Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 204K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96
Η Αριδαια βγαζει τα καλυτερα πουτανακια. Ειναι και εμφανισημα

Έδεσσα έχει τρελό χρήμα η πόλη. Μιλάμε για διπλάσιο μέσο όρο καταθέσεων στις τράπεζες, τα ξέρω από πρώτο χέρι.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96
Κοζάνη τον θεωρώ σχετικά καλό νομό. Καλύτερο από τους άλλους 4 που είπα.
Οι υπόλοιποι είναι σίγουρα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Σε όλα.

Ο Νομός Κοζάνης έχει και την Πτολεμαίδα που είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.386
Πόντοι
206
Εντάξει, είπαμε αγαμιστάν, αλλά δε θα έπαιεναν όλοι οι 35 συν μια 32 άρα με παιδί.
Από δικούς μου φίλους πάντως τέτοιας ηλικίας, που έχουμε αναλύσει το μάνα με παιδί θέμα,θα της έριχναν κανά πούτσο και μακριά.
Τώρα τίποτα ΝΑΥΑΓΙΑ και απελπισμένοι, θα την΄έπαιρναν με παπά και με κουμπάρο..

Γερμανία πάντως,οι χωρισμένες με παιδί που δεν ήξεραν μέχρι που τις παίρνει, κατέληγαν να φάνε καμιά 10αριά διαφορετικούς πούτσους και παράτημα,
μέχρι να το καταλάβουν...
Εγώ που είμαι 35 μόνο φρέσκα μουνάκια. Θείες ΚΑΙ με παιδί? Μπαααα
(Ε και δε λέω ότι δεν υπάρχουν 30+ φοβερά τεμάχια για γαμήσι, μη παρεξηγηθώ. Απλά (ελπίζω), ότι έχω χρόνια και για αυτές στη πορεία)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.967
Πόντοι
3.656
Παλιοτερα είχα ακούσει για Πτολεμαϊδα οτι βγαζει πουτανάκια.Δεν ξερω αν ισχύει

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Ο Νομός Κοζάνης έχει και την Πτολεμαίδα που είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της
Διαφωνείς ... ότι ο σαντ ... είναι μάλλον στην 4άδα που λέω ;;; Γιαυτό η απαισιοδοξία του ;;;;

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.083
Πόντοι
446
Κοζάνη τον θεωρώ σχετικά καλό νομό. Καλύτερο από τους άλλους 4 που είπα.
Οι υπόλοιποι είναι σίγουρα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Σε όλα.
Απο πλευρας εμφανισης θα ελεγα Φλωρινα, Καστορια, Πελλα και απο Ελασσωνα μερια

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.258
Πόντοι
456
Έδεσσα έχει τρελό χρήμα η πόλη. Μιλάμε για διπλάσιο μέσο όρο καταθέσεων στις τράπεζες, τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Και εγώ μιας και έχω υπάρξει πορνοτουρίστας στην Έδεσσα :2funny:
Πήγαινα και Πόζαρ για ακάποτο κρεμπιέ

Η Έδεσσα είναι και το μοναδικό μέρος στα πέριξ που αξίζει.
Αριδαία,Γιαννιτσά.......................Πτολεμαϊδα, είναι για να αρχίζεις κατευθείαν με πρέζα, να ξεμπερδεύεις μια ώρα νωρίτερα...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Απο πλευρας εμφανισης θα ελεγα Φλωρινα, Καστορια, Πελλα και απο Ελασσωνα μερια
Φίλε .... Ελασσώνα .... να πας για καφέ .... μέρα αργίας .... παραμονή χριστουγέννων ... πρωτοχρονιάς ... μεγάλο σάββατο ....

Τι να κλάσει κεφαλάρι , γλυφάδα , πλατεία κολωνακίου .........

Συν βουνίσιο αέρα .........

Μεγαλείο ο Νομός. Βασιλιάδες. Χλίδα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.106
Πόντοι
2.606
Ο αρχηγός θα διαβάζει και θα τραβάει τις πουτσοτριχες του απ τα μπλε αρχιδια από μποσκολο καρλο βε Πράγα σπονσορετες να εκλιπαρούν για Βαλκάν πέος ξεπέσαμε σε τσολια από Γρεβενά αριδαια Πτολεμαίδα :confused:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Αριδαία,Γιαννιτσά.......................Πτολεμαϊδα, είναι για να αρχίζεις κατευθείαν με πρέζα, να ξεμπερδεύεις μια ώρα νωρίτερα...
Πτολεμαϊδα .... είναι 3-4 σκαλιά πιο πάνω ... από τα υπόλοιπα .....

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96
Διαφωνείς ... ότι ο σαντ ... είναι μάλλον στην 4άδα που λέω ;;; Γιαυτό η απαισιοδοξία του ;;;;

Το πρόβλημα του Σαντ είναι οτι δεν έχει δουλειά και από κει ξεκινάνε όλα. Χωρίς αμάξι, διαμονή με γονείς, κομμένα πόδια, κοινωνικό ρατσισμός από τις γκόμενες, κλπ Οπουδήποτε και αν ήταν τα ίδια θα ζούσε. Πχ ο (αξιοσέβαστος) ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ πριν βρει δουλειά, ίδια φάση ήτανε, αν θυμάσαι από το θρεντ που είχε ανοίξει

Κατα τ άλλα άμα έχεις έναν κολλητό και ένα καλό όχημα, πηδάς αβέρτα ειδικά στα καμποχώρια που λυσσάνε. Μιλάμε για λύσσα όμως.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.436
Πόντοι
3.656
Κατα τ άλλα άμα έχεις έναν κολλητό και ένα καλό όχημα, πηδάς αβέρτα ειδικά στα καμποχώρια που λυσσάνε. Μιλάμε για λύσσα όμως.
Και με τελατίνι γαμάς, αρκεί να σε πηγαίνει , χωρίς ζημιές να ξεφτιλίζεσαι .
Λέμε για τα βασικά.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.083
Πόντοι
446
Το πρόβλημα του Σαντ είναι οτι δεν έχει δουλειά και από κει ξεκινάνε όλα. Χωρίς αμάξι, διαμονή με γονείς, κομμένα πόδια, κοινωνικό ρατσισμός από τις γκόμενες, κλπ Οπουδήποτε και αν ήταν τα ίδια θα ζούσε. Πχ ο (αξιοσέβαστος) ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ πριν βρει δουλειά, ίδια φάση ήτανε, αν θυμάσαι από το θρεντ που είχε ανοίξει

Πηδουσε στα 18-23 που δεν κοιτουσαν οι μουνιτσες δουλειες και αυτοκινητα?

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96
Φίλε .... Ελασσώνα .... να πας για καφέ .... μέρα αργίας .... παραμονή χριστουγέννων ... πρωτοχρονιάς ... μεγάλο σάββατο ....

Τι να κλάσει κεφαλάρι , γλυφάδα , πλατεία κολωνακίου .........

Συν βουνίσιο αέρα .........

Μεγαλείο ο Νομός. Βασιλιάδες. Χλίδα.

Η Λάρισα είναι βασίλισσα ρε, έτη φωτός μπροστά σε όλα. Τίγκα μουνί, πολύ χρήμα και αραλίκι-μαγαζιά-τσίπουρα Τυρνάβου.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.258
Πόντοι
456
Εγώ που είμαι 35 μόνο φρέσκα μουνάκια. Θείες ΚΑΙ με παιδί? Μπαααα
(Ε και δε λέω ότι δεν υπάρχουν 30+ φοβερά τεμάχια για γαμήσι, μη παρεξηγηθώ. Απλά (ελπίζω), ότι έχω χρόνια και για αυτές στη πορεία)

Δεν έχω γαμήσει ποτέ ελλεηνίδα με παιδί, αλλά πολλές Γερμανίδες...

Ποτέ δεν διανυκτέρευσα σε αυτές, ποτέ δεν βγήκαμε μαζί έξω,ποτέ δεν γνώρισα τα παιδιά,παρά μόνο κάποιες φορές που κάποια ξύπνησαν από το γαμήσι.
Οι περισσότερες πίστευαν ότι θα γυρνούσαν το γαμήσι σε σχέση, ενώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή..
Όποιος έχει αυταπάτες, αυτά παθαίνει..

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
637
Πόντοι
96
Πηδουσε στα 18-23 που δεν κοιτουσαν οι μουνιτσες δουλειες και αυτοκινητα?

Εκεί παίζουν ρόλο άλλα (άθληση, κόμπλεξ, κλπ) είναι ρώσικη ρουλέττα άμα σου πάει καλά το γκομενικό η όχι. Ή του ύψους ή του βάθους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.967
Πόντοι
3.656

Που το διάβασες εσύ οτι δεν ε΄χει δουλειά και αμάξι;Και που ξέρεις με ποιον μένει και αν μένει;Εκτος αν εισαι διαδικτυακο μέντιουμ

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.258
Πόντοι
456
Εκεί παίζουν ρόλο άλλα (άθληση, κόμπλεξ, κλπ) είναι ρώσικη ρουλέττα άμα σου πάει καλά το γκομενικό η όχι. Ή του ύψους ή του βάθους

Αυτό που έχω δει εγώ μετά τα φοιτητικά χρόνια και την πορεία κάποιων ανθρώπων, είναι πως αυτοί που δεν γάμησαν ούτε σαν φοιτητές,
δεν έκαναν και μετά τίποτα..
Δεν ξέρω καν αν πηγαίνουν σε καμιά πουτάνα, απλά δεν ήταν ποτέ τους με γυναίκες.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.083
Πόντοι
446
Ανθρωπος που δεν ειχε γκομενα μεχρι τα 23, ειναι απλα προβληματικος. Καποιοι βρισκουν αργοτερα με κανα προξενιο, καποιοι καιγονται εντελως
Γκομενες με φυσιολογικο ρυθμο αποκλειεται να βγαλουν στην υπολοιπη ζωη τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom