Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 201K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Η Ελλάδα είναι αντικειμενικά μια από τις όμορφες χώρες, αλλά και οικονομική άνεση να έχεις,
μπορεί να το παιδί σου να μπει σε λάθος τρένο, να σου κάνουν καμιά μπούκα βρωμά υπάλληλοι της ΔΕΗ
και ένα σωρό άλλα πράγματα που εμένα εδώ που μένω,δεν υπάρχει περίπτωση να μου συμβούν.

Άσε που εδώ κινδυνεύει και περισσότερο να του την πέσει κανας αλλαχουακμπάρης με μαχαίρι παρά στη Γερμανία πχ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656
Ξέρω ότι απαγορεύεται να ανεβάζουμε φωτογραφίες μελών, αλλά δε με νοιάζει,ας φάω ban

Άμα γαμούσαν,δε θα γυρνούσαν

Πάλι καλά που παίρνουν τις ελλεεινίδες τους εκεί μην τους φάει τελείως η αγαμία και μιλάνε με τα ντουβάρια :2funny:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456
Άμα γαμούσαν,δε θα γυρνούσαν

Πάλι καλά που παίρνουν τις ελλεεινίδες τους εκεί μην τους φάει τελείως η αγαμία και μιλάνε με τα ντουβάρια :2funny:

Α,γυρνάνε Ελλάδα για να γαμησουν;

Λες δηλαδή ότι μετά από τόσα χρόνια έχουν κρατήσει ακόμη ΚΥΚΛΟΥΣ και έτσι είναι εφικτό το εξαιρετικά σπάνιο για την Ελλάδα φαινόμενο της συνουσίας;:think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266

Λες δηλαδή ότι μετά από τόσα χρόνια έχουν κρατήσει ακόμη ΚΥΚΛΟΥΣ και έτσι είναι εφικτό το εξαιρετικά σπάνιο για την Ελλάδα φαινόμενο της συνουσίας;:think:
Τι το βασανίζετε το θέμα
Κάποτε λέγαμε γαμαμε μόνο ανατολικά του οντερ !!!

Πλέον γαμαμε ανάμεσα στον τροπικό του Καρκίνου και τροπικό του Αιγόκερου:confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456
Τι το βασανίζετε το θέμα

Πλέον γαμαμε ανάμεσα στον τροπικό του Καρκίνου και τροπικό του Αιγόκερου:confused:

Αυτός δε θα γαμούσε ούτε στη χαμένη Ατλαντίδα :confused:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656

Τους έχει έτοιμο το προξενιο η μαμα :2funny:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.324
Πόντοι
206
Τι το βασανίζετε το θέμα

ΔΕ ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.324
Πόντοι
206
Ναι και εν ωρα εργασιας λες να μπω στο μπου να δω απαντησε κανενας...
Ρε παραμυθατζη της ανω κωλοπετινιτσας ποσα παραμύθια θα πουλήσεις εδω μέσα?
Πήγαινε γλυψε τον κωλο του καουμπόη και ασε τις τρομπες και τις φούσκες
Ρε φίλε σοβαρά τώρα? Καλά άστο δε θα συνεχίσω.. :confused:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
5 μπουρδέλα κι ένα στούντιο. Ούτε ένα call girl. Προσπαθείς να την πεις σε κάποιους και καίγεσαι από τις ίδιες σου τις κριτικές. Αν ήσουνα έξυπνος ή δεν θα ανέβαζες κριτικές για μπουρδέλα ή θα σώπαινες μπροστά σε όσους έχουν καλύτερες επιλογές. Φουκαράς είσαι και στο χρήμα και στο μυαλό.

Πάρε τα χάπια σου να αντέξεις και το παρακάτω: με βάση το budget που διαθέτει ο Kman πιστεύω ότι μπορεί να πουλήσει μούρη σε Κυανή Ακτή (Μονακό συμπεριλαμβανομένου). Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμμένο στάνταρντ που πρέπει να φτάσεις. Αν είσαι οργανωμένος και ξέρεις να εντυπωσιάζεις τις γυναίκες μπορείς να κάνεις πολλά.
Είσαι υπερβολικός ρε μαν .

Οκ Νίκαια ίσως θα μπορούσε να πάει , αλλα θα έκανε υπέρβαση οικονομικά, αλλα Μονακό αποκλείεται.

Επίσης και να το έκανε αυτό στο Μονακό, σιγά τα αυγά , όλα τα Παππουδια έχουν μουναρες Ρωσίδες εκει, και ο αρχηγός θέλει να κάνει εντύπωση όχι να είναι ένας από τον σωρό

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Η Ελλάδα κατά την άποψή μου πάντα, είναι η καλύτερη χώρα για να ζει κάποιος ΑΝ έχει οικονομική άνεση (Οκ είναι και η χώρα μου στη τελική). Θα μου πεις χαίρω πολύ. Οκ, ίσως λέω κάτι το αυτονόητο αλλά από προσωπική εμπειρία, και στις 2 χώρες που έχω κατοικήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο στόχος μου ήταν να επιστρέψω κάποια στιγμή Ελλάδα. (Φυσικά όχι για να δουλεύω για 1000/1500/2000 ευρώ)
Και να τονίσω ότι αυτό είναι προσωπική άποψη!
πρέπει μα γίνει συγκεκριμένος και να μιλήσεις για το τι εννοείς οικονομική άνεση.

Αν μιλάς για πεντοχίλιαρο νέτο, τότε ξεφεύγεις από οικονομική άποψη και μάλλον είσαι στο τοπ 2% του πληθυσμού.

Έτσι πρέπει να το συγκρίνεις. Σαν να λες πολύ εκατομμυριούχος στην Ελβετια

Επίσης αν και ο καιρός είναι καλός , έχεις αλλα: γραφειοκρατία,πακιστανους, μαύρους , ελλεινιδες, βύσματα, ψωλαδες, δεν είναι μόνο το χρήμα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456
Ναι και εν ωρα εργασιας λες να μπω στο μπου να δω απαντησε κανενας...
Ρε παραμυθατζη της ανω κωλοπετινιτσας ποσα παραμύθια θα πουλήσεις εδω μέσα?
Πήγαινε γλυψε τον κωλο του καουμπόη και ασε τις τρομπες και τις φούσκες

Σήμερα ήμουν μόνο γραφείο και είχα συνεχως ανοιχτό το bou σε ένα παράθυρο στο pc να περάσει η ώρα :tired:

Εσύ;
Πήγες να δεις αν μπήκε το επίδομα;

Για πες τώρα,στα πόσα bar φουσκώνουν οι Τσέχες φίλες σου;

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Eννοείται ότι είναι προσωπική άποψη, η μετανάστευση και η επιστροφή είναι, κατά πολύ, υποκειμενικό θέμα.

Η Ελλάδα είναι αντικειμενικά μια από τις όμορφες χώρες, αλλά και οικονομική άνεση να έχεις,
μπορεί να το παιδί σου να μπει σε λάθος τρένο, να σου κάνουν καμιά μπούκα βρωμά υπάλληλοι της ΔΕΗ
και ένα σωρό άλλα πράγματα που εμένα εδώ που μένω,δεν υπάρχει περίπτωση να μου συμβούν.

Για μένα η Ελλάδα είναι πλέον μόνο μέρος για διακοπές.
Και όσους ξέρω που επέστρεψαν είναι γιατί ήταν χαμηλόμισθοι και ειδικά μετά τον Covid δεν άξιζε οικονομικά να μένουν στο εξωτερικό.
Ξέρω και άλλους που γύρισαν για να μεγαλώσουν/πάνε σχολείο τα παιδιά τους στην Ελλάδα.

Εσύ τις έρευνες της νδούλας(eurostat:confused:)ότι δεν μπαίνουν λάθρο από τα σύνορα τις αμφισβητείς, αλλά τις έρευνες που βολεύουν να σκέφτεσαι ότι οι Έλληνες μετανάστες δεινοπαθούν στην Ευρώπη και γυρνάνε πίσω, τις ανεβάζεις:2funny:

Bρες και καμία που να λέει ότι οι Έλληνες στο εξωτερικό ΔΕ γαμάνε να κοιμάσαι πιο ήσυχος τα βράδια:2funny:
πολλοί γυρνάνε τύπε , γιατί πριν 15 χρόνια φύγανε και άμπαλοι και μεταφορείς πτωμάτων κλπ κλπ. Πεθαίνουν τώρα οι γονείς τους και γλιτώνουν το νοίκι μένοντας στο πατρικό , ενώ γαμάνε μετάξι με δεκαρικακι, πράγμα που έξω δε γίνεται

Όπως σωστά λες αυτοί που γυρνάνε είναι αυτοί που φάνηκαν λίγοι η μη ανθεκτικοί στον ανταγωνισμό του εξωτερικού
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πηγαινε δουλεψε ρε ταμπέλαρε που θες να μας το παίξεις και γνωστης του σλαβικου πεδίου.
Κατι τετοιοι σαν εσενα και τον αρχηγο σας εχουν πάρει κόσμο στο λαιμο τους.
Κανω κοπιπειστ τα λεγόμενα εσενα και του καουμπόη και τα μεταφραζω σε κατι φιλες τσεχες που εχω και μου λενε οτι τελικα εσεις οι ελληνες εχετε πολυ χαμηλο iq
Εχετε παρει χαμπάρι οτι μας ξεφτιλιζεται σαν λαο σε ολη την ευρωπη.
Στη Γερμανία πηγατε ξεφτιλα μας κανατε,στη τσεχια το ιδιο,και να παει ενας ελληνας νορμαλ μονο απο τη καταγωγη και τα γιωτιστικα που κάνετε παλι θα φαει ακυρο λογω καταγωγης.
Μάθε ορθογραφία ρε μαλακα

Πέντε χρόνια γράφεις εδώ μέσα και ακόμα να μάθεις

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.969
Πόντοι
3.506
Ξέρω ότι απαγορεύεται να ανεβάζουμε φωτογραφίες μελών, αλλά δε με νοιάζει,ας φάω ban

Screenshot_2024-10-29-14-10-29-227_com.android.chrome.jpg

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Όταν γράφει ο παρθένος μπαίνω στον πειρασμό να ποστάρω κορμιά από γκόμενες που έχω φάει εξωτερικό και γκόμενες που έφαγα Ελλάδα , καθώς και μισθοδοσία.

Αλλα λέω , άσε ας πάω να βουτηξω καμία γάτα να κάνω σούπα, που λέει και ο Τραμπ

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.324
Πόντοι
206
πρέπει μα γίνει συγκεκριμένος και να μιλήσεις για το τι εννοείς οικονομική άνεση.

Αν μιλάς για πεντοχίλιαρο νέτο, τότε ξεφεύγεις από οικονομική άποψη και μάλλον είσαι στο τοπ 2% του πληθυσμού.

Έτσι πρέπει να το συγκρίνεις. Σαν να λες πολύ εκατομμυριούχος στην Ελβετια

Επίσης αν και ο καιρός είναι καλός , έχεις αλλα: γραφειοκρατία,πακιστανους, μαύρους , ελλεινιδες, βύσματα, ψωλαδες, δεν είναι μόνο το χρήμα
Μόνο το χρήμα είναι αγαπητέ φίλε. Όλα τα άλλα που ανέφερες δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα :hi: (για όπως το ζω εγώ πάντα, μιας και μιλάω σε προσωπικό επίπεδο)
Ίσως φάνηκε ότι μιλάω γενικά αλλά απλά έγραψα πως το είχα πάντα εγώ στο μυαλό μου. Την επιθυμία μου να επιστρέψω δηλαδή

Slavrlfucker

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
951
Πόντοι
81
Η Ελλάδα κατά την άποψή μου πάντα, είναι η καλύτερη χώρα για να ζει κάποιος ΑΝ έχει οικονομική άνεση (Οκ είναι και η χώρα μου στη τελική). Θα μου πεις χαίρω πολύ. Οκ, ίσως λέω κάτι το αυτονόητο αλλά από προσωπική εμπειρία, και στις 2 χώρες που έχω κατοικήσει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο στόχος μου ήταν να επιστρέψω κάποια στιγμή Ελλάδα. (Φυσικά όχι για να δουλεύω για 1000/1500/2000 ευρώ)
Και να τονίσω ότι αυτό είναι προσωπική άποψη!
Κάτι τέτοια ακούω και γελάω.
Γιατί τα λένε όσοι πραγματικά δεν δούλεψαν έξω να δουν τι σημαίνει σοβαρή χώρα.

Όταν περάσεις χρόνια έξω, έχεις σοβαρή επαγγελματική σταδιοδρομία και μπεις σε μια σωστή πορεία, πόσο βλάκας μπορεί να είσαι και να τα τιναξεις όλα για να γυρίσεις για μόνιμα πίσω στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.324
Πόντοι
206

Όταν περάσεις χρόνια έξω, έχεις σοβαρή επαγγελματική σταδιοδρομία και μπεις σε μια σωστή πορεία, πόσο βλάκας μπορεί να είσαι και να τα τιναξεις όλα για να γυρίσεις για μόνιμα πίσω στο μπουρδέλο που λέγεται Ελλάδα;
Είσαι χαζούλης εσύ, ναι? Το γνωρίζεις ότι μπορείς και να δουλεύεις σε εταιρεία που έχει έδρα πχ σε μια "σοβαρή" χώρα και τον περισσότερο χρόνο να κατοικείς σε άλλη?

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.188
Πόντοι
456
Όταν γράφει ο παρθένος μπαίνω στον πειρασμό να ποστάρω κορμιά από γκόμενες που έχω φάει εξωτερικό και γκόμενες που έφαγα Ελλάδα , καθώς και μισθοδοσία.

Τζάμπα κόπος..
Ο παρθένος είναι αρνητής πραγματικότητας.

Και βίντεο 8Κ να ποστάρεις να γαμας,θα σου πει ότι είναι ΑI

Εδώ θα γράφει μέχρι τα βαθιά του -ήντα για τις Ελληνίδες, που όσοι τις έχουν εγαμήσει, ήταν με κύκλους, Μερσεντές ή προξενιό...

Λοιπόν,σχολάω.
Ευχαριστώ κλώνους και μη,για την καλή παρέα,τα λεμε

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.909
Πόντοι
3.656

Αμα η κυρά θέλει να γυρίσει πίσω στη μαμα της...η επιθυμια της είναι διαταγή :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τζάμπα κόπος..
Ο παρθένος είναι αρνητής πραγματικότητας.

Και βίντεο 8Κ να ποστάρεις να γαμας,θα σου πει ότι είναι ΑI

Εδώ θα γράφει μέχρι τα βαθιά του -ήντα για τις Ελληνίδες, που όσοι τις έχουν εγαμήσει, ήταν με κύκλους, Μερσεντές ή προξενιό...

Λοιπόν,σχολάω.
Ευχαριστώ κλώνους και μη,για την καλή παρέα,τα λεμε

Καλή βαρδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom