Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 456
Πάλι σε μένα προσωπικές αναφορές; Εγώ πάντα έκανα λίγο τα βάρη μου .... οπότε μπράτσα στήθος πλάτη , έχω τη σωματοδομή που γουστάρω.
Δεν με ενδιέφερε να φτιάξω κοιλιακούς .... πόδια σαν χοιρομέρια .... γάμπες ....
Όχι δεν με ενδιέφερε .... γελούσα με όσους δαπανούσαν χρόνο και κόπο . Τους έβλεπα και τους βλέπω για κλόουν .
Τοτέμ του bou είσαι ρε Λάκη, όχι καμιά ιερή αγελάδα να μην σε πιάνουμε καθόλου στο στόμα μας.
Εσύ π.χ.από πάνω με λες κλόουν, έχεις γράψει τα μύρια όσα για εμάς σαν μετανάστες,σαν υπαλλήλους
και τι να λέει...
Σιγά μην κάτσω να κλάψω
Δεν στα γράφω μπας και την δεις αλλιώς, γιατί εσύ λόγω ηλικίας και υπέρμετρου εγωισμού δεν αλλάζεις πλέον.
Είσαι ελεύθερος να γυμνάζεις και μόνο τον καρπό σου αν θέλεις,
απλά το να αποκαλείς κλόουν όσους γυμνάζουν όλες τις μυϊκές τους ομάδες
ενώ όλος ο υπόλοιπος ΓΑΛΑΞΙΑΣ αποκαλεί κλόουν όσους είναι φούσκες με πόδια κοτόπουλου και έχουν δημιουργηθεί
άπειρα memes για το θέμα αυτό, δείχνει ότι επαφή με τον έξω κόσμο...Υπό το μηδέν...
Σαν το θείο που μας έλεγε ότι έχει όλα τα προσόντα να μετακομίσει στο Μονακό σαν εκατομμυριούχος μεσίτης και
δεν σκέφτηκε ότι αυτό το προφίλ δεν κολλάει με τη κοινόχρηστη γούρνα που πόσταρε...
Σαν τον Νίο που βλέπω ότι μιλάει για σπουδές και believe,achieve,succeed, έχοντας πάρει πρώτο πτυχίο ρουμανοβοϊδοσχολής...
Που μιλάει για μουνάρες και κράζει αυτές που ποστάρει ο kman, ενώ παράλληλα γλείφει πακοχυμένα μουνιά του δεκάευρου..
Και το θέμα Λάκαρε δεν είναι ότι γράφoνται τέτοια μαργαριτάρια..
Αλλά ότι δεν περνάει από το μυαλό κάποιων ότι γράφουν τελείως διφορούμενα ή και παρανοικά πράγματα που υπάρχουν μόνο στο δικό τους σύμπαν και τους καθιστά κλόουν ή καλτ φιγούρες...
Οπότε αν μας διαβάζει κανάς πιτσιρικάς και μας βρίσκει διασκεδαστικούς, έχω να του πω πάντα να κάνει της ψωλής του τον χαβά,
απλά να μην χάνει την επαφή του με την κοινωνία για να σταθμίζει τα γράδα του..
Αλλιώς θα καταντήσει γραφικός και κοινωνικά απόβλητος..