sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.872
- Πόντοι
- 26.141
Εγώ ..μητρική γλώσσα μαζί με τα ελληνικά ...Υπάρχει ξένος, που να έχει μάθει ούγγρικα ;;;
Μη λέμε μαλακίες.
Εγώ ..μητρική γλώσσα μαζί με τα ελληνικά ...Υπάρχει ξένος, που να έχει μάθει ούγγρικα ;;;
Μη λέμε μαλακίες.
Πες κάνα καλό εστιατόριο Αντίς Αμπέμπα να γαμησουμε καμία φοιτήτριαΕγώ ..μητρική γλώσσα μαζί με τα ελληνικά ...
Απέχω από το .σπορ διότι είναι νηστεία τώρα ... .Πες κάνα καλό εστιατόριο Αντίς Αμπέμπα να γαμησουμε καμία φοιτήτρια
Το 79 είμαι γεννημένος, και γι αυτό έγραψα ότι είχα την τύχη να πηγαίνω από τότε. Δηλαδή πολύ νέος.Οπότε ρε αρκίντι ..... είσαι γεννημένος πριν το 1978 .....
μη μας το παίζεις τζοβινέτσα τζοβινέτσα πριμαβέρα ντι μπελέτσα ....
Ο τύπος ΣλαβικΑντικτ έδωσε άλλη πνοή στο νήμα. Στέκεται ισάξια απέναντι στον κμαν
Ωσάν τον Κουσουλό απέναντι στη Νικολούλη
Ο αρχηγός αν και μου τη λέει για το Μινσκ, ήταν από τους λόγους που έκανα και εγώ εγγραφή.Μα εγγραφή έκανα λογω Αρχηγού. Τον διαβάζω πολλά χρόνια. Φυσικά βλέπω value και εξωστρεφή στάση και από τον Βαλκανιο Πουτσαρα.
@Balkan cowboy
Αρχηγέ, δε θυμάμαι αν έχεις δηλώσει ότι ξέρεις και Ουγγαρέζικα, αλλά εδώ σου απευθύνει η κορασίδα μια προσωπική ερώτηση που αναμένει απάντηση
Υ.Γ. Ρε Subzero αγόρι μου,κάνε ντου χωρίς φόβο και πάθος σε γυμναστήρια, δρόμους, γυναικωνίτες και θα παίξεις μπαλιτσα.
Εγώ εξαιτίας της πλειοψηφίας των ημιγκαίουλων τρέχω και δεν προλαβαίνω ή μήπως νομίζεις ότι με λένε Γιάννη Σπαλ;
Μα εγγραφή έκανα λογω Αρχηγού. Τον διαβάζω πολλά χρόνια. Φυσικά βλέπω value και εξωστρεφή στάση και από τον Βαλκανιο Πουτσαρα.
Δεν ξέρω λέξη ουγγαρέζικα.Βουδαπέστη πήγα για 3 μέρες το 1998 και κατάλαβα οτι Πράγα θα ήταν πολύ καλύτερα.Τα vibes των σλαβικών χωρών ήταν τόσο δυνατά Βουδαπέστη που δεν ξαναπάτησα.
Τσέχικα μιλάω για καθημερινή χρήση και λίγα πολωνικά αλλά φράνουν.
Εχεις πάντως πιο πολύ θεσσαλονικιώτικη προφορά αλλά όχι τόσο βαριά.
Αυτό που ακούγεται στην αρχή σαν:
Hey fionak, σημαίνει Έλα Αρχηγέ
και αυτό που την έβαλα να πει:
Έλα Αρχηγέ,γουστάρεις μόνο γυναίκες πάνω από 1.85;
Από Ουγγαρεζες έχω ΑΡΙΣΤΕΣ εντυπώσεις,η συγκεκριμένη είναι του 1999,νταραβεριζόμαστε κάνα 5μηνο και βγάζω συνεννόηση λες και είναι 35.
Και στο κρεβάτι σκυλί του πολέμου
Προφορά την κληρονόμησα από τα πέριξ της Θεσσαλονίκης που μεγάλωσα, αλλά όντως χωρίς βαρύ Λ..
Καλές οι Ουγγαρέζες,έχουν έκφυλο στυλ και φαίνονται perv αλλά προτιμώ τις Τσέχες που έχουν σλαβικό στοιχείο.Οι Ουγγαρέζες έχουν επηρρεάσει κάπως λόγω επιμιξίας τις Σλοβάκες ιδίως στο πρόσωπο.
Φίλε η ηλικία είναι η μόνη μεταβλητή που δεν ελέγχουμε.Το 79 είμαι γεννημένος, και γι αυτό έγραψα ότι είχα την τύχη να πηγαίνω από τότε. Δηλαδή πολύ νέος.
Αλλά ρε αδερφέ, άσε με να το παίζω και λίγο τζοβενιτσα. Στο μπου είσαι, που σχεδόν όλοι κάνουν τις πουτανες να χύνουν και να γουστάρουν, έπειτα από δίλεπτο γλειφομουνι και δαχτυλιασμα.
Εσύ δεν μετράς. Μπορεί να είσαι ούγγρος.Εγώ ..μητρική γλώσσα μαζί με τα ελληνικά ...
Προφορά την κληρονόμησα από τα πέριξ της Θεσσαλονίκης που μεγάλωσα, αλλά όντως χωρίς βαρύ Λ..
Ομοιος ομοιω αεί πελαζει.Εσύ έχεις μείνει και Αθήνα οπότε πολλά τα προφέρεις με αθηναική προφορά.Οταν ήσουν εκεί αποκλείεται να καταλάβαιναν οτι έρχεσαι από Βορρά.
Και εγώ Σλαβες προτιμώ,απλά οι Ουγγαρεζες πάντα μου έχουν βγει καλά άτομα και πιο ζεστές από π.χ.τις Βαλτικές και καθόλου δραματικές σε σχέση π.χ.με Πολωνεζες ή Ουκρανεζες
Α και την γνώρισα γυμναστήριο.
Πήγα απλά και της είπα να κάνουμε μια άσκηση εναλλάξ.
Θα μπορούσε να πει και όχι, αλλά δεν είπε.
Εναλλακτικά θα μπορουσα να μην πάω καθόλου να της μιλήσω και να τον έπαιζα στο σπίτι μου σκεπτόμενος την κωλαρα της σαν καλό beta male ημιπουστράκι
Εχεις πάντως πιο πολύ θεσσαλονικιώτικη προφορά αλλά όχι τόσο βαριά.
Εμένα πιο πολύ αθηναϊκή μου φαίνεται η προφορά του