Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 320K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.648
Πόντοι
206
Με ένα ζευγάρι αλτήρες , δυο μπάρες έναν πάγκο και δυο λαβές για πουσαπς
σας κάνω εγώ με δικό μου πρόγραμμα σαν αζέρο/ουζμπέκο/κιργήσιο μπράβο στην ΕΣΣΔ.
Λύνεται και το πρόβλημα του αντιαισθητικού μακρύ λαιμού σε ψηλούς, γίνονται άνευ λαιμού
εννιαίο κεφάλι με πλάτες.

Μόνο μειονέκτημα , μετά χρειάζεσαι παραγγελία γραβάτες αν δεν θες να σταματάνε δύο παλάμες πάνω από τον αφαλό . Και ποκάμισα, αν δεν θες να αφήνεις ξεκούμπτωτα τα 3 τελευταία κουμπιά.
Δε ξέρω εγώ push/pull/legs παίζω ΑΛΛΑ τις γάμπες ξεχωριστά

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.483
Πόντοι
6.056
Ομολογάς μόνο σου βλέπω.
Όποιος πάει γυμναστήριο για τα θεαματικά αποτελέσματα,είναι ναυάγιο κατηγορίας grande, με πιο χαρακτηριστικούς τους φουσκωτους με chicken legs.
Ζηλεύεις το ότι όπου πάω στην ευρώπη, μεθυσμένοι σέρβοι και ρώσοι , έρχονται και μου μιλάνε στη γλώσσα τους.
Συχνά και πολωνοί και τσέχοι .

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.345
Πόντοι
1.056
Περισσότερους κουβάδες πρωτεϊνες πίνουν τώρα.
Και τώρα έρχονται και από τα βάθη της ανατολής .... ποιότητα σκατά ...
Μόνο οι νεκροθάφτες γουστάρουν .

Ισχύει.
Όποιος ψωνίζει φθηνά, στην Ελλάδα γίνεται αυτό κατά κόρον ειδικά από πιτσιρικάδες, πάει για χοντρά μπλεξίματα.

Οι γκόμενες από την άλλη, πολύ πιο λογικές σε αυτό το θέμα.
Πρωτεινες εγνωσμένης προέλευσης,ηλεκτρολύτες,μπάρες και υγιεινή διατροφή.
Πιτσιρικάδες, καταστροφή..

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.648
Πόντοι
206
Δε ξέρω όλο μλκιες λέμε. Γυμναστήριο πάει κανείς μπας και δει κάνα κωλαράκι σωστό :confused: αλλά όπως είπε και ο Βαλκάνιος, τώρα που όλες έχουν μάθει κάτι crossfit, κάτι pilates, κάτι ομαδικά φουλ με χοντρές και μετά βουρ στο κρουασάν.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.345
Πόντοι
1.056
Ζηλεύεις το ότι όπου πάω στην ευρώπη, μεθυσμένοι σέρβοι και ρώσοι , έρχονται και μου μιλάνε στη γλώσσα τους.
Συχνά και πολωνοί και τσέχοι .

Tι σου λένε;
Θείο, μας θυμίζεις τον πατέρα μας που γυμνάζε μόνο χέρια στην οικοδομή :2funny:

Από πότε έχεις να πας Πολωνία ρε μλκ;
Τους έχεις δει πως είναι;

Μπορείς όταν αναφέρεσαι στο εξωτερικό να γράφεις τουλάχιστον Π.Ε. ή Μ.Ε. με το Έψιλον εννοώ €

Υ.Γ. Λάκη σχόλασα, σ' ευχαριστώ που μου κράτησες συντροφιά με τα post σου κατά την διάρκεια της απαιτητικής και εξουθενωτικής εργασίας μου:2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.483
Πόντοι
6.056
Γυμναστήριο πάει κανείς μπας και δει κάνα κωλαράκι σωστό
Εγώ κάνω γυμναστική σε δικούς μου χώρους .
Για ένα χώρο , τα όργανα , κόστισαν λιγότερο από ετήσια συνδρομή ΣΕ ΦΘΗΝΟ γυμναστήριο .
Ο πάγκος ήταν ιδιοκατασκευή. Πριν κάνω ντουζ κάνω τις λίγες ασκήσεις μου.
Ούτε μισή ώρα. Ούτε διαδρομές, ούτε μπλα μπλα, τίποτε.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.648
Πόντοι
206
Εγώ κάνω γυμναστική σε δικούς μου χώρους .
Για ένα χώρο , τα όργανα , κόστισαν λιγότερο από ετήσια συνδρομή ΣΕ ΦΘΗΝΟ γυμναστήριο .
Ο πάγκος ήταν ιδιοκατασκευή. Πριν κάνω ντουζ κάνω τις λίγες ασκήσεις μου.
Ούτε μισή ώρα. Ούτε διαδρομές, ούτε μπλα μπλα, τίποτε.
Εγώ μαζί σου σε αυτό!

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Με ένα ζευγάρι αλτήρες , δυο μπάρες έναν πάγκο και δυο λαβές για πουσαπς
σας κάνω εγώ με δικό μου πρόγραμμα σαν αζέρο/ουζμπέκο/κιργήσιο μπράβο στην ΕΣΣΔ.
Λύνεται και το πρόβλημα του αντιαισθητικού μακρύ λαιμού σε ψηλούς, γίνονται άνευ λαιμού
εννιαίο κεφάλι με πλάτες.

Μόνο μειονέκτημα , μετά χρειάζεσαι παραγγελία γραβάτες αν δεν θες να σταματάνε δύο παλάμες πάνω από τον αφαλό . Και ποκάμισα, αν δεν θες να αφήνεις ξεκούμπτωτα τα 3 τελευταία κουμπιά.
Ρισπεκτ:2funny:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.049
Πόντοι
3.556
Σε αυτούς που γυμνάζονται για την πάρτη τους και όχι για το φαίνεσθαι.
Και το κάνουν ορθολογικά και συστηματικά.
Όχι εγγραφή κάθε Γενάρη.

Ναυάγια;
Επειδή στο συγκεκριμένο θέμα έχω επαφή με το τι συμβαίνει Ελλάδα, ακόμη και η τελευταία γκόμενα έχει μάθει τα body pump και τα cross fit.
Εσύ έχεις κολλήσει στα σιδεράδικα περασμένων δεκαετιών και τους αναβοληκάκηδες
Από τότε που χόρεψε τον Καπετανάκη ενάντια στη θέληση του , του έμεινε μεγαλύτερο εγκεφαλικό τραύμα και από το δάχτυλο του τραβελου

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.049
Πόντοι
3.556
εντάξει αν δεν κερδίσει φέτος ο Σταλόνε το Μιστερ Μαλακα , που ο χοντρός πέθανε στην Κολομβια, θα μιλάμε για στημένο

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.246
Πόντοι
6.056
Ισχύει,αλλά υπάρχουν και άλλες διαφορές.
Τότε τους μιλούσαν και κάποιοι.
Τώρα οι περισσότεροι είναι ΚΟΤΕΣ και πηγαίνουν μόνο αν έχουν πιει 4-5 σφηνάκια και λένε μαλακίες.
Εγώ γουστάρω σημερινή εποχή,γιατί με τους σημερινούς ημιγκαιη δεν έχεις πολύ ανταγωνισμό

Κότες είναι αν οι γκόμενες τους ρίχνουν βλέμματα κι αυτοί δεν πάνε να μιλήσουν

Εσύ βλέπεις πολλές να ρίχνουν βλέμματα;

Απλά εσύ ζεις χρόνια Ευρώπη,που υπάρχει κουλτούρα γνωριμιών με καινούριους ανθρώπους...Ενώ εδώ ο Έλληνας ζει και πεθαίνει με τους παιδικούς του φίλους και τη σχέση του απ'το σχολείο ή το πανεπιστήμιο...

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.246
Πόντοι
6.056

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.345
Πόντοι
1.056
εντάξει αν δεν κερδίσει φέτος ο Σταλόνε το Μιστερ Μαλακα , που ο χοντρός πέθανε στην Κολομβια, θα μιλάμε για στημένο

Έχω συγκλονιστεί τύπε..
Μέχρι τώρα γνώριζα ότι ο χοντρός πέθανε σε τροχαίο κοντά στην Ελευσίνα, στην προσπάθειά του να πάει από βόρεια προάστια στα δικαστήρια Πειραιά αποφεύγοντας το κέντρο :confused:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.345
Πόντοι
1.056
Κότες είναι αν οι γκόμενες τους ρίχνουν βλέμματα κι αυτοί δεν πάνε να μιλήσουν

Εσύ βλέπεις πολλές να ρίχνουν βλέμματα;

Απλά εσύ ζεις χρόνια Ευρώπη,που υπάρχει κουλτούρα γνωριμιών με καινούριους ανθρώπους...Ενώ εδώ ο Έλληνας ζει και πεθαίνει με τους παιδικούς του φίλους και τη σχέση του απ'το σχολείο ή το πανεπιστήμιο...

Ρε συ, οι γκόμενες παγκοσμίως ρίχνουν το βλέμμα τους σε ούτε το 5% των αντρών.
Το άλλο 95% δηλαδή τι πρέπει να κάνει;

Δηλαδή αν πας στη Θεσσαλονίκη και πας να μιλήσεις σε μια ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί;
Να φας χυλοπιτα;
Να ειναι αγενής;
Να σε αγνοήσει παντελώς;

Οκέι, πας στην επόμενη που θα σου κάνει κλικ
Που ειναι το γαμημενο προβλημα;

Πρόβλημα ειναι αν πας σε 10 και φας 10 άκυρα.
Τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.028
Πόντοι
3.506
Καλά οι Σλάβες δίνουν γενικά ευγενικές απορρίψεις που δε σε χαλάνε.Καμία σχέση με τις επιθετικές ατάκες και τα άει χάσου των Ελληνίδων.Με τις Σλάβες το καμάκι είναι διασκεδαστικό αφού και να σε απορρίψει η άλλη φλερτάρεις έχεις ωραία αίσθηση οπότε περνάς καλά.Με τις Ελληνίδες οι περισσότεροι απογοητεύονται γιατί είναι σα να τρωνε μπουκέτα και εξευτελισμούς οπότε αποθαρρύνονται να πάνε στην επόμενη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.028
Πόντοι
3.506
Κανείς δεν έχει ανάγκη το Tinder...

Μιλάω για πράγματα που μας κάνουν εύκολη τη ζωή.

Μέχρι εσύ να κατέβαινες από το αεροπλάνο,να βγάλεις την πυξίδα και να ξεδιπλώσεις το χάρτη, εγώ είμαι στο μέσα στο ούμπερ για να πάω στο ραντεβού με το πρώτο ήδη ψημένο γκομενάκι

Κάθε εποχή έχεις τα καλά της και τα κακά της.
Και από την στιγμή που δεν έχουμε καμία χρονομηχανή, βλέπουμε το πεδίο ΤΩΡΑ και πράττουμε ανάλογα.

Εναλλακτικά,κλαιγόμαστε στα Forum γιατί δε γεννηθήκαμε το 1970 στα Μάταλα..

Ακριβώς τότε ήτσν ωραία γιατί υπήρχε η γοητεία του αγνώστου.Προσγειωνόσουνα σε ένα μέρος και δεν ήξερες τι σε περίμενε.Πώς θα είναι η πόλη,το ξενοδοχείο,οι γκόμενες,τα διαπίστωνες όλα επι τόπου.Θυμάμαι όταν ανακάλυψα απέραντα μουνολίβαδα να εκτείνονται ανατολικά του Οντερ δεν μπορούσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου.Ενιωθα σαν το Χριστόφορο Κολόμβο ο εξερευνητής που ανακάλυψε τους θησαυρούς της ανατολής.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.345
Πόντοι
1.056
Καλά οι Σλάβες δίνουν γενικά ευγενικές απορρίψεις που δε σε χαλάνε.Καμία σχέση με τις επιθετικές ατάκες και τα άει χάσου των Ελληνίδων.Με τις Σλάβες το καμάκι είναι διασκεδαστικό αφού και να σε απορρίψει η άλλη φλερτάρεις έχεις ωραία αίσθηση οπότε περνάς καλά.Με τις Ελληνίδες οι περισσότεροι απογοητεύονται γιατί είναι σα να τρωνε μπουκέτα και εξευτελισμούς οπότε αποθαρρύνονται να πάνε στην επόμενη.

Οι Σλαβες,κάποιον που θα επιμείνει πολύ ή θα ξεφύγει από τα κυβικά του, θα τον τρολαρουν χωρίς αύριο

Οι δυτικές και βόρειες είναι πιο ευγενικές και προβλεπέ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.028
Πόντοι
3.506
Οι Σλαβες,κάποιον που θα επιμείνει πολύ ή θα ξεφύγει από τα κυβικά του, τον τρολαρουν χωρίς αύριο

Οι δυτικές και βόρειες είναι πιο ευγενικές και προβλεπέ.

Οντως οι Δυτικές είναι πιο ευγενικές και πολλοί Ελληνες την ευγένεια την εκλαμβάνουν σαν ευκολία οτι θα τους κάτσει η γκόμενα εύκολα επειδή οι Ελληνίδες που δε γουστάρουν είναι αγενείς και απότομες.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom