unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.439
- Πόντοι
- 446
Αν δεν εχουμε γυμνασμενα ποδια θα ειμαστε σαν κοτοπουλαΚαλά ρε μάγκες.
Απλά πείτε μου ... τι βγάζουν οι ... γάμπες και οι ραχιαίοι !!!!!!
Αν δεν εχουμε γυμνασμενα ποδια θα ειμαστε σαν κοτοπουλαΚαλά ρε μάγκες.
Ραχιαίοι αξίζει. Καλά γάμπες οκ να κάνεις 1 άσκηση. Αυτοί που πάνε και κάνουν 4 ασκήσεις γάμπες 4 sets δε σχολιάζωΚαλά ρε μάγκες.
Ενώ με πιέσεις άρνολντ ... και ασκήσεις τραπεζοειδών ...
έχεις θεαματικά αποτελέσματα !!!
Μπορείς και με ανάστημα άνω του 1.90 να γίνεις σαν ουζμπέκος χωρίς λαιμό !
Λύνεις το πρόβλημα των ψηλών !
Παύεις να είσαι βαθρακολαίμης ... και κάνεις κεφάλι εννιαίο με πλάτες, χωρίς λαιμό !!!!!!
Αχαχαχαχα .
Μεγάλη υπόθεση .
Δεν σου κουμπώνει ούτε 48άρι ποκάμισο , θες ραμμένο .
Περισσότερους κουβάδες πρωτεϊνες πίνουν τώρα.Εσύ έχεις κολλήσει στα σιδεράδικα περασμένων δεκαετιών και τους αναβοληκάκηδες
Πρωτείνη με δεξτρόζη είναι must ρε αλλά ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ μετά τη προπόνηση στο γυμναστήριο και story στο insta με το αμάνικο και να φαίνεται και το shaker εννοείταιΠερισσότερους κουβάδες πρωτεϊνες πίνουν τώρα.
Και τώρα έρχονται και από τα βάθη της ανατολής .... ποιότητα σκατά ...
Μόνο οι νεκροθάφτες γουστάρουν .
Καλά ρε μάγκες.
Ενώ με πιέσεις άρνολντ ... και ασκήσεις τραπεζοειδών ...
έχεις θεαματικά αποτελέσματα !!!
Με ένα ζευγάρι αλτήρες , δυο μπάρες έναν πάγκο και δυο λαβές για πουσαπςΠρωτείνη με δεξτρόζη είναι must ρε αλλά ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ μετά τη προπόνηση στο γυμναστήριο και story στο insta με το αμάνικο και να φαίνεται και το shaker εννοείται
Βάρη δε μπορούν να κάνουν όλοι. Κάποιοι συγκεκριμένοι επαγγελματίες είναι αναγκαίο να κρατάνε το σώμα τους λεπτεπίλεπτο για να είναι καλοί στη δουλειά τους
Ο νευροχειρούργος, ο δικηγόρος, κλπ αν πατηθούν στη μπάρα το απόγευμα την άλλη μέρα δε θα μπορούν να δουλέψουν όπως θέλουν/πρέπει
Δε ξέρω εγώ push/pull/legs παίζω ΑΛΛΑ τις γάμπες ξεχωριστάΜε ένα ζευγάρι αλτήρες , δυο μπάρες έναν πάγκο και δυο λαβές για πουσαπς
σας κάνω εγώ με δικό μου πρόγραμμα σαν αζέρο/ουζμπέκο/κιργήσιο μπράβο στην ΕΣΣΔ.
Λύνεται και το πρόβλημα του αντιαισθητικού μακρύ λαιμού σε ψηλούς, γίνονται άνευ λαιμού
εννιαίο κεφάλι με πλάτες.
Μόνο μειονέκτημα , μετά χρειάζεσαι παραγγελία γραβάτες αν δεν θες να σταματάνε δύο παλάμες πάνω από τον αφαλό . Και ποκάμισα, αν δεν θες να αφήνεις ξεκούμπτωτα τα 3 τελευταία κουμπιά.
Ζηλεύεις το ότι όπου πάω στην ευρώπη, μεθυσμένοι σέρβοι και ρώσοι , έρχονται και μου μιλάνε στη γλώσσα τους.Ομολογάς μόνο σου βλέπω.
Όποιος πάει γυμναστήριο για τα θεαματικά αποτελέσματα,είναι ναυάγιο κατηγορίας grande, με πιο χαρακτηριστικούς τους φουσκωτους με chicken legs.
Δε ξέρω εγώ push/pull/legs παίζω ΑΛΛΑ τις γάμπες ξεχωριστά
Περισσότερους κουβάδες πρωτεϊνες πίνουν τώρα.
Και τώρα έρχονται και από τα βάθη της ανατολής .... ποιότητα σκατά ...
Μόνο οι νεκροθάφτες γουστάρουν .
Ζηλεύεις το ότι όπου πάω στην ευρώπη, μεθυσμένοι σέρβοι και ρώσοι , έρχονται και μου μιλάνε στη γλώσσα τους.
Συχνά και πολωνοί και τσέχοι .
Εγώ κάνω γυμναστική σε δικούς μου χώρους .Γυμναστήριο πάει κανείς μπας και δει κάνα κωλαράκι σωστό
Εγώ μαζί σου σε αυτό!Εγώ κάνω γυμναστική σε δικούς μου χώρους .
Για ένα χώρο , τα όργανα , κόστισαν λιγότερο από ετήσια συνδρομή ΣΕ ΦΘΗΝΟ γυμναστήριο .
Ο πάγκος ήταν ιδιοκατασκευή. Πριν κάνω ντουζ κάνω τις λίγες ασκήσεις μου.
Ούτε μισή ώρα. Ούτε διαδρομές, ούτε μπλα μπλα, τίποτε.
Έχεις αποδείξεις για αυτά που λες; Όχι. 'γώ όμως έχω, γιατί τα γραπτά μένουν. Επομενως άραξε στα κυβικά σου.Σαν τον Νίο που βλέπω ότι μιλαει
ΡισπεκτΜε ένα ζευγάρι αλτήρες , δυο μπάρες έναν πάγκο και δυο λαβές για πουσαπς
σας κάνω εγώ με δικό μου πρόγραμμα σαν αζέρο/ουζμπέκο/κιργήσιο μπράβο στην ΕΣΣΔ.
Λύνεται και το πρόβλημα του αντιαισθητικού μακρύ λαιμού σε ψηλούς, γίνονται άνευ λαιμού
εννιαίο κεφάλι με πλάτες.
Μόνο μειονέκτημα , μετά χρειάζεσαι παραγγελία γραβάτες αν δεν θες να σταματάνε δύο παλάμες πάνω από τον αφαλό . Και ποκάμισα, αν δεν θες να αφήνεις ξεκούμπτωτα τα 3 τελευταία κουμπιά.
Από τότε που χόρεψε τον Καπετανάκη ενάντια στη θέληση του , του έμεινε μεγαλύτερο εγκεφαλικό τραύμα και από το δάχτυλο του τραβελουΣε αυτούς που γυμνάζονται για την πάρτη τους και όχι για το φαίνεσθαι.
Και το κάνουν ορθολογικά και συστηματικά.
Όχι εγγραφή κάθε Γενάρη.
Ναυάγια;
Επειδή στο συγκεκριμένο θέμα έχω επαφή με το τι συμβαίνει Ελλάδα, ακόμη και η τελευταία γκόμενα έχει μάθει τα body pump και τα cross fit.
Εσύ έχεις κολλήσει στα σιδεράδικα περασμένων δεκαετιών και τους αναβοληκάκηδες