Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Λάκαρε,έχουν συμβεί δύο πράγματα στην πορεία των τελευταίων χρόνων,αλλά δεν θυμάμαι πότε...
Το πρώτο είναι ότι μετά από κάποια στιγμή εμείς οι δυο πάψαμε να βγάζουμε συννενόηση.
Και το άλλο είναι όταν ο sex volcano από σοβαρό μέλος εξελίχθηκε σε 24/7 τρολ :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Οπότε ρε αρκίντι ..... είσαι γεννημένος πριν το 1978 .....
μη μας το παίζεις τζοβινέτσα τζοβινέτσα πριμαβέρα ντι μπελέτσα ....
Εδώ ο άλλος έλεγε για τον Φλας Γκορντον εναν παιδικό ήρωα που ηταν το '80 και λογικά θα ήταν 8-10 χρόνων τότε- και όχι 8-10 μηνών, όταν σχολιάστηκε έκανε το παγώνι- ο Βαλκανιος Ψευταρας, που το παιζε νεουδι. Ειναι αυτος που φωτογράφιζε ένα χέρι μέσα από μια κουρτίνα και το παρουσιαζε ως γκομενα, και ένα δωμάτιο γραφείου το οποίο έλεγε ότι ήταν το διαμέρισμα του. Άλλο στραπάτσο της ζωής και αυτος. Για λύπηση είναι.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
Το μεγαλύτερο ναυάγια του φόρουμ , τιμημένος , ζει με σκύλο , μου έχουν ζαλίσει τα @@ τα πμ
ζητά να του βάλω φωτογραφία .... καπαρντίνα blade ....
Πως είναι μια τέτοια ;;; 90s , μακριά , πέτσινη με ζώνη , σαν αξιωματικού της γκεστάπο/kgb ;;;

Να του κάνω τη χάρη άμα ειναι ...

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.217
Πόντοι
3.556
γαμαει το νήμα. εχει αυτό το κάτι που σε τρελαίνει να πούμε. κμαν έχει βγει πιο εξωστρεφής με τον απλό κοσμάκη. λάκης έχει δώσει έξτρα νοστιμιά στο νήμα. νιο έχει φάει τόσο σκάλωμα με κμαν που συγκρίνεται μόνο με μέλος βυζομανη στο νήμα της ολγας. :wanker::wanker::wanker: και ο κμαν έχει αρχίσει και ρίχνει λάδι στη φωτιά. και όλο αυτό αρέσει στον κοσμάκη. :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

δεν άνοιξε και μιστερ μαλακας φετο να ασελγήσουμε στο κουφάρι της κλαουντιας , οπότε τούτο το νήμα είναι πια καταφύγιο για κάθε μέλος του σαη θέλει ποιότητα :bigdick::bigdick::bigdick:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Στα τέλη του 90, είχα την τύχη να ξεκινήσω να πηγαίνω στην μεγαλύτερη έκθεση πληροφορικής/τεχνολογίας του κόσμου στο Ανόβερο. Τότε, σχεδόν όλοι οι επισκέπτες ασχολούμασταν με το πληρωμένο sex, και στην πόλη γίνονταν χαμός από πουτάνες από όλο τον κόσμο. Τα μουνιά από τους εκθέτες γαμιόντουσαν με τους συναδέλφους τους (κατα βάση εταιρείες από τον δυτικό κόσμο είχαν το χρήμα και το μέγεθος για να συμμετέχουν). Στις αρχές του 2000, το μεγελύτερο ποσοστό των sales dept. των εταιρειών, το τρέχαν δυτικές γυναίκες. Παντελόνι/πουκάμισο/σακάκι, και έγιναν από θηράματα, θηρευτές. Θυμάμαι να μου λένε ότι από πριν από την έκθεση κανονίζαν στο περίπου σε ποιους πελάτες θα την πέσουν. Τέλη του 2000/αρχές 2010 μπήκε στο παιχνίδι η Πολωνία με μεγάλες εταιρείες διανομής και κατασκευής. Κάτι σαν να λέμε η Κίνα της Ευρώπης όσον αφορά σε τιμές και ταχύτητα αντιγραφής.
Μαζί με αυτό όμως, μπήκαν και οι Πόλκες στο παιχνίδι.... Σεξυ κοριτσόπουλα, με κάποια sales skills, αλλά και εκδηλοέκφυλο σεξουαλισμό. Δεν υπήρχαν λόγια....Όλοι περπατούσαν καυλωμένοι από περίπτερο σε περίπτερο. Τα βράδια τα μισά δωμάτια των ξενοδοχείων μετάτρέπονταν σε prive στριπτιζάδικα. Πήγαινες σε περίπτερο εταιρείας που κατασκεύαζε tablets ή πληκτρολόγια, και νόμιζες ότι βρισκόσουν σε περίπτερο σε κάποια sexpo. Το πήραν χαμπάρι πρώτες οι Γερμανίδες και οι Ολλανδέζες, και σύντομα το γύρισαν το παιχνίδι, απαξιώνοντας τη σλάβικη χάρη. Κάθε μήνα επίσκέψη στον πελάτη και γενικά απαξίωσαν την έκθεση... Μπήκε δυνατά στο παιχνίδι η Distree στο Μονακό και χάθηκαν οι χαρές και οι... "χάρες". Φυσικά τεράστιο ρόλο έπαιξε και το φθηνό μουνί από Ασία...

Εδώ βλέπεις Ολλανδία κατήργησαν το διαγωνισμό για Μις Ολλανδία.Πού να τολμήσουν τέτοια πράγματα Πολωνία που κάθε πόλη και χωριό έχει διαγωνισμούς μοντέλων και καλλιστεία?

Οταν βλέπεις τέτοιους συνδυασμούς εμφάνισης αντρών,γυναικών ξέρεις οτι βρίσκεσαι σε σλαβική χώρα.

wHdPBv.png

Μαζουριανές γκόμενες με τα πτυχία τους.

cWs596.png

QFvUz2.png

Με τη γλώσσα σώματος που έχουν οι Σλάβες έχεις πάντα την αίσθηση οτι θα γαμήσεις.

gv4I89.png

Σε τι θεάματα έχουν συνηθίσει οι Πολωνοί της επαρχίας.

0kEni3.png

LmT31G.png

7jlnBv.png

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
γαμαει το νήμα. εχει αυτό το κάτι που σε τρελαίνει να πούμε. κμαν έχει βγει πιο εξωστρεφής με τον απλό κοσμάκη. λάκης έχει δώσει έξτρα νοστιμιά στο νήμα. νιο έχει φάει τόσο σκάλωμα με κμαν που συγκρίνεται μόνο με μέλος βυζομανη στο νήμα της ολγας. :wanker::wanker::wanker: και ο κμαν έχει αρχίσει και ρίχνει λάδι στη φωτιά. και όλο αυτό αρέσει στον κοσμάκη. :headbaning2::headbaning2::headbaning2:

δεν άνοιξε και μιστερ μαλακας φετο να ασελγήσουμε στο κουφάρι της κλαουντιας , οπότε τούτο το νήμα είναι πια καταφύγιο για κάθε μέλος του σαη θέλει ποιότητα :bigdick::bigdick::bigdick:

Ο τύπος ΣλαβικΑντικτ έδωσε άλλη πνοή στο νήμα. Στέκεται ισάξια απέναντι στον κμαν

Ωσάν τον Κουσουλό απέναντι στη Νικολούλη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
δεν άνοιξε και μιστερ μαλακας φετο να ασελγήσουμε στο κουφάρι της κλαουντιας ,

οπότε τούτο το νήμα είναι πια καταφύγιο για κάθε μέλος του σαη θέλει ποιότητα :bigdick::bigdick::bigdick:
Τέτοιες γαμιόλες είστε ....

Καλά σας έκοψα εγώ ....

Θα αμφισβητήσετε όπου να'ναι ότι είναι γνήσιο το panerai της Κλαούντιας .

Επειδή δεν ανεβάζει κάρτα εγγύησης και πιστοποίησης.
Του έπεσαν στην πισίνα χωρίς πλακάκια του πεθερού
και μούλιασαν τα χαρτιά ενώ σφουγγάριζε
για αυτό δεν τα ανεβάζει .

Αλλά είστε τέτοια μουνόπανα που λέτε ότι είναι μαϊμού το ρολόϊ .
Όπως και τα λεφτά ... γνήσια και δικά του
Για αυτό τα έβαλε μία φορά στις 04.00 .... και δεν τα ξαναβάζει .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
Ξέρεις ποια είναι η φάση;
Ότι ναι γυμνάζεσαι, απλά αν μπεις σε ένα mode που όλες τις δραστηριότητές σου τις κάνεις σε συνθήκες απομονωτισμού,
βγαίνεις εκτός...
Και κανείς στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν ήταν ευτυχισμένος, εκτός κοινωνίας...

Άλλωστε το γυμναστήριο είναι μέρος όπου μπορεί να παίξει κοινωνικοποίηση
και δε μιλάω μόνο να γνωρίσεις γυναίκες, που αν δεν είσαι κανάς κρίπουλας άμπαλος
και αυτό γίνεται...

Οι ελεύθεροι όταν λένε 'κοινωνικοποίηση',εννοούν να βρούμε γκόμενα

Δε φαντάζομαι κάποιος πχ στα 30-40+ να ψάχνει καναν άλλο να βγαίνουν για μπύρες ή να κάνουν μπουρδελοτσαρκες...

Εσύ επειδή έχεις χάσει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα,γνωριμίες σε γυμναστήρια...ή γνωριμίες γενικώς χωρις να μεσολαβήσουν τρίτοι,δεν παίζουν εδώ πέρα.Δεν υπάρχει τέτοια νοοτροπία.Μόνο οι gay μπορούν να βγουν έξω και να γνωρίζονται μεταξύ τους,οι νορμαλ straight άνδρες όχι

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Εσύ επειδή έχεις χάσει επαφή με την ελληνική πραγματικότητα,γνωριμίες σε γυμναστήρια...ή γνωριμίες γενικώς χωρις να μεσολαβήσουν τρίτοι,δεν παίζουν εδώ πέρα.Δεν υπάρχει τέτοια νοοτροπία.Μόνο οι gay μπορούν να βγουν έξω και να γνωρίζονται μεταξύ τους,οι νορμαλ straight άνδρες όχι
%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1_Viber_2020-11-09_20-05-172.jpg

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
@Balkan cowboy
Αρχηγέ, δε θυμάμαι αν έχεις δηλώσει ότι ξέρεις και Ουγγαρέζικα, αλλά εδώ σου απευθύνει η κορασίδα μια προσωπική ερώτηση που αναμένει απάντηση

Υ.Γ. Ρε Subzero αγόρι μου,κάνε ντου χωρίς φόβο και πάθος σε γυμναστήρια, δρόμους, γυναικωνίτες και θα παίξεις μπαλιτσα.
Εγώ εξαιτίας της πλειοψηφίας των ημιγκαίουλων τρέχω και δεν προλαβαίνω ή μήπως νομίζεις ότι με λένε Γιάννη Σπαλ;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.199
Πόντοι
3.656
αν μπεις σε ένα mode που όλες τις δραστηριότητές σου τις κάνεις σε συνθήκες απομονωτισμού,
βγαίνεις εκτός...
Και κανείς στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν ήταν ευτυχισμένος, εκτός κοινωνίας...

Τότε ο αρχηγός θα έπρεπε να είχε αυτοκτονήσει εδώ και χρόνια...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.304
Πόντοι
2.606
Τέτοιες γαμιόλες είστε ....

Καλά σας έκοψα εγώ ....

Θα αμφισβητήσετε όπου να'ναι ότι είναι γνήσιο το panerai της Κλαούντιας .

Επειδή δεν ανεβάζει κάρτα εγγύησης και πιστοποίησης.
Του έπεσαν στην πισίνα χωρίς πλακάκια του πεθερού
και μούλιασαν τα χαρτιά ενώ σφουγγάριζε
για αυτό δεν τα ανεβάζει .

Αλλά είστε τέτοια μουνόπανα που λέτε ότι είναι μαϊμού το ρολόϊ .
Όπως και τα λεφτά ... γνήσια και δικά του
Για αυτό τα έβαλε μία φορά στις 04.00 .... και δεν τα ξαναβάζει .
ειχα ανεβασει κι εγω ενα παστελ φιστικ νοτιλους αλλα τα λαγωνικα του σαιτ ανακαλυψαν οτι ειναι μπαναν αγιαβαρβαρ λιμιτεντ εντισιονε

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
@Balkan cowboy
Αρχηγέ, δε θυμάμαι αν έχεις δηλώσει ότι ξέρεις και Ουγγαρέζικα, αλλά εδώ σου απευθύνει η κορασίδα μια προσωπική ερώτηση που αναμένει απάντηση
Υπάρχει ξένος, που να έχει μάθει ούγγρικα ;;;
Μη λέμε μαλακίες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.015
Πόντοι
3.656
γνωριμίες γενικώς χωρις να μεσολαβήσουν τρίτοι,δεν παίζουν εδώ πέρα.
Να σου γνωρίσει τρίτος γκόμενα
μετά το τέλος των σπουδών , ξέχνα το .
Δεν παίζει με τίποτε πουθενά.

Όσο νωρίτερα το πάρεις χαμπάρι , τόσο γρηγορότερα θα μπορείς να ελπίζεις να βρεις να γαμήσεις.
Όσο επαναλαμβάνεις τέτοιες μαλακίες, θα σε τρώει η μαλακία.

Ξεκίνησες να παρακολουθείς τις θεατρικές παραστάσεις του δήμου σου και τις συναυλίες ;;
Ξεκίνα και κόψε το να γράφεις μαλακίες εδώ.

Ορίστε τι σου βρήκα ....
Στις 30/11 η θεατρική ομάδα του δήμου κιλκίς ... παρουσίασε την παράσταση deal ....

ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ;;;;

Ο δήμος γρεβενών χθες ... ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ... τα ρούχα του αυτοκράτορα ....

ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ;;;;

Τι θες πια ;
Να έρθω να σε πάρω από το χέρι ... και όπου βλέπω καμιά γεροντοκόρη .... να της λέω ...

νάτον ! τσίμπα τον ! τον έχει φάει η μαλακία ....
αντι για ξαραχνίστρα .... τσίμπα τον να σε βατέψει ....

να γλυτώσει από τη μαλακία κι εσύ από τα μουρλόχαπα .......

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
@Nio πακοχυσογλειφτη, μιας και τα παρανοϊκά σου μου τα στέλνουν και τα βλέπω με χρόνο καθυστέρηση

Ναι,ξέρω τον Φλας Γκόρντον,ξέρω και τον Τσάρλι Τσάπλιν,αυτό με κάνει 70χρονών;
Επειδή ήσουν τόσο έξυπνος σε έστειλαν οι γονείς σου στο μπλοκ ρε ΤΟΥΒΛΟ;:2funny:
Για ποιους στόχους και σπουδές να μιλήσεις ρε ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΕ;:2funny:

Εμφάνιση Μπεου ε;
Χθες Ελβετίδα,σήμερα Ουγγαρέζα. Πληρωμένη απάντηση σου έδωσα χωρίς να έχω διαβάσει καν τις μαλακίες σου:2funny:

Τρως πόρτα σε μπουρδέλο του 10ευρου και τολμάς να μιλήσεις για εμφάνιση;
ΕΣΥ;
Τσίπα δεν έχεις ρε ΝΑΥΑΓΙΟ;

Τελευταία τροποποίηση:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Υπάρχει ξένος, που να έχει μάθει ούγγρικα ;;;
Μη λέμε μαλακίες.

Καλά,ας βρούμε καλύτερα Έλληνα που έχει κάνει χειραψία με Ουγγαρέζα χωρίς να την έχει πληρώσει και βλέπουμε για την γλώσσα.

Από θεωρίες και φαντασιώσεις ψυχακηδων χορτάσαμε..

Εγώ πράττω ΤΩΡΑ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Φαντάσου κατάντια να γλείφεις πακοχυμένες ροδέλες και αυτό αν δεν φας πόρτα από την τσατσά...
Και μετά είμαι εγώ ναυάγιο που έβριζα πιωμένος μια καργιολα

Βαρκούλα του ψαρά στο αγκίστρι είμαι όχι Φαλκονερα σαν τον εμμονικο με τον Ήρωα του Παλκο

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Και μετά είμαι εγώ ναυάγιο που έβριζα πιωμένος μια καργιολα

Βαρκούλα του ψαρά στο αγκίστρι είμαι όχι Φαλκονερα σαν τον εμμονικο με τον Ήρωα του Παλκο

Να τρως πόρτα στο Μεταξουργείο και ταυτόχρονα να λες ότι δε συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από εμφάνιση Doutzen Kroes.
Δρομοκαΐτειο στα κατεπείγοντα..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Κοίτα, είμαστε πολύ μακριά από το να βγάλουμε άκρη, γιατί ξεκινάς από μια θεώρηση που είναι εκ
των πραγμάτων ακραία.

Όταν μέχρι και η τελευταία νοικοκυρά κάνει διάδρομο και pilates
και τα γυμναστήρια είναι τίγκα με πάσης προέλευσης και ιδιότητας κόσμο,
αυτό περί ναυαγίων είναι ακραίο, οπότε δε θα βγάλουμε άκρη..

Έχεις κουράγιο τύπε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.190
Πόντοι
3.506
Ο τύπος Λάκης για να βγάζει τόσο μίσος , με Έλληνες , ξένους , νεοδημοκράτες, κλαουντια, γυμναστηριακους πρέπει να έχει πολλά κόμπλεξ.

Άντε με τον Μπαρόκ καταλαβαίνω του έφαγε τη θέση στο μιστερ μαλακα οριακά

Ο άλλος μας λέει για το τι γαμουσε στο μπλοκ πριν 20-30 χρόνια και τα υψηλά στάνταρ, τα οποία πλέον πρέπει να τα χρυσοπληρώσεις προφανώς (βλέπε Γκολουμν με Μινέρβα)

Για το αγαμητο γίδι , έχει τόσο σοδομισμενη ψυχή που λυπάμαι να γράψω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom