Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.018
Πόντοι
2.606
Ο αρχηγός θα διαβάζει και θα τραβάει τις πουτσοτριχες του απ τα μπλε αρχιδια από μποσκολο καρλο βε Πράγα σπονσορετες να εκλιπαρούν για Βαλκάν πέος ξεπέσαμε σε τσολια από Γρεβενά αριδαια Πτολεμαίδα :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.117
Πόντοι
6.056
Αριδαία,Γιαννιτσά.......................Πτολεμαϊδα, είναι για να αρχίζεις κατευθείαν με πρέζα, να ξεμπερδεύεις μια ώρα νωρίτερα...
Πτολεμαϊδα .... είναι 3-4 σκαλιά πιο πάνω ... από τα υπόλοιπα .....

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.431
Πόντοι
216
Διαφωνείς ... ότι ο σαντ ... είναι μάλλον στην 4άδα που λέω ;;; Γιαυτό η απαισιοδοξία του ;;;;

Το πρόβλημα του Σαντ είναι οτι δεν έχει δουλειά και από κει ξεκινάνε όλα. Χωρίς αμάξι, διαμονή με γονείς, κομμένα πόδια, κοινωνικό ρατσισμός από τις γκόμενες, κλπ Οπουδήποτε και αν ήταν τα ίδια θα ζούσε. Πχ ο (αξιοσέβαστος) ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ πριν βρει δουλειά, ίδια φάση ήτανε, αν θυμάσαι από το θρεντ που είχε ανοίξει

Κατα τ άλλα άμα έχεις έναν κολλητό και ένα καλό όχημα, πηδάς αβέρτα ειδικά στα καμποχώρια που λυσσάνε. Μιλάμε για λύσσα όμως.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.117
Πόντοι
6.056
Κατα τ άλλα άμα έχεις έναν κολλητό και ένα καλό όχημα, πηδάς αβέρτα ειδικά στα καμποχώρια που λυσσάνε. Μιλάμε για λύσσα όμως.
Και με τελατίνι γαμάς, αρκεί να σε πηγαίνει , χωρίς ζημιές να ξεφτιλίζεσαι .
Λέμε για τα βασικά.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.165
Πόντοι
456
Το πρόβλημα του Σαντ είναι οτι δεν έχει δουλειά και από κει ξεκινάνε όλα. Χωρίς αμάξι, διαμονή με γονείς, κομμένα πόδια, κοινωνικό ρατσισμός από τις γκόμενες, κλπ Οπουδήποτε και αν ήταν τα ίδια θα ζούσε. Πχ ο (αξιοσέβαστος) ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ πριν βρει δουλειά, ίδια φάση ήτανε, αν θυμάσαι από το θρεντ που είχε ανοίξει

Πηδουσε στα 18-23 που δεν κοιτουσαν οι μουνιτσες δουλειες και αυτοκινητα?

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.431
Πόντοι
216
Φίλε .... Ελασσώνα .... να πας για καφέ .... μέρα αργίας .... παραμονή χριστουγέννων ... πρωτοχρονιάς ... μεγάλο σάββατο ....

Τι να κλάσει κεφαλάρι , γλυφάδα , πλατεία κολωνακίου .........

Συν βουνίσιο αέρα .........

Μεγαλείο ο Νομός. Βασιλιάδες. Χλίδα.

Η Λάρισα είναι βασίλισσα ρε, έτη φωτός μπροστά σε όλα. Τίγκα μουνί, πολύ χρήμα και αραλίκι-μαγαζιά-τσίπουρα Τυρνάβου.

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.140
Πόντοι
1.056
Εγώ που είμαι 35 μόνο φρέσκα μουνάκια. Θείες ΚΑΙ με παιδί? Μπαααα
(Ε και δε λέω ότι δεν υπάρχουν 30+ φοβερά τεμάχια για γαμήσι, μη παρεξηγηθώ. Απλά (ελπίζω), ότι έχω χρόνια και για αυτές στη πορεία)

Δεν έχω γαμήσει ποτέ ελλεηνίδα με παιδί, αλλά πολλές Γερμανίδες...

Ποτέ δεν διανυκτέρευσα σε αυτές, ποτέ δεν βγήκαμε μαζί έξω,ποτέ δεν γνώρισα τα παιδιά,παρά μόνο κάποιες φορές που κάποια ξύπνησαν από το γαμήσι.
Οι περισσότερες πίστευαν ότι θα γυρνούσαν το γαμήσι σε σχέση, ενώ ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή..
Όποιος έχει αυταπάτες, αυτά παθαίνει..

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.431
Πόντοι
216
Πηδουσε στα 18-23 που δεν κοιτουσαν οι μουνιτσες δουλειες και αυτοκινητα?

Εκεί παίζουν ρόλο άλλα (άθληση, κόμπλεξ, κλπ) είναι ρώσικη ρουλέττα άμα σου πάει καλά το γκομενικό η όχι. Ή του ύψους ή του βάθους

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056

Που το διάβασες εσύ οτι δεν ε΄χει δουλειά και αμάξι;Και που ξέρεις με ποιον μένει και αν μένει;Εκτος αν εισαι διαδικτυακο μέντιουμ

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.140
Πόντοι
1.056
Εκεί παίζουν ρόλο άλλα (άθληση, κόμπλεξ, κλπ) είναι ρώσικη ρουλέττα άμα σου πάει καλά το γκομενικό η όχι. Ή του ύψους ή του βάθους

Αυτό που έχω δει εγώ μετά τα φοιτητικά χρόνια και την πορεία κάποιων ανθρώπων, είναι πως αυτοί που δεν γάμησαν ούτε σαν φοιτητές,
δεν έκαναν και μετά τίποτα..
Δεν ξέρω καν αν πηγαίνουν σε καμιά πουτάνα, απλά δεν ήταν ποτέ τους με γυναίκες.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.165
Πόντοι
456
Ανθρωπος που δεν ειχε γκομενα μεχρι τα 23, ειναι απλα προβληματικος. Καποιοι βρισκουν αργοτερα με κανα προξενιο, καποιοι καιγονται εντελως
Γκομενες με φυσιολογικο ρυθμο αποκλειεται να βγαλουν στην υπολοιπη ζωη τους

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.431
Πόντοι
216
Που το διάβασες εσύ οτι δεν ε΄χει δουλειά και αμάξι;Και που ξέρεις με ποιον μένει και αν μένει;Εκτος αν εισαι διαδικτυακο μέντιουμ

Εικασίες κάνω, αν έπαιξα έξω γράψε λάθος. Αλλά με δουλειά και δικό σου σπίτι σε εκείνα τα μέρη συνήθως σε βουτάνε αυτές ή σε σπρώχνουν με προξενιά θέλοντας και μη

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.117
Πόντοι
6.056
Αυτό που έχω δει εγώ μετά τα φοιτητικά χρόνια και την πορεία κάποιων ανθρώπων, είναι πως αυτοί που δεν γάμησαν ούτε σαν φοιτητές,
δεν έκαναν και μετά τίποτα..
Πολύ γενικό και πολύ τσουβάλιασμα.
Χαλβάδες που δεν γάμαγαν ούτε κατά λάθος φοιτητές, τους πάντρεψαν με τη μουνάρα χωριού , γειτονιάς κτλ ...
και δεν τους κερατώνει ... για να μη χάσει το μερσεντικοπορσικό ........

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056
Εικασίες κάνω, αν έπαιξα έξω γράψε λάθος. Αλλά με δουλειά και δικό σου σπίτι σε εκείνα τα μέρη συνήθως σε βουτάνε αυτές ή σε σπρώχνουν με προξενιά θέλοντας και μη

Η δουλειά και το δικο σου σπίτι δε φέρνει το...σε βουτάνε

Σε βουτάνε...αν είσαι στους γιους λεφτάδων ή τους ποδοσφαιριστές ή αν σχετίζεσαι με τις καφετέριες της περιοχής (και οχι ως πελάτης)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.165
Πόντοι
456
Χαλβάδες που δεν γάμαγαν ούτε κατά λάθος φοιτητές, τους πάντρεψαν με τη μουνάρα χωριού , γειτονιάς κτλ ...
Αυτοι που δεν τους πηρε ο μπαμπας μερσεντικοπορσικο εμειναν με τον πουτσο στο χερι

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.117
Πόντοι
6.056
Ανθρωπος που δεν ειχε γκομενα μεχρι τα 23, ειναι απλα προβληματικος. Καποιοι βρισκουν αργοτερα με κανα προξενιο, καποιοι καιγονται εντελως
Δεν υπάρχει φυσιολογικός ρυθμός.
Ξέρω τύπους που όταν ήταν στη νύχτα .... 18-30 ... δεν προλάβαιναν να γαμάνε.
Μάζευαν 100 τηλέφωνα τη βραδιά.
Είχαν συγκαεί τα αρχίδια τους.
Όταν έφυγαν από νύχτα και τέλειωααν οι καβάτζες, λίγους μήνες μετά ...
με δουλειές ... ασφαλιστής ... κομπιουτεράς .... οδηγός .... ταρίφας ....

Δεν τους έκατσε ούτε ημίμπαζο σε μια δεκαετία.
Παντρεύτηκαν καράμπαζο στα 45 για να γλυτώσουν το τρελάδικο .

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
20.042
Πόντοι
6.056

Κι αυτοί που βρήκαν μια πριν τα 23...με προξενιό...και την παντρευτηκαν,ειναι προβληματικοι ή όχι;

Valkanios Poutsaras

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
5.140
Πόντοι
1.056

Τους πάντρεψαν, δηλαδή μιλάμε για ανίκανους να βρουν γυναίκα μόνοι τους..

Ότι έγραψε και ο unhuman από επάνω..
Αν και μετά τα 23 δεν...τότε κάτι τρέχει με την πάρτη σου..
Από εμφάνιση, μέχρι αδυναμία κοινωνικοποίσης ή ένα σωρό άλλα πράγματα.

Νορμάλ δεν το λες, ούτε είσαι κανόνας...
Στη σχολή μου, ελάχιστοι δε γαμούσαν ή δεν είχαν σχέση.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom