You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 204K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (6 μέλη και 18 επισκέπτες)
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 456
Τυπάρα .... ειλικρινά τώρα ..... και σε είχα πάντα σε εκτίμηση .....
Μου προτείνεις να ζητήσω .... γνώμη γυναίκας ;;;;;;;;;
Ειλίκρινά τώρα ;;;;;;;
Εντάξει, μη την ζητήσεις αρκεί να ξέρεις ότι 23 χρονών παρθένος, αν δεν ήσουν σε κώμα από τα 15 σου ή έγκλειστος σε μοναστήρι,
είναι red flag για τις γυναίκες.
Σε αυτές απευθυνόμαστε,σε κοινωνία ζούμε, κανείς δε νοιάζεται τι νομίζει η μαμά μας και ο καθρέφτης μας για εμάς..
Αν είμασταν πούστηδοι θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον καπουτζίδη, αλλά με γυναίκες έχουμε να κάνουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια να έχουμε αυταπάτες.
Τελος, τα παραδείγματα τύπου ξέρω έναν....ξέρω μία...δεν έχουν καμία αξία.
Κοίτα πως τικάρει η κοινωνία, σε αυτές τις γυναίκες απευθυνόμαστε.
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.442
- Πόντοι
- 3.656
Μα σε αυτό συμφωνώ.Εντάξει, μη την ζητήσεις αρκεί να ξέρεις ότι 23 χρονών παρθένος, αν δεν ήσουν σε κώμα από τα 15 σου ή έγκλειστος σε μοναστήρι,
Απλά γνώμη γυναικών ... δεν ρωτάς ... δεν έχει νόημα.
Εγώ φοιτητής, τις έκλανα όλες όσες με γούσταραν . Με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Είχα λεφτά να γαμώ βίζιτες με specs βολευμπολίστριας ...... γιατί να τρώω ρεμπετάδικα, ροκάδικα και μεζεδοπωλεία στη μάπα, που γουστάραν οι ηλίθιες φοιτήτριες ; Τα έγραφα στα αρχίδια μου.
Το παν στη ζωή είναι να μην κάνεις κάτι επειδή ... πρέπει ... είναι η ώρα του ... ή σου είπαν ότι είναι σωστό.
Να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Και όποιος του αρέσει .
Πως θα το χαρακτηρίσει ο μάθε μαλάκας ; Στα αρχίδια σου. Όπως και αυτόν ... έτσι γράφεις και τη γνώμη του στα αρχίδια σου.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.968
- Πόντοι
- 3.656
Εντάξει, μη την ζητήσεις αρκεί να ξέρεις ότι 23 χρονών παρθένος, αν δεν ήσουν σε κώμα από τα 15 σου ή έγκλειστος σε μοναστήρι,
Αν κάποια 30αρα... γνωρίσει καναν γιατρό 30 χρονών παρθένο...πάλι θα είναι red flag;
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.442
- Πόντοι
- 3.656
Ρε μάγκα .... χαμάλης παρθένος 30 ... είναι απλά χαμάλης παρθένος.Αν κάποια 30αρα... γνωρίσει καναν γιατρό 30 χρονών παρθένο...πάλι θα είναι red flag;
Ιατρός 30 παρθένος .... είναι απλά ιατρός 30 !!!!!!!!!
Τι ψάχνεις ;;;;;;
Κυανή Ακτή θα κατέβαζες σλάβα; Το υποστηρίζεις οικονομικά; Ή παίζεις πάγκο γ εθνικής...Αυτό στο ξεκαθάριζαν και οι Ουκρανέζες:Δεν είμαι καμιά πουτάνα να κάθομαι με 50 ευρώ.Θέλω 500 ευρώ τουλάχιστον για τη νύχτα.
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 456
Αν κάποια 30αρα... γνωρίσει καναν γιατρό 30 χρονών παρθένο...πάλι θα είναι red flag;
Δεν είναι;
Eσένα άμα η αδερφή σου, σου έλεγε ότι γνώρισα έναν 30 χρονών παρθένο πως θα αντιδρούσες;
Θα είχε διαφορά αν είναι γιατρός ή όχι;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.968
- Πόντοι
- 3.656
Δεν είναι;
Eσένα άμα η αδερφή σου, σου έλεγε ότι γνώρισα έναν 30 χρονών παρθένο πως θα αντιδρούσες;
Θα είχε διαφορά αν είναι γιατρός ή όχι;
Αποκλείεται να το έλεγε αυτό σε κανέναν.
Όπως δεν λένε και οι άντρες σε γυναίκες ότι πάνε σε πουτάνες
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.442
- Πόντοι
- 3.656
Έχουμε έναν ...στο φόρουμ ... που το λέει ...σε όλες ... και το έκανε ... και νόμο !!!!!Όπως δεν λένε και οι άντρες σε γυναίκες ότι πάνε σε πουτάνες
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 456
Αποκλείεται να το έλεγε αυτό σε κανέναν.
Όπως δεν λένε και οι άντρες σε γυναίκες ότι πάνε σε πουτάνες
Μείνε απλά στην ουσία, ότι γυναίκα που δεν είναι ΝΑΥΑΓΙΟ, θα θεωρούσε ότι ο συγκεκριμένος έχει πρόβλημα και ειδικά αν έψαχνε να ανοίξει σπιτικό,
δεν θα το άνοιγε με κάποιον που δεν έχει συνυπάρξει ποτέ με γυναίκα, όπερ σημαίνει ακοινώνητος κι ας ήταν και διευθυντής κλινικής.
Προχθές γνώρισα μια Ελβετίδα 32 καλής εμφάνισης που άλλη κοπέλα στην παρέα μου την ρώτησε πόσο καιρό είναι single.
Aπάντησε................8.....χρόνια...
Καλής εμφάνισης, 8 χρόνια χωρίς σχέση,....
Καλά που δεν έβγαλα το πέπερ σπρέι να την ψεκάσω προληπτικά..
tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.442
- Πόντοι
- 3.656
Υπάρχει κάτι τέτοιο ;Μείνε απλά στην ουσία, ότι γυναίκα που δεν είναι ΝΑΥΑΓΙΟ
Είναι κάτι σαν το νεκροταφείο των Ελεφάντων ;
Που το διάβασες αυτό ;;;
Ζει κάποιος που συνάντησε κάτι τέτοιο ;;
Δεν έχω ξανακούσει σχετικά ... για πε ....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.968
- Πόντοι
- 3.656
Και κατι πιο σχετικο με το νήμα
Λένε κάποιοι την παπαριά 'αν δε γαμας στη χώρα σου,δε γαμάς πουθενά'
Και τότε ΤΙ ΣΚΑΤΑ πηγαίνουν τόσοι πολλοί σε άλλες χώρες για να γαμήσουν;Και κυρίως απο χώρες Μεσογείου ή Αμερική;Όλοι αυτοί αν γαμούσαν στις χώρες τους,θα έτρεχαν αλλού να γαμήσουν;
Ο Roosh πχ ήταν κατα δήλωση του παρθένος μέχρι τα 23 που άρχισε να ταξιδεύει
Και τότε ΤΙ ΣΚΑΤΑ πηγαίνουν τόσοι πολλοί σε άλλες χώρες για να γαμήσουν;Και κυρίως απο χώρες Μεσογείου ή Αμερική;Όλοι αυτοί αν γαμούσαν στις χώρες τους,θα έτρεχαν αλλού να γαμήσουν;
Μείνε απλά στην ουσία, ότι γυναίκα που δεν είναι ΝΑΥΑΓΙΟ, θα θεωρούσε ότι ο συγκεκριμένος έχει πρόβλημα και ειδικά αν έψαχνε να ανοίξει σπιτικό,
δεν θα το άνοιγε με κάποιον που δεν έχει συνυπάρξει ποτέ με γυναίκα, όπερ σημαίνει ακοινώνητος κι ας ήταν και διευθυντής κλινικής.
Προχθές γνώρισα μια Ελβετίδα 32 καλής εμφάνισης που άλλη κοπέλα στην παρέα μου την ρώτησε πόσο καιρό είναι single.
Αυτές οι περιπτώσεις είναι τεφαρίκι.
Θυμήσου τν εαυτό σου 1 μέρα πριν χάσεις την παρθενιά σου. 14-15-16-17 κλπ χρόνια αγνός. Ε ο άλλος είναι 30 δηλαδη 30/17 = 1.76 συντελεστής αγνότητας. Τώρα το πόση σοφία προσδίδουν οι πρόσκαιρες εναλασσόμενες σχέσεις πριν τα 30, ένας Θεός ξέρει πραγματικά...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.968
- Πόντοι
- 3.656
Εσύ θα άνοιγες σπιτικό...με την παρτόλα ή με την παρθένα;Με ποια απ'τα τις 2 θα'σουν πιο ήσυχος;
Και 8 χρόνια single για τη γυναίκα...δε σημαίνει και 8 χρόνια χωρίς πούτσα.Μονο σε ελλεεινίδα θα το βρεις αυτό...
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 456
Εσύ θα άνοιγες σπιτικό...με την παρτόλα ή με την παρθένα;Με ποια απ'τα τις 2 θα'σουν πιο ήσυχος;
Και 8 χρόνια single για τη γυναίκα...δε σημαίνει και 8 χρόνια χωρίς πούτσα.Μονο σε ελλεεινίδα θα το βρεις αυτό...
Ξέρεις ότι οι παρτόλες και οι παρθένες είναι τα άκρα, σωστά;
Θα άνοιγα σπιτικό με μια γυναίκα που είχε σταθερές σχέσεις πριν από εμένα.
Στη Γερμανία έχουν υπάρξει 2 γυναίκες της γνωστής θρησκείας 28 και 30,μοντέρνα ρούχα,παρθένες,η μια πολύ καλής εμφάνισης,που ενδιαφέρθηκαν για κάτι σοβαρό.
Απορρίφθηκαν και οι δύο,ακόμη και η όμορφη.
8 χρόνια Single,ειδικά αν είσαι ωραία,σημαίνει ότι κανένας δε θέλει νταραβερια μαζί σου,ΑΦΟΥ σε χύσει στη μάπα.
Δηλαδή, είσαι κυριολεκτικά μόνο για τον πούτσο.
Έχω και μύνημα να σου ανεβάσω που ζητάει συνάντηση και γράφει "έστω και σε φιλικό επίπεδο".
Θα την συνδέσω με Κάϊρο
Valkanios Poutsaras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2023
- Like
- 4.258
- Πόντοι
- 456
Άντε τύποι,καλό βράδυ.
Πάω να αλλάξω βάρδια τον kman στη φάμπρικα
Πάω να αλλάξω βάρδια τον kman στη φάμπρικα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.379
- Πόντοι
- 22.266
Πριν έναημα ήμουν Γενεύη λωζζανη και φλέρταραν μια εκείΜείνε απλά στην ουσία, ότι γυναίκα που δεν είναι ΝΑΥΑΓΙΟ, θα θεωρούσε ότι ο συγκεκριμένος έχει πρόβλημα και ειδικά αν έψαχνε να ανοίξει σπιτικό,
Φαίνονται εύκολες κ νομίζω ότι κανείς λάθος
Υγ ήταν κατάμαυρη όμως από Σενεγάλη
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
Εσείς μένετε ακόμη σε διαμορφωμένες καμαρουλες μια σταλιά 2×3 (και το βραδι μ@λακια) με κοινό μπάνιο κ κουζίνα- ενώ εγώ σε κανονικό σπίτι 160m2. Δεν θα πω για το εξοχικό σε τουριστικο νησί του Αργοσαρωνικού 100m2. Αυτά για αρχή- μπες τώρα ξανα στην ποντικοτρυπα σου αυτοεξοριστε ποντικαρα.C'est la vie...
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.419
- Πόντοι
- 3.936
Αυτο ξαναπες το. Ντισκολαντ - νο μειμ-παρκ πλεις- δρακο- πήγαινες τυπε; Που να εβλεπες καλοκαρι νεπτουν- μάμαια τι γινοταν.Αλλα σαν εμφάνιση τα μουνια που έβλεπες στο Κισιναου ή στην Τιμισοάρα τότε, δεν μιλάω καν για βουκουρεστι δεν υπήρχαν ούτε κατά διάνοια στην Πράγα
Τελευταία τροποποίηση:
unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 2.083
- Πόντοι
- 446
Παλια που πεινουσαν ισως.. Τωρα που δεν εχουν αναγκη καποιον δυτικο να τις σωσει, για πορνοτουρισμο δεν παει κανεις. Ο Αρχηγος παει για το κλιμα και οι σπονσορετες ειναι το κερασακι στην τουρταΚαι κατι πιο σχετικο με το νήμα