Η Αριδαια βγαζει τα καλυτερα πουτανακια. Ειναι και εμφανισημα
Έδεσσα έχει τρελό χρήμα η πόλη. Μιλάμε για διπλάσιο μέσο όρο καταθέσεων στις τράπεζες, τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Η Αριδαια βγαζει τα καλυτερα πουτανακια. Ειναι και εμφανισημα
Κοζάνη τον θεωρώ σχετικά καλό νομό. Καλύτερο από τους άλλους 4 που είπα.
Οι υπόλοιποι είναι σίγουρα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Σε όλα.
Εγώ που είμαι 35 μόνο φρέσκα μουνάκια. Θείες ΚΑΙ με παιδί? ΜπααααΕντάξει, είπαμε αγαμιστάν, αλλά δε θα έπαιεναν όλοι οι 35 συν μια 32 άρα με παιδί.
Από δικούς μου φίλους πάντως τέτοιας ηλικίας, που έχουμε αναλύσει το μάνα με παιδί θέμα,θα της έριχναν κανά πούτσο και μακριά.
Τώρα τίποτα ΝΑΥΑΓΙΑ και απελπισμένοι, θα την΄έπαιρναν με παπά και με κουμπάρο..
Γερμανία πάντως,οι χωρισμένες με παιδί που δεν ήξεραν μέχρι που τις παίρνει, κατέληγαν να φάνε καμιά 10αριά διαφορετικούς πούτσους και παράτημα,
μέχρι να το καταλάβουν...
Διαφωνείς ... ότι ο σαντ ... είναι μάλλον στην 4άδα που λέω ;;; Γιαυτό η απαισιοδοξία του ;;;;Ο Νομός Κοζάνης έχει και την Πτολεμαίδα που είναι ένα κεφάλαιο από μόνη της
Απο πλευρας εμφανισης θα ελεγα Φλωρινα, Καστορια, Πελλα και απο Ελασσωνα μεριαΚοζάνη τον θεωρώ σχετικά καλό νομό. Καλύτερο από τους άλλους 4 που είπα.
Οι υπόλοιποι είναι σίγουρα ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Σε όλα.
Και εγώ μιας και έχω υπάρξει πορνοτουρίστας στην ΈδεσσαΈδεσσα έχει τρελό χρήμα η πόλη. Μιλάμε για διπλάσιο μέσο όρο καταθέσεων στις τράπεζες, τα ξέρω από πρώτο χέρι.
Φίλε .... Ελασσώνα .... να πας για καφέ .... μέρα αργίας .... παραμονή χριστουγέννων ... πρωτοχρονιάς ... μεγάλο σάββατο ....Απο πλευρας εμφανισης θα ελεγα Φλωρινα, Καστορια, Πελλα και απο Ελασσωνα μερια
Πτολεμαϊδα .... είναι 3-4 σκαλιά πιο πάνω ... από τα υπόλοιπα .....Αριδαία,Γιαννιτσά.......................Πτολεμαϊδα, είναι για να αρχίζεις κατευθείαν με πρέζα, να ξεμπερδεύεις μια ώρα νωρίτερα...
Διαφωνείς ... ότι ο σαντ ... είναι μάλλον στην 4άδα που λέω ;;; Γιαυτό η απαισιοδοξία του ;;;;
Και με τελατίνι γαμάς, αρκεί να σε πηγαίνει , χωρίς ζημιές να ξεφτιλίζεσαι .Κατα τ άλλα άμα έχεις έναν κολλητό και ένα καλό όχημα, πηδάς αβέρτα ειδικά στα καμποχώρια που λυσσάνε. Μιλάμε για λύσσα όμως.
Πηδουσε στα 18-23 που δεν κοιτουσαν οι μουνιτσες δουλειες και αυτοκινητα?Το πρόβλημα του Σαντ είναι οτι δεν έχει δουλειά και από κει ξεκινάνε όλα. Χωρίς αμάξι, διαμονή με γονείς, κομμένα πόδια, κοινωνικό ρατσισμός από τις γκόμενες, κλπ Οπουδήποτε και αν ήταν τα ίδια θα ζούσε. Πχ ο (αξιοσέβαστος) ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ πριν βρει δουλειά, ίδια φάση ήτανε, αν θυμάσαι από το θρεντ που είχε ανοίξει
Κατα τ άλλα άμα έχεις έναν κολλητό και ένα καλό όχημα, πηδάς αβέρτα ειδικά στα καμποχώρια που λυσσάνε. Μιλάμε για λύσσα όμως.
Φίλε .... Ελασσώνα .... να πας για καφέ .... μέρα αργίας .... παραμονή χριστουγέννων ... πρωτοχρονιάς ... μεγάλο σάββατο ....
Τι να κλάσει κεφαλάρι , γλυφάδα , πλατεία κολωνακίου .........
Συν βουνίσιο αέρα .........
Μεγαλείο ο Νομός. Βασιλιάδες. Χλίδα.
Εγώ που είμαι 35 μόνο φρέσκα μουνάκια. Θείες ΚΑΙ με παιδί? Μπαααα
(Ε και δε λέω ότι δεν υπάρχουν 30+ φοβερά τεμάχια για γαμήσι, μη παρεξηγηθώ. Απλά (ελπίζω), ότι έχω χρόνια και για αυτές στη πορεία)
Πηδουσε στα 18-23 που δεν κοιτουσαν οι μουνιτσες δουλειες και αυτοκινητα?
Το πρόβλημα του Σαντ είναι οτι δεν έχει δουλειά και από κει ξεκινάνε όλα. Χωρίς αμάξι, διαμονή με γονείς, κομμένα πόδια, κοινωνικό ρατσισμός από τις γκόμενες, κλπ Οπουδήποτε και αν ήταν τα ίδια θα ζούσε. Πχ ο (αξιοσέβαστος) ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ πριν βρει δουλειά, ίδια φάση ήτανε, αν θυμάσαι από το θρεντ που είχε ανοίξει
Κατα τ άλλα άμα έχεις έναν κολλητό και ένα καλό όχημα, πηδάς αβέρτα ειδικά στα καμποχώρια που λυσσάνε. Μιλάμε για λύσσα όμως.
Παλιοτερα είχα ακούσει για Πτολεμαϊδα οτι βγαζει πουτανάκια.Δεν ξερω αν ισχύει
Εκεί παίζουν ρόλο άλλα (άθληση, κόμπλεξ, κλπ) είναι ρώσικη ρουλέττα άμα σου πάει καλά το γκομενικό η όχι. Ή του ύψους ή του βάθους
Ανθρωπος που δεν ειχε γκομενα μεχρι τα 23, ειναι απλα προβληματικος. Καποιοι βρισκουν αργοτερα με κανα προξενιο, καποιοι καιγονται εντελωςΕκεί παίζουν ρόλο άλλα (άθληση, κόμπλεξ, κλπ) είναι ρώσικη ρουλέττα άμα σου πάει καλά το γκομενικό η όχι. Ή του ύψους ή του βάθους