Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
6.056
Λάκη,αν δεν θέλεις αντίθετη γνώμη κάνεις το Λάκης.κομ και τελειώνει η υπόθεση
Ωραία, γράψε άλλες 3.500.000 φορές, ότι δεν θα έπαιρνες βίζιτες στα 20 ... ΑΝ ΕΙΧΕΣ τα λεφτά.
Δεν το πιάσαμε με την πρώτη .
Μετά από 7-8 δις φορές .... θα το πιάσουμε.

Το 1989 .... θυμήθηκα είχα αγοράσει ένα θόρεντς πικαπ βελτιωμένο 400 χιλιάρικα.
Μεγάλη μαλακία . Οι βίζιτες τότε παίρναν 15.000 δρχ .
Θα είχα πάρει μια 25άρα βίζιτες.
Και ας άκουγα τα βινύλια με ένα παλιό ντίουαλ ... ή ένα φτηνιάρικο όντιο τέκνικα που είχα !

Συμβουλή για ... νέους ... που ψάχνονται για ακριβά πικαπ.
Φάτε τα στις πουτάνες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
6.056
Αλλά τι είπες ;
Ότι έχει σουλούπι που ντρέπεσαι να σε δουν μαζί της ;;;

Το φλιτράρισμα που κάνω ... είναι απλό .
Έχει καλή κοψιά/dna ;;; Έχει . Είναι καλλίγραμμη ; Είναι .
Είναι ταγάρι, πασιονάρια, ανάρχα, λέσι ;;; Σαφώς όχι .

Approved !

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.028
Πόντοι
28.061
Αφρικανική ασανς που όλοι γουστάρουμε ...
Αυτοί οι τρελα μόνο στην Αφρική ...καλογυμνασμένα λεπτά πόδια ...απαλή ανέγγιχτη επιδερμίδα με σέξυ λεπτή προφορά μαλώνουν για τον λευκό γαμπρό ...

Άλλος ο αέρας στην Αφρική που μόνο τα κατραμολιβαδα έχουν .

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.792
Πόντοι
216
Αλλά τι είπες ;
Ότι έχει σουλούπι που ντρέπεσαι να σε δουν μαζί της ;;;

Το φλιτράρισμα που κάνω ... είναι απλό .
Έχει καλή κοψιά/dna ;;; Έχει . Είναι καλλίγραμμη ; Είναι .
Είναι ταγάρι, πασιονάρια, ανάρχα, λέσι ;;; Σαφώς όχι .

Approved !

Μια χαρά μούναρος είναι και πολύ καυλιάρα και απελευθερωμένη.

Απλά για γυναίκα δεν την παίρνεις, εγώ μόνο αυτό σχολίασα.

Δηλαδή να πηγαίνετε σε γάμους-εκκλησία-γιορτές-επισκέψεις-σχολείο, κλπ μαζί και να ακούς από πίσω "αυτή είναι..."

Για γκόμενα και φακμπαντυ είναι μια χαρά, εκτός αν έχει αρπάξει καμιά 10ρια ΣΜΝ που θέλει ένα καλό τεστάρισμα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
6.056
volcano .... θα ανοίξεις θρεντ
για

Φρη Τάουν
Λιλονγκβε
Λουάντα
Λίμπρεβιλ ;;;;;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.028
Πόντοι
28.061
volcano .... θα ανοίξεις θρεντ
για

Φρη Τάουν
Λιλονγκβε
Λουάντα
Λίμπρεβιλ ;;;;;
Λουάντα έχει πολύ μουνι ...ακριβά αλλά οι αγκολεζες κ μοζαμβικανες είναι οι πολώνες της Αφρικής .
Η Ρωσίδες είναι οι luo φυλή Κένυας δλδ κλασατες
Οι Τσέχες είναι οι Αιθιοπίεσες σσ ψηλες .
Οι Ουκρανες δλδ οι εύκολες οι ζεμπαμπουανες
Και οι γυφτορουμανοβουλγαρες οι Νιγηριανες

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
6.056
Το κρεμ ντε λα κρεμ ... πρέπει να είναι οι αφρικάν/μπόερ !!!!!!!!!!!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
192
Like
51.028
Πόντοι
28.061

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Καμία μανία. Ο Βαλκάνιος χλευάζει το να γαμάμε βίζιτες
και μετά ο ίδιος το παίζει σπουδαίος που πηδάει ζωντοχήρες.

Το έχουν χαμηλές απαιτήσεις .... μου άρεσε πολύ.
Χαμηλές απαιτήσεις , έχουν όταν είναι χαμηλής εμφάνισης. Γενικώς.
Κανένα από τα ναυάγια που κοροϊδεύουμε καθημερινά για το γάμο με ζωντοχήρες ....
και τις θυσίες για τα έτοιμα παιδιά ...
δεν δήλωνε ότι θα τις παντρευτεί !
Να πηδήξουν πήγαν όλοι .

Αυτό που δέχομαι , είναι ότι κάποιος που τα κυβικά του φτάνουν για μέχρι 5/10 ελεύθερη
μπορεί να χτυπήσει 6/10 ζωντοχήρα .......

Αν έχει χρέη και δεν έχει σπίτι ... ούτε ΙΧ για τις υποχρεώσεις της .... ούτε μπορεί να κάνει διακοπές ...
και ο λεβέντης μας ... τα παρέχει αυτά ....

μπορεί να φτάσει και μέχρι 6.5/10 .... βαριά 7/10 ......

Εκεί μετά κάνεις συγκρίσεις ....

Ποιό είναι πιο ναυάγιο ... Ο Τιτανικός ; Ο Βρετανικός ; Το Γκρααφ Σπεε ;;;
Δεν ξέρω ποιό είναι το .... πιο ναυάγιο.
Είμαι όμως βέβαιος , ότι όλα είναι ναυάγια, αφού είναι στον πάτο .
Η βυθομέτρηση του πάτου ... άνευ σημασίας !

Το να χλευάζει κάποιος .... κάποιον που γαμάει βίζιτες για ποικιλία ...
και να γαμάει ο ίδιος ζωντοχήρες ....

Για μένα, είναι σαν να χλευάζει κάποιος έναν άλλο που ήπιε μισό μπουκάλι κρασί σε 5* ξενοχοδείο
ενώ ο ίδιος χτυπάει πρέζα στο δρόμο με κοινόχρηστη σύριγγα με οροθετικό αίμα
και φουμάρει αποτσίγαρα από τσιγαριλίκια.

Και έπειτα ... λέει τον άλλο που ήπιε το ... μισό κρασί ... μπεκρή !!!!
Φιλε Τελυ, ας ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι πλεον δεν ειμαστε τζοβενα:confused:
Χαλαρα γαμησακια μπορουμε να εχουμε με γυναικες περιξ της ηλικιας μας, που το μητρικο τους ενστικτο χτυπησε πριν κατι χρονια
Χαλαρα ''γαμησια'' μπορεις να εχεις και με βιζιτες, αλλα περισσοτερο υποβοηθουμενη μαλακια ειναι, παρα γαμησι, να τον χωνεις με καποτα σε μουνι γεματο τζελ ή ξεχαρβαλωμενη κωλοτρυπιδα με ακομη περισσοτερο τζελ. Για μια αλλαγη καλα ειναι, αλλα μεχρι εκει. Το να εισαι 20ρης και αντι να τον χωνεις ακαποτα σε υγρα καυτα μουνακια αντιστοιχων 20ρων μουνιων, να τον χωνεις σε βιζιτες που πριν καταπιναν χυσια μπαρμπαδων, δεν το λες και κατορθωμα. Μαλλον καμμενο χρονο που δεν γυριζει πισω το λες.
Γκομενες στα 20's βλεπουν περισσοτερο το πορτοφολι, παρα τα μουτρα μας. Πιθανοτερο, μολις τις γκαστρωσουμε να χτυπησουν ενα διαζυγιο και να πληρωνουμε το παιδι και την ζωαρα τους

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.129
Πόντοι
3.936

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
6.073
Πόντοι
1.056
Τελικά και μετά απο 358 σελίδες στο νήμα δεν έχω καταλάβει αν θα γαμήσω ή θα καταφέρω να κάνω κονέ για καμμιά παρτούζα με την κυρά,μου στην Βαρσοβία και το Γκντάνσκ που θα είμαστε τις ημέρες των εορτών ! ??????????????

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Θέλετε όλοι παρθένες αδέρφια ;;;

Φοβάστε ότι οι γκόμενες είναι σαν τα μοτέρ ... αν έχει πολλά χλμ ... χτυπάει βαλβίδες .... πυράκια ... καίει λάδια ... και μπορεί να χρειαστεί ρεκτιφιέ σύντομα με αλλαγή πιστόνια μπιέλες ελατήρια βαλβίδων ... και ζύγισμα στρόφαλου για να στροφάρει ψηλότερα ... ροϊκή εξέλιξη ... κτλ ;;;

Υ.Γ. Εγώ το γουστάρω πολύ το αγγλιδάκι .... και ας έχει πάει με 10.101 συν ... μία μεραρχία ... 2 συντάγματα ... 5 λόχους ... και 8 λάθρους ....
Αν εχεις περπατησει αρκετα στο μπλοκ, μοιραια θα πεσεις και στο grey zone. Ημιπουτανες, ή περιστασιακα πουτανες. Μπορει να σε δουν απο θυμα εως σωτηρα ( ακομα και τωρα σιγουρος δεν ειμαι για τα τελευταια)
Πιστεψε με, ΔΕΝ θελεις να μπλεξεις μαζι τους

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
6.056
Χαλαρα ''γαμησια'' μπορεις να εχεις και με βιζιτες, αλλα περισσοτερο υποβοηθουμενη μαλακια ειναι, παρα γαμησι, να τον χωνεις με καποτα σε μουνι γεματο τζελ ή ξεχαρβαλωμενη κωλοτρυπιδα με ακομη περισσοτερο τζελ. Για μια αλλαγη καλα ειναι, αλλα μεχρι εκει. Το να εισαι 20ρης και αντι να τον χωνεις ακαποτα σε υγρα καυτα μουνακια αντιστοιχων 20ρων μουνιων, να τον χωνεις σε βιζιτες που πριν καταπιναν χυσια μπαρμπαδων, δεν το λες και κατορθωμα. Μαλλον καμμενο χρονο που δεν γυριζει πισω το λες.
Αν γαμάγατε στα 20 τυπάρα, ρουμάνες βολλευμπολίστριες .... ή ελληνίδες αντίστοιχων σπεκς ...
είστε τεράστια ινδάλματα, άφθαστα πρότυπα.

Εγώ ένας ταπεινός νεαρός ήμουν ... που είχα ... βρει κάποια φράγκα .... που
Μου επέτρεπαν τα λεφτά να γαμώ βίζιτες, με εμφάνιση σαν τις γκόμενες του Κμαν .
Το θεωρούσα σπουδαίο .

Τη γνώμη οποιουδήποτε για αυτό , την έχω γραμμένη στα αρχίδια μου.
Όχι απλά δεν την λαμβάνω υπόψη , δεν θέλω νταραβέρια και κουβέντες, με όσους τη διατυπώνουν
χωρίς να ζητηθεί . Προσωπικά δεν τη ζήτησα ποτέ μέχρι τώρα και έχοντας διανύσει μεγαλύτερο μέρος από το μισό της ζωής μου, μαντεύεις ότι δεν πρόκειται να τη ζητήσω ποτέ.

Πάντως οι βίζιτες, ειδικά τότε, δεν είχαν ζελέ στο μουνί . Σε μιλάμε για κωλοστούνιο , ρδέλο , πιάτσα, τζάδικο μασατζίδικο . Και επειδή οι βίζιτες, δεν ήταν ποτέ κάτι προσιτό σε προλετάριους, δεν είχα δει σε γειτονικά δωμάτια να ανεβαίνουν άστεγοι , βρωμιάρηδες , λαθρομετανάστες , πρεζάκηδες ....

Μου φαίνονταν περισσότερο παντρεμένοι ... και τύποι με κάποια οικονομική άνεση.
Δεν νομίζω να στοίβιαζε κανείς πακέτα φακές σε ράρι ... ή να τις τακτοποιούσε σε κούτες σε αποθήκη σούπερ μάρκετ ή να τις φόρτωνε με χέρια ... ή κλαρκ ....

Όσο για ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ βιζιτες ... και δύο τη βδομάδα να έπαιρνε ....
μιλάμε για 3 ώρες έκαστη .... με μετάβαση στο χοτέλ εφόσον δεν είσαι μακριά πήδημα ντουζ κτλ ...

Αν το συγκρίνω με το χρόνο που δαπανά το μέσο ναυάγιο να δει έναν κωλοαγώνα ....
τον βρίσκω πολύ λιγότερο .... έκοψα την παρακολούθηση αγώνων ... κάπου στα 18-19 ....
Οπότε αν είναι χαμένος χρόνος το να πηδάς βίζιτες που δεν αναπληρώνεται στα νιάτα
για το χρόνο που χάνουν αυτοί που ... βλέπουν αγώνες .... ειδικά μάλιστα αν πηγαίνουν σε γήπεδα ... θα έλεγα ότι χάνουν όλη τη ζωή τους ....

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.779
Πόντοι
6.056
Αν εχεις περπατησει αρκετα στο μπλοκ, μοιραια θα πεσεις και στο grey zone. Ημιπουτανες, ή περιστασιακα πουτανες. Μπορει να σε δουν απο θυμα εως σωτηρα ( ακομα και τωρα σιγουρος δεν ειμαι για τα τελευταια)
Πιστεψε με, ΔΕΝ θελεις να μπλεξεις μαζι τους
Γνωρίζω αυτή τη στιγμή .... αρκετούς ... που φόρτωσαν γκόμενες εδώ ... εισαγώμενες ....
και ζουν μαζί τους από τρίμηνο ... μέχρι 1.5 χρόνο ......
Έχουν φάει λεφτά ..... αλλά γαμάνε και περνάνε καλά ....

Ξέρω πολύ περισσότερους, που έχουν φάει περισσότερα ... σε ... τέξας χόλντεμ .... φρουτάκια ....
ρουλέτες .... μπλακ τζακ .... μπαρμπουτιέρες .... και ρουφάνε τσιγαρίλα ... σκατοποτά .... και είναι μαλάκες ....

Απόψεις είναι . Ελεύθερη χώρα είμαστε.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Manchester κλασσικά.Σλαβικές χώρες δε βλέπεις τέτοια,είναι πιο προσεγμένες οι Σλάβες.

kbloAI.png

0rdteW.png

WVMPKV.png

ZEOd2E.png

Zn7y1M.png

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Αν γαμάγατε στα 20 τυπάρα, ρουμάνες βολλευμπολίστριες .... ή ελληνίδες αντίστοιχων σπεκς ...
είστε τεράστια ινδάλματα, άφθαστα πρότυπα.

Εγώ ένας ταπεινός νεαρός ήμουν ... που είχα ... βρει κάποια φράγκα .... που
Μου επέτρεπαν τα λεφτά να γαμώ βίζιτες, με εμφάνιση σαν τις γκόμενες του Κμαν .
Το θεωρούσα σπουδαίο .

Τη γνώμη οποιουδήποτε για αυτό , την έχω γραμμένη στα αρχίδια μου.
Όχι απλά δεν την λαμβάνω υπόψη , δεν θέλω νταραβέρια και κουβέντες, με όσους τη διατυπώνουν
χωρίς να ζητηθεί . Προσωπικά δεν τη ζήτησα ποτέ μέχρι τώρα και έχοντας διανύσει μεγαλύτερο μέρος από το μισό της ζωής μου, μαντεύεις ότι δεν πρόκειται να τη ζητήσω ποτέ.

Πάντως οι βίζιτες, ειδικά τότε, δεν είχαν ζελέ στο μουνί . Σε μιλάμε για κωλοστούνιο , ρδέλο , πιάτσα, τζάδικο μασατζίδικο . Και επειδή οι βίζιτες, δεν ήταν ποτέ κάτι προσιτό σε προλετάριους, δεν είχα δει σε γειτονικά δωμάτια να ανεβαίνουν άστεγοι , βρωμιάρηδες , λαθρομετανάστες , πρεζάκηδες ....

Μου φαίνονταν περισσότερο παντρεμένοι ... και τύποι με κάποια οικονομική άνεση.
Δεν νομίζω να στοίβιαζε κανείς πακέτα φακές σε ράρι ... ή να τις τακτοποιούσε σε κούτες σε αποθήκη σούπερ μάρκετ ή να τις φόρτωνε με χέρια ... ή κλαρκ ....

Όσο για ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ βιζιτες ... και δύο τη βδομάδα να έπαιρνε ....
μιλάμε για 3 ώρες έκαστη .... με μετάβαση στο χοτέλ εφόσον δεν είσαι μακριά πήδημα ντουζ κτλ ...

Αν το συγκρίνω με το χρόνο που δαπανά το μέσο ναυάγιο να δει έναν κωλοαγώνα ....
τον βρίσκω πολύ λιγότερο .... έκοψα την παρακολούθηση αγώνων ... κάπου στα 18-19 ....
Οπότε αν είναι χαμένος χρόνος το να πηδάς βίζιτες που δεν αναπληρώνεται στα νιάτα
για το χρόνο που χάνουν αυτοί που ... βλέπουν αγώνες .... ειδικά μάλιστα αν πηγαίνουν σε γήπεδα ... θα έλεγα ότι χάνουν όλη τη ζωή τους ....
Αλογατα βιζιτες γαμαμε και τωρα που γιναμε μπαρμπαδες:confused:
Σε αυτο υφισταται η παρατηρηση μου για χαμενα χρονια. Βολευμπολιστρια δεν ειχα, αλλα το πιο κοντινο ηταν Φλωρινιωτισα Τεφατζου καταξανθη (φυσικη) τοτε που ημουν 20 χρονων
Ας επανερθουμε στο νημα και ΜΗΝΥΜΑ του Αρχηγου μας και νηματοθετη, περι Βαλκανοπουτσισμου
Πολλακις εχει αναφερθει ΑΡΝΗΤΙΚΑ σε γονους και ψωλαδες. Νομιζω οτι δεν θα το χαιροταν τοσο εαν απλα ξοδευε πατρικες περιουσιες στο σλαβικο μουνι. Αυτο εκανε και ο Δημητρακης μεχρι που φαληρησε και κατεληξε με Μογγολες των μπουρδελων της Αγ. Πετρουπολης:tooth:
Το μηνυμα του ειναι η σκληρη εργασια που αποζημειωνεται με σλαβικο μουνι εις το διηνικες
Βλεπε Νιο, αλλον ψωλα/γονο που τωρα κατεληξε να τρωει πορτα απο μπουρδελα στο μεταξι:priest::priest:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.792
Πόντοι
216
Πολωνία ή Μαντσεστερ για ΠΣΚ αν σε ρώταγε κάποιος;

Με λεφτά για σπόνσορινγκ Πολωνία

Με λίγα λεφτά για απλή έξοδο, Αγγλία μπορεί να γαμήσεις άνετα τη διπλανή γκόμενα στο κλαμπ, σε όλες τις ηλικίες. Βασικά Αγγλία η ατμόσφαιρα είναι σα Διονυσιακό συμπόσιο κάθε ΣΚ. Οι γκόμενες 150% απελευθερωμένες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Πολωνία ή Μαντσεστερ για ΠΣΚ αν σε ρώταγε κάποιος;

Πολωνία εννοείται.Βρότσλαβ,Βαρσοβία,Πόζναν,Στεττίν,Κατοβίτσε όπου και να πας για νυχτερινή ζωή το ΠΣΚ σλαβικοί παράδεισοι.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom