Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (8 μέλη και 27 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.715
Πόντοι
2.306
Ζευγάρι Ελλήνων εξωτερικού.Βλέπουμε γιατί πάντα υπερέχουν τα μουνολίβαδα.

f2ivOu.png

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.715
Πόντοι
2.306
Εδώ βλέπουμε Αλβανό να παριστάνει το μπάρμαν και να τσιμπάει subscribe δηλαδή στοιχεία από Ελληνίδες με κεράσματα.Αντε τώρα να πάει να χωθεί συνήθης ψωλέας σε τέτοιο περιβάλλον.

wjmlZ4.png

zTfJnN.png

oaVhlh.png

izB1XP.png

CwgQhE.png

Βασικά αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τους μπάρμεν να έχουν σουξέ μόνο Ελλάδα γίνονται.Στο τέλος τον έβαλε ο ιδιοκτήτης να τον πληρώσει κιόλας.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, ΝΑΥΑΓΙΑ !!! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Μία εβδομάδα του Βαλκάνιου Π. όλες οι ζωές των υπόλοιπων ναυαγίων του παρόντος νήματος :rockon:

Γεια σου George71 (που δεν είσαι ναυάγιο)

Κάνα ταξιδάκι Πολωνία για καμμιά βίζιτα σπονσορέτα προβλέπεται φέτος ή βολεύτηκες με τα Μακεδονικά μουνολίβαδα τώρα που έμαθες να οδηγείς;
Βρήκες καμμιά «προξενήτρα για γαμήσι» να λύσεις το πρόβλημά σου ή συνεχίζεις να κατεβάζεις κατρούτσους για να ξεχνάς τον πόνο σου;
Ποιο είναι το επόμενο πλάνο σου; Σε έψαχνε κι ο @Syrios πιο πίσω να μάθει νέα σου....

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.700
Πόντοι
456
Αρχηγέ στρατιάς,ευπειθώς αναφέρω..
Χωρίς μετάφραση, μόνο για πάρτη σου

Screenshot_2024-12-16-01-26-31-698_com.facebook.orca~2.jpg

Σήμερα γνωρίσαμε δύο άκυρες Ελβετίδες.
Αυτή που έπαιξε μπάλα ο φίλος ελεύθερη,αυτή που πήγα να παίξω μπάλα εγώ,6 χρόνια σχέση,ετών 32.
Άρχισα να λέω το ποίημα και επειδή το έλεγα καλά,η φίλη της με έπιασε και μου είπε να κατεβάσω στροφές γιατί έτσι όπως το πήγαινα θα χάλαγα μια σχέση 6 χρόνων.

Το ότι η άλλη προσκυνησε το Μπαλκαν Πέος μετά από τρεις ώρες το καταλαβαίνεις από το μήνυμα,όπως και ότι μου γράφει τώρα ενώ ο γκόμενος κοιμάται δίπλα της

Δυτικός πολιτισμός...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
193
Πόντοι
1
Καμία μανία. Ο Βαλκάνιος χλευάζει το να γαμάμε βίζιτες
και μετά ο ίδιος το παίζει σπουδαίος που πηδάει ζωντοχήρες.

Το να χλευάζει κάποιος .... κάποιον που γαμάει βίζιτες για ποικιλία ...
και να γαμάει ο ίδιος ζωντοχήρες ....
Ναι καλά γαμάει της χείρες με τα πέντε ορφανά :jerking: ο βαλκάνιος παραμυθάς.
Εκτός από τον Βολκάνο και τον Κμαν οι υπόλοιποι μόνιμοι σχολιαστές του νήματος στο χειρογλυκάνο είναι.
Αν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ότι φωτογραφίζοντας δύο ποτήρια σε ένα άδειο τραπέζι αποτελεί απόδειξη ότι είσαι σε ραντεβού με γκόμενα τότε να ποστάρω εγώ τρία ποτήρια στην κρεβατοκάμαρα να αποδεχθείτε πώς τρυπάω τα μουνέτα δύο δύο :cheesy:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
193
Πόντοι
1
Εδώ βλέπουμε Αλβανό να παριστάνει το μπάρμαν και να τσιμπάει subscribe δηλαδή στοιχεία από Ελληνίδες με κεράσματα.Αντε τώρα να πάει να χωθεί συνήθης ψωλέας σε τέτοιο περιβάλλον.

wjmlZ4.png

zTfJnN.png

oaVhlh.png

izB1XP.png

CwgQhE.png

Βασικά αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τους μπάρμεν να έχουν σουξέ μόνο Ελλάδα γίνονται.Στο τέλος τον έβαλε ο ιδιοκτήτης να τον πληρώσει κιόλας.
Αυτός είναι νέος, όμορφος, κομψός ,εσύ είσαι χούφταλο με στιλ και εμφάνιση που καλύτερα να μην σχολιάσω, λογικό είναι να έχει περάσει στα γκομενακια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
αναφέρω..
ότι η άλλη προσκυνησε το Μπαλκαν Πέος μετά από τρεις ώρες το καταλαβαίνεις από το μήνυμα,όπως και ότι μου γράφει τώρα ενώ ο γκόμενος κοιμάται δίπλα της
Δυτικός πολιτισμός...

Συνημμένα

• 200w.gif
    200w.gif
    138,9 KB · Εμφανίσεις: 3

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Γεια σου G71
Ποιο είναι το επόμενο πλάνο σου; Σε έψαχνε κι ο Syrios πιο πίσω να μάθει νέα σου....
Ο G71 φαινόταν καλό παιδί αλλά τον φάγαν τα κυκλώματα της παραπληροφορησης. Πέρασε δε τοσο καλά στα μ@υνολιβαδα της φανταστικης σφαίρας του κατμαν που από ντροπή σήμερα δεν τολμά να μπει με το κανονικό προφιλ του.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Ο G71 φαινόταν καλό παιδί αλλά τον φάγαν τα κυκλώματα της παραπληροφορησης. Πέρασε δε τοσο καλά στα μ@υνολιβαδα της φανταστικης σφαίρας του κατμαν που από ντροπή σήμερα δεν τολμά να μπει με το κανονικό προφιλ του.
Το ακανόνιστο ποιο είναι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

I am kidding you not, για μετακομιση σε ηλικια συνταξιοδοτησης, θα σε σκεφτομουν Ιωαννινα να ξεκιναω τα τσιπουρα απο νωρις στα καφενεια και να ντερλικωνω μεζερλικια εξαιρετικης ποιοτητας
Εχει και πανεπιστημιο για ματι στις πιτσιρικες
Έχει κ σεξ σοπ.με..βοηθηματα μήπως?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
I am kidding you not, για μετακομιση σε ηλικια συνταξιοδοτησης, θα σε σκεφτομουν Ιωαννινα να ξεκιναω τα τσιπουρα απο νωρις στα καφενεια και να ντερλικωνω μεζερλικια εξαιρετικης ποιοτητας
Εχει και πανεπιστημιο για ματι στις πιτσιρικες
Έχει κ σεξ σοπ.με..βοηθηματα μήπως?
Με ανατολική Ευρώπη κάνεις μεγιστοποίηση γιατί όλη σου η προσπάθεια έρχεται σε εσένα οπότε αν είσαι παραγωγικός γαμάς με δέκα καυλιά.Τι να κλάσει ο ψωλάς,βύσμα,γόνος σε τέτοιο περιβάλλον,έχεις βάλει μπουρλότο.
Γενικά αμφισβητείς τα βασικά,αυτά που ο άλλος θεωρεί βασικά εσύ τα κάνεις μαχητά και αυτά που ο άλλος θεωρεί μαχητά εσύ τα παίρνεις σα βασικά.Οπερ έδει δείξαι φάση, ο βαλκανιοπουτισμός είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί εκτός αν καταφύγει κανείς σε σκοτεινούς υποκόσμους.
Αρχηγέ λεγε λεγε στο τέλος θα τα πιστέψεις αυτά που γράφεις κι εσύ....

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656
Αν γαμάγατε στα 20 τυπάρα, ρουμάνες βολλευμπολίστριες .... ή ελληνίδες αντίστοιχων σπεκς ...
είστε τεράστια ινδάλματα, άφθαστα πρότυπα.

Εγώ ένας ταπεινός νεαρός ήμουν ... που είχα ... βρει κάποια φράγκα .... που
Μου επέτρεπαν τα λεφτά να γαμώ βίζιτες, με εμφάνιση σαν τις γκόμενες του Κμαν .
Το θεωρούσα σπουδαίο .

Τη γνώμη οποιουδήποτε για αυτό , την έχω γραμμένη στα αρχίδια μου.
Όχι απλά δεν την λαμβάνω υπόψη , δεν θέλω νταραβέρια και κουβέντες, με όσους τη διατυπώνουν
χωρίς να ζητηθεί . Προσωπικά δεν τη ζήτησα ποτέ μέχρι τώρα και έχοντας διανύσει μεγαλύτερο μέρος από το μισό της ζωής μου, μαντεύεις ότι δεν πρόκειται να τη ζητήσω ποτέ.

Πάντως οι βίζιτες, ειδικά τότε, δεν είχαν ζελέ στο μουνί . Σε μιλάμε για κωλοστούνιο , ρδέλο , πιάτσα, τζάδικο μασατζίδικο . Και επειδή οι βίζιτες, δεν ήταν ποτέ κάτι προσιτό σε προλετάριους, δεν είχα δει σε γειτονικά δωμάτια να ανεβαίνουν άστεγοι , βρωμιάρηδες , λαθρομετανάστες , πρεζάκηδες ....

Μου φαίνονταν περισσότερο παντρεμένοι ... και τύποι με κάποια οικονομική άνεση.
Δεν νομίζω να στοίβιαζε κανείς πακέτα φακές σε ράρι ... ή να τις τακτοποιούσε σε κούτες σε αποθήκη σούπερ μάρκετ ή να τις φόρτωνε με χέρια ... ή κλαρκ ....

Όσο για ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ βιζιτες ... και δύο τη βδομάδα να έπαιρνε ....
μιλάμε για 3 ώρες έκαστη .... με μετάβαση στο χοτέλ εφόσον δεν είσαι μακριά πήδημα ντουζ κτλ ...

Αν το συγκρίνω με το χρόνο που δαπανά το μέσο ναυάγιο να δει έναν κωλοαγώνα ....
τον βρίσκω πολύ λιγότερο .... έκοψα την παρακολούθηση αγώνων ... κάπου στα 18-19 ....
Οπότε αν είναι χαμένος χρόνος το να πηδάς βίζιτες που δεν αναπληρώνεται στα νιάτα
για το χρόνο που χάνουν αυτοί που ... βλέπουν αγώνες .... ειδικά μάλιστα αν πηγαίνουν σε γήπεδα ... θα έλεγα ότι χάνουν όλη τη ζωή τους ....
Το δεύτερο μισό ολοσωστο.
Το πρώτο είναι άποψη, σωστή η λάθος, κάνεις δεν μπορεί να κρίνει.. όπως θες κι όπως νομίζεις είναι η απάντηση
. Κι επειδή κι εγώ μικρός πήγαινα σε στούντιο παρότι έβρισκα κι ελληνιδες Καλές τότε οι λόγοι ήταν δύο βασικά. Έκανα παρτουζες πράγμα που με ελληνιδες της εποχής δεν γινόταν μιλάμε για πριν το 2000, 97,98 μαλλον

Και επίσης επειδή λόγω νησιων τα καλοκαίρια κι ειδικότερα Κω, κάποια καλοκαίρια μ έφτιαχνε αλλιώς το ξένο μουνι, και δεν μπορούσα να βρω αλλιώς χωνομιυν σε στούντιο αν κ μικρός
Θυμάμαι μια μουνάρα Βουλγάρα μου λέει τι κάνεις εσύ εδώ, δεν βρίσκεις να γαμισεις γκόμενες είναι δυνατόν? Της λέω όχι μαζί δύο δεν βρίσκω Γι αυτό φέρε και μια ψηλή ξανθιά που δεν μίλαγε αγγλικά, οι ήταν ρωσιμολδαβεζα.
Τις παρτουζες εκείνης της εποχής τις θυμάμαι όλες Δεν ξέρω γιατί
Ενώ μετά Ουκρανία Μολδαβία κλπ πολλές φάσεις δεν τις θυμάμαι
Ίσως γιατί δεν ήταν τόσο ιδιαίτερο μετά
Επίσης Εκείνη την εποχή ούτε καν φανταζόμουν ότι 3,4 χρόνια μετά θαμουν μονιμος στο μπλοκ
Κι επίσης σωστό ότι αυτά τζελ κλπ δεν υπήρχαν πολλοί γαμαγα κι που γαμαγα κι ακαποτα.. Κάτι φορές παρασύρουν κι εγώ εδικά με φρέσκιες πιτσιρικες ρωσιδες βασικά
Τα τσιμπουκια δε,
ήταν κανονικά, η έννοια πίπα με γκουμι λάστιχο δηλ δεν υπήρχε

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Μη ζηλεύεις μαν ετσι ειναι κάθε χώρα έχει το δικό της επάγγελμα κράχτη. Φαινεται οτι το έργο Κοκτέιλ άφησε γερά το αποτύπωμα του μέχρι σήμερα στα ελληνικα μπαρ.
Γύρισε το εσύ σε φωτογράφος εκει που είσαι αν μπορείς. Έπρεπε να είχες,προβλέψει από νέος το επάγγελμα που θα σε είχε μέσα στο κανταΐφι μέχρι τα βαθιά γεράματα.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Ρίγα το καλοκαίρι ήταν αρκετά υποτονικα, και γενικά οι βαλτικες χώρες που πέρασα σκούπα πριν μερικα χρονια δεν ξετρελαθηκα, μόνο γιουρμαλα και Ταλίν έκαναν την διαφορα από κίνηση σε καλές προσβάσιμες γκομενες. -Δαλματικες ακτές πχ. έχει περισσότερο υλικό, αλλά συγκριτικά εκει που γίνεται πανικός το καλοκαίρι είναι η μαύρη θάλασσα. Του μαμουνιου το πανηγύρι.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Με ανατολική Ευρώπη κάνεις μεγιστοποίηση γιατί όλη σου η προσπάθεια έρχεται σε εσένα οπότε αν είσαι παραγωγικός ΓΑΜΑΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΚΑΥΛΙΑ .Τι να κλάσει ο ψωλάς,βύσμα,γόνος σε τέτοιο περιβάλλον,έχεις βάλει μπουρλότο.
Γενικά αμφισβητείς τα βασικά,αυτά που ο άλλος θεωρεί βασικά εσύ τα κάνεις μαχητά και αυτά που ο άλλος θεωρεί μαχητά εσύ τα παίρνεις σα βασικά.Οπερ έδει δείξαι φάση, ο βαλκανιοπουτισμός είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί εκτός αν καταφύγει κανείς σε σκοτεινούς υποκόσμους.

Συνημμένα

• sddefault.jpg
    sddefault.jpg
    35,2 KB · Εμφανίσεις: 2
Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
193
Πόντοι
1
Εδώ ο άλλος ταξίδεψε Τσεχία και αντί να γαμήσει βυθίστηκε σε βαρέλι με μπύρα.Κλασική ελληναράδικη νοοτροπία του εύκολου στόχου και της ήσσονος προσπάθειας.

gqpQwc.png

qvGKDJ.png

Φαντάσου να ταξιδεύεις Τσεχία και να συναντάς τέτοιο πατριώτη.Μηδενικό επίπεδο επικοινωνίας,τρεις λαλούν και δυο χορεύουν απλά κινούνται σε παράλληλο σύμπαν.
Δεν έχουν όλοι κατάλοιπα και συναισθηματικές μεταπτώσεις από ανέραστη εφηβεία και ενηλικίωση με ατελείωτες απορρίψεις και χυλοπίτες. Οι τραυματικές εμπειρίες δημιουργούν εμμονές και ψυχαναγκαστικές διαταραχές. Να δουλεύεις σαν δούλος για να περάσεις μερικά διήμερα η τριήμερα με εκδιδόμενες γυναίκες δεν είναι το νόημα της ζωής, τουλάχιστον για το 99% τον ανθρώπων.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.715
Πόντοι
2.306
Δεν έχουν όλοι κατάλοιπα και συναισθηματικές μεταπτώσεις από ανέραστη εφηβεία και ενηλικίωση με ατελείωτες απορρίψεις και χυλοπίτες. Οι τραυματικές εμπειρίες δημιουργούν εμμονές και ψυχαναγκαστικές διαταραχές. Να δουλεύεις σαν δούλος για να περάσεις μερικά διήμερα η τριήμερα με εκδιδόμενες γυναίκες δεν είναι το νόημα της ζωής, τουλάχιστον για το 99% τον ανθρώπων.

Δηλαδή πιστεύεις ο Β.Π. όταν ταξιδεύει Πράγα αντί να γαμάει βυθίζεται σε βαρέλια με μπύρα?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Αυτή που έπαιξε μπάλα ο φίλος ελεύθερη,αυτή που πήγα να παίξω μπάλα εγώ,6 χρόνια σχέση,ετών 32.
Άρχισα να λέω το ποίημα και επειδή το έλεγα καλά,η φίλη της με έπιασε και μου είπε να κατεβάσω στροφές γιατί έτσι όπως το πήγαινα θα χάλαγα μια σχέση 6 χρόνων.

Το ότι η άλλη προσκυνησε το Μπαλκαν Πέος μετά από τρεις ώρες το καταλαβαίνεις από το μήνυμα,όπως και ότι μου γράφει τώρα ενώ ο γκόμενος κοιμάται δίπλα της

Δυτικός πολιτισμός...

LLLL923.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.569
Πόντοι
3.936
Δηλαδή πιστεύεις ο Β.Π. όταν ταξιδεύει Πράγα αντί να γαμάει βυθίζεται σε βαρέλια με μπύρα?
Ρε παλουκαρι μην ριχνεις την μπαλα στην σε εσένα απευθύνεται ο τυπος, τι κάνει ο βαλκανιος παραμυθας στα φρυδια μας, εσυ είσαι ο protagonistas εδώ μέσα με ό'τι συνεπάγεται αυτό.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.715
Πόντοι
2.306
Αρχηγέ στρατιάς,ευπειθώς αναφέρω..
Χωρίς μετάφραση, μόνο για πάρτη σου

Screenshot_2024-12-16-01-26-31-698_com.facebook.orca~2.jpg

Δυτικός πολιτισμός...

Στη θεση σου θα παράταγα τις Ελβετίδες,επικίνδυνο σπορ.Είναι εκδικητικοί εκεί αποκλείεται να δεχτούν τη Βαλκάνια ανωτερότητα.Μουνολίβαδα μόνο ξανά και ξανά.Μπορείς να κάνεις καταδρομικές Πράγα,Βαρσοβία πολύ εύκολα.Αν και τέτοιοι που είναι εκεί θα τα παρεξηγήσουνε και αυτά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom