Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.187
Πόντοι
456
Κι αυτοί που βρήκαν μια πριν τα 23...με προξενιό...και την παντρευτηκαν,ειναι προβληματικοι ή όχι;
Τα προξενια αποκλειονται. Μιλαμε να βγαλεις γκομενα μονος σου
Τωρα αν καποιος ειναι για τον πουτσο και του βρουν αλλη μια για τον πουτσο και τους παντρεψουν ουτε αυτο ειναι φυσιολογικο ανεξαρτητως ηλικιας

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.128
Πόντοι
6.056
Τους πάντρεψαν, δηλαδή μιλάμε για ανίκανους να βρουν γυναίκα μόνοι τους..

Ότι έγραψε και ο unhuman από επάνω..
Αν και μετά τα 23 δεν...τότε κάτι τρέχει με την πάρτη σου..
Από εμφάνιση, μέχρι αδυναμία κοινωνικοποίσης ή ένα σωρό άλλα πράγματα.

Νορμάλ δεν το λες, ούτε είσαι κανόνας...
Στη σχολή μου, ελάχιστοι δε γαμούσαν ή δεν είχαν σχέση.
Παίζουν τα πάντα.
Γενικεύεις χαζά.
Άλλοι που είχαν παιδική σχέση .. και χώρισαν μετά τα 20 ... ξέμειναν για 10ετία και βάλε ....
Σε σχολές ιατρικές, οδοντιατρικές, νομικές που ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ .... πολλοί δεν γαμούσαν τίποτε μέχρι τα 23-25-28 . Γιατί δεν είχαν χρόνο και λεφτά και οι δυνατότητές τους ως φοιτητές, ήταν μόνο για μπάζα ή μέτριες.
Δεν συμβιβάζονταν με αυτά.
Με τα πρώτα λεφτά .... άρχισαν 7+ του σκοτωμού. Αρκετοί παντρεύτηκαν την πρώτη ... δεύτερη ... τρίτη ......

Άλλοι παίζουν μέχρι τώρα.
Παίζουν και άλλες παραλλαγές. Άλλοι ενδιάμεσα γίναν τζογαδόροι ... ξέπεσαν ... πολλά , τα πάντα όλα υπάρχουν στη ζωή.
Υ.Γ. Στη σχολή σου ... αν ήσουν σε κανά αγγλόφωνο καρόλου ... παίζαν τύποι με φράγκα ...
που δεν διαβάζαν πιο πολύ από μισάωρο 2 φορές την 5ετία. Οπότε ... λογικό να πηγαίναν καλά γκομενικά.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.148
Πόντοι
1.056
Τα προξενια αποκλειονται. Μιλαμε να βγαλεις γκομενα μονος σου
Τωρα αν καποιος ειναι για τον πουτσο και του βρουν αλλη μια για τον πουτσο και τους παντρεψουν ουτε αυτο ειναι φυσιολογικο ανεξαρτητως ηλικιας

Ότι έχω δει σε προξενιό στην Ελλάδα, ήταν η συνένωση δύο ανθρώπων όχι καλής εμφάνισης ή γενικά περιορισμένης ευθυνης.
απλά γιατί κάποιος γονέας αποφάσισε ότι το παιδί του πρέπει με το στανιό να κάνει οικογένεια..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.926
Πόντοι
3.556
Ότι γκομενα έβγαλα στην Ελλάδα την έβγαλα μόνος μου, με αναλογία πήδημα/χυλοπιτα 1/25 περίπου

ότι είχα σε γνωστο η «φίλο» κοίταζε πως θα σαμποτάρει. Ακόμα και στο εξωτερικό όταν πάει ο Έλληνας κάνει τα ίδια , για αυτό ξεκόψα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.187
Πόντοι
456
Ότι έχω δει σε προξενιό στην Ελλάδα, ήταν η συνένωση δύο ανθρώπων όχι καλής εμφάνισης ή γενικά περιορισμένης ευθυνης.
απλά γιατί κάποιος γονέας αποφάσισε ότι το παιδί του πρέπει με το στανιό να κάνει οικογένεια..
Για αυτο οι γαμοι απο προξενια κρατανε
Δεν μπορουν να βρουν τιποτα αλλο οποτε αποκλειεται το κερατο. Ξερουν και οτι αν χωρισουν για αλλο λογο θα μεινουν για παντα μονοι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.128
Πόντοι
6.056
Μπορεί ένας να είναι χάλιας εμφάνισης ..... κι ο άλλος φοβερής εμφάνισης ....
Ο πρώτος όμως με φράγκα και ο άλλος άψιλος.

Παίζουν και προξενιά .... δύο μέτριοι και σε εμφάνιση .... και σε φράγκα ... απλά για να μη μπλέξουν με ζητιάνους
και να έχουν καλό οικονομικό επίπεδο . Παίζει όμως ... και καλής εμφάνισης ... με χοντρά φράγκα
για να μείνουν και οι δύο απόγονοι στον κύκλο . Και πιο ... πάνω.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056
Για αυτο οι γαμοι απο προξενια κρατανε
Δεν μπορουν να βρουν τιποτα αλλο οποτε αποκλειεται το κερατο. Ξερουν και οτι αν χωρισουν για αλλο λογο θα μεινουν για παντα μονοι

Οι άντρες...Όχι οι γυναίκες...Ακόμα κι αν έχουν φτάσει τριψήφιο αριθμό κιλών

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.148
Πόντοι
1.056
Παίζουν τα πάντα.
Γενικεύεις χαζά.
Άλλοι που είχαν παιδική σχέση .. και χώρισαν μετά τα 20 ... ξέμειναν για 10ετία και βάλε ....
Λακη, και σε άλλα ποστς δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Ακόμη και αυτός που είχε παιδική σχέση, ήταν σε θέση να την συνάψει.
Δηλαδή σε θέση να βρει κοπέλα, μόνος του.Χωρίς μερσεντές...

Αυτά με τα χωρίσματα και τα άλλα που γράφεις,τι σχέση έχουν με αυτό που λέμε για έναν φοιτητή;

Το να είσαι νεαρός άντρας, σε ηλικία που το καυλί σου σηκώνεται 30 φορές τη μέρα,
και να μην μπορείς να βρεις γυναίκα, πάει να πει ότι κάπου παίζει πρόβλημα.

Ρώτα ΟΠΟΙΑ γυναίκα στον ΠΛΑΝΗΤΗ θέλεις,
έχω έναν ανηψιό 23χρονών παρθένο να δούμε τι θα σου πει οτι πιστεύει για εκείνον.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.128
Πόντοι
6.056
Το να είσαι νεαρός άντρας, σε ηλικία που το καυλί σου σηκώνεται 30 φορές τη μέρα,
και να μην μπορείς να βρεις γυναίκα, πάει να πει ότι κάπου παίζει πρόβλημα.

Ρώτα ΟΠΟΙΑ γυναίκα στον ΠΛΑΝΗΤΗ θέλεις,
έχω έναν ανηψιό 23χρονών παρθένο να δούμε τι θα σου πει τι πιστεύει για εκείνον.
Τυπάρα .... ειλικρινά τώρα ..... και σε είχα πάντα σε εκτίμηση .....

Μου προτείνεις να ζητήσω .... γνώμη γυναίκας ;;;;;;;;;
Ειλίκρινά τώρα ;;;;;;;

Έχω μακρινή συγγενή .... είναι 1.82 .... καστανόξανθα φυσικά μαλλιά ... γκρί μάτια ..... έκανε μπαλέτο μέχρι τα 20
μετά το γύρισε σε πιλάτες και τα αρχίδια μου ............

Έλεγε ότι θέλει άνδρα σαν Βίκιγκ . Να είναι δύο μέτρα κατάξανθος με μπράτσα.

Πρέπει να είχε χυλοπιτιάσει ταχυδρομικούς κώδικες ... δήμους και νομούς ....
Είχε αυτοκτονήσει τύπος για πάρτη της ....... άλλοι πέσαν στα φάρμακα ... άλλοι φύγαν μετανάστες να την ξεχάσουν .... άλλοι το γύρισαν και πανε με άντρες ................. άλλοι καλογέρεψαν .......
μπορεί κάποιοι να κόψαν τα αρχίδια τους ..... να πέσαν σε γρεμούς ... λάκους με ασβέστη ....

Τελικά παντρεύτηκε έναν 1.53 , παχύσαρκο που κουτσαίνει και τον έχουν να σκουπίζει σε φαναρτζίδικο.
Του έδωσε το παλιό της αμάξι να πηγαίνει στη δουλειά ... πήγαινε με τσάλι μέχρι τότε ......
Νομίζω έχει και ψώρα ή λεύκη ....
Είναι και πιο ηλιοκαμμένος από το μέσο κύπριο .......

Για το παρθένος ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ...
ότι όποιος είναι .... δεν το λέει ούτε σε πουτάνες στο Μετάξι ;;;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μετά τα τουρκικά μουνολίβαδα πιάσαμε και τα ελληνικά. Τα τουρκικά βέβαια ήταν εκτός θέματος.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.148
Πόντοι
1.056
Τυπάρα .... ειλικρινά τώρα ..... και σε είχα πάντα σε εκτίμηση .....

Μου προτείνεις να ζητήσω .... γνώμη γυναίκας ;;;;;;;;;
Ειλίκρινά τώρα ;;;;;;;

Εντάξει, μη την ζητήσεις αρκεί να ξέρεις ότι 23 χρονών παρθένος, αν δεν ήσουν σε κώμα από τα 15 σου ή έγκλειστος σε μοναστήρι,
είναι red flag για τις γυναίκες.

Σε αυτές απευθυνόμαστε,σε κοινωνία ζούμε, κανείς δε νοιάζεται τι νομίζει η μαμά μας και ο καθρέφτης μας για εμάς..

Αν είμασταν πούστηδοι θα σου έλεγα να ρωτήσεις τον καπουτζίδη, αλλά με γυναίκες έχουμε να κάνουμε, δεν υπάρχουν περιθώρια να έχουμε αυταπάτες.

Τελος, τα παραδείγματα τύπου ξέρω έναν....ξέρω μία...δεν έχουν καμία αξία.
Κοίτα πως τικάρει η κοινωνία, σε αυτές τις γυναίκες απευθυνόμαστε.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.128
Πόντοι
6.056
Εντάξει, μη την ζητήσεις αρκεί να ξέρεις ότι 23 χρονών παρθένος, αν δεν ήσουν σε κώμα από τα 15 σου ή έγκλειστος σε μοναστήρι,
Μα σε αυτό συμφωνώ.
Απλά γνώμη γυναικών ... δεν ρωτάς ... δεν έχει νόημα.

Εγώ φοιτητής, τις έκλανα όλες όσες με γούσταραν . Με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Είχα λεφτά να γαμώ βίζιτες με specs βολευμπολίστριας ...... γιατί να τρώω ρεμπετάδικα, ροκάδικα και μεζεδοπωλεία στη μάπα, που γουστάραν οι ηλίθιες φοιτήτριες ; Τα έγραφα στα αρχίδια μου.

Το παν στη ζωή είναι να μην κάνεις κάτι επειδή ... πρέπει ... είναι η ώρα του ... ή σου είπαν ότι είναι σωστό.
Να κάνεις ό,τι γουστάρεις. Και όποιος του αρέσει .

Πως θα το χαρακτηρίσει ο μάθε μαλάκας ; Στα αρχίδια σου. Όπως και αυτόν ... έτσι γράφεις και τη γνώμη του στα αρχίδια σου.

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056

Αν κάποια 30αρα... γνωρίσει καναν γιατρό 30 χρονών παρθένο...πάλι θα είναι red flag;

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.128
Πόντοι
6.056
Αν κάποια 30αρα... γνωρίσει καναν γιατρό 30 χρονών παρθένο...πάλι θα είναι red flag;
Ρε μάγκα .... χαμάλης παρθένος 30 ... είναι απλά χαμάλης παρθένος.
Ιατρός 30 παρθένος .... είναι απλά ιατρός 30 !!!!!!!!!

Τι ψάχνεις ;;;;;;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Αυτό στο ξεκαθάριζαν και οι Ουκρανέζες:Δεν είμαι καμιά πουτάνα να κάθομαι με 50 ευρώ.Θέλω 500 ευρώ τουλάχιστον για τη νύχτα.
Κυανή Ακτή θα κατέβαζες σλάβα; Το υποστηρίζεις οικονομικά; Ή παίζεις πάγκο γ εθνικής... :grin:

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.148
Πόντοι
1.056

Δεν είναι;
Eσένα άμα η αδερφή σου, σου έλεγε ότι γνώρισα έναν 30 χρονών παρθένο πως θα αντιδρούσες;
Θα είχε διαφορά αν είναι γιατρός ή όχι;

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056
Δεν είναι;
Eσένα άμα η αδερφή σου, σου έλεγε ότι γνώρισα έναν 30 χρονών παρθένο πως θα αντιδρούσες;
Θα είχε διαφορά αν είναι γιατρός ή όχι;

Αποκλείεται να το έλεγε αυτό σε κανέναν.

Όπως δεν λένε και οι άντρες σε γυναίκες ότι πάνε σε πουτάνες

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom