Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 195K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Ακριβώς. Σίγουρα δεν παίζουν αυτά τα λεφτά με μεταφορές πτωμάτων

Όποτε η ο ΚΜΑΝ είναι στο τοπ5% των μισθωτών η μας δουλεύει.

Εχω βάλει αποδείξεις.Οι άλλοι δεν έχουν βάλει ποτέ τίποτα απολύτως και ούτε πρόκειται.
Μπορώ να ξαναβάλω αλλά πρέπει να σβήσω πολλά στοιχεία κτλ.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
535
Πόντοι
96
Τους δώσαμε φοβερό boost στην οικονομία οι Βαλκάνιοι,πήγε η Γερμανία σφαίρα.Τώρα με τους λαθρο,αραβότουρκους,πάκια και το κακό συναπάντημα καλά κρασιά.
Αν ενταχθεί η Ουκρανία θα πάρει μια ανάσα ακόμα αλλά αλλιώς δύσκολα πολύ δύσκολα.Οι Ουκρανοί είναι σκληρά καρύδια θα βοηθήσουν,τώρα δουλεύουν περισσότερο για τους Πολωνούς.

Και οι Πολωνοί είναι καλά άλογα εργασίας, όπως και οι Αλβανοί αλλά οι τελευταίοι είναι λίγοι σε πληθυσμό.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456

Δε νομίζω ότι μας δουλεύει.
Σίγουρα του έχει αναγνωριστεί πτυχίο/προϋπηρεσία και από εκεί και πέρα πρέπει να το γαμαει στην υπερωρίες,πιθανόν να έχει και βάρδιες.

Πιστεύω ότι ξοδεύει τα απολύτως βασικά Γερμανία,αμάξι ή κάνα χόμπι δεν έχει,
οπότε όλα τα λεφτά στο μπλοκ:rockon:

Τα έχουμε πει, ο kman είναι μια κατηγορία μόνος του

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Εχω βάλει αποδείξεις.Οι άλλοι δεν έχουν βάλει ποτέ τίποτα απολύτως και ούτε πρόκειται.
Έχει μπει ένα μαϊμου panerai τυπάρα.
Όταν ανέβηκε η φωτογραφία, ο ιδιοκτήτης, δεν είχε μάθει ακόμη ότι τα γνήσια
έχουν κάρτα πιστοποίησης από τον ελβετικό οργανισμό χρονογράφων .

Κατσικογάμης είναι ο ιδιοκτήτης. Που να τα ξέρει αυτά.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
535
Πόντοι
96

Εννοείται πως είναι στο 5% να μη σου πω στο 1%

Προφανώς δεν πρόκειται για τον μέσο εργαζόμενο-πολίτη-μέλος του μπου αλλά για oulier

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Και οι Πολωνοί είναι καλά άλογα εργασίας, όπως και οι Αλβανοί αλλά οι τελευταίοι είναι λίγοι σε πληθυσμό.

Οι Αλβανοί υστερούν νοητικά σε σχέση με τους Πολωνου΄ς δεν είναι τόσο ευφυείς.Αν τους αφήσεις τους Πολωνούς θα ηγεμονεύσουν είναι ζόρικοι.Πήραν τώρα και τους Ουκρανούς που είναι σκληροί και υπό οδηγίες αποτελεσματικοί έχουν καλή δύναμη και προοπτικές οι Πολωνοί.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.855
Πόντοι
206
Τα παίρνουν διευθυντές κλινικών, πρυτάνεις Πανεπιστημίων, δυνατά κεφάλια του ιδιωτικού τομέα και γενικά η ελίτ της κάθε ειδικότητας.

Έχω τη μάνα μου διοικητικό προσωπικό σε Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γερμανίας και έχω δει με τα μάτια μου τι παίρνουν οι νεοδιορισθέντες γιατροί,οι διευθυντές,κ.λ.π.

Γενικά λίγος κόσμος παίρνει τέτοια λεφτά στη Γερμανία και γενικά εντός Ε.Ε.
Kαι στην Ελλαδαρα αν εισαι πανεπιστημιακος με δυνατες ακρες, παιρνεις προγραμματα που χωνεις ως μισθοδοτουμενα τα παιδια σου, αν και σπουδαζουν...Κυπρο, συν μιζες απο εξοπλισμο που καταληγει σε υπογεια μεσα στις κουτες τους

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.922
Πόντοι
3.506
.

Πιστεύω ότι ξοδεύει τα απολύτως βασικά Γερμανία,αμάξι ή κάνα χόμπι δεν έχει,
οπότε όλα τα λεφτά στο μπλοκ:rockon:
Και καλά κάνει. Συγκεντρωμένη δύναμη πυρός , σύστημα τανάλια, διαρκής και αέναη κίνηση , αιφνιδιασμός ψωλαδων και αλαλαγμοί σπονσορετων

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056

Προφανώς δεν πρόκειται για τον μέσο εργαζόμενο-πολίτη-μέλος του μπου αλλά για oulier

Εχει πολλούς που βγάζουνε αρκετά λεφτά απλά δεν τα δείχνουν οι στατιστικές.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
535
Πόντοι
96
Υπάρχουν κάποιοι πολύ καλά αμοιβόμενοι έξω. Έχω γνωστό γιατρό που βγάζει 25Κ καθαρά το μήνα εδώ και χρόνια. Δεν ξέρει τι έχει πλέον και τρώει πολλά σε χλίδα σε Παρίσια, Κυανή Ακτή, κλπ

Ξέρω περίπτωση στο ΙΤ που βγάζει 200Κ μεικτά Ελβετία

Άλλον σε τράπεζα με 12Κ καθαρά επίσης Ελβετία

Έχει τύπους με μαγαζιά και επιχειρήσεις που δεν ξέρουν τι βγάζουν

Άλλοι που έχουν στήσει παθητικό εισόδημα από ακίνητα, ομόλογα, μερίσματα, κλπ οι ίδιοι με δουλειά τα προηγούμενα χρόνια ή οι δικοί τους.

Γενικά παίζει πολύ χρήμα. Και κάποιοι που δε θα μπούν ποτέ να γράψουν στο μπου, για΄τι ζούνε σε ένα μόνιμο roller coaster καλοπέρασης με σπατάλες, μουνί, καταχρήσεις, ταξίδια

Ο κμαν το 99% των ποστ του τα κάνει όταν είναι Γερμανία σε κατάσταση βασικών λειτουργιών (δουλειά-σπίτι-αποταμίευση). Άμα κερδίσει κανά Euro-millions τζακποτ και είναι όλη μέρα με ντεβούσκες, σιγά μην κάθεται να γράφει εδώ καθημερινά

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.922
Πόντοι
3.506

Για αυτό ίσως κάποιοι εγκάθετοι θα έπρεπε να το βουλώνουν και όχι να έχουν κάθε δεύτερο ποστ κριτική εναντίον του , σαν παρατημένες γκόμενες

Κουράζουν , όπως και οι καρπουζαδες της Κύπρου

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.855
Πόντοι
206
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Εμένα αυτά μου αρέσουν.Στους άλλους μπορεί να αρέσουν σκι,ορειβασίες,να οδηγάνε ακριβά αμάξια,εξωτικά ταξίδια,σκάφη,τζόγος πού ξέρω εγώ τι αρέσει στον καθένα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Εμένα αυτά μου αρέσουν.Στους άλλους μπορεί να αρέσουν σκι,ορειβασίες,να οδηγάνε ακριβά αμάξια,εξωτικά ταξίδια,σκάφη,τζόγος πού ξέρω εγώ τι αρέσει στον καθένα.

Μην απολογείσαι Αρχηγέ..

Υπάρχουν πολλοί που περνάνε όλη τους τη ζωή χωρίς να ξέρουν τι τους αρέσει και άλλοι τόσοι που ξέρουν τι τους αρέσει, αλλά δεν μπορούν να το έχουν..

Εσύ το βρήκες και το πας με τα φρένα σπασμένα :rockon:

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Αρα και λογικα αυτοι ειναι προορισμοι
Γιατι τους ακυρωσες?
Να υποθεσω λογω χρονου και ταλιοβριας μετακινησης η κατι αλλο?
Πχ ανασφαλεια
Μα δεν ακύρωσα και λέω ότι έχω πάει.
Πχ η Σιβηρία πριν πάω είχε και κάτι το "μαγικό"... Αλλά όπως λέει ο αρχηγός, παίζει μια έντονη κατάθλιψη, μάλλον προϊόν της φτώχειας/απομόνωσης/κρύου. Περμ ήταν καπως αλλιώς και πιο ζωηρά, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο.

Απλά δεν έχω λόγο να ξαναπάω.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
7.987
Πόντοι
1.056
Εδώ ένας Ρώσος από Engels εξηγεί γιατί οι ρωσικές πόλεις φαίνονται στους ξένους τόσο καταθλιπτικές.Για εμένα λέει είναι συνηθισμένο,στο εξωτερικό κατάλαβα γιατί τους φαίνονται έτσι.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.067
Πόντοι
2.356
Καλά πήγαινε σε ελληνικό εστιατόριο να δεις τι γίνεται,πόσοι λογαριασμοί,τι κονομάει ο εστιάτορας.Σκέψου οτι πληρώνει και πολλά μαύρα συχνά οπότε του μένουν πολλά στην τσέπη.
Οι Ελληνες τα παραβιάζουν όλα ωράρια,εργατικούς νόμους,στα αρχίδια τους όλα για την κονόμα.
Σωστος, ο δικος μου πανω πλησιαζει την τριακοσαρα καθαρα τον χρονο ...
Μονο στο ενα απο τα τρια εστιατορια που εχει με συνεταιρους το Σαββατο απο το πρωι εως το βραδυ τζιραρει περιπου 20Κ ,σαν τα ζωα τρωνε οι γερμανοι και οχι μονο αυτοι φυσικα.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Αρχηγέ, όπως μας έχεις διδάξει μαχόμαστε 24/7 σε παράλληλα μέτωπα,τόσο αναλογικά όσο και ψηφιακά

Μπορεί να μην έχω κύκλους ή Lamborghini, αλλά τι να κλάσουν όλα αυτά μπροστά στο ξακουστό Balkan Πέος :rockon:

Στο παρακάτω Screenshot δεν είναι κάποια dating πλατφόρμα, αλλά το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι πάντα και παντού το ίδιο

Το σημερινό θύμα,με το σλαβικό όνομα τι μπορεί να είναι;:think:
Για κάνε μια αναγνώριση στόχου.

Ωραία φαίνεται στην φωτο, αλλά δε θέλω να κλικαρω στο προφίλ της γιατί θα δει ότι το επισκέφτηκα.
Τις αφήνω συνήθως κάνα διήμερο να περιμένουν.
Φυσικά αν είχα παραμείνει στο χωριό μου θα πήγαινα με μονόπετρο να τις ζητήσω σε γάμο,αλλά εδώ είναι Ζυρίχη, λιβάδι ατελείωτο :rockon:

Συνημμένα

• Screenshot_2024-11-10-17-53-23-476_com.android.chrome~4.jpg
    Screenshot_2024-11-10-17-53-23-476_com.android.chrome~4.jpg
    280 KB · Εμφανίσεις: 12

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.922
Πόντοι
3.506
Αρχηγέ, όπως μας έχεις διδάξει μαχόμαστε 24/7 σε παράλληλα μέτωπα,τόσο αναλογικά όσο και ψηφιακά

Μπορεί να μην έχω κύκλους ή Lamborghini, αλλά τι να κλάσουν όλα αυτά μπροστά στο ξακουστό Balkan Πέος :rockon:

Στο παρακάτω Screenshot δεν είναι κάποια dating πλατφόρμα, αλλά το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι πάντα και παντού το ίδιο

Το σημερινό θύμα,με το σλαβικό όνομα τι μπορεί να είναι;:think:
Για κάνε μια αναγνώριση στόχου.

Ωραία φαίνεται στην φωτο, αλλά δε θέλω να κλικαρω στο προφίλ της γιατί θα δει ότι το επισκέφτηκα.
Τις αφήνω συνήθως κάνα διήμερο να περιμένουν.
Φυσικά αν είχα παραμείνει στο χωριό μου θα πήγαινα με μονόπετρο να τις ζητήσω σε γάμο,αλλά εδώ είναι Ζυρίχη, λιβάδι ατελείωτο :rockon:
Μόνο εγώ έχω ξεμείνει να κάνω πορνοσαφαρι στα ΜΑΟ ΜΑΟ .

Ο πιο αποτυχημένος , πρώην αλκοολικός , Έλληνας του εξωτερικού

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.156
Πόντοι
3.656
Ρε Βαλκάνιε ....

Θες να συγκρίνουμε έναν εργαζόμενο όπως ο Κμαν
με τύπους με λαμπορκίνι ;;;

Φαντάζεσαι ένα μάγκας σαν τον Κμαν , να κληρονομούσε κανά αδαμαντορυχείο στο κέηπ τάουν
από μακαρίτη θείο ;;;

Θα γαμούσε όλοκληρα .... άλμπουμ φωτογράφων με μοντέλα ;;;
Τι να έκλαναν οι μεγιστάνες του μόντε κάρλο μπροστά του.

Απλά αυτοί , έχουν περισσότερο χαρτί .
Ο Κμαν , είναι ένας μαχητής.
Αυτά που καταφέρνει με τα hard earning money που λένε οι αγγλόφωνοι , είναι θαυμαστά.
Άθλοι , σαν του Ηρακλέως !

Οι χαλβάδες με έτοιμο χρήμα, τρώνε μερικά τεμάχια .... αν και είναι για τα μπάζα.
Αυτός, δίνει αγώνα. Είναι ακούραστος. Αιθέρας. Κέρβερος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom