unhuman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2024
- Like
- 3.165
- Πόντοι
- 456
Ε, ναι. Εκει λιγουρευονται εκεινον που εχει δυο βενζιναδικα, τον αλλον που εχει τρεις καβεςΕπαρχία παίζεται αλλιώς η μπάλα, δεν έχει την μεγαλομανία της πρωτεύουσας.
Ε, ναι. Εκει λιγουρευονται εκεινον που εχει δυο βενζιναδικα, τον αλλον που εχει τρεις καβεςΕπαρχία παίζεται αλλιώς η μπάλα, δεν έχει την μεγαλομανία της πρωτεύουσας.
Σε πρωτεύουσες Νομών ... δεν γίνεται χοντρό παιχνίδι ;;;;
Τι λέτε ρε !
Καλά .... εσύ είπαμε .... παίζεις στο ... τοπ 4 της μακεδονίας μάλλον !!!Αναλογα το νομό
Σε πρωτεύουσες Νομών ... δεν γίνεται χοντρό παιχνίδι ;;;;
Τι λέτε ρε !
Ο οποίος είναι πιο πάνω από 1500 άλλους όμως, που ληγουρεύονται το άλογο που κρεμπιεδιάζει αυτός !Ε, ναι. Εκει λιγουρευονται εκεινον που εχει δυο βενζιναδικα, τον αλλον που εχει τρεις καβες
Αυτά όχι σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη , Ηράκλειο , Καλαμάτα .Βασικά επαρχία θα δεις το πρωί να πίνει τσίπουρα αυτός που έχει 2 μύρια με το φίλο που χρωστάει 30Κ στον ΕΦΚΑ.
Την πιο κομπλεξικη συμπεριφορα με τα χρηματα την εχω δει απο γκομενες απο επαρχια και απο ανατολικο μπλοκΓίνεται, αλλά δεν υπάρχει αυτή η μεγαλομανία του πλούτου και της επίδειξης. Βασικά επαρχία θα δεις το πρωί να πίνει τσίπουρα αυτός που έχει 2 μύρια με το φίλο που χρωστάει 30Κ στον ΕΦΚΑ. Δεν είναι όπως Αθήνα που ο πλούσιος χτίζει βίλα με φράχτες 3 μέτρα στη Βούλα και δε μιλάει στην μπιθουλεικη τσοκαρία. Το ίδιο και οι γκόμενες
Η Αθήνα είναι πολύ πιο ταξική από την επαρχία
Εντάξει, είπαμε αγαμιστάν, αλλά δε θα έπαιεναν όλοι οι 35 συν μια 32 άρα με παιδί.Πάρα πολλοί
Τι είναι δηλ το πρόβλημα
Διορισμενη με 1200 το μήνα και εμφάνιση για Ελλάδα άψογη την παίρναν όλοι οι 35 συν
Καλά .... εσύ είπαμε .... παίζεις στο ... τοπ 4 της μακεδονίας μάλλον !!!
Γρεβενά-Κιλκις-Ημαθία-Βέροια ....
Η Αριδαια βγαζει τα καλυτερα πουτανακια. Ειναι και εμφανισημαΑναλογα το νομό
Κι αυτό σωστό .Την πιο κομπλεξικη συμπεριφορα με τα χρηματα την εχω δει απο γκομενες απο επαρχια και απο ανατολικο μπλοκ
Κοζάνη τον θεωρώ σχετικά καλό νομό. Καλύτερο από τους άλλους 4 που είπα.Γρεβενά είναι πολύ αραιοκατοικημένα, από Κοζάνη-Πτολεμαιδα και ανατολικά όμως γίνεται χοντρό παιχνίδι. Ειδικά στα καμποχώρια πηδιούνται αβέρτα. Κουμάρι, ναρκωτικά, πουτάνες, η Κεντρική Μακεδονία ήταν πάντα πρωτοπόρος. Βλέπε υπόθεση φρουτάκια στα Γιαννιτσά, κλπ Και πιο ανατολικά πιάνεις Σέρρες όπου είναι δράμα η καβάλα...
Άσε που έχει και μουνάρες
Η Αριδαια βγαζει τα καλυτερα πουτανακια. Ειναι και εμφανισημα
Κοζάνη τον θεωρώ σχετικά καλό νομό. Καλύτερο από τους άλλους 4 που είπα.
Οι υπόλοιποι είναι σίγουρα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Σε όλα.
Εγώ που είμαι 35 μόνο φρέσκα μουνάκια. Θείες ΚΑΙ με παιδί? ΜπααααΕντάξει, είπαμε αγαμιστάν, αλλά δε θα έπαιεναν όλοι οι 35 συν μια 32 άρα με παιδί.
Από δικούς μου φίλους πάντως τέτοιας ηλικίας, που έχουμε αναλύσει το μάνα με παιδί θέμα,θα της έριχναν κανά πούτσο και μακριά.
Τώρα τίποτα ΝΑΥΑΓΙΑ και απελπισμένοι, θα την΄έπαιρναν με παπά και με κουμπάρο..
Γερμανία πάντως,οι χωρισμένες με παιδί που δεν ήξεραν μέχρι που τις παίρνει, κατέληγαν να φάνε καμιά 10αριά διαφορετικούς πούτσους και παράτημα,
μέχρι να το καταλάβουν...
Διαφωνείς ... ότι ο σαντ ... είναι μάλλον στην 4άδα που λέω ;;; Γιαυτό η απαισιοδοξία του ;;;;Ο Νομός Κοζάνης έχει και την Πτολεμαίδα που είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της
Απο πλευρας εμφανισης θα ελεγα Φλωρινα, Καστορια, Πελλα και απο Ελασσωνα μεριαΚοζάνη τον θεωρώ σχετικά καλό νομό. Καλύτερο από τους άλλους 4 που είπα.
Οι υπόλοιποι είναι σίγουρα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Σε όλα.
Και εγώ μιας και έχω υπάρξει πορνοτουρίστας στην ΈδεσσαΈδεσσα έχει τρελό χρήμα η πόλη. Μιλάμε για διπλάσιο μέσο όρο καταθέσεων στις τράπεζες, τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Φίλε .... Ελασσώνα .... να πας για καφέ .... μέρα αργίας .... παραμονή χριστουγέννων ... πρωτοχρονιάς ... μεγάλο σάββατο ....Απο πλευρας εμφανισης θα ελεγα Φλωρινα, Καστορια, Πελλα και απο Ελασσωνα μερια