Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Πάλι σε μένα προσωπικές αναφορές; Εγώ πάντα έκανα λίγο τα βάρη μου .... οπότε μπράτσα στήθος πλάτη , έχω τη σωματοδομή που γουστάρω.
Δεν με ενδιέφερε να φτιάξω κοιλιακούς .... πόδια σαν χοιρομέρια .... γάμπες ....
Όχι δεν με ενδιέφερε .... γελούσα με όσους δαπανούσαν χρόνο και κόπο . Τους έβλεπα και τους βλέπω για κλόουν .

Τοτέμ του bou είσαι ρε Λάκη, όχι καμιά ιερή αγελάδα να μην σε πιάνουμε καθόλου στο στόμα μας.
Εσύ π.χ.από πάνω με λες κλόουν, έχεις γράψει τα μύρια όσα για εμάς σαν μετανάστες,σαν υπαλλήλους
και τι να λέει...
Σιγά μην κάτσω να κλάψω:2funny:

Δεν στα γράφω μπας και την δεις αλλιώς, γιατί εσύ λόγω ηλικίας και υπέρμετρου εγωισμού δεν αλλάζεις πλέον.
Είσαι ελεύθερος να γυμνάζεις και μόνο τον καρπό σου αν θέλεις,
απλά το να αποκαλείς κλόουν όσους γυμνάζουν όλες τις μυϊκές τους ομάδες
ενώ όλος ο υπόλοιπος ΓΑΛΑΞΙΑΣ αποκαλεί κλόουν όσους είναι φούσκες με πόδια κοτόπουλου και έχουν δημιουργηθεί
άπειρα memes για το θέμα αυτό, δείχνει ότι επαφή με τον έξω κόσμο...Υπό το μηδέν...

Σαν το θείο που μας έλεγε ότι έχει όλα τα προσόντα να μετακομίσει στο Μονακό σαν εκατομμυριούχος μεσίτης και
δεν σκέφτηκε ότι αυτό το προφίλ δεν κολλάει με τη κοινόχρηστη γούρνα που πόσταρε...

Σαν τον Νίο που βλέπω ότι μιλάει για σπουδές και believe,achieve,succeed, έχοντας πάρει πρώτο πτυχίο ρουμανοβοϊδοσχολής...
Που μιλάει για μουνάρες και κράζει αυτές που ποστάρει ο kman, ενώ παράλληλα γλείφει πακοχυμένα μουνιά του δεκάευρου..

Και το θέμα Λάκαρε δεν είναι ότι γράφoνται τέτοια μαργαριτάρια..
Αλλά ότι δεν περνάει από το μυαλό κάποιων ότι γράφουν τελείως διφορούμενα ή και παρανοικά πράγματα που υπάρχουν μόνο στο δικό τους σύμπαν και τους καθιστά κλόουν ή καλτ φιγούρες...

Οπότε αν μας διαβάζει κανάς πιτσιρικάς και μας βρίσκει διασκεδαστικούς, έχω να του πω πάντα να κάνει της ψωλής του τον χαβά,
απλά να μην χάνει την επαφή του με την κοινωνία για να σταθμίζει τα γράδα του..
Αλλιώς θα καταντήσει γραφικός και κοινωνικά απόβλητος..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Χωρίς τους τουρίστες δε θα ήσουν ούτε εσύ εκεί ρε αρχιπορνοτουρίστα :2funny:

Τι γκρίνια κακή είναι αυτή ρε μλκ..
Έχει και θετικά η εποχή μας..

Δηλαδή γιατί να παραβλέψουμε ότι πάμε μπλοκ και τις περισσότερες φορές βγάζουμε άκρη μόνο αγγλικά.
'Οτι μάθαμε τις πόλεις εξαιτίας των αστείων τιμών τις RyanAir,Wizzair,κ.λ.π.
Ότι λοκάρουμε το Tinder μια βδομάδα πριν στην πόλη που θέλουμε και έχουμε κανονισμένα ραντεβού πριν καν
πατήσουμε στο έδαφος..
Ότι έχει ένα σωρό πράγματα να κάνεις, ενώ π.χ.τα χρόνια που αναπολείτε κάποιοι στην ΠΡΑΓΑ ο δημόσιος φωτισμός το χειμώνα έκλεινε στις οκτώ και μετά δεν κυκλοφορούσε ούτε γάτα..
Και αυτό στην ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ...Στην επαρχία, ήταν με τα κεριά και τις γκαζόλαμπες..

Ναι,αλλά ήταν πολύ ωραία με το σκότος.Ρομαντική ατμόσφαιρα κι έτσι.Φώτιζαν τους δρόμους οι Τσέχες και οι Πόλκες.Επεφτε άπειρο μπαλαμούτι στα παγκάκια και τα στενά.
Γενικά η ρομαντική ατμόσφαιρα των τσεχικών,πολωνικών πόλεων υπέστη πλήγμα με τη δυτικοποίηση.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
Μόλις κλείστηκε το επόμενο ταξίδι Βαρσοβία, τελικά για 7ημερο αρχές Φλεβάρη, με συνοδία ελληνίδας νεαράς που το δίνει σε πολύ κλειστό κύκλο.
Με τα αγγλικά το χει όσο και με τα ποτά... κάπου το χάνει, αλλά οκ. Θα πάμε μαζί σαν "φίλοι", οπότε δεν θα με "φρενάρει" σε τίποτα. Τωρα αν βγουν ζηλοτυπίες κλπ, απλά θα πάρω το μάθημά μου και δεν θα ξαναγίνει.
Αρχηγέ, εμπειρία από airbnb κλπ έχεις? Μάλλον για κεντρικό διαμέρισμα πάω παρά για ξενοδοχείο. Εχω δει αρκετά ανάμεσα στην Mazovieska και τον πεζόδρομο με τις καφετέρειες. Όλα καλές κριτικές κλπ. Βασικά το σκέφτομαι το διαμέρισμα για πιο πολύ χαβαλέ + ότι μάλλον λόγω κρύου θα την βγάζω αρκετά μέσα.
αποφευγω την τσεχια,πολονια και ουγγαρια για πολλους λογους.οι πολονοι απο εμπειριες κυπρο ειναι σβερκοι
και μαλακες αλλα αν τους κερνας ποτα γινοντε τα καλυτερα παιδεια

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
θα σας πω ιστορια να γελασετε.με περνει μετα απο 7 μηνες φιλος κυπριος της αυστραλιας εμφανισιακα και οικονομικα
χαμηλου επιπεδου.σε σε ενα χωριο σε ενα παλιοσπιτακι μεσα σε κατι χωραφια και εχει 2 χρονια γκομενα μια
ρωσοουκρανη που ηταν γκομενα καπιου απο την δανια και της ξαποστειλε.του περιγραφα το ψυχολογικο προφιλ της
χωρις να την δω και γελουσε γιατι ενω του ελεγα πως πραγματικα ειναι αυτη ελεγε μα δεν την ξερεις!
δεν ξερει ο δασκαλος με 30 χρονια ουκρανια πως σκεφτωντε αυτες οι πουτανες και του ελεγα οτι ζει μαζι
σου σε τετειο σπιτι φενετε δεν εχει στον ηλιο μοιρα!αυτη τελιωνε η βιζα της και τον επρισε απελπισμενη
να παντρευτουνε.του ελεγα γλιτωσες δωσε την στο ιμιγρεσιον να την διοξουνν και δεν θα εχεισ
προβληματα στην ζωη σου με μια ψυχοπαθη...... αυτος ενω την περιεγραφα οπως ειναι γελουσε
δεν την ξερεις και τετεια.μου λεει προχτες τρελαθηκε η δικη μου απο την μερα που την παντρευτηκα στην
μαλτα τελικα για βιζα και της εγραψα το μισο σπιτι αλλαξε αμεσως!μου εκοψε σεξ,δεν παει δουλεια ουτε
στο σπιτι κανει κατι μονο ιδιοτροπιες.θελει να παρει δανειο να μου δωσει τα μισα λεφτα να με διοξει
απο το σπιτι!ο μαλακας οχι μονο την παντρευτηκε της εγραψε και το μισο σπιτι τελικα αυτος ποιο
απελπισμενος κακομοιρης ηταν. του ειπα οταν σου ελεγα ξερω αυτες τις πουτανες καλυτερα απο αυτες
τον εαυτο τους εσυ ελεγες...... τωρα τραβα τα μαλια σου που δεν εχεις.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
235
Πόντοι
21
μιδα δες στο σαιτ για αλβανια μου κανει επιθεση ενας κακομοιρης που λεει γραφω την πολονια λαθος!
εγραφε ο τυπος τον περασμενο μαρτιο οτι θα παει τιρανα και θελει ιμφο.εγραψα οτι εχω ιμφο αλλα
επιδει ειναι μαλακας κακομοιρης δεν του γραφω,αν πηγε τελικα τιρανα γιατι αυτος δεν γραφει τι ειδε
εκει τις δικες του πλιροφοριες.εγω εγραφα με αλλα νικ και ο κακομοιρης που ζει στην πιο φτωχη
χωρα της ευρωπης και δεν εχει ουτε με λεοφορειο να παει καπου μας αμφισβητει γιατι εγραψα
πολονια χαχαχαχαχα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Ναι,αλλά ήταν πολύ ωραία με το σκότος.Ρομαντική ατμόσφαιρα κι έτσι.Φώτιζαν τους δρόμους οι Τσέχες και οι Πόλκες.Επεφτε άπειρο μπαλαμούτι στα παγκάκια και τα στενά.
Γενικά η ρομαντική ατμόσφαιρα των τσεχικών,πολωνικών πόλεων υπέστη πλήγμα με τη δυτικοποίηση.

Πάνε αυτά, πέρασαν...

Αρχηγέ, έχω γνωρίσει στο γυμναστήριο Ελβετό γόνο που συμπτωματικά ανακαλύψαμε ότι γουστάρουμε σλαβάκια.
Μου είπε ότι θα πάμε σε μαγαζί που είναι γνωστό ότι σε συγκεκριμένη μέρα σκάνε Ρωσίδες και Ουκρανέζες
που ψάχνουν πλούσιο Ελβετό γαμπρό.
Μου είπε ότι η λέξη κλειδί είναι μπάνκερ,ότι δηλαδή θα με παρουσιάσει σαν τραπεζικό(του είπα να μην πει καμιά μαλακία περί τραπεζίτη και ξεφτιλιστούμε) ότι θα φυτιλιάσει κανά χιλιάρικο για να περάσουμε καλά και πως ότι και αν λέει στις γκόμενες εγώ να λέω ναι :confused:

Διαβάζω μερικές κριτικές για το εν λόγω κατάστημα και μάλλον θα είμαι ο μόνος μη Ελβετός εκεί μέσα:confused:

Αν μπορούσα να του δώσω αρνητικό αστέρι θα το έκανα. Ρατσιστικό μέρος! Εάν είστε μαύρος ή έγχρωμος, δεν θα σας συνιστούσα να πάτε εκεί. σε κάθε περίπτωση μπορεί να μην σας επιτρέψουν να περάσετε τις αγιασμένες πόρτες τους.
Πήγα εκεί με τον φίλο μου (και οι δύο μαύροι),όταν φτάσαμε, μια ομάδα λευκών ανδρών, 6 από αυτούς, χωρίς θηλυκά στην ομάδα, μόλις έφτανε μπροστά μας.
Έγιναν πρόχειροι έλεγχοι στην πόρτα, δεν τους έγιναν ερωτήσεις και τους άφησαν να μπουν αμέσως.
Τους ακολουθήσαμε μέχρι την πόρτα όπου βλέποντας ήμασταν 2 μαύροι μας είπαν ότι δεν μπορούμε να μπούμε. Ρωτήσαμε λοιπόν γιατί, και γνωστοποίησαν ότι δεν επιτρέπουν την είσοδο ανδρών ασυνόδευτων από γυναίκες.
Επισημάναμε λοιπόν ότι μόλις είχαν αφήσει να μπουν 6 ασυνόδευτοι λευκοί ούτε 10 δευτερόλεπτα πριν από εμάς.
Τότε ήταν που μας είπαν ότι έχουν το δικαίωμα να αρνηθούν την είσοδο για όποιον λόγο θεωρούν κατάλληλο. Έτσι, εγώ και ο φίλος μου φύγαμε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Είσαι ελεύθερος να γυμνάζεις και μόνο τον καρπό σου αν θέλεις,
απλά το να αποκαλείς κλόουν όσους γυμνάζουν όλες τις μυϊκές τους ομάδες
ενώ όλος ο υπόλοιπος ΓΑΛΑΞΙΑΣ αποκαλεί κλόουν όσους είναι φούσκες με πόδια κοτόπουλου και έχουν δημιουργηθεί
άπειρα memes για το θέμα αυτό, δείχνει ότι επαφή με τον έξω κόσμο...Υπό το μηδέν...
Μάστορα .... με το να είμαι λίγο μεγαλύτερος ....
είχα εμπειρίες από προ ίντερνετ εποχής ... και συναναστροφές με αρχαίους ....
που είχαν ζήσει απίστευτηζωή ... γιατί δεν ήταν υπάλληλοι .
Οπότε σίγουρα δεν εκφράζω τα πρότυπα όχι της τωρινής , ΚΑΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Ούτε την πολιτική ορθότητα (μακριά από μένα).

Αντράρες χωρίς ... γυμνασμένες γάμπες .... μπούτια ... κοιλιακούς κτλ ....

ΗΤΑΝ ανέκαθεν και ΕΙΝΑΙ και τώρα .... πολλά πρότυπα ....

Που όλα τα μιμήδια βάϊραλ .... ρηλς .... ινφλουενσέρια ... τικτοκια ... και λοιπά ρεντίκολα
αν μαζευτούν

και ανέβουν
εκεί ψηλά εις το βουνό ... με τα πολλά τα γίδια ....

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ....

Πάρε παραδείγμα και αρχαίων ... και νέων ... και νεότατων !!!!!!!!!!

Χωρίς κοιλιακούς .... και γάμπες !

images

1734097090818.jpeg

4629.jpg

Y.Γ. Όντως ο κάθε πιτσιρικάς, ας διαλέξει τα δικά του πρότυπα. Και αν γουστάρει , να γαλουχηθεί χωρίς να είναι ... απόβλητος και να γίνει απόλυτα πολιτικά ορθός.
Ήδη όμως αναιρείς τη συμμετοχή μας στο φόρουμ ετούτο , που ουδεμία σχέση έχει με την κοινωνική αποδοχή και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ. Το να γαμάς πουτάνες κάθε βδομάδα .... 4-5 τη βδομάδα ...
για 3-4 δεκατετίες όπως πολλοί πουράτζες εδώ μέσα ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ...

Το κοινωνικό πρότυπο ... είναι να είσαι φιλενάδα στο σχολείο με 10 κορίτσια
στα 18 να κάνεις σεξ πρώτη φορά με ένα ... σχέση ετών ... να μεγαλώνετε μαζί τα σκυλιά σας ....
και τα .... ιγκουάνα !! και τους δράκους κομόντο ... να πίνετε τσάγια και κρασί ζεστό χωρίς οινόπνευμα ... φορώντας παντόφλες άγιους βασίληδες για να στολίζετε το δέντρο ... που αγοράσατε παραμονές με το σουβ από το εμπορικό ....... και να κάνετε τα ΣΚ μάουντεν μπάϊκ ... και πεζοπορία στα βουνά βγάζοντας σέλφι ....
Και όταν σε χωρίσει η κυρά που μαζεύει εμπειρίες ... να πηγαίνεις σε σύμβουλο γάμου ....
και να γράφεις τα ημερολόγια του κερατά ... ανάβοντας κεριά και λιβάνια ... και κάνοντας διαλογισμό !

Το να γαμάς πουτάνες από πιτσιρικάς ... και μια ζωή ... και να κωλοδαχτυλιάζεις τεμάχια σε τζάδικα
είναι περιθωριακό .

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Έχει και θετικά η εποχή μας..

Δηλαδή γιατί να παραβλέψουμε ότι πάμε μπλοκ και τις περισσότερες φορές βγάζουμε άκρη μόνο αγγλικά.
'Οτι μάθαμε τις πόλεις εξαιτίας των αστείων τιμών τις RyanAir,Wizzair,κ.λ.π.

Ότι έχει ένα σωρό πράγματα να κάνεις, ενώ π.χ.τα χρόνια που αναπολείτε κάποιοι στην ΠΡΑΓΑ ο δημόσιος φωτισμός το χειμώνα έκλεινε στις οκτώ και μετά δεν κυκλοφορούσε ούτε γάτα..

Πήγα πρώτη φορά βουδαπέστη με malev ... και πράγα με csa (tupolev) .... και βαρκελώνη με ... ολυμπιακή ....

Στην Πράγα και το 1992 .... ΕΙΧΕ ΦΩΤΑ ΟΛΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ (καλοκαίρια τουλάχιστον)
H συσκότιση που λες ... μπορεί να ήταν τον καιρό του σιδηρούν παραπετάσματος !!!
Πρώτο ταξίδι έμενα στο σταθμό του ζελίφσκεχο ..... ήξερα τσέχους που είχαν σπίτι εκεί ......

στο δεύτερο το 1995, είχε ανοίξει ξενοδοχειάρα στην ίδια γειτονιά , το δον τζιοβάνι και έμεινα στο ξενοδοχείο

Το 1995 πρώτο ταξίδι στη βαρκελώνη .... έκανα κονέ με σουηδέζες ... προτείνοντας να τις βοηθήσω
στο να κουβαλήσουν κάτι καφάσια μπύρες που είχαν αγοράσει από μίνι μάρκετ στο γιουθ χοστάλ που μέναν ..... συνήλθα ανάμεσα στα μπούτια μίας την επόμενη ...

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΤΙΝΤΕΡ !!!!!!!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
αποφευγω την τσεχια,πολονια και ουγγαρια για πολλους λογους.οι πολονοι απο εμπειριες κυπρο ειναι σβερκοι
και μαλακες αλλα αν τους κερνας ποτα γινοντε τα καλυτερα παιδεια
Τους ούγγρους γιατί ;;;;
Εκπληκτικά μουνιά αι γκόμεναι !

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Μάστορα .... με το να είμαι λίγο μεγαλύτερος ....
είχα εμπειρίες από προ ίντερνετ εποχής ... και συναναστροφές με αρχαίους ....
που είχαν ζήσει απίστευτηζωή ... γιατί δεν ήταν υπάλληλοι .
Οπότε σίγουρα δεν εκφράζω τα πρότυπα όχι της τωρινής , ΚΑΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.
Ούτε την πολιτική ορθότητα (μακριά από μένα).

Αντράρες χωρίς ... γυμνασμένες γάμπες .... μπούτια ... κοιλιακούς κτλ ....

ΗΤΑΝ ανέκαθεν και ΕΙΝΑΙ και τώρα .... πολλά πρότυπα ....

Που όλα τα μιμήδια βάϊραλ .... ρηλς .... ινφλουενσέρια ... τικτοκια ... και λοιπά ρεντίκολα
αν μαζευτούν

και ανέβουν
εκεί ψηλά εις το βουνό ... με τα πολλά τα γίδια ....

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ....

Πάρε παραδείγμα και αρχαίων ... και νέων ... και νεότατων !!!!!!!!!!

Χωρίς κοιλιακούς .... και γάμπες !

images

1734097090818.jpeg

4629.jpg

Y.Γ. Όντως ο κάθε πιτσιρικάς, ας διαλέξει τα δικά του πρότυπα. Και αν γουστάρει , να γαλουχηθεί χωρίς να είναι ... απόβλητος και να γίνει απόλυτα πολιτικά ορθός.
Ήδη όμως αναιρείς τη συμμετοχή μας στο φόρουμ ετούτο , που ουδεμία σχέση έχει με την κοινωνική αποδοχή και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ. Το να γαμάς πουτάνες κάθε βδομάδα .... 4-5 τη βδομάδα ...
για 3-4 δεκατετίες όπως πολλοί πουράτζες εδώ μέσα ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ...

Το κοινωνικό πρότυπο ... είναι να είσαι φιλενάδα στο σχολείο με 10 κορίτσια
στα 18 να κάνεις σεξ πρώτη φορά με ένα ... σχέση ετών ... να μεγαλώνετε μαζί τα σκυλιά σας ....
και τους δράκους κομόντο ... να πίνετε τσάγια και κρασί ζεστό χωρίς οινόπνευμα ... φορώντας
παντόφλες άγιους βασίληδες για να στολίζετε το δέντρο ... που αγοράσατε παραμονές με το σουβ από το εμπορικό ....... και να κάνετε τα ΣΚ μάουντεν μπάϊκ ... και πεζοπορία στα βουνά βγάζοντας σέλφι ....
Και όταν σε χωρίσει η κυρά που μαζεύει εμπειρίες ... να πηγαίνεις σε σύμβουλο γάμου ....
και να γράφεις τα ημερολόγια του κερατά ... ανάβοντας κεριά και λιβάνια ... και κάνοντας διαλογισμό !

Το να γαμάς πουτάνες από πιτσιρικάς ... και μια ζωή ... και να κωλοδαχτυλιάζεις τεμάχια σε τζάδικα
είναι περιθωριακό .

Τα χεις μπερδέψει λίγο, αλλά λογικό λόγω ηλικίας και δυσκολίας στην αντίληψη του σήμερα.
Το να προσέχεις κανείς την υγεία του, περιλαμβάνει και άσκηση. Άλλος θέλει να τρέχει, άλλος να κολυμπά, άλλος να κάνει βάρη. Η άσκηση σε κάποια μορφή της, είναι must, ειδικά όσο μεγαλώνουμε. Αν βέβαια κάποιος ασκείται μια ζωή, δεν το βλέπει σαν τρελό κόπο, σε όποια ηλικία και αν είναι. Για αυτό μιλάμε και όχι για το κάψιμο το διαρκές.

Ένα αντίστοιχο παράδειγμα είναι τα δόντια. Χαλάνε και αυτά με τα χρόνια θες δεν θες. Κάποιος στα 45/50/55 θα πάει και θα τα φτιάξει για λόγους υγείας αλλά παράλληλα θα έχει και ένα σχετικά καθαρό στόμα με σχετικά όμορφο χαμόγελο. Κάποιος άλλος θα τα αφήνει να σαπίζουν και μετά θα λέει ότι αποφεύγουν τα γλωσσόφιλα οι πουτάνες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Ένα αντίστοιχο παράδειγμα είναι τα δόντια. Χαλάνε και αυτά με τα χρόνια θες δεν θες. Κάποιος στα 45/50/55 θα πάει και θα τα φτιάξει για λόγους υγείας αλλά παράλληλα θα έχει και ένα σχετικά καθαρό στόμα με σχετικά όμορφο χαμόγελο. Κάποιος άλλος θα τα αφήνει να σαπίζουν και μετά θα λέει ότι αποφεύγουν τα γλωσσόφιλα οι πουτάνες.
Από δόντια , σου αφήνω την πρωτοβουλία, φαίνεται ότι είσαι ειδικός.

Το να δίνεις .... γλωσσόφιλα σε πουτάνες .... όπως και ακάποτα τσιμπούκια ... και να τις γλείφεις ... χαμηλά ....

Μπορεί να είναι χρήσιμο ... σε κάποιες συντεχνίες ....

giphy.gif

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.516
Πόντοι
206
Από δόντια , σου αφήνω την πρωτοβουλία, φαίνεται ότι είσαι ειδικός.

Το να δίνεις .... γλωσσόφιλα σε πουτάνες .... όπως και ακάποτα τσιμπούκια ... και να τις γλείφεις ... χαμηλά ....

Μπορεί να είναι χρήσιμο ... σε κάποιες συντεχνίες ....

giphy.gif
Μη μαλακίζεσαι. Πολλοί γουστάρουν να περηφανεύονται για το πόσο καλά γλύφουν τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ και αυτές χύνουν ασταμάτητα λόγω των ικανοτήτων τους

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456

Ναι, είναι μη κοινωνικά αποδεκτό,αν αυτή ήταν/είναι η μόνη σου επαφή με γυναίκες και αν το περίγυρός σου γνωρίζει ότι είσαι πουτανιάρης.
Εσύ είσαι επιστήμων,παντρεμένος με παπά και με κουμπάρο και πατέρας.
Ούτε κόντρα στο ρεύμα είσαι, ούτε εκτός συστήματος.

Και άλλο να στήνεις κωλο σε όλα στο όνομα της πολιτικής ορθότητας και άλλο να έχεις αλληλεπίδραση με τους γύρω σου και να ξέρεις που πάνε τα τέσσερα.
Πόσταρες τώρα Λάκι Λουτσιάνο πριν από 50χρονια και τον διμετρο σαπιοκοιλιά αλκοολικο ενώ τα memes είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ για σύγχρονους γυμναστηριακούς φουσκωτούς που τους νοιάζει μόνο το φαίνεσθαι και για αυτό γυμνάζουν μόνο πλατες-στήθος-χερια.
Φουσκωτοί με chicken legs, περίγελος σε όλα τα γυμναστήρια του ΓΑΛΑΞΙΑ

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΤΙΝΤΕΡ !!!!!!!!

Κανείς δεν έχει ανάγκη το Tinder...

Μιλάω για πράγματα που μας κάνουν εύκολη τη ζωή.

Μέχρι εσύ να κατέβαινες από το αεροπλάνο,να βγάλεις την πυξίδα και να ξεδιπλώσεις το χάρτη, εγώ είμαι στο μέσα στο ούμπερ για να πάω στο ραντεβού με το πρώτο ήδη ψημένο γκομενάκι

Κάθε εποχή έχεις τα καλά της και τα κακά της.
Και από την στιγμή που δεν έχουμε καμία χρονομηχανή, βλέπουμε το πεδίο ΤΩΡΑ και πράττουμε ανάλογα.

Εναλλακτικά,κλαιγόμαστε στα Forum γιατί δε γεννηθήκαμε το 1970 στα Μάταλα..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Ναι, είναι μη κοινωνικά αποδεκτό,αν αυτή ήταν/είναι η μόνη σου επαφή με γυναίκες και αν το περίγυρός σου γνωρίζει ότι είσαι πουτανιάρης.
Εσύ είσαι επιστήμων,παντρεμένος με παπά και με κουμπάρο και πατέρας.
Ούτε κόντρα στο ρεύμα είσαι, ούτε εκτός συστήματος.

Και άλλο να στήνεις κωλο σε όλα στο όνομα της πολιτικής ορθότητας και άλλο να έχεις αλληλεπίδραση με τους γύρω σου και να ξέρεις που πάνε τα τέσσερα.
Πόσταρες τώρα Λάκι Λουτσιάνο πριν από 50χρονια και τον διμετρο σαπιοκοιλιά αλκοολικο ενώ τα memes είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ για σύγχρονους γυμναστηριακούς φουσκωτούς που τους νοιάζει μόνο το φαίνεσθαι και για αυτό γυμνάζουν μόνο πλατες-στήθος-χερια.
με chicken legs, περίγελος σε όλα τα γυμναστήρια του ΓΑΛΑΞΙΑ
Αναρωτιέμαι αν έχεις αίσθηση τι γράφεις.
Περίγελος στα γυμναστήρια ... ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ;;;;
Ποιούς βρίσκεις εκεί μέσα ;;;
Ναυάγια κυρίως.
Έχει γαμήσει κανείς πάνω από 3-4 εκεί μέσα ;
Έχει πάρει κανείς τους βίζιτες, ct κτλ ;;;; Γάμαγε κανείς βίζιτες στα 20 του ;;;;
Έχουν πάει πέρα από το χωριό τους ;;;
Και όποιος δεν κάνει μαλακισμένες ασκήσεις για .... γάμπες ... και μηρούς ... έχει πόδια κότας ;;;
Που το διάβασες αυτό ;;;

Τέλος .... δεν ήταν ο .... Λάκι Λουτσιάνο !!!!!!

Αυτός ήταν ... γκάνγκστερ !!!!!
Ήταν ο Ρόκυ Μαρτσιάνο !!!!! Παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ ... ο μόνος χωρίς ήττα ....
όπως και όλοι οι άλλοι !

Αν τολμάει κανείς .... γυμναστηριακός ..... ας μας πει ... ΠΟΣΟΥΣ ΕΘΑΨΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
Έχουν μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας .... από τους πιλότους μαχητικών !

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Κανείς δεν έχει ανάγκη το Tinder...

Μιλάω για πράγματα που μας κάνουν εύκολη τη ζωή.

Μέχρι εσύ να κατέβαινες από το αεροπλάνο,να βγάλεις την πυξίδα και να ξεδιπλώσεις το χάρτη, εγώ είμαι στο μέσα στο ούμπερ για να πάω στο ραντεβού με το πρώτο ήδη ψημένο γκομενάκι

Κάθε εποχή έχεις τα καλά της και τα κακά της.
Και από την στιγμή που δεν έχουμε καμία χρονομηχανή, βλέπουμε το πεδίο ΤΩΡΑ και πράττουμε ανάλογα.

Εναλλακτικά,κλαιγόμαστε στα Forum γιατί δε γεννηθήκαμε το 1970 στα Μάταλα..

Η μεγάλη διαφορά του τότε με το τώρα είναι ότι οι γκόμενες κοιτούσανε τριγύρω, πρόσεχαν τους άντρες, κλπ τώρα το βλέμμα τους είναι κυρίως στο κινητό

Συν τον μεγάλο ανταγωνισμό από τους ονλαιν θαυμαστές

Τότε η γκόμενα στο ξενυχτάδικο είχε θαυμαστές τους 5-10-20 τριγύρω (οι οποίοι κοιτούσαν και τις άλλες γκόμενες του μαγαζιού) και ήταν έρμαιο τους

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.516
Πόντοι
206
Ναυάγια κυρίως.
Έχει γαμήσει κανείς πάνω από 3-4 εκεί μέσα ;
Έχει πάρει κανείς τους βίζιτες, ct κτλ ;;;; Γάμαγε κανείς βίζιτες στα 20 του ;;;;
Έχουν πάει πέρα από το χωριό τους ;;;
Και όποιος δεν κάνει μαλακισμένες ασκήσεις για .... γάμπες ... και μηρούς ... έχει πόδια κότας ;;;
Που το διάβασες αυτό ;;;

Τέλος .... δεν ήταν ο .... Λάκι Λουτσιάνο !!!!!!

Αυτός ήταν ... γκάνγκστερ !!!!!
Ήταν ο Ρόκυ Μαρτσιάνο !!!!! Παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ ... ο μόνος χωρίς ήττα ....
όπως και όλοι οι άλλοι !

Αν τολμάει κανείς .... γυμναστηριακός ..... ας μας πει ... ΠΟΣΟΥΣ ΕΘΑΨΑΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
Έχουν μεγαλύτερο ποσοστό θνησιμότητας .... από τους πιλότους μαχητικών !
Ρε συ Λάκη άραξε. Δε τρυπιόμαστε όλοι όσοι γυμναζόμαστε, ούτε γκαρίζουμε όταν κάνουμε deadlifts, squats κλπ, ούτε πετάμε τους αλτήρες επίτιδες να ακουστούμε, ούτε βγάζουμε selfies στα γυμναστήρια

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Ναυάγια κυρίως.

Σε αυτούς που γυμνάζονται για την πάρτη τους και όχι για το φαίνεσθαι.
Και το κάνουν ορθολογικά και συστηματικά.
Όχι εγγραφή κάθε Γενάρη.

Ναυάγια;
Επειδή στο συγκεκριμένο θέμα έχω επαφή με το τι συμβαίνει Ελλάδα, ακόμη και η τελευταία γκόμενα έχει μάθει τα body pump και τα cross fit.
Εσύ έχεις κολλήσει στα σιδεράδικα περασμένων δεκαετιών και τους αναβοληκάκηδες

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Η μεγάλη διαφορά του τότε με το τώρα είναι ότι οι γκόμενες κοιτούσανε τριγύρω, πρόσεχαν τους άντρες, κλπ τώρα το βλέμμα τους είναι κυρίως στο κινητό

Συν τον μεγάλο ανταγωνισμό από τους ονλαιν θαυμαστές

Τότε η γκόμενα στο ξενυχτάδικο είχε θαυμαστές τους 5-10-20 τριγύρω (οι οποίοι κοιτούσαν και τις άλλες γκόμενες του μαγαζιού) και ήταν έρμαιο τους

Ισχύει,αλλά υπάρχουν και άλλες διαφορές.
Τότε τους μιλούσαν και κάποιοι.
Τώρα οι περισσότεροι είναι ΚΟΤΕΣ και πηγαίνουν μόνο αν έχουν πιει 4-5 σφηνάκια και λένε μαλακίες.
Εγώ γουστάρω σημερινή εποχή,γιατί με τους σημερινούς ημιγκαιη δεν έχεις πολύ ανταγωνισμό

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Ρε συ Λάκη άραξε. Δε τρυπιόμαστε όλοι όσοι γυμναζόμαστε, ούτε γκαρίζουμε όταν κάνουμε deadlifts, squats κλπ, ούτε πετάμε τους αλτήρες επίτιδες να ακουστούμε, ούτε βγάζουμε selfies στα γυμναστήρια
Καλά ρε μάγκες.
Απλά πείτε μου ... τι βγάζουν οι ... γάμπες και οι ραχιαίοι !!!!!!
Ενώ με πιέσεις άρνολντ ... και ασκήσεις τραπεζοειδών ...
έχεις θεαματικά αποτελέσματα !!!

Μπορείς και με ανάστημα άνω του 1.90 να γίνεις σαν ουζμπέκος χωρίς λαιμό !
Λύνεις το πρόβλημα των ψηλών !
Παύεις να είσαι βαθρακολαίμης ... και κάνεις κεφάλι εννιαίο με πλάτες, χωρίς λαιμό !!!!!!

Αχαχαχαχα .
Μεγάλη υπόθεση .
Δεν σου κουμπώνει ούτε 48άρι ποκάμισο , θες ραμμένο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom