Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 200K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Αν έχει λεφτά γίνεται ( στην Ελλάδα)
Μαλακιες γίνεται.

Έγραφα σε αυτό το νήμα νομίζω , και θυμάμαι ο θείος Τάσος απάντησε , για ένα φίλο μου , πενηντάρη που είχε βρει μια 20 χρόνια μικρότερη και είχε ξετρελαθεί και την πήγε και Ασία.

Ε αυτή όλο απαιτήσεις ήταν και δικτάτορας μου λέει και στο τέλος τον έστειλε.

Βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά μιας 28χρονης αλλα μου λέει μια από τα ίδια , μήπως να βρει Ασιάτισσα

Μόνο τα παίρνουν είναι. ΒΡΩΜΕΣ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που τα είδες τα 8 άρια του κμαν
Εδώ κ χρόνια δύο πουτανες είχε ποσταρει από μπελαρους που άξιζαν
Οι άλλες δεν θέλω να κρίνω, αλλά με 8αρια κλπ δεν είχαν έχουν καμμια σχέση
Με σούπα απο φυλλα στο πάρκο τη βγάζω κύριε , έχω χαμηλά στανταρ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.270
Πόντοι
3.656
Μαλακιες γίνεται.

Έγραφα σε αυτό το νήμα νομίζω , και θυμάμαι ο θείος Τάσος απάντησε , για ένα φίλο μου , πενηντάρη που είχε βρει μια 20 χρόνια μικρότερη και είχε ξετρελαθεί και την πήγε και Ασία.

Ε αυτή όλο απαιτήσεις ήταν και δικτάτορας μου λέει και στο τέλος τον έστειλε.

Βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά μιας 28χρονης αλλα μου λέει μια από τα ίδια , μήπως να βρει Ασιάτισσα

Μόνο τα παίρνουν είναι. ΒΡΩΜΕΣ

Με σούπα απο φυλλα στο πάρκο τη βγάζω κύριε , έχω χαμηλά στανταρ
Το β δεκτό
Ελλάδα γκαπ 20ετιας είναι πλέον εύκολο όταν έχεις το χρημα κ κοίταγεσαι
Όλοι οι γιατροί που ξέρω 50πκας, στο β γάμο 27αρες 30αρες πήραν μουναρες (Έλλην στάνταρ,) και είναι ωπα
Αυτά Ελβετία για να τα κάνεις πρέπει νάσαι ο διοικητής της ubs και δύσκολο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.892
Πόντοι
3.656
Έλα μωρέ τώρα για ένα τρίμηνο που σε γλεντάω μέσα μέσα κανεις έτσι. Ο άλλος είναι από όταν γεννήθηκε το προφίλ του.

Θα γαμησω καμία Λευκορωσίδα θα ξεσπάσω εκεί

Άσε που εσυ βρίζεις μάνες όποτε σου αξίζει , δεν είσαι δον Κιχώτης

Τι να γλεντήσεις μωρη 50αρα ξεκωλιάρα,πάνε να σε γλεντήσει κανας Μαξίμ μπας και ξεκολλήσεις απο μένα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Το β δεκτό
Ελλάδα γκαπ 20ετιας είναι πλέον εύκολο όταν έχεις το χρημα κ κοίταγεσαι
Όλοι οι γιατροί που ξέρω 50πκας, στο β γάμο 27αρες 30αρες πήραν μουναρες (Έλλην στάνταρ,) και είναι ωπα
στο εξωτερικό τα κανεις μόνο σαν ζάμπλουτος η με κάνα μαο μαο

Αν την ήθελε για γάμο μπορεί να του έλεγε ναι , αλλα θα του το έβγαζε ξινό. Το ότι σε παίρνει η άλλη δε σημαίνει ότι σε θέλει κιόλας

Τι να γλεντήσεις μωρη 50αρα ξεκωλιάρα,πάνε να σε γλεντήσει κανας Μαξίμ μπας και ξεκολλήσεις απο μένα
Έλεος ρε μαλακες , είμαι πιο κοντά στα 40 παρά στα 50.

Όπως είμαι πιο κοντά στα δυο μέτρα ύψος παρά στο ένα

Φαγωθηκατε

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.270
Πόντοι
3.656
Αυτός δεν είναι που πόσταρε συνέχεια τις ίδιες φωτο από τους ναούς στην Ταϋλάνδη που είχε πάει με μια μαϊμού ;

Βέβαια είχε ποστάρει κι ένα δυνατό μουνι από Σιγκαπούρη
Όπως έχω ξαναγράψει έχει γράψει το κορυφαιο οδηπορικο για Μαδαγασκάρη

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.270
Πόντοι
3.656
στο εξωτερικό τα κανεις μόνο σαν ζάμπλουτος η με κάνα μαο μαο

Αν την ήθελε για γάμο μπορεί να του έλεγε ναι , αλλα θα του το έβγαζε ξινό. Το ότι σε παίρνει η άλλη δε σημαίνει ότι σε θέλει κιόλας

Έλεος ρε μαλακες , είμαι πιο κοντά στα 40 παρά στα 50.

Όπως είμαι πιο κοντά στα δυο μέτρα ύψος παρά στο ένα

Φαγωθηκατε
44??
Ωχ
Πρόσεχε
Τρέχα α όσο μπορείς μετά τα 47 θα δεις ραγδαίες αλλαγές ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
τρέχα όσο προλαβαίνεις

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Τι ιατρούς ξέρεις ρε μεγάλε ;
Μόνο πλαστικούς χειρουργούς ,νευροχειρουργούς, μαιευτήρες ... που κληρονόμησαν και μερικές πολυκατοικίες στο κολωνάκι και την κηφισιά ;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Επιτυχία στα 50 σου είναι να τις γαμασ στα 27-30 τους τάζοντας όχι να τις παντρεύεσαι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.270
Πόντοι
3.656
Ξέρεις πόσες φορές το έχω ακούσει, από διάφορους χρήστες, ότι τα μουνολίβαδα έχουν πεθάνει; Είναι λογικό να ψάξεις πιο βαθιά στην ήπειρο μήπως ήρθε η σειρά άλλων περιοχών, πιο απομονωμένων που αναπτύσσονται σιγά σιγά και ξανοίγονται και με την βοήθεια του ιντερνέτ. Για αυτό έκανα την επέκταση.

Τα μουνολίβαδα είναι γενικός όρος κι όχι απαραίτητα συνδεδεμένα με τις σλάβες. Άρα μπορούν να μετακινηθούν σε αντίθεση με αυτό που υποστηρίζει ο Kman. Κι εδώ τίθεται ένα θέμα αξιοπιστίας, από όπου άρχισε και η κόντρα μας, διότι αυτός κάνει ό, τι μπορεί να κρατήσει ένα παλιό όνειρο ζωντανό.

Εγώ σε βλέπω ρεαλιστή και μάλλον είσαι από τα λίγα αξιόπιστα πρόσωπα που διαβάζω εδώ, αφού βλέπεις τι γίνεται στο τερέν και κοιτάς και λύσεις αλλού.
Μουνολίβαδα είναι μια πραγματικότητα
Το θέμα δεν είναι να τα βρεις
Αυτό εύκολο είναι
Το θέμα είναι οι συνθήκες να σε κάνουν να δρεπεις καρπούς
Οι συνθήκες άλλαξαν σε πολλές χώρες οπότε μουνολίβαδα υπάρχουν καρποί ναβδρεψεις δεν υπάρχουν
Η μόνη χώρα που παραμένει μουνολίβαδα και με την λογική μπορεί να χει κάποιος συγκομιδή είναι η ρωσσια. Αλλά όχι σε Μόσχα σοτσι κλπ
Άλλες πόλεις πιο μέσα πιο μακριά από την ευημερουσαβταξη της ρωσσιας
Φίλος θα πάει σύντομα Σαμαρα θα μάθουμε αν οι υποθέσεις που κάνουμε με βάση τα δεδομένα των άλλων χωρών ισχύουν κι είναι ιζυ γκοινγκ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ β ευκαιρίας οι περιοχές αυτές της ενδότερος ρωσσιας

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.270
Πόντοι
3.656
Τι ιατρούς ξέρεις ρε μεγάλε ;
Μόνο πλαστικούς χειρουργούς ,νευροχειρουργούς, μαιευτήρες ... που κληρονόμησαν και μερικές πολυκατοικίες στο κολωνάκι και την κηφισιά ;;;
Γιατρούς της πλάκας
Μικρόβιολόγοςνο ένας με κάνα 5000 το μήνα εισόδημα 52αρης πήρε άλογο 28αρα γραμματέα του. Μουνος και για ανατολικά δεδομένα
Ο άλλος
Γιατρός του ΙΚΑ απλός ζοριστος 3500 το μήνα
πήρε νοσοκόμα τσόντα 32αραβ μέτριο ύψος αλλά. Τσόντα με ένα παιδί χωρισμένη
Αμφότεροι χωρίς διαμερίσματα κλπ
Ένα τζιπάκι της πλάκας ένα διαμέρισμα καλούτσικο κι αυτό είναι όλο το ντεκορ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
Γιατρούς της πλάκας
Μικρόβιολόγοςνο ένας με κάνα 5000 το μήνα εισόδημα 52αρης πήρε άλογο 28αρα γραμματέα του. Μουνος και για ανατολικά δεδομένα
Ο άλλος
Με έτοιμο παιδί ποιος θα την έπαιρνε την τσόντα ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.270
Πόντοι
3.656
Επιτυχία στα 50 σου είναι να τις γαμασ στα 27-30 τους τάζοντας όχι να τις παντρεύεσαι
Απο θεωρίες ξέρω κι εγώ πολλές
Ένας 50νπλας δεν έχει δυνάμεις για πολλές γκόμενες
Μια νέα σύζυγος και μερικές ξεπετες ενίοτε τον καλύπτουν

Με έτοιμο παιδί ποιος θα την έπαιρνε την τσόντα ;
Πάρα πολλοί
Τι είναι δηλ το πρόβλημα
Διορισμενη με 1200 το μήνα και εμφάνιση για Ελλάδα άψογη την παίρναν όλοι οι 35 συν

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Γιατρούς της πλάκας
Μικρόβιο λόγος με κάνα 5000 το μήνα εισόδημα 52 Άρης πήρε άλογο 28αρα γραμματέα του
Γιατρός του ΙΚΑ απλός ζορισυος 3500 το μήνα πήρε νοσοκόμα τσόντα 32αραβ
Παντρεύτηκαν λοιπόν .... όχι ότι βγάζουν γκόμενες μουνέτα ....

Προσωπικά .... την τελευταία 20ετία ... έχω πάει σε πολλές κηδείες επιστημόνων επαγγελματιών ...
όχι μόνο ιατρών ... και δικηγόρων ... μηχανικών .. κτλ .. που παντρεύτηκαν μετά τα 40 ....
τεμάχια 7-8/10 ... γραμματεία ... βοηθοί .... εργαλειοδότριες .... γκόμενες που ψήναν καφέδες .... πωλήτριες ....

Και σε 5-10 χρόνια και 1-3 παιδιά ... τους τελείωσαν ... και όταν διαπίστωσαν ότι χρωστάνε πάνω από 300Κ ....

τσακ έμφραγμα, αυτοάνοσο , καρκίνος στο πάγκρεας ... και χαιρετίσματα .........

Και οι χήρες μετά πήγαν στο επόμενο θύμα .... που το τελειώνουν πιο γρήγορα ως χήρες ...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Γιατρούς της πλάκας
Ο άλλος
Ο κοινός παρανομαστής ήταν ότι όλοι πήραν εμφανίσιμα χυσοδοχεια αυτές θα μπορούσαν να τις είχαν απλά γκόμενες όχι να τις φορτωνόταν στην καμπούρα τους

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Ο κοινός παρανομαστής ήταν ότι όλοι πήραν εμφανίσιμα χυσοδοχεια αυτές θα μπορούσαν να τις είχαν απλά γκόμενες όχι να τις φορτωνόταν στην καμπούρα τους
Αυτό που λες, θέλει εμπειρία στο μουνί ... που δεν έχουν ιατροί .... τουλάχιστον το 99% ....
ούτε άλλοι επιστήμονες επαγγελματίες.

Για αυτό αν είσαι σε αυτή τη φάση ... καλύτερα να φας 1-2-3 ακίνητα σε πουτάνες νέος ... παρά να μείνεις τρόμπας
και να στα φάει όλα μία.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.270
Πόντοι
3.656
Παντρεύτηκαν λοιπόν .... όχι ότι βγάζουν γκόμενες μουνέτα ....

Προσωπικά .... την τελευταία 20ετία ... έχω πάει σε πολλές κηδείες επιστημόνων επαγγελματιών ...
όχι μόνο ιατρών ... και δικηγόρων ... μηχανικών .. κτλ .. που παντρεύτηκαν μετά τα 40 ....
τεμάχια 7-8/10 ... γραμματεία ... βοηθοί .... εργαλειοδότριες .... γκόμενες που ψήναν καφέδες .... πωλήτριες ....

Και σε 5-10 χρόνια και 1-3 παιδιά ... τους τελείωσαν ... και όταν διαπίστωσαν ότι χρωστάνε πάνω από 300Κ ....

τσακ έμφραγμα, αυτοάνοσο , καρκίνος στο πάγκρεας ... και χαιρετίσματα .........

Και οι χήρες μετά πήγαν στο επόμενο θύμα .... που το τελειώνουν πιο γρήγορα ως χήρες ...
Τα έχω δει και αυτά αλλά. Οι συγκεκριμένοι έχουν κλείσει ο ένας 5ετια κι ο άλλος παραπάνω
Δεν υπάρχει πρόβλημα όσο φαίνεται τουλάχιστον
Επίσης ξέρω κι άλλους σε άλλες φάσεις υδραυλικούς εργολάβους με λεφτά πήραν με προξενιο μικρότερες από χωριά κατά βάση
0 πρόβλημα τουλάχιστον όσο ξέρουμε εμείς εκ του μακρωθεν.
Η ζωή είναι δύσκολη στην Ελλάδα για μια κοπέλα χωρίς μπακ απ και οι δουλειές της πλάκας. Επαρχία γενικά δεν υπάρχουν Gold diggers αυτα ειναι για Αθήνα μόνο

Όχι δεν θα τους κάθονταν οι άλλες μόνο σαν γκόμενες. Θα ντρέπονται νάναι η πουτανα τους
Ηνγυναικα τους όμως είναι περήφανες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Επαρχία γενικά δεν υπάρχουν Gold diggers αυτα ειναι για Αθήνα μόνο
Πλάκα κάνεις;
Η βλαχάρα μουνάρα ... δεν θα πάρει τον μεγαλοχασάπη ... εργολάβο ... μαγαζάτορα .... γυναικολόγο .... δικηγόρο ;;
Ποιόν θα πάρει ;
Αυτόν που ξεχορταριάζει χωράφια και σφάζει κριάρια ;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.270
Πόντοι
3.656
Πλάκα κάνεις;
Η βλαχάρα μουνάρα ... δεν θα πάρει τον μεγαλοχασάπη ... εργολάβο ... μαγαζάτορα .... γυναικολόγο .... δικηγόρο ;;
Ποιόν θα πάρει ;
Αυτόν που ξεχορταριάζει χωράφια και σφάζει κριάρια ;
Μάλλον ταχείς μπερδέψει
Η βλάχα που θα πάρει το γιατρό δεν είναι gold digger
Ειναι απο ανάγκη νύφη
Gold digger ηταν αυτη Που πήρε τον λύτρα και τον Κούγια και τον εκλασε κ την πληρώνει για δύο ζωές

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.029
Πόντοι
2.606
Αυτό που λες, θέλει εμπειρία στο μουνί ... που δεν έχουν ιατροί .... τουλάχιστον το 99% ....
ούτε άλλοι επιστήμονες επαγγελματίες.

Για αυτό αν είσαι σε αυτή τη φάση ... καλύτερα να φας 1-2-3 ακίνητα σε πουτάνες νέος ... παρά να μείνεις τρόμπας
και να στα φάει όλα μία.
Τύπε ποτέ αντίπαλοι μας δεν ήταν οι γιατροί πενηντάρηδες η οι επιστήμονες ήταν η απαλλαγή μας εμείς τις γαμουσαμε τις γκολντ ντιγκερς και αυτοί τις παντρεύονταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom