Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (7 μέλη και 13 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.083
Πόντοι
446
Εσείς μένετε ακόμη σε διαμορφωμένες καμαρουλες μια σταλιά 2×3 (και το βραδι μ@λακια) με κοινό μπάνιο κ κουζίνα- ενώ εγώ σε κανονικό σπίτι 160m2. Δεν θα πω για το εξοχικό σε τουριστικο νησί του Αργοσαρωνικού 100m2. Αυτά για αρχή- μπες τώρα ξανα στην ποντικοτρυπα σου αυτοεξοριστε ποντικαρα.
Μονος η με τους γονεις?

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.083
Πόντοι
446
Εσύ θα άνοιγες σπιτικό...με την παρτόλα ή με την παρθένα;Με ποια απ'τα τις 2 θα'σουν πιο ήσυχος;

Και 8 χρόνια single για τη γυναίκα...δε σημαίνει και 8 χρόνια χωρίς πούτσα.Μονο σε ελλεεινίδα θα το βρεις αυτό...
Μου θυμιζεις φιλο (και αυτος πρωτη φορα εβγαλε γκομενα μετα απο σπουδες και φανταρικο) που το εχει ριξει στα τραβελια. Με ρωταει αν θα προτιμουσα θεοχοντρη γκομενα η τον τζενο χειλουδακη στα νιατα του

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Μου θυμιζεις φιλο (και αυτος πρωτη φορα εβγαλε γκομενα μετα απο σπουδες και φανταρικο) που το εχει ριξει στα τραβελια. Με ρωταει αν θα προτιμουσα θεοχοντρη γκομενα η τον τζενο χειλουδακη στα νιατα του
Καλά,αυτός το χει γυρίσει στα πούρα καβλάνας και στο φέρνει απ έξω-απ έξω μήπως ξεγελαστεις κι εσυ και περάσεις κάποια στιγμή στην απέναντι όχθη με τα παλαμαρια.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.083
Πόντοι
446
Εγώ που είμαι 35 μόνο φρέσκα μουνάκια. Θείες ΚΑΙ με παιδί? Μπαααα
(Ε και δε λέω ότι δεν υπάρχουν 30+ φοβερά τεμάχια για γαμήσι, μη παρεξηγηθώ. Απλά (ελπίζω), ότι έχω χρόνια και για αυτές στη πορεία)
Καπου στα 26-27 συνειδητοποιησα οτι οι φοιτητριες με βλεπουν πια ως μεγαλο. Τωρα το μονο που με νοιαζει ειναι οι συμμαθητριες να εχουν κρατησει την γραμμη τους και ας εχουν παδια-σκυλια, ο γαμος ειναι κατι που δεν με ασπασχολει

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.083
Πόντοι
446
Καλά,αυτός το χει γυρίσει στα πούρα καβλάνας και στο φέρνει απ έξω-απ έξω μήπως ξεγελαστεις κι εσυ και περάσεις κάποια στιγμή στην απέναντι όχθη με τα παλαμαρια.
Κλασσικοι τραβελακηδες που προσπαθουν να πεισουν τους εαυτους τους πως ολοι γουσταρουν γυναικες με αρχιδια αλλα δεν το παραδεχονται
Πριν κατι αιωνες εβγαινα με μια συμφοιτητρια του, και μου ειχε πει πως πως τον ελεγαν ανωμαλο. Τις μυριζονται τις περιπτωσεις πριν εκδηλωθουν

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
Τωρα το μονο που με νοιαζει ειναι οι συμμαθητριες να εχουν κρατησει την γραμμη τους και ας εχουν παδια-σκυλια, ο γαμος ειναι κατι που δεν με ασπασχολει
Πρόσεξε ομως γιατί απασχολεί εκείνες πχ. αν τις γκαμας πορνοσταρικά μετά θα θέλουν να χωρισουν τον άντρα τους κ να μεταπήδησουν σε εσένα πράγμα τρομερά αγχωτικό.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.083
Πόντοι
446
Πρόσεξε γιατί απασχολεί εκείνες πχ. αν τις γκαμας πορνοσταρικά μετά θα θέλουν να χωρισουν τον άντρα τους κ να μεταπήδησουν σε εσένα πράγμα τρομερά αγχωτικό.
Αν εκανα οτι ηθελαν/προσπαθουσαν οι γκομενες, θα ειχα παντρευτει απο τα 25

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.258
Πόντοι
456
Τελευταία φορά που κάνω κάτι τέτοιο, αλλά ρε μλκς ποιος κάθεται και κάνει κλώνους για να μου στείλει pm ότι γαμάω Ελβετίδες μόνο στον ύπνο μου :2funny:

Λες και έγραψα ότι έχω penthouse στο Μανχάταν και είμαι ο παραγωγός της Τέιλορ Σγουίφτ κάνετε μερικοί :confused:

8 χρόνια Single,ειδικά αν είσαι ωραία,σημαίνει ότι κανένας δε θέλει νταραβερια μαζί σου,ΑΦΟΥ σε χύσει στη μάπα.
Δηλαδή, είσαι κυριολεκτικά μόνο για τον πούτσο.

Έχω και μήνυμα να σου ανεβάσω που ζητάει συνάντηση και γράφει "έστω και σε φιλικό επίπεδο".

Θα την συνδέσω με Κάϊρο

Screenshot από το κινητό, μηνυματάκι που βλέπετε 27.10 και γράφει ακριβώς αυτό που ισχυρίστηκα.

Screenshot_2024-10-29-11-21-07-193_com.android.chrome.jpg

Ρε αφήστε τους κλώνους και το να ψοφήσει η γυναίκα του γείτονα.

Ποιες Ελβετίδες και ποιες Κονγκολέζες, το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι παντού το ίδιο, απλά με κάποιες παραλλαγές.
Οι μαλάκες και τα ΝΑΥΑΓΙΑ, δε γαμάνε ούτε με αίτηση, ποτέ και πουθενά..

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Τελευταία φορά που κάνω κάτι τέτοιο, αλλά ρε μλκς ποιος κάθεται και κάνει κλώνους για να μου στείλει pm ότι γαμάω Ελβετίδες μόνο στον ύπνο μου :2funny:

Λες και έγραψα ότι έχω penthouse στο Μανχάταν και είμαι ο παραγωγός της Τέιλορ Σγουίφτ κάνετε μερικοί :confused:

Screenshot από το κινητό, μηνυματάκι που βλέπετε 27.10 και γράφει ακριβώς αυτό που ισχυρίστηκα.

Screenshot_2024-10-29-11-21-07-193_com.android.chrome.jpg

Ρε αφήστε τους κλώνους και το να ψοφήσει η γυναίκα του γείτονα.

Ποιες Ελβετίδες και ποιες Κονγκολέζες, το ΠΑΙΓΝΙΟ είναι παντού το ίδιο, απλά με κάποιες παραλλαγές.
Οι μαλάκες και τα ΝΑΥΑΓΙΑ, δε γαμάνε ούτε με αίτηση, ποτέ και πουθενά..
Εδώ το μπαλκαν χυσι στα μπούτια της σπονσορετας δεν αποτελεί απόδειξη πως ο αρχηγός γαμαει , και θα αποδεχτούν εσένα στην Ελβετία;

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.258
Πόντοι
456
Εδώ το μπαλκαν χυσι στα μπούτια της σπονσορετας δεν αποτελεί απόδειξη πως ο αρχηγός γαμαει , και θα αποδεχτούν εσένα στην Ελβετία;

Ο Αρχηγός όμως είναι ανώτερος και τους γράφει στα μωβ μέζεά του ενώ εγώ κάθομαι και κάνω screenshots ,
έκαψα εν τω μεταξύ και τα καλαμαράκια, βλέπω το αφεντικό να μου κρατάει τα τίπς για μια βδομάδα :confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Ο Αρχηγός όμως είναι ανώτερος και τους γράφει στα μωβ μέζεά του ενώ εγώ κάθομαι και κάνω screenshots ,
έκαψα εν τω μεταξύ και τα καλαμαράκια, βλέπω το αφεντικό να μου κρατάει τα τίπς για μια βδομάδα :confused:
Παίρνεις τιπς ρε θηρίο ;

Εγώ δίνω το μισό μισθό πίσω επειδή δε μιλάω τη γλώσσα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.968
Πόντοι
3.656

Το 50% γυρνάει πίσω για 1000-1500 ευρώ

Τους λείπει το φαγητο της μαμάς και ο φραπές η οικογένεια και οι φίλοι

Koulistan the place to be :rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Εσείς μένετε ακόμη σε διαμορφωμένες καμαρουλες μια σταλιά 2×3 (και το βραδι μ@λακια) με κοινό μπάνιο κ κουζίνα- ενώ εγώ σε κανονικό σπίτι 160m2. Δεν θα πω για το εξοχικό σε τουριστικο νησί του Αργοσαρωνικού 100m2. Αυτά για αρχή- μπες τώρα ξανα στην ποντικοτρυπα σου αυτοεξοριστε ποντικαρα.
5 μπουρδέλα κι ένα στούντιο. Ούτε ένα call girl. Προσπαθείς να την πεις σε κάποιους και καίγεσαι από τις ίδιες σου τις κριτικές. Αν ήσουνα έξυπνος ή δεν θα ανέβαζες κριτικές για μπουρδέλα ή θα σώπαινες μπροστά σε όσους έχουν καλύτερες επιλογές. Φουκαράς είσαι και στο χρήμα και στο μυαλό.

Πάρε τα χάπια σου να αντέξεις και το παρακάτω: με βάση το budget που διαθέτει ο Kman πιστεύω ότι μπορεί να πουλήσει μούρη σε Κυανή Ακτή (Μονακό συμπεριλαμβανομένου). Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμμένο στάνταρντ που πρέπει να φτάσεις. Αν είσαι οργανωμένος και ξέρεις να εντυπωσιάζεις τις γυναίκες μπορείς να κάνεις πολλά.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.387
Πόντοι
206

Η Ελλάδα κατά την άποψή μου πάντα, είναι η καλύτερη χώρα για να ζει κάποιος ΑΝ έχει οικονομική άνεση (Οκ είναι και η χώρα μου στη τελική). Θα μου πεις χαίρω πολύ. Οκ, ίσως λέω κάτι το αυτονόητο αλλά από προσωπική εμπειρία, και στις 2 χώρες που έχω κατοικήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο στόχος μου ήταν να επιστρέψω κάποια στιγμή Ελλάδα. (Φυσικά όχι για να δουλεύω για 1000/1500/2000 ευρώ)
Και να τονίσω ότι αυτό είναι προσωπική άποψη!

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.258
Πόντοι
456
Η Ελλάδα κατά την άποψή μου πάντα, είναι η καλύτερη χώρα για να ζει κάποιος ΑΝ έχει οικονομική άνεση (Οκ είναι και η χώρα μου στη τελική). Θα μου πεις χαίρω πολύ. Οκ, ίσως λέω κάτι το αυτονόητο αλλά από προσωπική εμπειρία, και στις 2 χώρες που έχω κατοικήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο στόχος μου ήταν να επιστρέψω κάποια στιγμή Ελλάδα. (Φυσικά όχι για να δουλεύω για 1000/1500/2000 ευρώ)
Και να τονίσω ότι αυτό είναι προσωπική άποψη!

Eννοείται ότι είναι προσωπική άποψη, η μετανάστευση και η επιστροφή είναι, κατά πολύ, υποκειμενικό θέμα.

Η Ελλάδα είναι αντικειμενικά μια από τις όμορφες χώρες, αλλά και οικονομική άνεση να έχεις,
μπορεί να το παιδί σου να μπει σε λάθος τρένο, να σου κάνουν καμιά μπούκα βρωμά υπάλληλοι της ΔΕΗ
και ένα σωρό άλλα πράγματα που εμένα εδώ που μένω,δεν υπάρχει περίπτωση να μου συμβούν.

Για μένα η Ελλάδα είναι πλέον μόνο μέρος για διακοπές.
Και όσους ξέρω που επέστρεψαν είναι γιατί ήταν χαμηλόμισθοι και ειδικά μετά τον Covid δεν άξιζε οικονομικά να μένουν στο εξωτερικό.
Ξέρω και άλλους που γύρισαν για να μεγαλώσουν/πάνε σχολείο τα παιδιά τους στην Ελλάδα.

Εσύ τις έρευνες της νδούλας(eurostat:confused:)ότι δεν μπαίνουν λάθρο από τα σύνορα τις αμφισβητείς, αλλά τις έρευνες που βολεύουν να σκέφτεσαι ότι οι Έλληνες μετανάστες δεινοπαθούν στην Ευρώπη και γυρνάνε πίσω, τις ανεβάζεις:2funny:

Bρες και καμία που να λέει ότι οι Έλληνες στο εξωτερικό ΔΕ γαμάνε να κοιμάσαι πιο ήσυχος τα βράδια:2funny:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.258
Πόντοι
456
Πηγαινε δουλεψε ρε ταμπέλαρε που θες να μας το παίξεις και γνωστης του σλαβικου πεδίου.

Στη δουλειά είμαι Ζαν Κλοντ και περιμένω να πάει 15:30 να σχολάσω:birdman:

Οι Τσέχες φίλες σου εχουν ενσωματωμένη τρόμπα ή τις φουσκώνεις με το στόμα :think:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.387
Πόντοι
206

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021