Χαλαρα ''γαμησια'' μπορεις να εχεις και με βιζιτες, αλλα περισσοτερο υποβοηθουμενη μαλακια ειναι, παρα γαμησι, να τον χωνεις με καποτα σε μουνι γεματο τζελ ή ξεχαρβαλωμενη κωλοτρυπιδα με ακομη περισσοτερο τζελ. Για μια αλλαγη καλα ειναι, αλλα μεχρι εκει. Το να εισαι 20ρης και αντι να τον χωνεις ακαποτα σε υγρα καυτα μουνακια αντιστοιχων 20ρων μουνιων, να τον χωνεις σε βιζιτες που πριν καταπιναν χυσια μπαρμπαδων, δεν το λες και κατορθωμα. Μαλλον καμμενο χρονο που δεν γυριζει πισω το λες.
Αν γαμάγατε στα 20 τυπάρα, ρουμάνες βολλευμπολίστριες .... ή ελληνίδες αντίστοιχων σπεκς ...
είστε τεράστια ινδάλματα, άφθαστα πρότυπα.
Εγώ ένας ταπεινός νεαρός ήμουν ... που είχα ... βρει κάποια φράγκα .... που
Μου επέτρεπαν τα λεφτά να γαμώ βίζιτες, με εμφάνιση σαν τις γκόμενες του Κμαν .
Το θεωρούσα σπουδαίο .
Τη γνώμη οποιουδήποτε για αυτό , την έχω γραμμένη στα αρχίδια μου.
Όχι απλά δεν την λαμβάνω υπόψη , δεν θέλω νταραβέρια και κουβέντες, με όσους τη διατυπώνουν
χωρίς να ζητηθεί . Προσωπικά δεν τη ζήτησα ποτέ μέχρι τώρα και έχοντας διανύσει μεγαλύτερο μέρος από το μισό της ζωής μου, μαντεύεις ότι δεν πρόκειται να τη ζητήσω ποτέ.
Πάντως οι βίζιτες, ειδικά τότε, δεν είχαν ζελέ στο μουνί . Σε μιλάμε για κωλοστούνιο , ρδέλο , πιάτσα, τζάδικο μασατζίδικο . Και επειδή οι βίζιτες, δεν ήταν ποτέ κάτι προσιτό σε προλετάριους, δεν είχα δει σε γειτονικά δωμάτια να ανεβαίνουν άστεγοι , βρωμιάρηδες , λαθρομετανάστες , πρεζάκηδες ....
Μου φαίνονταν περισσότερο παντρεμένοι ... και τύποι με κάποια οικονομική άνεση.
Δεν νομίζω να στοίβιαζε κανείς πακέτα φακές σε ράρι ... ή να τις τακτοποιούσε σε κούτες σε αποθήκη σούπερ μάρκετ ή να τις φόρτωνε με χέρια ... ή κλαρκ ....
Όσο για ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ βιζιτες ... και δύο τη βδομάδα να έπαιρνε ....
μιλάμε για 3 ώρες έκαστη .... με μετάβαση στο χοτέλ εφόσον δεν είσαι μακριά πήδημα ντουζ κτλ ...
Αν το συγκρίνω με το χρόνο που δαπανά το μέσο ναυάγιο να δει έναν κωλοαγώνα ....
τον βρίσκω πολύ λιγότερο .... έκοψα την παρακολούθηση αγώνων ... κάπου στα 18-19 ....
Οπότε αν είναι χαμένος χρόνος το να πηδάς βίζιτες που δεν αναπληρώνεται στα νιάτα
για το χρόνο που χάνουν αυτοί που ... βλέπουν αγώνες .... ειδικά μάλιστα αν πηγαίνουν σε γήπεδα ... θα έλεγα ότι χάνουν όλη τη ζωή τους ....