Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
@Glyfomounix Μπορεί να μην προφτάσω να τελειώσω το μήνυμα.
Είμαι πρώτο ραντεβού με Ελβετίδα,πήγε τώρα τουαλέτα που ειναι δύο ορόφους πιο κάτω.
Όταν έβγαλα το φουσκωτό μπουφάν και είδε ότι είμαι τσίτα γκαζια,άρχισε να λέει κάτι φεμινιστικά γιατί μάλλον φοβήθηκε ότι είμαι κανας κάφρος από το Τραμπουκιστάν...
Μήπως να κάνω τίποτα ανταύγειες και να σπάω καρπό :effemine: να μην τις πνίγει η τοξική αρρενωπότητα;

IMG_20241213_215946.jpg

Πες της πόσο σου αρέσει το k-pop και οι σφίχτες που το χορεύουν.
Γενικά Ευρώπη προελαύνει το πουστέ στυλ αν και πούστικες φωνές αντρών Γερμανία δεν ακούς συχνά όπως Ελλάδα.
Πρέπει οι Δυτικές να πάνε σλαβικές χώρες να στρώσουν.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Είμαι πρώτο ραντεβού με Ελβετίδα,πήγε τώρα τουαλέτα που ειναι δύο ορόφους πιο κάτω.
Όταν έβγαλα το φουσκωτό μπουφάν και είδε ότι είμαι τσίτα γκαζια,άρχισε να λέει κάτι φεμινιστικά γιατί μάλλον φοβήθηκε ότι είμαι κανας κάφρος από το Τραμπουκιστάν...
Μήπως να κάνω τίποτα ανταύγειες και να σπάω καρπό :effemine: να μην τις πνίγει η τοξική αρρενωπότητα;

IMG_20241213_215946.jpg

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.190
Πόντοι
3.506

IMG_20241213_215946.jpg
Σε τεστάρει τυπαρα να δει αν θα αρχίσεις να της λες για το ουράνιο τόξο η αν θα τη γαμησεις ασαλιωτα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Εδώ πέτυχε το στόχο
Ρε γελοίο καρα φλο- ho bit με το aspe rger- μαζί με την άλλη κρυφή πφουστρα τον @ναρχιδο ξεφτιλ@ τρομπαδορο που κρύβεται πίσω από κλωνους - κάνετε πασουλες τωρα. Δεν έχεις καταλάβει ακόμη π@νηλιθιε με την μικροφ@λλια, @νικανε σκατολ@γνε nazisti -ότι αυτή η κριτική είναι καρα fake και φουλ κατασκευασμενη. Στο ιστορικό του προφίλ μ δεν υπάρχει κάτι τετοιο. Άιντε ζώ@ -καλά σου κάνουν οι γερμανοι κ σε πηγαίνουν κωλ@φερατζα στα 18ωρα. Εκεί σαν το γερικο σκυλι να ζεις σου αξιζει μέχρι να σε βγάλουν off, στρ@πάτσο της ζωής.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Αν οι Έλληνες ήταν πιο καλμαρισμένοι θα έβγαζαν μεγαλύτερη άκρη με δυτικές.
Αλλά οι δυτικοί παραείναι καλμαρισμένοι και πολιτισμένοι

Τι να πρωτοπώ...
Ότι έριχνα πουτσες σε Γερμανίδα στο διαμερισμά της ενώ ο πρώην της μακροχρόνια σχέση την άραζε παίζοντας video games στο διπλανό δωματιο.
Σαν χαμηλόμισθος δεν μπόρεσε να βρει διαμέρισμα αμέσως όταν χώρισαν και τον άφησε να μείνει.
Το πρωί με χαιρέτησε κιόλας:confused:

Έχω ζήσει με δυτικές πράγματα που αν μου τα έλεγες όταν εμένα Ελλάδα δε θα τα πίστευα..

Στα τέλη του 90, είχα την τύχη να ξεκινήσω να πηγαίνω στην μεγαλύτερη έκθεση πληροφορικής/τεχνολογίας του κόσμου στο Ανόβερο. Τότε, σχεδόν όλοι οι επισκέπτες ασχολούμασταν με το πληρωμένο sex, και στην πόλη γίνονταν χαμός από πουτάνες από όλο τον κόσμο. Τα μουνιά από τους εκθέτες γαμιόντουσαν με τους συναδέλφους τους (κατα βάση εταιρείες από τον δυτικό κόσμο είχαν το χρήμα και το μέγεθος για να συμμετέχουν). Στις αρχές του 2000, το μεγελύτερο ποσοστό των sales dept. των εταιρειών, το τρέχαν δυτικές γυναίκες. Παντελόνι/πουκάμισο/σακάκι, και έγιναν από θηράματα, θηρευτές. Θυμάμαι να μου λένε ότι από πριν από την έκθεση κανονίζαν στο περίπου σε ποιους πελάτες θα την πέσουν. Τέλη του 2000/αρχές 2010 μπήκε στο παιχνίδι η Πολωνία με μεγάλες εταιρείες διανομής και κατασκευής. Κάτι σαν να λέμε η Κίνα της Ευρώπης όσον αφορά σε τιμές και ταχύτητα αντιγραφής.
Μαζί με αυτό όμως, μπήκαν και οι Πόλκες στο παιχνίδι.... Σεξυ κοριτσόπουλα, με κάποια sales skills, αλλά και εκδηλοέκφυλο σεξουαλισμό. Δεν υπήρχαν λόγια....Όλοι περπατούσαν καυλωμένοι από περίπτερο σε περίπτερο. Τα βράδια τα μισά δωμάτια των ξενοδοχείων μετάτρέπονταν σε prive στριπτιζάδικα. Πήγαινες σε περίπτερο εταιρείας που κατασκεύαζε tablets ή πληκτρολόγια, και νόμιζες ότι βρισκόσουν σε περίπτερο σε κάποια sexpo. Το πήραν χαμπάρι πρώτες οι Γερμανίδες και οι Ολλανδέζες, και σύντομα το γύρισαν το παιχνίδι, απαξιώνοντας τη σλάβικη χάρη. Κάθε μήνα επίσκέψη στον πελάτη και γενικά απαξίωσαν την έκθεση... Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι η Distree στο Μονακό και χάθηκαν οι χαρές και οι... "χάρες". Φυσικά τεράστιο ρόλο έπαιξε και το φθηνό μουνί από Ασία...

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Πες της πόσο σου αρέσει το k-pop και οι σφίχτες που το χορεύουν.
Γενικά Ευρώπη προελαύνει το πουστέ στυλ αν και πούστικες φωνές αντρών Γερμανία δεν ακούς συχνά όπως Ελλάδα.
Πρέπει οι Δυτικές να πάνε σλαβικές χώρες να στρώσουν.

Αρχηγέ, η τύπισσα είναι των θετικών επιστημών και αν δεν είναι καμιά χίπισσα,ήθελε να με πάει στο cafe που συνέλαβαν την ιδέα του ντανταϊσμού...:tired:
Να με εντυπωσιάσει πήγε αυτή, μιλάει και άπταιστα 4 γλώσσες,αλλά που να ήξερε ότι το μόνο κίνημα του οποίου είμαι οπαδός είναι αυτό του Βαλκανιοπουτσισμού :rockon:

Με ρώτησε και τι θα πάω να κάνω στην Πράγα και αν έχει κανένα συνέδριο.
Ναι,έχει χειμερινό συνέδριο διάνοιξης κωλοτρυπίδων...:2funny:

Τεσπα,δεν έγινε τίποτα χθες,αλλά πριν λίγο έστειλε να ξαναβρεθούμε

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Εδώ πέτυχε το στόχο να μην τρώει πόρτα στο μπορδέλο που δέχονται πακιστανούς.

Qw6HRS.jpg

Αρχηγέ όπως παρατήρησαν και άλλοι θιασώτες των γραπτών σου, κάνεις like, απολογείσαι και αισίως ανοίγεις και κόντρες με μέλη που επί χρόνια αγνοούσες.
Τι φάση;
Αποφάσισες να το πας τάπα στην τηλεθέαση το thread από τη σεζόν 2025;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Σε τεστάρει τυπαρα να δει αν θα αρχίσεις να της λες για το ουράνιο τόξο η αν θα τη γαμησεις ασαλιωτα

Να πω την αλήθεια, για τις Ελβετίδες παίζει ένα θέμα λιγάκι ταμπού...
Είναι οι τελευταίες Ευρωπαίες που απέκτησαν δικαίωμα ψήφου.
Μόλις το 1971...:2funny:

Αλλά γενικά με γκόμενες δεν κάνω πολιτική συζήτηση,ούτε ανοίγω περίεργα θέματα ειδικά σε πρώτο ραντεβού.
Απλά αυτή ήθελε λίγο καλιμπράρισμα σε μια στιγμή,το έλαβε και μετά μου συμφώνησε ότι ο τοξικός......φεμινισμός είναι πρωτίστως επιζήμιος για τις γυναίκες.
Είμαι χαλαρός γενικά με τα γκομενάκια,έχω και κατανοήσει για κάποιες δυτικομαλακιες γιατί ξέρω τι προπαγάνδα έχουν φάει,όχι όμως ότι θα κάνω τον προσκυνομουνάκια μπας και τον βρέξω..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
όπως παρατήρησαν και άλλοι των γραπτών σου, κάνεις like, απολογείσαι και αισίως ανοίγεις και κόντρες με μέλη που επί χρόνια αγνοούσες. Τι φάση;
Δήθεν αγνοούσε με το επίσημο προφιλ του, οι κλωνοι του ομως δεν αφήνουν τρίχα να πέσει κάτω, κ έχουν αναλάβει να του κάνουν κ λαικ σε καθε φαντασιοπληξια του.Έτσι Γιάννης κερνα κ Γιάννης πίνει.
Μην ξεχνάμε και τα 3+ χρόνια συνεχόμενου μπαναρισματος που έτρωγε εδω μεσα( για τις παπαριες που εγραφε)και ήταν στην αφάνεια όπως ήσουν και εσύ. Τυχαίο;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Εγώ μαζί σου σε αυτό!

Ξέρεις ποια είναι η φάση;
Ότι ναι γυμνάζεσαι, απλά αν μπεις σε ένα mode που όλες τις δραστηριότητές σου τις κάνεις σε συνθήκες απομονωτισμού,
βγαίνεις εκτός...
Και κανείς στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν ήταν ευτυχισμένος, εκτός κοινωνίας...

Άλλωστε το γυμναστήριο είναι μέρος όπου μπορεί να παίξει κοινωνικοποίηση
και δε μιλάω μόνο να γνωρίσεις γυναίκες, που αν δεν είσαι κανάς κρίπουλας άμπαλος
και αυτό γίνεται...

Υ.Γ. @Nio επειδή αγαπητό μέλος που μάλλον βαριέται Σαββατιάτικα και θέλει να γίνει το thread κώλος:2funny:
μου έστειλε screenshot, η αλήθεια είναι ότι εδώ και πολύ καιρό και ειδικά με τις κριτικές σου που προσωπικά αγνοούσα,
κολυμπάς σε έναν ωκεανό γεμάτο χλέπες και απλά προσπαθείς να μην πνιγείς.
Φαντάσου κατάντια να γλείφεις πακοχυμένες ροδέλες και αυτό αν δεν φας πόρτα από την τσατσά...

Τελευταία τροποποίηση:

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Πάντως ρε παίκτη Nio σε κάνω εικόνα και λιώνω στα γέλια ρε γαμώτο
Μαλάκα δεν υπάρχεις. Είσαι τόσο γραφικός και ταιριαχτός σε αυτά τα μέρη που πας για 69αρια.... Αλλά είπαμε... στόχοι πάνω απ' όλα.

Συνημμένα

• Screenshot 2024-12-14 at 11.05.51.png
    Screenshot 2024-12-14 at 11.05.51.png
    2,1 MB · Εμφανίσεις: 17

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Τώρα το εχετε χεσει το θέμα, ψάχνετε ψύλλους στ άχυρα για να έχετε κάτι να πείτε και το χομπιτ που έχετε για τοτεμ γευματιζει κόπρανα και πίνει κατουρα.
Ομοιος ομοιω αεί πελαζει.
Έτσι χαζό κλωνε;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Πάντως ρε παίκτη Nio σε κάνω εικόνα και λιώνω στα γέλια ρε γαμώτο
Μαλάκα δεν υπάρχεις. Είσαι τόσο γραφικός και ταιριαχτός σε αυτά τα μέρη που πας για 69αρια.... Αλλά είπαμε... στόχοι πάνω απ' όλα.

Όταν διάβασα παραληρήματα Νίο για Doutzen Kroes ενώ γλείφει πακοχυμένα μουνιά του δεκαεύρου και για
δήθεν επιτεύγματα και σπουδές ενώ είναι απόφοιτος βοιδοσχολής Κοζλοντούι,
θυμήθηκα τον κορυφαίο Bisping που έβαλε στη θέση του έναν αντίστοιχο κλόουν

Ένα μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι δεν υπάρχει μηχανισμός που να παίξει το ρόλο του Bisping
που να σου πει τι είναι αυτά που λες ρε ΝΟΥΜΕΡΟ, αλλά τελικά αν ανοίξεις το κουτί με τις μαλακίες
και ανοιχτείς πολύ παίζει να φας reality check ακόμη και από το bou...

Τέσπα, στ'αρχίδια μου γενικώς, έτσι και αλλιώς άμα κοντεύεις τα 50 και έχεις τέτοιες ψευδαισθήσεις δε σώζεσαι..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Ξέρεις ποια είναι η φάση;
Ότι ναι γυμνάζεσαι, απλά αν μπεις σε ένα mode που όλες τις δραστηριότητές σου τις κάνεις σε συνθήκες απομονωτισμού,
βγαίνεις εκτός...
Και κανείς στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν ήταν ευτυχισμένος, εκτός κοινωνίας...

Άλλωστε το γυμναστήριο είναι μέρος όπου μπορεί να παίξει κοινωνικοποίηση
και δε μιλάω μόνο να γνωρίσεις γυναίκες, που αν δεν είσαι κανάς κρίπουλας άμπαλος
και αυτό γίνεται...
Ρε Βαλκάνιε .....

κοινωνικοποπίηση στο Γυμναστήριο ;;;;

Αν κάποιος είναι στον πάτο .... ίσως .....

Θα μου πεις .... που γίνεται κοινωνικοποίηση ;;;;

Το πιο απλό και αστείο παράδειγμα ....
Λίγο πριν τα χριστούγεννα ..... αττική .... θα παίξουν πάρτυ αποφοίτων κάποιων .... σχολείων ....
όχι επαλ ή πολυκλαδικών ή τεχνικών

Θα είναι απόφοιτοι που αποφοίτησαν από το ..... 2015 μέχρι πίσω το 1970 .....
Κανείς απόφοιτος εκεί όπως μαντεύεις δεν είναι σαλεπιτζης .... μαουνιέρης ..... ψαράς .... σερβιτόρος με διχάλα σαν το μπαρόκ ....

(οι πολύ φρέσκοι έχουν σπουδές, γκόμενες κτλ δεν έρχονται) ....

Ξέρεις εκεί , είναι κλειστός ο κύκλος. Μπαίνουν μόνο απόφοιτοι μέλη
όχι τύποι με διχάλα παντόφλα ... και μύκητες στα νύχια των ποδιών
KAI ΣΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Αν ψάχνεις κονέ και κοινωνικοποίηση σε .... γυμναστήριο ....
ψάχνεις μεταξύ ποιών ναυαγίων είναι η θέση σου ...

Αν είσαι δηλ με τον τιτανικό στον πάτο του ατλαντικού στη μέση ....
με το γκρααφ σπεε ..... πάλι ατλαντικό στο λιμάνι του μοντεβίδεο ....
ή με το βρετανικό , αδελφό του τιτανικού έξω από το σούνιο ....
ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΝΤΩΣ !!!!!!!!

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Κοίτα, είμαστε πολύ μακριά από το να βγάλουμε άκρη, γιατί ξεκινάς από μια θεώρηση που είναι εκ
των πραγμάτων ακραία.

Αν ψάχνεις κονέ και κοινωνικοποίηση σε .... γυμναστήριο ....
ψάχνεις μεταξύ ποιών ναυαγίων είναι η θέση σου ...

Όταν μέχρι και η τελευταία νοικοκυρά κάνει διάδρομο και pilates
και τα γυμναστήρια είναι τίγκα με πάσης προέλευσης και ιδιότητας κόσμο,
αυτό περί ναυαγίων είναι ακραίο, οπότε δε θα βγάλουμε άκρη..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Στα τέλη του 90, είχα την τύχη να ξεκινήσω να πηγαίνω στην μεγαλύτερη έκθεση πληροφορικής/τεχνολογίας του κόσμου στο Ανόβερο.
Οπότε ρε αρκίντι ..... είσαι γεννημένος πριν το 1978 .....
μη μας το παίζεις τζοβινέτσα τζοβινέτσα πριμαβέρα ντι μπελέτσα ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Όταν μέχρι και η τελευταία νοικοκυρά κάνει διάδρομο και pilates
και τα γυμναστήρια είναι τίγκα με πάσης προέλευσης και ιδιότητας κόσμο,
αυτό περί ναυαγίων είναι ακραίο, οπότε δε θα βγάλουμε άκρη..
Σε ενδιαφέρει η τελευταία νοικοκυρά ;;;;
Η μη τελευταίες νοικοκυρές όμως ... και γκόμενες ....
κάνουν διάδρομο στη σοφίτα .... αρμενίζοντας το πεντελικό όρος .... το ρέμμα του κοκκιναρά ....
ή το .... νεκροταφείο της κηφισιάς ή τα βράχια της πειραϊκής .... δεν πάνε στο γυμναστήριο .... να τους βγάζει κάντιτ το κάτε αρκίντι ....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Είμαι πρώτο ραντεβού πήγε τώρα τουαλέτα που ειναι δύο ορόφους πιο κάτω.
Όταν έβγαλα το φουσκωτό μπουφάν και είδε ότι είμαι τσίτα γκαζια,άρχισε να λέει κάτι φεμινιστικά γιατί μάλλον (φοβήθηκε ότι είμαι κανας κάφρος από το Τραμπουκιστάν...)
Ωρε εχετε πλάκα εσεις- μονοι σας δινεστε.. με εμφανιση- Α. Μπεου- θέλετε και γκομενες τρομάρα σας. :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Δεν αφήνετε ρε τον Κμαν να σολαρει ;
Αυτό είναι το νήμα του.
Τα pc των 90s .... και τα ιταλοντίσκο χιτς των 80s ... τα συζητάμε αλλού !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom