Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 241K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.872
Πόντοι
26.141

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.872
Πόντοι
26.141
Πες κάνα καλό εστιατόριο Αντίς Αμπέμπα να γαμησουμε καμία φοιτήτρια
Απέχω από το .σπορ διότι είναι νηστεία τώρα ... .
Το έχω ριξει στον αγροτουρισμό και πήγα για να μαζέψω τρούφες Γρεβενά ....

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Οπότε ρε αρκίντι ..... είσαι γεννημένος πριν το 1978 .....
μη μας το παίζεις τζοβινέτσα τζοβινέτσα πριμαβέρα ντι μπελέτσα ....
Το 79 είμαι γεννημένος, και γι αυτό έγραψα ότι είχα την τύχη να πηγαίνω από τότε. Δηλαδή πολύ νέος.

Αλλά ρε αδερφέ, άσε με να το παίζω και λίγο τζοβενιτσα. Στο μπου είσαι, που σχεδόν όλοι κάνουν τις πουτανες να χύνουν και να γουστάρουν, έπειτα από δίλεπτο γλειφομουνι και δαχτυλιασμα.

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
192
Πόντοι
0
Ο τύπος ΣλαβικΑντικτ έδωσε άλλη πνοή στο νήμα. Στέκεται ισάξια απέναντι στον κμαν

Ωσάν τον Κουσουλό απέναντι στη Νικολούλη

Μα εγγραφή έκανα λογω Αρχηγού. Τον διαβάζω πολλά χρόνια. Φυσικά βλέπω value και εξωστρεφή στάση και από τον Βαλκανιο Πουτσαρα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.188
Πόντοι
3.506
Μα εγγραφή έκανα λογω Αρχηγού. Τον διαβάζω πολλά χρόνια. Φυσικά βλέπω value και εξωστρεφή στάση και από τον Βαλκανιο Πουτσαρα.
Ο αρχηγός αν και μου τη λέει για το Μινσκ, ήταν από τους λόγους που έκανα και εγώ εγγραφή.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
@Balkan cowboy
Αρχηγέ, δε θυμάμαι αν έχεις δηλώσει ότι ξέρεις και Ουγγαρέζικα, αλλά εδώ σου απευθύνει η κορασίδα μια προσωπική ερώτηση που αναμένει απάντηση

Υ.Γ. Ρε Subzero αγόρι μου,κάνε ντου χωρίς φόβο και πάθος σε γυμναστήρια, δρόμους, γυναικωνίτες και θα παίξεις μπαλιτσα.
Εγώ εξαιτίας της πλειοψηφίας των ημιγκαίουλων τρέχω και δεν προλαβαίνω ή μήπως νομίζεις ότι με λένε Γιάννη Σπαλ;

Δεν ξέρω λέξη ουγγαρέζικα.Βουδαπέστη πήγα για 3 μέρες το 1998 και κατάλαβα οτι Πράγα θα ήταν πολύ καλύτερα.Τα vibes των σλαβικών χωρών ήταν τόσο δυνατά Βουδαπέστη που δεν ξαναπάτησα.
Τσέχικα μιλάω για καθημερινή χρήση και λίγα πολωνικά αλλά φράνουν.
Εχεις πάντως πιο πολύ θεσσαλονικιώτικη προφορά αλλά όχι τόσο βαριά.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456

Σ' ευχαριστώ τύπε και εγώ για τον Αρχηγό γράφτηκα εξού και το nickname :rockon:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Δεν ξέρω λέξη ουγγαρέζικα.Βουδαπέστη πήγα για 3 μέρες το 1998 και κατάλαβα οτι Πράγα θα ήταν πολύ καλύτερα.Τα vibes των σλαβικών χωρών ήταν τόσο δυνατά Βουδαπέστη που δεν ξαναπάτησα.
Τσέχικα μιλάω για καθημερινή χρήση και λίγα πολωνικά αλλά φράνουν.
Εχεις πάντως πιο πολύ θεσσαλονικιώτικη προφορά αλλά όχι τόσο βαριά.

Αυτό που ακούγεται στην αρχή σαν:
Hey fionak, σημαίνει Έλα Αρχηγέ:grin:
και αυτό που την έβαλα να πει:
Έλα Αρχηγέ,γουστάρεις μόνο γυναίκες πάνω από 1.85;:grin:

Από Ουγγαρεζες έχω ΑΡΙΣΤΕΣ εντυπώσεις,η συγκεκριμένη είναι του 1999,νταραβεριζόμαστε κάνα 5μηνο και βγάζω συνεννόηση λες και είναι 35.
Και στο κρεβάτι σκυλί του πολέμου

Προφορά την κληρονόμησα από τα πέριξ της Θεσσαλονίκης που μεγάλωσα, αλλά όντως χωρίς βαρύ Λ..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Αυτό που ακούγεται στην αρχή σαν:
Hey fionak, σημαίνει Έλα Αρχηγέ:grin:
και αυτό που την έβαλα να πει:
Έλα Αρχηγέ,γουστάρεις μόνο γυναίκες πάνω από 1.85;:grin:

Από Ουγγαρεζες έχω ΑΡΙΣΤΕΣ εντυπώσεις,η συγκεκριμένη είναι του 1999,νταραβεριζόμαστε κάνα 5μηνο και βγάζω συνεννόηση λες και είναι 35.
Και στο κρεβάτι σκυλί του πολέμου

Προφορά την κληρονόμησα από τα πέριξ της Θεσσαλονίκης που μεγάλωσα, αλλά όντως χωρίς βαρύ Λ..

Καλές οι Ουγγαρέζες,έχουν έκφυλο στυλ και φαίνονται perv αλλά προτιμώ τις Τσέχες που έχουν σλαβικό στοιχείο.Οι Ουγγαρέζες έχουν επηρρεάσει κάπως λόγω επιμιξίας τις Σλοβάκες ιδίως στο πρόσωπο.
Εσύ έχεις μείνει και Αθήνα οπότε πολλά τα προφέρεις με αθηναική προφορά.Οταν ήσουν εκεί αποκλείεται να καταλάβαιναν οτι έρχεσαι από Βορρά.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Καλές οι Ουγγαρέζες,έχουν έκφυλο στυλ και φαίνονται perv αλλά προτιμώ τις Τσέχες που έχουν σλαβικό στοιχείο.Οι Ουγγαρέζες έχουν επηρρεάσει κάπως λόγω επιμιξίας τις Σλοβάκες ιδίως στο πρόσωπο.

Και εγώ Σλαβες προτιμώ,απλά οι Ουγγαρεζες πάντα μου έχουν βγει καλά άτομα και πιο ζεστές από π.χ.τις Βαλτικές και καθόλου δραματικές σε σχέση π.χ.με Πολωνεζες ή Ουκρανεζες

Α και την γνώρισα γυμναστήριο.
Πήγα απλά και της είπα να κάνουμε μια άσκηση εναλλάξ.
Θα μπορούσε να πει και όχι, αλλά δεν είπε.
Εναλλακτικά θα μπορουσα να μην πάω καθόλου να της μιλήσω και να τον έπαιζα στο σπίτι μου σκεπτόμενος την κωλαρα της σαν καλό beta male ημιπουστράκι:effemine:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Το 79 είμαι γεννημένος, και γι αυτό έγραψα ότι είχα την τύχη να πηγαίνω από τότε. Δηλαδή πολύ νέος.

Αλλά ρε αδερφέ, άσε με να το παίζω και λίγο τζοβενιτσα. Στο μπου είσαι, που σχεδόν όλοι κάνουν τις πουτανες να χύνουν και να γουστάρουν, έπειτα από δίλεπτο γλειφομουνι και δαχτυλιασμα.
Φίλε η ηλικία είναι η μόνη μεταβλητή που δεν ελέγχουμε.
Οπότε δεν έχει νόημα να παριστάνουμε άλλη ηλικία από αυτή που έχουμε.

Το παν είναι η ψυχολογία. Αν είσαι ναυάγιο βαθμού 50 στα 30 , στα 50 ναι ... μπορεί να είσαι βαθμού 180.
Αν δεν είσαι στα 30 , δεν θα είσαι ποτέ.
Σε καμία ηλικία, δεν πρέπει να θες να ταιριάζεις με όλους. Δεν γίνεται . Και χαλιέσαι και ενοχλείς.

Κάποια ναυάγια εδώ μέσα, επειδή γεννήθηκαν ναυάγια , δεν θα το αποδεκτούν ποτέ αυτό .
Αποζητούν προσοχή για 15 χρόνια. Και βάζουν ψηφοφορίες ... και παρακαλάνε ....
και σε αναφέρουν συνέχεια ....... ενώ εξαρχής έχεις κάνει σαφές, για τους μη στραβούς
ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΜΙΓΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΣΑΣ .....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Εσύ έχεις μείνει και Αθήνα οπότε πολλά τα προφέρεις με αθηναική προφορά.Οταν ήσουν εκεί αποκλείεται να καταλάβαιναν οτι έρχεσαι από Βορρά.
Ομοιος ομοιω αεί πελαζει.
Επεσαν οι μασκες. Τωρα εξηγούνται πολλά. Τραμπάκουλες και οι δύο. Δεν υπάρχει σωτηρία. Αντε γεια. :confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Και εγώ Σλαβες προτιμώ,απλά οι Ουγγαρεζες πάντα μου έχουν βγει καλά άτομα και πιο ζεστές από π.χ.τις Βαλτικές και καθόλου δραματικές σε σχέση π.χ.με Πολωνεζες ή Ουκρανεζες

Α και την γνώρισα γυμναστήριο.
Πήγα απλά και της είπα να κάνουμε μια άσκηση εναλλάξ.
Θα μπορούσε να πει και όχι, αλλά δεν είπε.
Εναλλακτικά θα μπορουσα να μην πάω καθόλου να της μιλήσω και να τον έπαιζα στο σπίτι μου σκεπτόμενος την κωλαρα της σαν καλό beta male ημιπουστράκι:effemine:

Οντως με τις Πολωνέζες πρέπει να ανεχτείς την παθιάρικη φάση και την τρέλα.
Σιγά μην είναι συγκρατημένη να σκέφτεται λογικά τέτοια γκόμενα.Με τις Πόλκες είναι απλά μπουτάρες,κωλάρες,βυζάρες,ερωτισμός,τρέλα.Ο σλαβικός κόσμος κάπως σε ρουφάει.

Cz2iKe.png

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Γενικά οι γκόμενες διαμαρτύρονται γιατί οι άντρες δεν επικεντρώνουν στη φάτσα τους.Ενώ μπορεί να τις συμφέρει.
Τέτοιες γυμναστικές ασκήσεις,γιόγκα,πιλάτες κτλ απουσίαζαν τη δεκαετία του 90,

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.721
Πόντοι
2.306
Λατίνικο toc show.Σλαβικές χώρες δεν είναι τα ίδια προφανώς.
Φανταστείτε μη πούστη Ελληναρά πίσω από τη γκόμενα.Θα του έφευγαν τα χύσια παντού.Αυτό γουστάρουν οι ξένες στους Ελληνες οτι είναι συνεχώς καυλωμένοι.

KEFvUd.png

ayW5AD.png

AJyuwU.png

Υπάρχουν Ελληνες που προτιμάνε Σπανιόλες,μαυριδερές κτλ αλλά όπου εμφανίζονται οι Σλάβες τις σβήνουν όλες.Είναι σαν αθέμιτος ανταγωνισμός απλά εξαφανίζουν το αντίπαλο δέος.

Τελευταία τροποποίηση:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Η άλλη πήγε και πηδήχτηκε με 101 άντρες σε μία ημέρα. Ποιος τυχερός θα το πάρει αυτό το κορίτσι; :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom