Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 338K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Αλογατα βιζιτες γαμαμε και τωρα που γιναμε μπαρμπαδες:confused:
Σε αυτο υφισταται η παρατηρηση μου για χαμενα χρονια. Βολευμπολιστρια δεν ειχα, αλλα το πιο κοντινο ηταν Φλωρινιωτισα Τεφατζου καταξανθη (φυσικη) τοτε που ημουν 20 χρονων
Ας επανερθουμε στο νημα και ΜΗΝΥΜΑ του Αρχηγου μας και νηματοθετη, περι Βαλκανοπουτσισμου
Πολλακις εχει αναφερθει ΑΡΝΗΤΙΚΑ σε γονους και ψωλαδες. Νομιζω οτι δεν θα το χαιροταν τοσο εαν απλα ξοδευε πατρικες περιουσιες στο σλαβικο μουνι. Αυτο εκανε και ο Δημητρακης μεχρι που φαληρησε και κατεληξε με Μογγολες των μπουρδελων της Αγ. Πετρουπολης:tooth:
Το μηνυμα του ειναι η σκληρη εργασια που αποζημειωνεται με σλαβικο μουνι εις το διηνικες
Βλεπε Νιο, αλλον ψωλα/γονο που τωρα κατεληξε να τρωει πορτα απο μπουρδελα στο μεταξι:priest::priest:

Με ανατολική Ευρώπη κάνεις μεγιστοποίηση γιατί όλη σου η προσπάθεια έρχεται σε εσένα οπότε αν είσαι παραγωγικός γαμάς με δέκα καυλιά.Τι να κλάσει ο ψωλάς,βύσμα,γόνος σε τέτοιο περιβάλλον,έχεις βάλει μπουρλότο.
Γενικά αμφισβητείς τα βασικά,αυτά που ο άλλος θεωρεί βασικά εσύ τα κάνεις μαχητά και αυτά που ο άλλος θεωρεί μαχητά εσύ τα παίρνεις σα βασικά.Οπερ έδει δείξαι φάση, ο βαλκανιοπουτισμός είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπισθεί εκτός αν καταφύγει κανείς σε σκοτεινούς υποκόσμους.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Πολωνία ή Μαντσεστερ για ΠΣΚ αν σε ρώταγε κάποιος;
Ακομα και εσυ, θα ειχες σοβαρες πιθανοτητες να γαμησεις τσαμπα σε κωμοπολη της Σκανδιναυιας. Τωρα τον χειμωνα, οσο πιο βορεια η κωμοπολη, τοσο αυξανονται και οι πιθανοτητες οι οποιες ειναι αντιστροφως αναλογες προς το μεγεθος της. Εννοειται μιλφ

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Ελληνίδα μαμά στη Νορβηγία.Βλέπετε το κρα΄τος φροντίζει για όλα χάρη στους φορολογούμενους.Εις υγείαν των αυνάνων που λένε.Ο αυνάνας τα σκάει σε φόρους για να γαμάει ο γαμιάς.

Σλαβικές χώρες είναι το αντίθετο ακριβώς.Πρέπει η γυναίκα βελτιώνοντας την εμφάνιση και το μπούκι της να βρει επειγόντως σπόνσορα να τη χρηματοδοτεί δεν υπάρχει δίκτυο ασφαλείας.

Βλέπετε τι παθαίνεις άμα μπλέξεις με Ελληνίδες εξωτερικό.Μιζέρια σκέτη.

Ευτυχώς υπάρχουν τα μουνολίβαδα.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.753
Πόντοι
1.706
Σαν το θείο που μας έλεγε ότι έχει όλα τα προσόντα να μετακομίσει στο Μονακό σαν εκατομμυριούχος μεσίτης και
δεν σκέφτηκε ότι αυτό το προφίλ δεν κολλάει με τη κοινόχρηστη γούρνα που πόσταρε...

Μια χαρά είναι η πισίνα, αλλά η φωτογράφιση έγινε χειμώνα που ήταν άδεια. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο άτομα με προβλήματα όρασης, πχ από υπερβολική αυτοκατάχρηση, να τη βλέπουν σαν γούρνα. :cheesy: Θα νοίκιαζα εδώ ακόμα κι αν δεν υπήρχε πισίνα, μιας και είμαι 100 μέτρα από τη θάλασσα, αλλά αφού υπάρχει είπα να μην τους πω να την ξηλώσουν.

Είναι πάντως παράξενο (αλλά όχι και τόσο) που εστιάζεις στην πισίνα κι όχι στην περιοχή, ενώ έχουμε μιλήσει εκτεταμένα για το «χαρτί της τοποθεσίας». Μένω στην Grande Motte, ένα κυριλέ τουριστικό θέρετρο του Μονπελιέ, με μόνιμο πληθυσμό κάπου 8μιση χιλιάδες που το καλοκαίρι δεκαπλασιάζονται και συνολικά περνάνε κάπου 2 εκατομ. τουρίστες το χρόνο. Κοντολογής, εδώ που άλλοι ονειρεύονται να έρθουν για διακοπές, εγώ είμαι σε μόνιμες διακοπές. Νομίζω ότι τώρα κολλάει κάπως καλύτερα το προφίλ με το Monaco, αν και δεν είναι πρώτη μου επιλογή, διότι εκτός από τα θετικά έχει και αρκετά αρνητικά. Αυτά όμως δεν σε αφορούν, εφόσον με τις οικονομικές δυνατότητες που έχεις, δεν νομίζω να έχεις ποτέ τέτοιες σκοτούρες.

La-grande-motte.png

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Μια χαρά είναι η πισίνα, αλλά η φωτογράφιση έγινε χειμώνα που ήταν άδεια. Δεν μπορώ να αποκλείσω το ενδεχόμενο άτομα με προβλήματα όρασης, πχ από υπερβολική αυτοκατάχρηση, να τη βλέπουν σαν γούρνα. :cheesy: Θα νοίκιαζα εδώ ακόμα κι αν δεν υπήρχε πισίνα, μιας και είμαι 100 μέτρα από τη θάλασσα, αλλά αφού υπάρχει είπα να μην τους πω να την ξηλώσουν.

Είναι πάντως παράξενο (αλλά όχι και τόσο) που εστιάζεις στην πισίνα κι όχι στην περιοχή, ενώ έχουμε μιλήσει εκτεταμένα για το «χαρτί της τοποθεσίας». Μένω στην Grande Motte, ένα κυριλέ τουριστικό θέρετρο του Μονπελιέ, με μόνιμο πληθυσμό κάπου 8μιση χιλιάδες που το καλοκαίρι δεκαπλασιάζονται και συνολικά περνάνε κάπου 2 εκατομ. τουρίστες το χρόνο. Κοντολογής, εδώ που άλλοι ονειρεύονται να έρθουν για διακοπές, εγώ είμαι σε μόνιμες διακοπές. Νομίζω ότι τώρα κολλάει κάπως καλύτερα το προφίλ με το Monaco, αν και δεν είναι πρώτη μου επιλογή, διότι εκτός από τα θετικά έχει και αρκετά αρνητικά. Αυτά όμως δεν σε αφορούν, εφόσον με τις οικονομικές δυνατότητες που έχεις, δεν νομίζω να έχεις ποτέ τέτοιες σκοτούρες.

La-grande-motte.png
Βαριεμαι να ψαχνω φωτο, αν και εσυ βαζεις screenshots απο το google
Μονπελιε, καλα ηταν καποτε
Τωρα ειναι ενα shithole εγκληματικοτητας απο αλαχμπαρηδες, αντιστοιχο της Γκρενομπλ. Τα ιδια σκατα με Μασσαλια περιπου

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.365
Πόντοι
3.656

La-grande-motte.png
Νομίζω ακριβώς δίπλα από Μονακό., δεν θυμάμαι τώρα το όνομα.τι κομμάτι που 3ιχαν πουλήσει στους Γάλλους λέω. Είναι καλύτερα και το Μονακό κέντρο στα 10μιν ε σκούτερ η στα 20 με αμάξι, λόγω κίνησης
Ωραία περιοχή από. Εκεί και μέχρι λάμες στ τροπεζ. Το δικό σας το κομμάτι από εκεί δεν έχω έρθει, μάλλον φέτος το πρώτο ταξίδι θα είναι οδικώς η δική σας ή πλευρά κ μετά κάτω Πορτογαλία μέχρι τέρμα τρρμς κάτω να κλείσει το κεφαλαιο, ταξίδι στα παραλια Ευρώπης
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τωρα ειναι ενα shithole εγκληματικοτητας απο αλαχμπαρηδες, αντιστοιχο της Γκρενομπλ. Τα ιδια σκατα με Μασσαλια περιπου
Τόσο χάλια αποκλείεται
Εγώ κάτι σαν την νικαια το φαντάζομαι

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Τι να πρώτο προλάβουμε ρε αρχηγέ. Τότε
Ριγα καποτε, οταν ακομα ειχαν τα lats η μπυρα κοστιζε 50 σεντς και ειχε πιατσα με δυνατα πουτανακια που επαιρνες με 50 ευρω για ολο το βραδυ εκει που σημερα ειναι το Radisson Park
Μιλαμε για εποχες Ολυμπιακων, δεν τις προλαβα στο μπλοκ αλλα εχω διηγησεις αξιοπιστες

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.753
Πόντοι
1.706
Είμαι στα 20χμ από Μοντπελιέ και η περιοχή μου αστυνομεύεται καλύτερα, αφενός γιατί κατοικείται κυρίως από ευκατάστατα άτομα κι αφετέρου επειδή δεν θέλει να χάσει το image της ως θέρετρο. Το ίδιο και τα διπλανά θέρετρα. Πέραν όμως από αυτά και κυρίως στην πόλη του Μονπελιέ η κατάσταση έχει χαλάσει πολύ από Hollande και μετά. Είναι κι ένας λόγος που σκέφτομαι τη μετακόμιση. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι για να μείνεις εδώ χρειάζεται να έχεις και μία αρκετά καλή οικονομική κατάσταση. Αυτό το λέω γιατί ο άλλος έλεγε για γούρνες και ότι δεν ταιριάζει το προφίλ μου κλπ.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.444
Πόντοι
456
Είμαι στα 20χμ από Μοντπελιέ και η περιοχή μου αστυνομεύεται καλύτερα, αφενός γιατί κατοικείται κυρίως από ευκατάστατα άτομα κι αφετέρου επειδή δεν θέλει να χάσει το image της ως θέρετρο. Το ίδιο και τα διπλανά θέρετρα. Πέραν όμως από αυτά και κυρίως στην πόλη του Μονπελιέ η κατάσταση έχει χαλάσει πολύ από Hollande και μετά. Είναι κι ένας λόγος που σκέφτομαι τη μετακόμιση. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι για να μείνεις εδώ χρειάζεται να έχεις και μία αρκετά καλή οικονομική κατάσταση. Αυτό το λέω γιατί ο άλλος έλεγε για γούρνες και ότι δεν ταιριάζει το προφίλ μου κλπ.
I am kidding you not, για μετακομιση σε ηλικια συνταξιοδοτησης, θα σε σκεφτομουν Ιωαννινα να ξεκιναω τα τσιπουρα απο νωρις στα καφενεια και να ντερλικωνω μεζερλικια εξαιρετικης ποιοτητας
Εχει και πανεπιστημιο για ματι στις πιτσιρικες

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506

Και να είχε τα λεφτά σιγά μην έβρισκε ο Β.Π. ελικόπτερο να έρχεται από Ελβετία.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Ζευγάρι Ελλήνων εξωτερικού.Βλέπουμε γιατί πάντα υπερέχουν τα μουνολίβαδα.

f2ivOu.png

OP
OP
B

Balkan cowboy

Μέγας
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
10.413
Πόντοι
3.506
Εδώ βλέπουμε Αλβανό να παριστάνει το μπάρμαν και να τσιμπάει subscribe δηλαδή στοιχεία από Ελληνίδες με κεράσματα.Αντε τώρα να πάει να χωθεί συνήθης ψωλέας σε τέτοιο περιβάλλον.

wjmlZ4.png

zTfJnN.png

oaVhlh.png

izB1XP.png

CwgQhE.png

Βασικά αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τους μπάρμεν να έχουν σουξέ μόνο Ελλάδα γίνονται.Στο τέλος τον έβαλε ο ιδιοκτήτης να τον πληρώσει κιόλας.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.753
Πόντοι
1.706
Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, Ναυάγια, ΝΑΥΑΓΙΑ !!! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Μία εβδομάδα του Βαλκάνιου Π. όλες οι ζωές των υπόλοιπων ναυαγίων του παρόντος νήματος :rockon:

Γεια σου George71 (που δεν είσαι ναυάγιο)

Κάνα ταξιδάκι Πολωνία για καμμιά βίζιτα σπονσορέτα προβλέπεται φέτος ή βολεύτηκες με τα Μακεδονικά μουνολίβαδα τώρα που έμαθες να οδηγείς;
Βρήκες καμμιά «προξενήτρα για γαμήσι» να λύσεις το πρόβλημά σου ή συνεχίζεις να κατεβάζεις κατρούτσους για να ξεχνάς τον πόνο σου;
Ποιο είναι το επόμενο πλάνο σου; Σε έψαχνε κι ο @Syrios πιο πίσω να μάθει νέα σου....

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.608
Πόντοι
1.056
Αρχηγέ στρατιάς,ευπειθώς αναφέρω..
Χωρίς μετάφραση, μόνο για πάρτη σου

Screenshot_2024-12-16-01-26-31-698_com.facebook.orca~2.jpg

Σήμερα γνωρίσαμε δύο άκυρες Ελβετίδες.
Αυτή που έπαιξε μπάλα ο φίλος ελεύθερη,αυτή που πήγα να παίξω μπάλα εγώ,6 χρόνια σχέση,ετών 32.
Άρχισα να λέω το ποίημα και επειδή το έλεγα καλά,η φίλη της με έπιασε και μου είπε να κατεβάσω στροφές γιατί έτσι όπως το πήγαινα θα χάλαγα μια σχέση 6 χρόνων.

Το ότι η άλλη προσκυνησε το Μπαλκαν Πέος μετά από τρεις ώρες το καταλαβαίνεις από το μήνυμα,όπως και ότι μου γράφει τώρα ενώ ο γκόμενος κοιμάται δίπλα της

Δυτικός πολιτισμός...

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
1
Καμία μανία. Ο Βαλκάνιος χλευάζει το να γαμάμε βίζιτες
και μετά ο ίδιος το παίζει σπουδαίος που πηδάει ζωντοχήρες.

Το να χλευάζει κάποιος .... κάποιον που γαμάει βίζιτες για ποικιλία ...
και να γαμάει ο ίδιος ζωντοχήρες ....
Ναι καλά γαμάει της χείρες με τα πέντε ορφανά :jerking: ο βαλκάνιος παραμυθάς.
Εκτός από τον Βολκάνο και τον Κμαν οι υπόλοιποι μόνιμοι σχολιαστές του νήματος στο χειρογλυκάνο είναι.
Αν υπάρχουν αφελείς που πιστεύουν ότι φωτογραφίζοντας δύο ποτήρια σε ένα άδειο τραπέζι αποτελεί απόδειξη ότι είσαι σε ραντεβού με γκόμενα τότε να ποστάρω εγώ τρία ποτήρια στην κρεβατοκάμαρα να αποδεχθείτε πώς τρυπάω τα μουνέτα δύο δύο :cheesy:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
1
Εδώ βλέπουμε Αλβανό να παριστάνει το μπάρμαν και να τσιμπάει subscribe δηλαδή στοιχεία από Ελληνίδες με κεράσματα.Αντε τώρα να πάει να χωθεί συνήθης ψωλέας σε τέτοιο περιβάλλον.

wjmlZ4.png

zTfJnN.png

oaVhlh.png

izB1XP.png

CwgQhE.png

Βασικά αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τους μπάρμεν να έχουν σουξέ μόνο Ελλάδα γίνονται.Στο τέλος τον έβαλε ο ιδιοκτήτης να τον πληρώσει κιόλας.
Αυτός είναι νέος, όμορφος, κομψός ,εσύ είσαι χούφταλο με στιλ και εμφάνιση που καλύτερα να μην σχολιάσω, λογικό είναι να έχει περάσει στα γκομενακια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.129
Πόντοι
3.936
αναφέρω..
ότι η άλλη προσκυνησε το Μπαλκαν Πέος μετά από τρεις ώρες το καταλαβαίνεις από το μήνυμα,όπως και ότι μου γράφει τώρα ενώ ο γκόμενος κοιμάται δίπλα της
Δυτικός πολιτισμός...

Συνημμένα

• 200w.gif
    200w.gif
    138,9 KB · Εμφανίσεις: 12

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
12.129
Πόντοι
3.936
Γεια σου G71
Ποιο είναι το επόμενο πλάνο σου; Σε έψαχνε κι ο Syrios πιο πίσω να μάθει νέα σου....
Ο G71 φαινόταν καλό παιδί αλλά τον φάγαν τα κυκλώματα της παραπληροφορησης. Πέρασε δε τοσο καλά στα μ@υνολιβαδα της φανταστικης σφαίρας του κατμαν που από ντροπή σήμερα δεν τολμά να μπει με το κανονικό προφιλ του.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom