Η βλακεία, η αηδία και η κακία
Η βλακεία είναι καλύτερη απο την αηδία.
Όταν σε διαβάζω να γράφεις για ελικόπτερα και ακίνητα και μουσεία, απλά γελάω με τις βλακείες αυτές. Κι εγώ και πολλοί ακόμα εδώ μεσα. Γελάω με το ότι υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν σε site όπως αυτό να γράψουν "κάποια πήγε στο μπαρ και ήπιε ένα ποτό 200€ χωρίς να σε ρωτήσει. Δηλαδή ήπιε ένα ελικόπτερο, διότι με αυτά τα λεφτά βρίσκεις πολλές πτήσεις για δύο άτομα".
Δεν ακούω και τραπ πανάθεμά σε... κοτερα/ελικόπτερα.
Η αηδία είναι καλύτερη από την κακία.
Αηδιάζω μόνο και μόνο από τη σκέψη/εικόνα όταν, συμβουλάτορες (μέντορες) του δικού σου στυλ/προφιλ έχουν σεξουαλική επιτυχία (έστω και μία στο εκατομμύριο). Δηλαδή σκέφτομαι την όλη φάση... 0 καύλα, 0 δύναμη, 0 εμπλοκή, 0 δράμα, 0, 0, 0. Καλύτερα ννα κάνω εικόνα τον παππού μου(αιωνία του η μνήμη), να την πέφτει σε μια ηλικιωμένη κυρία από τη φιλαρμονική της περιοχής του. Παράλληλα σκέφτομαι πως για να τα γράφεις όσα γράφεις, σίγουρα θα έχεις γίνει διάσημος περίγελος νεαρών κοριτσιών, που (συνοπτικα) μετά από την απομάκρυνση από εσένα λένε... "λίγο μας έπρηξε σήμερα" Αυτό σώζει κάπως την κατάσταση. Όμως και πάλι η αηδία επιστρέφει, όταν θα σκεφτώ μουσεία κλπ... Σαν την ιδρωμένη θεία θα είσαι, που προκαλεί αηδία στον μικρό της ανηψάκι κάθε φορά που το πλησιάζει, το βάζει πάνω στα πόδια της και του τσιμπά τα μάγουλα (ραδιο αρβύλα πρόσφατα).
Η κακία είναι καλύτερη από τον "τρομακτικό" συνδυασμό βλακείας,αηδίας και κακίας.Το ποστ στο οποίο απαντώ, εκδηλώνει εμφανώς την "κακία" σου εδώ μέσα. Κάτι σα να λέμε, είπαμε να πάμε για παρτούζα και επειδή είχεςπιο μικρό πουλάκι από το δικό μου, με μίσησες θανάσιμα. Ετσι είναι οι παρτούζες αγαπητέ.... για να μπλέκουν μόνο ακομπλεξάριστοι.
Εσύ όμως τα συνδυάζεις όλα ρε παίχτη. Μήπως να το ξανάβλεπες το έργο από την αρχή? Ποτέ δεν είναι αργά