωτηματολόγιο.
Συνάδελφος μου είπε ότι είναι πιθανόν να με ρωτήσουν/τσεκαρουν αν έχω πάει τελευταία Ισραήλ,Ρωσία, Ουκρανία,κ.λ.π.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96

Δεν υπάρχει σοβαρό μουνί που να ρολάρει στη ζωή της και να μπλέξει με κάποιον που βαράει γκασμά Κυριακή ξημερώματα και ας παίρνει και 10 χιλιάρικα το μήνα..

Ελβετία όταν ενδιαφερόμουν να πάω διάβαζα συνέχεια για το κλασσικό 120Κ που ήταν ο στόχος για πολλούς (και εφικτός για αρκετούς) ειδικευμένους,

Λογικά σήμερα δε θα έχει ανέβει αυτό; Και το CHF έχει ανέβει πολύ από τότε σε σχέση με το ευρώ

Άρα το παλιό 120Κ σήμερα είναι 160Κ+

Δε βγάζει αυτό καθαρά 8.5Κ μετά φόρων και ασφάλισης;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Και Ελβετία waiver έχουν απλά δεν έχω δει ακόμη το ερωτηματολόγιο.
Συνάδελφος μου είπε ότι είναι πιθανόν να με ρωτήσουν/τσεκαρουν αν έχω πάει τελευταία Ισραήλ,Ρωσία, Ουκρανία,κ.λ.π.

Επίσης ρωτάνε αν είσαι τρομοκράτης και κουβαλάς όπλα και εκρηκτικά με προορισμό τις ΗΠΑ.Δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας πορωμένος που να έχει απαντήσει ναι στην ερώτηση.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
@Balkan cowboy
Για πες μου λίγο γιατί με έχουν ζώσει τα φίδια...

Έχω κλείσει 2025 ταξίδι Αμερική,έχω προπληρώσει και ένα σωρό πράγματα.
Γερμανικό διαβατήριο, αναχώρηση από Ζυρίχη.
Επίσκεψη στη Ρωσία πριν δύο χρόνια.

Υπάρχει πιθανότητα να φάω πακέτο;
Και αν ναι,σε ποιο στάδιο;

Τώρα με τον Τράμπαρο μη φοβάσαι τίποτα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.058
Πόντοι
456
Ελβετία όταν ενδιαφερόμουν να πάω διάβαζα συνέχεια για το κλασσικό 120Κ

Λογικά σήμερα δε θα έχει ανέβει αυτό; Και το CHF έχει ανέβει πολύ από τότε σε σχέση με το ευρώ

Άρα το παλιό 120Κ που ήταν ο στόχος για πολλούς (και εφικτός για αρκετούς) ειδικευμένους, σήμερα είναι 160Κ+

Δε βγάζει αυτό καθαρά 8.5Κ μετά φόρων και ασφάλισης;

160.000 φράγκα μεικτά είναι και λίγο πάνω από 8.500 καθαρά αν και παίζει ρόλο το καντόνι και ένα σωρό άλλα πράγματα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
7500 που λέει ο αρχηγός , για καθαρά , στο ντοιτσλαντ, είναι κάπου στα 11 μεικτά, δηλαδή 130+ το χρόνο.

130 χιλιάδες περίπου το χρόνο.Σιγά δεν είναι πολλά,πολλοί άχρηστοι παίρνουν περισσότερα.Μετά από ένα ποσό βέβαια σε γαμάει πολύ η φορολογία είναι κάπου 45% στην κατηγορία ένα άγαμος,χωρίς παιδιά που δεινοπαθεί αφού πληρώνει για τους υπόλοιπους.Δηλαδή για την επιπλέον ώρα που δουλεύεις δε σου μένουν ούτε τα μισά οπότε πολλοί επιλέγουν να μένουν πιο χαμηλά,λίγες ώρες αλλά και λίγοι φόροι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Ο μέσος μισθός είναι καμία εξηντάρα , όποτε μη μας λες δεν είναι πολλά

Καλά πήγαινε σε ελληνικό εστιατόριο να δεις τι γίνεται,πόσοι λογαριασμοί,τι κονομάει ο εστιάτορας.Σκέψου οτι πληρώνει και πολλά μαύρα συχνά οπότε του μένουν πολλά στην τσέπη.
Οι Ελληνες τα παραβιάζουν όλα ωράρια,εργατικούς νόμους,στα αρχίδια τους όλα για την κονόμα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Καλά πήγαινε σε ελληνικό εστιατόριο να δεις τι γίνεται,πόσοι λογαριασμοί,τι κονομάει ο εστιάτορας.Σκέψου οτι πληρώνει και πολλά μαύρα συχνά οπότε του μένουν πολλά στην τσέπη.
Οι Ελληνες τα παραβιάζουν όλα ωράρια,εργατικούς νόμους,στα αρχίδια τους όλα για την κονόμα.
Εσυ είσαι μισθωτός όμως όχι εστιάτορας

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
543
Πόντοι
96
130 χιλιάδες περίπου το χρόνο.Σιγά δεν είναι πολλά,πολλοί άχρηστοι παίρνουν περισσότερα.Μετά από ένα ποσό βέβαια σε γαμάει πολύ η φορολογία είναι κάπου 45% στην κατηγορία ένα άγαμος,χωρίς παιδιά που δεινοπαθεί αφού πληρώνει για τους υπόλοιπους.Δηλαδή για την επιπλέον ώρα που δουλεύεις δε σου μένουν ούτε τα μισά οπότε πολλοί επιλέγουν να μένουν πιο χαμηλά,λίγες ώρες αλλά και λίγοι φόροι.

Άρε κμαν, με τον ιδρώτα και τις πλάτες σου συντηρείς γερμανούς μπεκροτεμπέληδες, μουσουλμάνες κουνέλες, οπαδούς της συμπαθούς ιταλικής ομάδας, λάθρους, ουκρανέζες προσφυγοπούλες, ντεβούσκες, σπονσορέτες, γόνους και ψωλάδες της Γερμανίας

Ένας σύγχρονος Άτλας που κρατάει στους ώμους του μία ολόκληρη ήπειρο. Γίγαντας!

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.058
Πόντοι
456

Τα παίρνουν διευθυντές κλινικών, πρυτάνεις Πανεπιστημίων, δυνατά κεφάλια του ιδιωτικού τομέα και γενικά η ελίτ της κάθε ειδικότητας.

Έχω τη μάνα μου διοικητικό προσωπικό σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γερμανίας και έχω δει με τα μάτια μου τι παίρνουν οι νεοδιορισθέντες γιατροί,οι διευθυντές,κ.λ.π.

Γενικά λίγος κόσμος παίρνει τέτοια λεφτά στη Γερμανία και γενικά εντός Ε.Ε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.931
Πόντοι
3.506
Τα παίρνουν διευθυντές κλινικών, πρυτάνεις Πανεπιστημίων, δυνατά κεφάλια του ιδιωτικού τομέα και γενικά οι ελίτ της κάθε ειδικότητας.

Έχω τη μάνα μου διοικητικό προσωπικό σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γερμανίας και έχω δει με τα μάτια μου τι παίρνουν οι νεοδιορισθέντες γιατροί,οι διευθυντές,κ.λ.π.

Γενικά λίγος κόσμος παίρνει τέτοια λεφτά στη Γερμανία και γενικά εντός Ε.Ε.
Ακριβώς. Σίγουρα δεν παίζουν αυτά τα λεφτά με μεταφορές πτωμάτων

Όποτε η ο ΚΜΑΝ είναι στο τοπ5% των μισθωτών η μας δουλεύει.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.998
Πόντοι
1.056
Άρε κμαν, με τον ιδρώτα και τις πλάτες σου συντηρείς γερμανούς μπεκροτεμπέληδες, μουσουλμάνες κουνέλες, οπαδούς της συμπαθούς ιταλικής ομάδας, λάθρους, ουκρανέζες προσφυγοπούλες, ντεβούσκες, σπονσορέτες, γόνους και ψωλάδες της Γερμανίας

Ένας σύγχρονος Άτλας που κρατάει στους ώμους του μία ολόκληρη ήπειρο. Γίγαντας!

Τους δώσαμε φοβερό boost στην οικονομία οι Βαλκάνιοι,πήγε η Γερμανία σφαίρα.Τώρα με τους λαθρο,αραβότουρκους,πάκια και το κακό συναπάντημα καλά κρασιά.
Αν ενταχθεί η Ουκρανία θα πάρει μια ανάσα ακόμα αλλά αλλιώς δύσκολα πολύ δύσκολα.Οι Ουκρανοί είναι σκληρά καρύδια θα βοηθήσουν,τώρα δουλεύουν περισσότερο για τους Πολωνούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom