Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 240K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (6 μέλη και 24 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Θέλετε όλοι παρθένες αδέρφια ;;;

Φοβάστε ότι οι γκόμενες είναι σαν τα μοτέρ ... αν έχει πολλά χλμ ... χτυπάει βαλβίδες .... πυράκια ... καίει λάδια ... και μπορεί να χρειαστεί ρεκτιφιέ σύντομα με αλλαγή πιστόνια μπιέλες ελατήρια βαλβίδων ... και ζύγισμα στρόφαλου για να στροφάρει ψηλότερα ... ροϊκή εξέλιξη ... κτλ ;;;

Υ.Γ. Εγώ το γουστάρω πολύ το αγγλιδάκι .... και ας έχει πάει με 10.101 συν ... μία μεραρχία ... 2 συντάγματα ... 5 λόχους ... και 8 λάθρους ....
Αν εχεις περπατησει αρκετα στο μπλοκ, μοιραια θα πεσεις και στο grey zone. Ημιπουτανες, ή περιστασιακα πουτανες. Μπορει να σε δουν απο θυμα εως σωτηρα ( ακομα και τωρα σιγουρος δεν ειμαι για τα τελευταια)
Πιστεψε με, ΔΕΝ θελεις να μπλεξεις μαζι τους

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Χαλαρα ''γαμησια'' μπορεις να εχεις και με βιζιτες, αλλα περισσοτερο υποβοηθουμενη μαλακια ειναι, παρα γαμησι, να τον χωνεις με καποτα σε μουνι γεματο τζελ ή ξεχαρβαλωμενη κωλοτρυπιδα με ακομη περισσοτερο τζελ. Για μια αλλαγη καλα ειναι, αλλα μεχρι εκει. Το να εισαι 20ρης και αντι να τον χωνεις ακαποτα σε υγρα καυτα μουνακια αντιστοιχων 20ρων μουνιων, να τον χωνεις σε βιζιτες που πριν καταπιναν χυσια μπαρμπαδων, δεν το λες και κατορθωμα. Μαλλον καμμενο χρονο που δεν γυριζει πισω το λες.
Αν γαμάγατε στα 20 τυπάρα, ρουμάνες βολλευμπολίστριες .... ή ελληνίδες αντίστοιχων σπεκς ...
είστε τεράστια ινδάλματα, άφθαστα πρότυπα.

Εγώ ένας ταπεινός νεαρός ήμουν ... που είχα ... βρει κάποια φράγκα .... που
Μου επέτρεπαν τα λεφτά να γαμώ βίζιτες, με εμφάνιση σαν τις γκόμενες του Κμαν .
Το θεωρούσα σπουδαίο .

Τη γνώμη οποιουδήποτε για αυτό , την έχω γραμμένη στα αρχίδια μου.
Όχι απλά δεν την λαμβάνω υπόψη , δεν θέλω νταραβέρια και κουβέντες, με όσους τη διατυπώνουν
χωρίς να ζητηθεί . Προσωπικά δεν τη ζήτησα ποτέ μέχρι τώρα και έχοντας διανύσει μεγαλύτερο μέρος από το μισό της ζωής μου, μαντεύεις ότι δεν πρόκειται να τη ζητήσω ποτέ.

Πάντως οι βίζιτες, ειδικά τότε, δεν είχαν ζελέ στο μουνί . Σε μιλάμε για κωλοστούνιο , ρδέλο , πιάτσα, τζάδικο μασατζίδικο . Και επειδή οι βίζιτες, δεν ήταν ποτέ κάτι προσιτό σε προλετάριους, δεν είχα δει σε γειτονικά δωμάτια να ανεβαίνουν άστεγοι , βρωμιάρηδες , λαθρομετανάστες , πρεζάκηδες ....

Μου φαίνονταν περισσότερο παντρεμένοι ... και τύποι με κάποια οικονομική άνεση.
Δεν νομίζω να στοίβιαζε κανείς πακέτα φακές σε ράρι ... ή να τις τακτοποιούσε σε κούτες σε αποθήκη σούπερ μάρκετ ή να τις φόρτωνε με χέρια ... ή κλαρκ ....

Όσο για ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ βιζιτες ... και δύο τη βδομάδα να έπαιρνε ....
μιλάμε για 3 ώρες έκαστη .... με μετάβαση στο χοτέλ εφόσον δεν είσαι μακριά πήδημα ντουζ κτλ ...

Αν το συγκρίνω με το χρόνο που δαπανά το μέσο ναυάγιο να δει έναν κωλοαγώνα ....
τον βρίσκω πολύ λιγότερο .... έκοψα την παρακολούθηση αγώνων ... κάπου στα 18-19 ....
Οπότε αν είναι χαμένος χρόνος το να πηδάς βίζιτες που δεν αναπληρώνεται στα νιάτα
για το χρόνο που χάνουν αυτοί που ... βλέπουν αγώνες .... ειδικά μάλιστα αν πηγαίνουν σε γήπεδα ... θα έλεγα ότι χάνουν όλη τη ζωή τους ....

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.013
Πόντοι
3.656
Αν εχεις περπατησει αρκετα στο μπλοκ, μοιραια θα πεσεις και στο grey zone. Ημιπουτανες, ή περιστασιακα πουτανες. Μπορει να σε δουν απο θυμα εως σωτηρα ( ακομα και τωρα σιγουρος δεν ειμαι για τα τελευταια)
Πιστεψε με, ΔΕΝ θελεις να μπλεξεις μαζι τους
Γνωρίζω αυτή τη στιγμή .... αρκετούς ... που φόρτωσαν γκόμενες εδώ ... εισαγώμενες ....
και ζουν μαζί τους από τρίμηνο ... μέχρι 1.5 χρόνο ......
Έχουν φάει λεφτά ..... αλλά γαμάνε και περνάνε καλά ....

Ξέρω πολύ περισσότερους, που έχουν φάει περισσότερα ... σε ... τέξας χόλντεμ .... φρουτάκια ....
ρουλέτες .... μπλακ τζακ .... μπαρμπουτιέρες .... και ρουφάνε τσιγαρίλα ... σκατοποτά .... και είναι μαλάκες ....

Απόψεις είναι . Ελεύθερη χώρα είμαστε.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.715
Πόντοι
2.306
Manchester κλασσικά.Σλαβικές χώρες δε βλέπεις τέτοια,είναι πιο προσεγμένες οι Σλάβες.

kbloAI.png

0rdteW.png

WVMPKV.png

ZEOd2E.png

Zn7y1M.png

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Αν γαμάγατε στα 20 τυπάρα, ρουμάνες βολλευμπολίστριες .... ή ελληνίδες αντίστοιχων σπεκς ...
είστε τεράστια ινδάλματα, άφθαστα πρότυπα.

Εγώ ένας ταπεινός νεαρός ήμουν ... που είχα ... βρει κάποια φράγκα .... που
Μου επέτρεπαν τα λεφτά να γαμώ βίζιτες, με εμφάνιση σαν τις γκόμενες του Κμαν .
Το θεωρούσα σπουδαίο .

Τη γνώμη οποιουδήποτε για αυτό , την έχω γραμμένη στα αρχίδια μου.
Όχι απλά δεν την λαμβάνω υπόψη , δεν θέλω νταραβέρια και κουβέντες, με όσους τη διατυπώνουν
χωρίς να ζητηθεί . Προσωπικά δεν τη ζήτησα ποτέ μέχρι τώρα και έχοντας διανύσει μεγαλύτερο μέρος από το μισό της ζωής μου, μαντεύεις ότι δεν πρόκειται να τη ζητήσω ποτέ.

Πάντως οι βίζιτες, ειδικά τότε, δεν είχαν ζελέ στο μουνί . Σε μιλάμε για κωλοστούνιο , ρδέλο , πιάτσα, τζάδικο μασατζίδικο . Και επειδή οι βίζιτες, δεν ήταν ποτέ κάτι προσιτό σε προλετάριους, δεν είχα δει σε γειτονικά δωμάτια να ανεβαίνουν άστεγοι , βρωμιάρηδες , λαθρομετανάστες , πρεζάκηδες ....

Μου φαίνονταν περισσότερο παντρεμένοι ... και τύποι με κάποια οικονομική άνεση.
Δεν νομίζω να στοίβιαζε κανείς πακέτα φακές σε ράρι ... ή να τις τακτοποιούσε σε κούτες σε αποθήκη σούπερ μάρκετ ή να τις φόρτωνε με χέρια ... ή κλαρκ ....

Όσο για ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ βιζιτες ... και δύο τη βδομάδα να έπαιρνε ....
μιλάμε για 3 ώρες έκαστη .... με μετάβαση στο χοτέλ εφόσον δεν είσαι μακριά πήδημα ντουζ κτλ ...

Αν το συγκρίνω με το χρόνο που δαπανά το μέσο ναυάγιο να δει έναν κωλοαγώνα ....
τον βρίσκω πολύ λιγότερο .... έκοψα την παρακολούθηση αγώνων ... κάπου στα 18-19 ....
Οπότε αν είναι χαμένος χρόνος το να πηδάς βίζιτες που δεν αναπληρώνεται στα νιάτα
για το χρόνο που χάνουν αυτοί που ... βλέπουν αγώνες .... ειδικά μάλιστα αν πηγαίνουν σε γήπεδα ... θα έλεγα ότι χάνουν όλη τη ζωή τους ....
Αλογατα βιζιτες γαμαμε και τωρα που γιναμε μπαρμπαδες:confused:
Σε αυτο υφισταται η παρατηρηση μου για χαμενα χρονια. Βολευμπολιστρια δεν ειχα, αλλα το πιο κοντινο ηταν Φλωρινιωτισα Τεφατζου καταξανθη (φυσικη) τοτε που ημουν 20 χρονων
Ας επανερθουμε στο νημα και ΜΗΝΥΜΑ του Αρχηγου μας και νηματοθετη, περι Βαλκανοπουτσισμου
Πολλακις εχει αναφερθει ΑΡΝΗΤΙΚΑ σε γονους και ψωλαδες. Νομιζω οτι δεν θα το χαιροταν τοσο εαν απλα ξοδευε πατρικες περιουσιες στο σλαβικο μουνι. Αυτο εκανε και ο Δημητρακης μεχρι που φαληρησε και κατεληξε με Μογγολες των μπουρδελων της Αγ. Πετρουπολης:tooth:
Το μηνυμα του ειναι η σκληρη εργασια που αποζημειωνεται με σλαβικο μουνι εις το διηνικες
Βλεπε Νιο, αλλον ψωλα/γονο που τωρα κατεληξε να τρωει πορτα απο μπουρδελα στο μεταξι:priest::priest:

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
844
Πόντοι
96
Πολωνία ή Μαντσεστερ για ΠΣΚ αν σε ρώταγε κάποιος;

Με λεφτά για σπόνσορινγκ Πολωνία

Με λίγα λεφτά για απλή έξοδο, Αγγλία μπορεί να γαμήσεις άνετα τη διπλανή γκόμενα στο κλαμπ, σε όλες τις ηλικίες. Βασικά Αγγλία η ατμόσφαιρα είναι σα Διονυσιακό συμπόσιο κάθε ΣΚ. Οι γκόμενες 150% απελευθερωμένες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.715
Πόντοι
2.306

Πολωνία εννοείται.Βρότσλαβ,Βαρσοβία,Πόζναν,Στεττίν,Κατοβίτσε όπου και να πας για νυχτερινή ζωή το ΠΣΚ σλαβικοί παράδεισοι.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.715
Πόντοι
2.306
Αλογατα βιζιτες γαμαμε και τωρα που γιναμε μπαρμπαδες:confused:
Σε αυτο υφισταται η παρατηρηση μου για χαμενα χρονια. Βολευμπολιστρια δεν ειχα, αλλα το πιο κοντινο ηταν Φλωρινιωτισα Τεφατζου καταξανθη (φυσικη) τοτε που ημουν 20 χρονων
Ας επανερθουμε στο νημα και ΜΗΝΥΜΑ του Αρχηγου μας και νηματοθετη, περι Βαλκανοπουτσισμου
Πολλακις εχει αναφερθει ΑΡΝΗΤΙΚΑ σε γονους και ψωλαδες. Νομιζω οτι δεν θα το χαιροταν τοσο εαν απλα ξοδευε πατρικες περιουσιες στο σλαβικο μουνι. Αυτο εκανε και ο Δημητρακης μεχρι που φαληρησε και κατεληξε με Μογγολες των μπουρδελων της Αγ. Πετρουπολης:tooth:
Το μηνυμα του ειναι η σκληρη εργασια που αποζημειωνεται με σλαβικο μουνι εις το διηνικες
Βλεπε Νιο, αλλον ψωλα/γονο που τωρα κατεληξε να τρωει πορτα απο μπουρδελα στο μεταξι:priest::priest:

Με ανατολική Ευρώπη κάνεις μεγιστοποίηση γιατί όλη σου η προσπάθεια έρχεται σε εσένα οπότε αν είσαι παραγωγικός γαμάς με δέκα καυλιά.Τι να κλάσει ο ψωλάς,βύσμα,γόνος σε τέτοιο περιβάλλον,έχεις βάλει μπουρλότο.
Γενικά αμφισβητείς τα βασικά,αυτά που ο άλλος θεωρεί βασικά εσύ τα κάνεις μαχητά και αυτά που ο άλλος θεωρεί μαχητά εσύ τα παίρνεις σα βασικά.Οπερ έδει δείξαι φάση, ο βαλκανιοπουτισμός είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί εκτός αν καταφύγει κανείς σε σκοτεινούς υποκόσμους.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Ακομα και εσυ, θα ειχες σοβαρες πιθανοτητες να γαμησεις τσαμπα σε κωμοπολη της Σκανδιναυιας. Τωρα τον χειμωνα, οσο πιο βορεια η κωμοπολη, τοσο αυξανονται και οι πιθανοτητες οι οποιες ειναι αντιστροφως αναλογες προς το μεγεθος της. Εννοειται μιλφ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.715
Πόντοι
2.306
Ελληνίδα μαμά στη Νορβηγία.Βλέπετε το κρα΄τος φροντίζει για όλα χάρη στους φορολογούμενους.Εις υγείαν των αυνάνων που λένε.Ο αυνάνας τα σκάει σε φόρους για να γαμάει ο γαμιάς.

Σλαβικές χώρες είναι το αντίθετο ακριβώς.Πρέπει η γυναίκα βελτιώνοντας την εμφάνιση και το μπούκι της να βρει επειγόντως σπόνσορα να τη χρηματοδοτεί δεν υπάρχει δίκτυο ασφαλείας.

Βλέπετε τι παθαίνεις άμα μπλέξεις με Ελληνίδες εξωτερικό.Μιζέρια σκέτη.

Ευτυχώς υπάρχουν τα μουνολίβαδα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
Σαν το θείο που μας έλεγε ότι έχει όλα τα προσόντα να μετακομίσει στο Μονακό σαν εκατομμυριούχος μεσίτης και
δεν σκέφτηκε ότι αυτό το προφίλ δεν κολλάει με τη κοινόχρηστη γούρνα που πόσταρε...

Μια χαρά είναι η πισίνα, αλλά η φωτογράφιση έγινε χειμώνα που ήταν άδεια. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο άτομα με προβλήματα όρασης, πχ από υπερβολική αυτοκατάχρηση, να τη βλέπουν σαν γούρνα. :cheesy: Θα νοίκιαζα εδώ ακόμα κι αν δεν υπήρχε πισίνα, μιας και είμαι 100 μέτρα από τη θάλασσα, αλλά αφού υπάρχει είπα να μην τους πω να την ξηλώσουν.

Είναι πάντως παράξενο (αλλά όχι και τόσο) που εστιάζεις στην πισίνα κι όχι στην περιοχή, ενώ έχουμε μιλήσει εκτεταμένα για το «χαρτί της τοποθεσίας». Μένω στην Grande Motte, ένα κυριλέ τουριστικό θέρετρο του Μονπελιέ, με μόνιμο πληθυσμό κάπου 8μιση χιλιάδες που το καλοκαίρι δεκαπλασιάζονται και συνολικά περνάνε κάπου 2 εκατομ. τουρίστες το χρόνο. Κοντολογής, εδώ που άλλοι ονειρεύονται να έρθουν για διακοπές, εγώ είμαι σε μόνιμες διακοπές. Νομίζω ότι τώρα κολλάει κάπως καλύτερα το προφίλ με το Monaco, αν και δεν είναι πρώτη μου επιλογή, διότι εκτός από τα θετικά έχει και αρκετά αρνητικά. Αυτά όμως δεν σε αφορούν, εφόσον με τις οικονομικές δυνατότητες που έχεις, δεν νομίζω να έχεις ποτέ τέτοιες σκοτούρες.

La-grande-motte.png

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Μια χαρά είναι η πισίνα, αλλά η φωτογράφιση έγινε χειμώνα που ήταν άδεια. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο άτομα με προβλήματα όρασης, πχ από υπερβολική αυτοκατάχρηση, να τη βλέπουν σαν γούρνα. :cheesy: Θα νοίκιαζα εδώ ακόμα κι αν δεν υπήρχε πισίνα, μιας και είμαι 100 μέτρα από τη θάλασσα, αλλά αφού υπάρχει είπα να μην τους πω να την ξηλώσουν.

Είναι πάντως παράξενο (αλλά όχι και τόσο) που εστιάζεις στην πισίνα κι όχι στην περιοχή, ενώ έχουμε μιλήσει εκτεταμένα για το «χαρτί της τοποθεσίας». Μένω στην Grande Motte, ένα κυριλέ τουριστικό θέρετρο του Μονπελιέ, με μόνιμο πληθυσμό κάπου 8μιση χιλιάδες που το καλοκαίρι δεκαπλασιάζονται και συνολικά περνάνε κάπου 2 εκατομ. τουρίστες το χρόνο. Κοντολογής, εδώ που άλλοι ονειρεύονται να έρθουν για διακοπές, εγώ είμαι σε μόνιμες διακοπές. Νομίζω ότι τώρα κολλάει κάπως καλύτερα το προφίλ με το Monaco, αν και δεν είναι πρώτη μου επιλογή, διότι εκτός από τα θετικά έχει και αρκετά αρνητικά. Αυτά όμως δεν σε αφορούν, εφόσον με τις οικονομικές δυνατότητες που έχεις, δεν νομίζω να έχεις ποτέ τέτοιες σκοτούρες.

La-grande-motte.png
Βαριεμαι να ψαχνω φωτο, αν και εσυ βαζεις screenshots απο το google
Μονπελιε, καλα ηταν καποτε
Τωρα ειναι ενα shithole εγκληματικοτητας απο αλαχμπαρηδες, αντιστοιχο της Γκρενομπλ. Τα ιδια σκατα με Μασσαλια περιπου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.804
Πόντοι
3.656

La-grande-motte.png
Νομίζω ακριβώς δίπλα από Μονακό., δεν θυμάμαι τώρα το όνομα.τι κομμάτι που 3ιχαν πουλήσει στους Γάλλους λέω. Είναι καλύτερα και το Μονακό κέντρο στα 10μιν ε σκούτερ η στα 20 με αμάξι, λόγω κίνησης
Ωραία περιοχή από. Εκεί και μέχρι λάμες στ τροπεζ. Το δικό σας το κομμάτι από εκεί δεν έχω έρθει, μάλλον φέτος το πρώτο ταξίδι θα είναι οδικώς η δική σας ή πλευρά κ μετά κάτω Πορτογαλία μέχρι τέρμα τρρμς κάτω να κλείσει το κεφαλαιο, ταξίδι στα παραλια Ευρώπης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τωρα ειναι ενα shithole εγκληματικοτητας απο αλαχμπαρηδες, αντιστοιχο της Γκρενομπλ. Τα ιδια σκατα με Μασσαλια περιπου
Τόσο χάλια αποκλείεται
Εγώ κάτι σαν την νικαια το φαντάζομαι

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Τι να πρώτο προλάβουμε ρε αρχηγέ. Τότε
Ριγα καποτε, οταν ακομα ειχαν τα lats η μπυρα κοστιζε 50 σεντς και ειχε πιατσα με δυνατα πουτανακια που επαιρνες με 50 ευρω για ολο το βραδυ εκει που σημερα ειναι το Radisson Park
Μιλαμε για εποχες Ολυμπιακων, δεν τις προλαβα στο μπλοκ αλλα εχω διηγησεις αξιοπιστες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.737
Πόντοι
1.706
Είμαι στα 20χμ από Μοντπελιέ και η περιοχή μου αστυνομεύεται καλύτερα, αφενός γιατί κατοικείται κυρίως από ευκατάστατα άτομα κι αφετέρου επειδή δεν θέλει να χάσει το image της ως θέρετρο. Το ίδιο και τα διπλανά θέρετρα. Πέραν όμως από αυτά και κυρίως στην πόλη του Μονπελιέ η κατάσταση έχει χαλάσει πολύ από Hollande και μετά. Είναι κι ένας λόγος που σκέφτομαι τη μετακόμιση. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι για να μείνεις εδώ χρειάζεται να έχεις και μία αρκετά καλή οικονομική κατάσταση. Αυτό το λέω γιατί ο άλλος έλεγε για γούρνες και ότι δεν ταιριάζει το προφίλ μου κλπ.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.439
Πόντοι
446
Είμαι στα 20χμ από Μοντπελιέ και η περιοχή μου αστυνομεύεται καλύτερα, αφενός γιατί κατοικείται κυρίως από ευκατάστατα άτομα κι αφετέρου επειδή δεν θέλει να χάσει το image της ως θέρετρο. Το ίδιο και τα διπλανά θέρετρα. Πέραν όμως από αυτά και κυρίως στην πόλη του Μονπελιέ η κατάσταση έχει χαλάσει πολύ από Hollande και μετά. Είναι κι ένας λόγος που σκέφτομαι τη μετακόμιση. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι για να μείνεις εδώ χρειάζεται να έχεις και μία αρκετά καλή οικονομική κατάσταση. Αυτό το λέω γιατί ο άλλος έλεγε για γούρνες και ότι δεν ταιριάζει το προφίλ μου κλπ.
I am kidding you not, για μετακομιση σε ηλικια συνταξιοδοτησης, θα σε σκεφτομουν Ιωαννινα να ξεκιναω τα τσιπουρα απο νωρις στα καφενεια και να ντερλικωνω μεζερλικια εξαιρετικης ποιοτητας
Εχει και πανεπιστημιο για ματι στις πιτσιρικες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.715
Πόντοι
2.306

Και να είχε τα λεφτά σιγά μην έβρισκε ο Β.Π. ελικόπτερο να έρχεται από Ελβετία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom