Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Ισχύει,αλλά υπάρχουν και άλλες διαφορές.
Τότε τους μιλούσαν και κάποιοι.
Τώρα οι περισσότεροι είναι ΚΟΤΕΣ και πηγαίνουν μόνο αν έχουν πιει 4-5 σφηνάκια και λένε μαλακίες.
Εγώ γουστάρω σημερινή εποχή,γιατί με τους σημερινούς ημιγκαιη δεν έχεις πολύ ανταγωνισμό

Κότες είναι αν οι γκόμενες τους ρίχνουν βλέμματα κι αυτοί δεν πάνε να μιλήσουν

Εσύ βλέπεις πολλές να ρίχνουν βλέμματα;

Απλά εσύ ζεις χρόνια Ευρώπη,που υπάρχει κουλτούρα γνωριμιών με καινούριους ανθρώπους...Ενώ εδώ ο Έλληνας ζει και πεθαίνει με τους παιδικούς του φίλους και τη σχέση του απ'το σχολείο ή το πανεπιστήμιο...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
εντάξει αν δεν κερδίσει φέτος ο Σταλόνε το Μιστερ Μαλακα , που ο χοντρός πέθανε στην Κολομβια, θα μιλάμε για στημένο

Έχω συγκλονιστεί τύπε..
Μέχρι τώρα γνώριζα ότι ο χοντρός πέθανε σε τροχαίο κοντά στην Ελευσίνα, στην προσπάθειά του να πάει από βόρεια προάστια στα δικαστήρια Πειραιά αποφεύγοντας το κέντρο :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Κότες είναι αν οι γκόμενες τους ρίχνουν βλέμματα κι αυτοί δεν πάνε να μιλήσουν

Εσύ βλέπεις πολλές να ρίχνουν βλέμματα;

Απλά εσύ ζεις χρόνια Ευρώπη,που υπάρχει κουλτούρα γνωριμιών με καινούριους ανθρώπους...Ενώ εδώ ο Έλληνας ζει και πεθαίνει με τους παιδικούς του φίλους και τη σχέση του απ'το σχολείο ή το πανεπιστήμιο...

Ρε συ, οι γκόμενες παγκοσμίως ρίχνουν το βλέμμα τους σε ούτε το 5% των αντρών.
Το άλλο 95% δηλαδή τι πρέπει να κάνει;

Δηλαδή αν πας στη Θεσσαλονίκη και πας να μιλήσεις σε μια ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί;
Να φας χυλοπιτα;
Να ειναι αγενής;
Να σε αγνοήσει παντελώς;

Οκέι, πας στην επόμενη που θα σου κάνει κλικ
Που ειναι το γαμημενο προβλημα;

Πρόβλημα ειναι αν πας σε 10 και φας 10 άκυρα.
Τότε το πρόβλημα το έχεις εσύ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Καλά οι Σλάβες δίνουν γενικά ευγενικές απορρίψεις που δε σε χαλάνε.Καμία σχέση με τις επιθετικές ατάκες και τα άει χάσου των Ελληνίδων.Με τις Σλάβες το καμάκι είναι διασκεδαστικό αφού και να σε απορρίψει η άλλη φλερτάρεις έχεις ωραία αίσθηση οπότε περνάς καλά.Με τις Ελληνίδες οι περισσότεροι απογοητεύονται γιατί είναι σα να τρωνε μπουκέτα και εξευτελισμούς οπότε αποθαρρύνονται να πάνε στην επόμενη.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Κανείς δεν έχει ανάγκη το Tinder...

Μιλάω για πράγματα που μας κάνουν εύκολη τη ζωή.

Μέχρι εσύ να κατέβαινες από το αεροπλάνο,να βγάλεις την πυξίδα και να ξεδιπλώσεις το χάρτη, εγώ είμαι στο μέσα στο ούμπερ για να πάω στο ραντεβού με το πρώτο ήδη ψημένο γκομενάκι

Κάθε εποχή έχεις τα καλά της και τα κακά της.
Και από την στιγμή που δεν έχουμε καμία χρονομηχανή, βλέπουμε το πεδίο ΤΩΡΑ και πράττουμε ανάλογα.

Εναλλακτικά,κλαιγόμαστε στα Forum γιατί δε γεννηθήκαμε το 1970 στα Μάταλα..

Ακριβώς τότε ήτσν ωραία γιατί υπήρχε η γοητεία του αγνώστου.Προσγειωνόσουνα σε ένα μέρος και δεν ήξερες τι σε περίμενε.Πώς θα είναι η πόλη,το ξενοδοχείο,οι γκόμενες,τα διαπίστωνες όλα επι τόπου.Θυμάμαι όταν ανακάλυψα απέραντα μουνολίβαδα να εκτείνονται ανατολικά του Οντερ δεν μπορούσα να κρύψω τον ενθουσιασμό μου.Ενιωθα σαν το Χριστόφορο Κολόμβο ο εξερευνητής που ανακάλυψε τους θησαυρούς της ανατολής.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Καλά οι Σλάβες δίνουν γενικά ευγενικές απορρίψεις που δε σε χαλάνε.Καμία σχέση με τις επιθετικές ατάκες και τα άει χάσου των Ελληνίδων.Με τις Σλάβες το καμάκι είναι διασκεδαστικό αφού και να σε απορρίψει η άλλη φλερτάρεις έχεις ωραία αίσθηση οπότε περνάς καλά.Με τις Ελληνίδες οι περισσότεροι απογοητεύονται γιατί είναι σα να τρωνε μπουκέτα και εξευτελισμούς οπότε αποθαρρύνονται να πάνε στην επόμενη.

Οι Σλαβες,κάποιον που θα επιμείνει πολύ ή θα ξεφύγει από τα κυβικά του, θα τον τρολαρουν χωρίς αύριο

Οι δυτικές και βόρειες είναι πιο ευγενικές και προβλεπέ.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Οι Σλαβες,κάποιον που θα επιμείνει πολύ ή θα ξεφύγει από τα κυβικά του, τον τρολαρουν χωρίς αύριο

Οι δυτικές και βόρειες είναι πιο ευγενικές και προβλεπέ.

Οντως οι Δυτικές είναι πιο ευγενικές και πολλοί Ελληνες την ευγένεια την εκλαμβάνουν σαν ευκολία οτι θα τους κάτσει η γκόμενα εύκολα επειδή οι Ελληνίδες που δε γουστάρουν είναι αγενείς και απότομες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Χώθηκα σε μια ελληνίδα 25 χρόνων γκαρσόνα , ψηλή μελαχρινή με την κλασική μύτη ελλεηνιδας και αβυζη , να της λέω να βγούμε και να λέει «είμαι Γαλλία» ενώ πόσταρε φωτό για το ότι δεν υπάρχουν αντρες

26 χρόνων. Τσου μωρή γαμιολα γαμω το σπίτι σου ψωλα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Χώθηκα σε μια ελληνίδα 25 χρόνων γκαρσόνα , ψηλή μελαχρινή με την κλασική μύτη ελλεηνιδας και αβυζη , να της λέω να βγούμε και να λέει «είμαι Γαλλία» ενώ πόσταρε φωτό για το ότι δεν υπάρχουν αντρες

26 χρόνων. Τσου μωρή γαμιολα γαμω το σπίτι σου ψωλα.

Αυτό είναι επίσης χαρακτηριστικό των Ελλήνων.Βρίζουν τις γκόμενες άμα δεν κάθονται οπότε γίνονται και αυτές αμυντικές.Οι ξένοι είναι πιο ευγενικοί οπότε φέρονται και οι γκόμενες ανάλογα.
Και Γερμανίδα ή Σουηδέζα άμα μείνει μερικά χρόνια Ελλάδα θα αρχίσει να ρίχνει μπινελίκια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.190
Πόντοι
3.506
συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο τελευταία με μια Βουλγαρα. Ελπίζω τα λαγωνικά του νήματος να μπορέσουν να βοηθήσουν.

Το ένδοξο 18 που είχα μαλλιά και ήμουν ακόμα νέος , μεταξύ άλλων είχα μια Βουλγαρα. Αυτή έκανε σαν σκυλα να γαμηθει μαζί μου , αλλα την εκλασα, μέχρι που ήρθε στο σπίτι μου άρχισε να γδύνεται και να λέει εμένα δε με απορρίπτουν οι άντρες κλπ. Με τα πολλά τη γαμησα τρεις φορές συνολικά. Αυτή είχε κάνει και λίστα με το τι γούσταρε πάνω μου. Μετά μέχρι το 2020 ιλαγαμε βαριά δυο φορές το χρόνο με δίκη της πρωτοβουλία. Μετά σιγή μέχρι το 23.

Επέμεινε τότε να βρεθούμε και να γνωρίσω τον γκόμενο της. Βρέθηκα μαζί της, δεν ήθελα να τον γνωρίσω. Μου είπε παντρεύεται το 24 της λέω βίο ανθόσπαρτο. Κάθε δυο μήνες να μ γράφει να βρεθούμε και να λέει ο δικός της ξέρει για μένα και το φλερτ που είχαμε (το ότι με ρώταγε πως να ξυρίσει το μουνι της δε το λες και απλά φλερτ). Παλι μετά από εκατό παρακλήσεις πήγα σε ένα μπρανς με αυτήν , αυτόν και αλλα 3-4 άτομα. Πέρσι αυτό. Φέτος με κάλεσε στο γαμήλιο πάρτυ , μου έγραψε κάνα δυο φορές , μέχρι που , επειδή δεν ένιωθα άνετα είπα να μην απαντήσω καν τον Ιούνιο που μ έγραψε

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Θυμάμαι όταν πρωτοπήγα Τσεχία μου φαινόταν τόσο εξωτική χώρα και οι Τσέχες απόλυτα εξωτικές,άλλος πλανήτης.Τώρα έχουν γίνει όλα ένας πολτός δε βλέπεις τα ιδιαίτερα τσέχικα στοιχεία να γουστάρεις.
Και αυτές γούσταραν βέβαια μας θεωρούσαν τελείως ασυνήθιστους,ωραίους,εξωτικούς.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Αυτό είναι επίσης χαρακτηριστικό των Ελλήνων.Βρίζουν τις γκόμενες άμα δεν κάθονται οπότε γίνονται και αυτές αμυντικές.Οι ξένοι είναι πιο ευγενικοί οπότε φέρονται και οι γκόμενες ανάλογα.
Και Γερμανίδα ή Σουηδέζα άμα μείνει μερικά χρόνια Ελλάδα θα αρχίσει να ρίχνει μπινελίκια.
Όχι καουμπόι, ξένες βρίζω μόνο την ψωλα της νότιας Ιταλίας , ποτε δε βρίζω άλλη.

Να μου το παίζει μουνα μια αβυζη γκαρσόνα πάει πολύ. Θα μ πεις γιατί χώθηκες , αλλα τι να κάνω

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Όχι καουμπόι, ξένες βρίζω μόνο την ψωλα της νότιας Ιταλίας , ποτε δε βρίζω άλλη.

Να μου το παίζει μουνα μια αβυζη γκαρσόνα πάει πολύ. Θα μ πεις γιατί χώθηκες , αλλα τι να κάνω

Ψηλές βυζαρούδες δε βλέπεις Ελλάδα.Εχει μόνο Σκανδιναυία,Ολλανδία,Τσεχία,Σλοβακία,Πολωνία,Σερβία.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.190
Πόντοι
3.506
συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο τελευταία με μια Βουλγαρα. Ελπίζω τα λαγωνικά του νήματος να μπορέσουν να βοηθήσουν.

Το ένδοξο 18 που είχα μαλλιά και ήμουν ακόμα νέος , μεταξύ άλλων είχα μια Βουλγαρα. Αυτή έκανε σαν σκυλα να γαμηθει μαζί μου , αλλα την εκλασα, μέχρι που ήρθε στο σπίτι μου άρχισε να γδύνεται και να λέει εμένα δε με απορρίπτουν οι άντρες κλπ. Με τα πολλά τη γαμησα τρεις φορές συνολικά. Αυτή είχε κάνει και λίστα με το τι γούσταρε πάνω μου. Μετά μέχρι το 2020 ιλαγαμε βαριά δυο φορές το χρόνο με δίκη της πρωτοβουλία. Μετά σιγή μέχρι το 23.

Επέμεινε τότε να βρεθούμε και να γνωρίσω τον γκόμενο της. Βρέθηκα μαζί της, δεν ήθελα να τον γνωρίσω. Μου είπε παντρεύεται το 24 της λέω βίο ανθόσπαρτο. Κάθε δυο μήνες να μ γράφει να βρεθούμε και να λέει ο δικός της ξέρει για μένα και το φλερτ που είχαμε (το ότι με ρώταγε πως να ξυρίσει το μουνι της δε το λες και απλά φλερτ). Παλι μετά από εκατό παρακλήσεις πήγα σε ένα μπρανς με αυτήν , αυτόν και αλλα 3-4 άτομα. Πέρσι αυτό. Φέτος με κάλεσε στο γαμήλιο πάρτυ , μου έγραψε κάνα δυο φορές , μέχρι που , επειδή δεν ένιωθα άνετα είπα να μην απαντήσω καν τον Ιούνιο που μ έγραψε
Να συνεχίσω το κυριακάτικο μου.

δεν απαντάω τον Ιούνιο μου ξαναγράφει το Σεπτέμβριο.

Και τότε της λέω φορά παρτίδα , δε νιώθω άνετα , σε έχω δει γυμνή , δε μπορώ να καταλάβω πως νιώθεις εσυ άνετα με τον άντρα σου μπροστά έστω και αν δεν παίζει κάτι τωρα

Και να μου λέει , τέτοιος τσουλος που ήσουν με μπερδεύεις με άλλη , εγώ δε σε γούσταρα καν πολύ όταν με απέρριψες στην αρχή συνέχισα τη ζωή μου και πάντα σε έβλεπα πιο πολύ σαν φίλο. Το αφήσαμε στο ότι δεν νιώθω άνετα και δε θα με πιέσει

Και τώρα μ έγραψε να πάω να κάνω ρεβεγιόν με τον άντρα της και τη παρέα της

Μήπως θέλει αυτός ο γάλλος μαλακας να του γαμησω τη γυναίκα ;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456

Αν οι Έλληνες ήταν πιο καλμαρισμένοι θα έβγαζαν μεγαλύτερη άκρη με δυτικές.
Αλλά οι δυτικοί παραείναι καλμαρισμένοι και πολιτισμένοι

Τι να πρωτοπώ...
Ότι έριχνα πουτσες σε Γερμανίδα στο διαμερισμά της ενώ ο πρώην της μακροχρόνια σχέση την άραζε παίζοντας video games στο διπλανό δωματιο.
Σαν χαμηλόμισθος δεν μπόρεσε να βρει διαμέρισμα αμέσως όταν χώρισαν και τον άφησε να μείνει.
Το πρωί με χαιρέτησε κιόλας:confused:

Έχω ζήσει με δυτικές πράγματα που αν μου τα έλεγες όταν εμένα Ελλάδα δε θα τα πίστευα..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Χωρίς διάθεση κριτικής, αλλά απλού, εύθυμου σχολιασμού... επειδή μαρεσε αυτό που είπες παίχτη μου για τους στόχους.

Ενα πράμα του τύπου, βάζω στόχο να κατεβάσει η πουτάνα του μπουρδέλου υγρα από το γλείψιμο που της κάνω στην τρύπα (βγαλμένο από κριτικές σου).
Εδώ απλά λέμε ότι με βάσει τέτοιο στόχο, πιστεύουμε όλοι ότι έχεις το δικαίωμα να πιστεύεις ότι τον πέτυχες.

Δεν υπάρχεις ρε τύπε.

Εδώ πέτυχε το στόχο να μην τρώει πόρτα στο μπορδέλο που δέχονται πακιστανούς.

Qw6HRS.jpg

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Αν οι Έλληνες ήταν πιο καλμαρισμένοι θα έβγαζαν μεγαλύτερη άκρη με δυτικές.
Αλλά οι δυτικοί παραείναι καλμαρισμένοι και πολιτισμένοι

Τι να πρωτοπώ...
Ότι έριχνα πουτσες σε Γερμανίδα στο διαμερισμά της ενώ ο πρώην της μακροχρόνια σχέση την άραζε παίζοντας video games στο διπλανό δωματιο.
Σαν χαμηλόμισθος δεν μπόρεσε να βρει διαμέρισμα αμέσως όταν χώρισαν και τον άφησε να μείνει.
Το πρωί με χαιρέτησε κιόλας:confused:

Έχω ζήσει με δυτικές πράγματα που αν μου τα έλεγες όταν εμένα Ελλάδα δε θα τα πίστευα..

Οι Πολωνοί έχουν κάπως ταπεραμέντο.Οι πιο παθητικοί είναι οι Τσέχοι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Ρε συ, οι γκόμενες παγκοσμίως ρίχνουν το βλέμμα τους σε ούτε το 5% των αντρών.
Το άλλο 95% δηλαδή τι πρέπει να κάνει;

Παγκοσμίως είναι 5%;Πάλι καλά...

Στο Ελλεεινιδιστάν...είναι κάτω απο 0,5

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
@Glyfomounix Μπορεί να μην προφτάσω να τελειώσω το μήνυμα.
Είμαι πρώτο ραντεβού με Ελβετίδα,πήγε τώρα τουαλέτα που ειναι δύο ορόφους πιο κάτω.
Όταν έβγαλα το φουσκωτό μπουφάν και είδε ότι είμαι τσίτα γκαζια,άρχισε να λέει κάτι φεμινιστικά γιατί μάλλον φοβήθηκε ότι είμαι κανας κάφρος από το Τραμπουκιστάν...
Μήπως να κάνω τίποτα ανταύγειες και να σπάω καρπό :effemine: να μην τις πνίγει η τοξική αρρενωπότητα;

IMG_20241213_215946.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom