Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
613
Πόντοι
96
Που το διάβασες εσύ οτι δεν ε΄χει δουλειά και αμάξι;Και που ξέρεις με ποιον μένει και αν μένει;Εκτος αν εισαι διαδικτυακο μέντιουμ

Εικασίες κάνω, αν έπαιξα έξω γράψε λάθος. Αλλά με δουλειά και δικό σου σπίτι σε εκείνα τα μέρη συνήθως σε βουτάνε αυτές ή σε σπρώχνουν με προξενιά θέλοντας και μη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Αυτό που έχω δει εγώ μετά τα φοιτητικά χρόνια και την πορεία κάποιων ανθρώπων, είναι πως αυτοί που δεν γάμησαν ούτε σαν φοιτητές,
δεν έκαναν και μετά τίποτα..
Πολύ γενικό και πολύ τσουβάλιασμα.
Χαλβάδες που δεν γάμαγαν ούτε κατά λάθος φοιτητές, τους πάντρεψαν με τη μουνάρα χωριού , γειτονιάς κτλ ...
και δεν τους κερατώνει ... για να μη χάσει το μερσεντικοπορσικό ........

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Εικασίες κάνω, αν έπαιξα έξω γράψε λάθος. Αλλά με δουλειά και δικό σου σπίτι σε εκείνα τα μέρη συνήθως σε βουτάνε αυτές ή σε σπρώχνουν με προξενιά θέλοντας και μη

Η δουλειά και το δικο σου σπίτι δε φέρνει το...σε βουτάνε

Σε βουτάνε...αν είσαι στους γιους λεφτάδων ή τους ποδοσφαιριστές ή αν σχετίζεσαι με τις καφετέριες της περιοχής (και οχι ως πελάτης)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.049
Πόντοι
446
Χαλβάδες που δεν γάμαγαν ούτε κατά λάθος φοιτητές, τους πάντρεψαν με τη μουνάρα χωριού , γειτονιάς κτλ ...
Αυτοι που δεν τους πηρε ο μπαμπας μερσεντικοπορσικο εμειναν με τον πουτσο στο χερι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Ανθρωπος που δεν ειχε γκομενα μεχρι τα 23, ειναι απλα προβληματικος. Καποιοι βρισκουν αργοτερα με κανα προξενιο, καποιοι καιγονται εντελως
Γκομενες με φυσιολογικο ρυθμο αποκλειεται να βγαλουν στην υπολοιπη ζωη τους
Δεν υπάρχει φυσιολογικός ρυθμός.
Ξέρω τύπους που όταν ήταν στη νύχτα .... 18-30 ... δεν προλάβαιναν να γαμάνε.
Μάζευαν 100 τηλέφωνα τη βραδιά.
Είχαν συγκαεί τα αρχίδια τους.
Όταν έφυγαν από νύχτα και τέλειωααν οι καβάτζες, λίγους μήνες μετά ...
με δουλειές ... ασφαλιστής ... κομπιουτεράς .... οδηγός .... ταρίφας ....

Δεν τους έκατσε ούτε ημίμπαζο σε μια δεκαετία.
Παντρεύτηκαν καράμπαζο στα 45 για να γλυτώσουν το τρελάδικο .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Ανθρωπος που δεν ειχε γκομενα μεχρι τα 23, ειναι απλα προβληματικος. Καποιοι βρισκουν αργοτερα με κανα προξενιο, καποιοι καιγονται εντελως
Γκομενες με φυσιολογικο ρυθμο αποκλειεται να βγαλουν στην υπολοιπη ζωη τους

Κι αυτοί που βρήκαν μια πριν τα 23...με προξενιό...και την παντρευτηκαν,ειναι προβληματικοι ή όχι;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.183
Πόντοι
456

Τους πάντρεψαν, δηλαδή μιλάμε για ανίκανους να βρουν γυναίκα μόνοι τους..

Ότι έγραψε και ο unhuman από επάνω..
Αν και μετά τα 23 δεν...τότε κάτι τρέχει με την πάρτη σου..
Από εμφάνιση, μέχρι αδυναμία κοινωνικοποίσης ή ένα σωρό άλλα πράγματα.

Νορμάλ δεν το λες, ούτε είσαι κανόνας...
Στη σχολή μου, ελάχιστοι δε γαμούσαν ή δεν είχαν σχέση.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.049
Πόντοι
446
Κι αυτοί που βρήκαν μια πριν τα 23...με προξενιό...και την παντρευτηκαν,ειναι προβληματικοι ή όχι;
Τα προξενια αποκλειονται. Μιλαμε να βγαλεις γκομενα μονος σου
Τωρα αν καποιος ειναι για τον πουτσο και του βρουν αλλη μια για τον πουτσο και τους παντρεψουν ουτε αυτο ειναι φυσιολογικο ανεξαρτητως ηλικιας

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Τους πάντρεψαν, δηλαδή μιλάμε για ανίκανους να βρουν γυναίκα μόνοι τους..

Ότι έγραψε και ο unhuman από επάνω..
Αν και μετά τα 23 δεν...τότε κάτι τρέχει με την πάρτη σου..
Από εμφάνιση, μέχρι αδυναμία κοινωνικοποίσης ή ένα σωρό άλλα πράγματα.

Νορμάλ δεν το λες, ούτε είσαι κανόνας...
Στη σχολή μου, ελάχιστοι δε γαμούσαν ή δεν είχαν σχέση.
Παίζουν τα πάντα.
Γενικεύεις χαζά.
Άλλοι που είχαν παιδική σχέση .. και χώρισαν μετά τα 20 ... ξέμειναν για 10ετία και βάλε ....
Σε σχολές ιατρικές, οδοντιατρικές, νομικές που ξέρω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ .... πολλοί δεν γαμούσαν τίποτε μέχρι τα 23-25-28 . Γιατί δεν είχαν χρόνο και λεφτά και οι δυνατότητές τους ως φοιτητές, ήταν μόνο για μπάζα ή μέτριες.
Δεν συμβιβάζονταν με αυτά.
Με τα πρώτα λεφτά .... άρχισαν 7+ του σκοτωμού. Αρκετοί παντρεύτηκαν την πρώτη ... δεύτερη ... τρίτη ......

Άλλοι παίζουν μέχρι τώρα.
Παίζουν και άλλες παραλλαγές. Άλλοι ενδιάμεσα γίναν τζογαδόροι ... ξέπεσαν ... πολλά , τα πάντα όλα υπάρχουν στη ζωή.
Υ.Γ. Στη σχολή σου ... αν ήσουν σε κανά αγγλόφωνο καρόλου ... παίζαν τύποι με φράγκα ...
που δεν διαβάζαν πιο πολύ από μισάωρο 2 φορές την 5ετία. Οπότε ... λογικό να πηγαίναν καλά γκομενικά.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.183
Πόντοι
456
Τα προξενια αποκλειονται. Μιλαμε να βγαλεις γκομενα μονος σου
Τωρα αν καποιος ειναι για τον πουτσο και του βρουν αλλη μια για τον πουτσο και τους παντρεψουν ουτε αυτο ειναι φυσιολογικο ανεξαρτητως ηλικιας

Ότι έχω δει σε προξενιό στην Ελλάδα, ήταν η συνένωση δύο ανθρώπων όχι καλής εμφάνισης ή γενικά περιορισμένης ευθυνης.
απλά γιατί κάποιος γονέας αποφάσισε ότι το παιδί του πρέπει με το στανιό να κάνει οικογένεια..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.954
Πόντοι
3.506
Ότι γκομενα έβγαλα στην Ελλάδα την έβγαλα μόνος μου, με αναλογία πήδημα/χυλοπιτα 1/25 περίπου

ότι είχα σε γνωστο η «φίλο» κοίταζε πως θα σαμποτάρει. Ακόμα και στο εξωτερικό όταν πάει ο Έλληνας κάνει τα ίδια , για αυτό ξεκόψα

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.049
Πόντοι
446
Ότι έχω δει σε προξενιό στην Ελλάδα, ήταν η συνένωση δύο ανθρώπων όχι καλής εμφάνισης ή γενικά περιορισμένης ευθυνης.
απλά γιατί κάποιος γονέας αποφάσισε ότι το παιδί του πρέπει με το στανιό να κάνει οικογένεια..
Για αυτο οι γαμοι απο προξενια κρατανε
Δεν μπορουν να βρουν τιποτα αλλο οποτε αποκλειεται το κερατο. Ξερουν και οτι αν χωρισουν για αλλο λογο θα μεινουν για παντα μονοι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Μπορεί ένας να είναι χάλιας εμφάνισης ..... κι ο άλλος φοβερής εμφάνισης ....
Ο πρώτος όμως με φράγκα και ο άλλος άψιλος.

Παίζουν και προξενιά .... δύο μέτριοι και σε εμφάνιση .... και σε φράγκα ... απλά για να μη μπλέξουν με ζητιάνους
και να έχουν καλό οικονομικό επίπεδο . Παίζει όμως ... και καλής εμφάνισης ... με χοντρά φράγκα
για να μείνουν και οι δύο απόγονοι στον κύκλο . Και πιο ... πάνω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656
Για αυτο οι γαμοι απο προξενια κρατανε
Δεν μπορουν να βρουν τιποτα αλλο οποτε αποκλειεται το κερατο. Ξερουν και οτι αν χωρισουν για αλλο λογο θα μεινουν για παντα μονοι

Οι άντρες...Όχι οι γυναίκες...Ακόμα κι αν έχουν φτάσει τριψήφιο αριθμό κιλών

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.183
Πόντοι
456
Παίζουν τα πάντα.
Γενικεύεις χαζά.
Άλλοι που είχαν παιδική σχέση .. και χώρισαν μετά τα 20 ... ξέμειναν για 10ετία και βάλε ....
Λακη, και σε άλλα ποστς δεν καταλαβαίνεις τι γράφω.
Ακόμη και αυτός που είχε παιδική σχέση, ήταν σε θέση να την συνάψει.
Δηλαδή σε θέση να βρει κοπέλα, μόνος του.Χωρίς μερσεντές...

Αυτά με τα χωρίσματα και τα άλλα που γράφεις,τι σχέση έχουν με αυτό που λέμε για έναν φοιτητή;

Το να είσαι νεαρός άντρας, σε ηλικία που το καυλί σου σηκώνεται 30 φορές τη μέρα,
και να μην μπορείς να βρεις γυναίκα, πάει να πει ότι κάπου παίζει πρόβλημα.

Ρώτα ΟΠΟΙΑ γυναίκα στον ΠΛΑΝΗΤΗ θέλεις,
έχω έναν ανηψιό 23χρονών παρθένο να δούμε τι θα σου πει οτι πιστεύει για εκείνον.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.339
Πόντοι
3.656
Το να είσαι νεαρός άντρας, σε ηλικία που το καυλί σου σηκώνεται 30 φορές τη μέρα,
και να μην μπορείς να βρεις γυναίκα, πάει να πει ότι κάπου παίζει πρόβλημα.

Ρώτα ΟΠΟΙΑ γυναίκα στον ΠΛΑΝΗΤΗ θέλεις,
έχω έναν ανηψιό 23χρονών παρθένο να δούμε τι θα σου πει τι πιστεύει για εκείνον.
Τυπάρα .... ειλικρινά τώρα ..... και σε είχα πάντα σε εκτίμηση .....

Μου προτείνεις να ζητήσω .... γνώμη γυναίκας ;;;;;;;;;
Ειλίκρινά τώρα ;;;;;;;

Έχω μακρινή συγγενή .... είναι 1.82 .... καστανόξανθα φυσικά μαλλιά ... γκρί μάτια ..... έκανε μπαλέτο μέχρι τα 20
μετά το γύρισε σε πιλάτες και τα αρχίδια μου ............

Έλεγε ότι θέλει άνδρα σαν Βίκιγκ . Να είναι δύο μέτρα κατάξανθος με μπράτσα.

Πρέπει να είχε χυλοπιτιάσει ταχυδρομικούς κώδικες ... δήμους και νομούς ....
Είχε αυτοκτονήσει τύπος για πάρτη της ....... άλλοι πέσαν στα φάρμακα ... άλλοι φύγαν μετανάστες να την ξεχάσουν .... άλλοι το γύρισαν και πανε με άντρες ................. άλλοι καλογέρεψαν .......
μπορεί κάποιοι να κόψαν τα αρχίδια τους ..... να πέσαν σε γρεμούς ... λάκους με ασβέστη ....

Τελικά παντρεύτηκε έναν 1.53 , παχύσαρκο που κουτσαίνει και τον έχουν να σκουπίζει σε φαναρτζίδικο.
Του έδωσε το παλιό της αμάξι να πηγαίνει στη δουλειά ... πήγαινε με τσάλι μέχρι τότε ......
Νομίζω έχει και ψώρα ή λεύκη ....
Είναι και πιο ηλιοκαμμένος από το μέσο κύπριο .......

Για το παρθένος ... ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ...
ότι όποιος είναι .... δεν το λέει ούτε σε πουτάνες στο Μετάξι ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom