Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 203K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (9 μέλη και 28 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.655
Πόντοι
456
Ελληνικά νησιά.Πολλοί Ελληνες προτιμούνε και αράζουνε με ελληνικούς κώλους αντί για μπλοκ.Εδώ το λέμε αραλίκι,ψωλισμό,κάθεσαι στα κυβικά σου αλλά εκείνοι το βλέπουν σα λογική λύση vfm.

Έλα ρε Κμαν
ιεροσυλία

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Ρε σεις, σκορπάτε στις πέντε ηπείρους ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ για να γαμήσετε και εμένα με παρακαλάνε γειτόνισσες (6αρια, 7αρια στην κλίμακα Κμαν) και βαριέμαι να αλλάξω οικοδομικό τετράγωνο. Χαρά στο κουράγιο σας.
Ομοίως.
Κοίτα η πλειοψηφία του νήματος αν έχω καταλάβει σωστά είναι σε ηλικίες 55+.
Δηλαδή μόνο αν πληρώσουν γαμανε υπερμουνες.

Ένας 35-αρης-40αρης-45αρης δεν έχει ανάγκη από αυτές τις περιπέτειες.

Εκτός και εάν θέλει ποικιλία και φυλες να γνωρίσει.

Σε χώρες όπως η Ταυλανδη που φημίζεται ως νούμερο ένα και πάνε πολλοί για σεξοτουρισμο πχ θα δεις και μικρούς και μεγάλους ηλικιακά.

Άλλοι το κάνουν από χόμπυ όπως εμείς πχ και άλλοι από ανάγκη για να περάσουν καλά.

Η δεύτερη περίπτωση είναι πιο δυσκολη φυσικά ως αναγκαίο κακό δηλαδή αν δεν χώσεις το τσέπη βαθειά στην τσέπη τότε δεν γαμας.Τουλαχιστον μια καλή περίπτωση.

Εγώ στην ηλικία που είμαι θα έκανα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα αλλά όχι με μεμονωμένες περιπτώσεις.

Πχ για μένα θα άξιζε να έχεις τρεις στο κρεβάτι σου.
Ή να πας παρέα με φίλο σου και να πάρεις 6-7 γυναίκες.Ολες μαζί εννοώ.

Μικρά όργια δηλαδή.

Η δύο κοπελες girl friendly να περάσεις μαζί τους μια βδομάδα τουλάχιστον.

Τα υπόλοιπα κλασικά μου φαίνονται για να είμαι ειλικρινής .

Δηλ οκ ένα σκ έχεις μια πληρώνεις πάτε δύο βόλτες κάνεις σεξ τέλος.

Αλλά οκ ο καθένας όπως την βρίσκει.

Άλλες οι αντοχές ενός νεότερου που θέλει σεξ 4 φορές την ημέρα και άλλες ενός 60αρη.

jimloco

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
192
Πόντοι
0
Αγαπητοί συναγωνιστές,επειδή έχω ξεμείνει από Ουκρανες γκόμενες στην Ελβετια,έλεγα να πάω Κατοβίτσε,Πολωνία έχω ακούσει ότι έχει καλή νυχτερινή ζωή ,αλλά δεν μου αρέσει να πηγαίνω σε πουτανες. Πολωνες έχω πετύχει σε διακοπές που πίνουν τον πάτο τους και γαμιουνται ακαποτα με όλο το ξενοδοχείο.Εχω πάει Βαρσοβία μια φορά να συναντήσω μια ΕλλλΕεινιδα φίλη φιλου που μιλαγαμε 2 μήνες στο chat και μου ζαλίσε τον πουτσο και τελικά κατέληξα με μια Λευκορωσίδα Αστέρη που γνώρισα σε πάρκο,οπότε δεν έχω εμπειρία από Πολωνικό dating. Υπάρχει ελπίδα να γαμησω καμία φοιτήτρια ή ντοπια εκεί ; Υ.Γ. Ουκρανες είναι πανέμορφες,αλλα να γαμάτε όσο θέλετε και να φεύγετε,δεν κάνουν για σχέσεις!

jimloco

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
192
Πόντοι
0
Τα κλαμπ αυτά, είναι από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά της Πολωνίας,το ένα Βαρσοβία και το άλλο Κατοβίτσε, κλαμπ που συχνάζει νορμάλ κόσμος.
Σκέψου ότι στο Κατοβίτσε πήγαινα με μία και ήταν μαζί και οι φίλες της με τους δικούς τους και ο........αδερφός της δικιάς μου.

Στο Radisson έχω πάει, άμα δεις το thread της Ρίγας πήγα πέρυσι και ήταν η 4η φορά που πηγαίνω.
Αυτά είναι διαφορετικά μαγαζιά, γνωστά σε ντόπιους και τουρίστες και παίζουν παντού στο μπλοκ.
Άμα αναφερόταν σε τέτοια μέρη, θα το προσπερνούσα.

Γκαλερίες είναι τα εμπορικά κέντρα, δηλαδή random κόσμος.
Φίλε λέω να πάω Κατοβίτσε για καμία εβδομάδα,παίζουν εκεί οι Πολωνες; Έχει ζωή και τις καθημερινές; Γίνεται παιχνίδι το πρωί στον δρόμο αμα της μιλήσω; Πες κάνα μαγαζί που πάνε τα μωρά τις πρωινές ώρες!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Και μένα αυτό μου φάνηκε διεστραμμένο αλλά όταν υπάρχουν τόσα και τόσα βίτσια , εγώ δε θα τον κρίνω

Άλλοι γουστάρουν να τους γαμάνε τη γυναίκα , ο αρχηγός θέλει να την ξεφτιλίζει την άλλη.

Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος είναι

Άστο καλύτερα τύπε Glyfo, μην ξεφτιλίζεσαι να κάνεις το δικηγόρο σε κάποιον που, λόγω της ψυχικής αρρώστειας του, έχει αποκτηνωθεί και το διασκεδάζει κιόλας. Δες το κοκοράκι εδώ σε μία άλλη φάση, με φουκαριάρες Πολωνέζες όπου βλέπεις σε αυτές ανέχεια κι όχι βίτσιο.

Εντωμεταξύ η ξαδέρφη της Πολωνέζας που ασκώ το σκατ κλαίγεται ολημερίς.Η ξαδέρφη μου λέει τα βγάζει πέρα γιατί παίρνει λεφτά από το γκόμενο εγώ τι θα απογίνω η κακομοίρα που δεν έχω γκόμενο.Εχω μια καταπληκτική ιδέα kochanie της λέω.Θα έρθω να συναντηθούμε με την ξαδέρφη σου. Θα ήταν σούπερ μου λέει.Γενικά οι Πόλκες με το κλάψιμο και την περιγραφή των βασάνων τους πάντα τον πετυχαίνουν το σκοπό τους στο τέλος.

Δεν μιλάμε για μία μαλακία του παρελθόντος, το ποστ είναι στις 15 Σεπτέμβρη 2024. Δηλαδή όχι μόνο το συνεχίζει, αλλά το παινεύεται και δημόσια. Για μένα τέτοια άτομα δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ, γιατί διαβάζουν και μικροί και μπορεί μετά από μερικά άκυρα από γκόμενες να εμπνευστούν από αυτόν τον άρρωστο που τον ανεβοκατεβάζετε Αρχηγό. Το πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτό το άτομο το είδαμε και με τον Γιώργη ετών 50+.

Δεν χρειάζεται να παίρνουμε στα σοβαρά κάποιον, που μόνο για διασκεδαστής (κι αυτό συζητήσιμο λόγω της διαστροφής του) μπορεί να θεωρηθεί. Εδώ θα πρέπει μόλις ανεβάζει κάτι να τρώει συνέχεια καζούρα για να γελάμε. Αλλά από ποιον θα μου πεις. Όσοι τον αποκαλείτε αρχηγό είστε σεξουαλικά απελπισμένοι και ψάχνετε ελπίδα.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.097
Πόντοι
1.056
Φίλε λέω να πάω Κατοβίτσε για καμία εβδομάδα,παίζουν εκεί οι Πολωνες; Έχει ζωή και τις καθημερινές; Γίνεται παιχνίδι το πρωί στον δρόμο αμα της μιλήσω; Πες κάνα μαγαζί που πάνε τα μωρά τις πρωινές ώρες!
Katowice μόνο τα κλαμπ αξίζουν τα ΠΣΚ,το πρωί είναι νέκρα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.410
Πόντοι
3.656
Εγώ στην ηλικία που είμαι θα έκανα αυτά που διαβάζω εδώ μέσα αλλά όχι με μεμονωμένες περιπτώσεις.

Πχ για μένα θα άξιζε να έχεις τρεις στο κρεβάτι σου.
Ή να πας παρέα με φίλο σου και να πάρεις 6-7 γυναίκες.Ολες μαζί εννοώ.

Η δύο κοπελες girl friendly να περάσεις μαζί τους μια βδομάδα τουλάχιστον.
Τυπάρα εσύ στην ηλικία σου ...
και με τις αγγλικάρες που ξέρεις
θα κάνεις τρελή ζημιά, ειδικά σε αγγλόφωνες χώρες.

Αγγλία χαλαρά σε κόβω θα φας όλες τις μπάνικες στην πρώτη 500αδα στη λίστα διαδοχής του θρόνου.
ΗΠΑ χαλαρά εγγονές προέδρων , γερουσιαστών κτλ .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.410
Πόντοι
3.656
Πολωνες έχω πετύχει σε διακοπές που πίνουν τον πάτο τους και γαμιουνται ακαποτα με όλο το ξενοδοχείο.
Γαμιούνται ακάποτα με όλο το ξενοδοχείο και εσένα μέσα;
ή με όλο το ξενοδοχείο , εκτός από σένα ;

Ξέρεις ... η διαφορά πουτάνας ... καριόλας ....

jimloco

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
192
Πόντοι
0
Γαμιούνται ακάποτα με όλο το ξενοδοχείο και εσένα μέσα;
ή με όλο το ξενοδοχείο , εκτός από σένα ;

Ξέρεις ... η διαφορά πουτάνας ... καριόλας ....
Ήμουνα Ηράκλειο σε all inclusive hotelκαι οταν άκουσα ότι γαμιουνται ακαποτα με όλους στο Hotel δεν ξανά ασχοληθηκα μαζί τους,μετά γνώρισα μια Γαλλίδα που και αυτή καριολα ήτανε αλλα τουλάχιστον επερνε προφυλαξεις. Έχεις να πεις τπτ για ταξίδι στην Πολωνία;Θα πέσει Λουτσος ή τσάμπα θα πάω χαχαχα;

jimloco

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2017
Like
192
Πόντοι
0
Katowice μόνο τα κλαμπ αξίζουν τα ΠΣΚ,το πρωί είναι νέκρα.
Λες να πάω Gstand καλύτερα; Δεν με πειράζει αυτό,στις καφετέριες γίνεται το καλύτερο παιχνίδι πρωί,το βράδυ δεν με εμπνέει. Κίεβο π.χ. όλες οι γκόμενες πάνε στο Milch bar για γλυκό και καφέ,βαριεσαι να μιλάς σε μουναρες.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.097
Πόντοι
1.056
Λες να πάω Gstand καλύτερα; Δεν με πειράζει αυτό,στις καφετέριες γίνεται το καλύτερο παιχνίδι πρωί,το βράδυ δεν με εμπνέει. Κίεβο π.χ. όλες οι γκόμενες πάνε στο Milch bar για γλυκό και καφέ,βαριεσαι να μιλάς σε μουναρες.

Τι είναι Gstand?Εννοείς το Gdansk?Gdansk είναι μάπα τελείως,πολύ μέτριες γκόμενες και μόνο τρία μικρά κλαμπς.Καμία σχέση με τα θηρία Pomaranca,Energy2000,Spiz κτλ του Κατοβίτσε.Σαν πόλη όμως πολύ ανώτερο του Κατοβίτσε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.991
Πόντοι
3.506
Άστο καλύτερα τύπε Glyfo, μην ξεφτιλίζεσαι να κάνεις το δικηγόρο σε κάποιον που, λόγω της ψυχικής αρρώστειας του, έχει αποκτηνωθεί και το διασκεδάζει κιόλας. Δες το κοκοράκι εδώ σε μία άλλη φάση, με φουκαριάρες Πολωνέζες όπου βλέπεις σε αυτές ανέχεια κι όχι βίτσιο.

Δεν μιλάμε για μία μαλακία του παρελθόντος, το ποστ είναι στις 15 Σεπτέμβρη 2024. Δηλαδή όχι μόνο το συνεχίζει, αλλά το παινεύεται και δημόσια. Για μένα τέτοια άτομα δεν έχουν θέση σε ένα φόρουμ, γιατί διαβάζουν και μικροί και μπορεί μετά από μερικά άκυρα από γκόμενες να εμπνευστούν από αυτόν τον άρρωστο που τον ανεβοκατεβάζετε Αρχηγό. Το πόσο μπορεί να επηρεάσει αυτό το άτομο το είδαμε και με τον Γιώργη ετών 50+.

Δεν χρειάζεται να παίρνουμε στα σοβαρά κάποιον, που μόνο για διασκεδαστής (κι αυτό συζητήσιμο λόγω της διαστροφής του) μπορεί να θεωρηθεί. Εδώ θα πρέπει μόλις ανεβάζει κάτι να τρώει συνέχεια καζούρα για να γελάμε. Αλλά από ποιον θα μου πεις. Όσοι τον αποκαλείτε αρχηγό είστε σεξουαλικά απελπισμένοι και ψάχνετε ελπίδα.
Δεν νομίζω ότι ξεφτιλίζομαι με το να εκφράζω μια άποψη που είναι αντίθετη η πιο διαλλακτική από τη δίκη σου.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
@Balkan cowboy
Αρχηγέ, ξέρεις που είμαι σήμερα και τι κάνω.

Ήδη η μία ήρθε και νόμιζε ότι είναι δωμάτιο αλλά με το που κατάλαβε ότι είναι σουίτα δεν ήξερε πώς να αντιδράσει

Flex στα Πάντσερ μέσα στην ίδια τους τη χώρα :rockon:

IMG_20241019_152715.jpg

Δείξε του και την καινούργια ζωγραφιά που έκανες σήμερα να σου βάλει άριστα δέκα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.097
Πόντοι
1.056
Εδώ ο Pitbul ταξιδεύει Pomaranca Katowice για να γαμήσει.Βλέπουμε να αναπαράγεται το σύνηθες στερεότυπο για τις Πολωνέζες,βυζάρες,μπουτάρες,κωλάρες,καυλόφατσες με αγάπη για πιώμα,διασκέδαση,εύκολο σεξ με ξένους.Κανείς δεν ασχολείται με τον πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο.

NEp5LE.png

AiBMZH.png

vEmryA.png

hLwF4m.png

8sWaUo.png

s1OsR2.png

duIF3Q.png

ulYjVf.png

ZpgEwV.png

Cpo6np.png

R6FLHb.png

76W36F.png

OsmNph.png

HH8LOI.png

W0W57z.png

6Y6Tua.png

awtupw.png

WTxF1X.png

hePmHA.png

hePmHA.png

Τέτοια ερωτική ατμόσφαιρα και μεγάλα κλαμπς παίζουν μόνο Σιλεσία Κατοβίτσε,Βρότσλαβ.Γκντανσκ ούτε κατά διάννοια δεν υπάρχουν τέτοια.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.097
Πόντοι
1.056
Νυχτερινή ζωή Κατοβίτσε.Δεν έχει τις μοντέλες και τις μουνάρες που βλέπεις Πόζναν ή Βαρσοβία αλλά κυκλοφορούν άπειρα καυλάκια έτοιμα για όλα και υπάρχει έξαψη.Slavic chic excitement που λένε.
Δυτικό κόσμο τέτοια θεάματα τα ξεχνάς.Δεν παίζουν τέτοιοι κεντρικοί δρόμοι στυλ Κατοβίτσε,Βρότσλαβ,Πόζναν,Βαρσοβία κτλ τίγκα στις γκόμενες να κυκλοφοράνε χαλαρά και άνετα τη νύχτα.

8aMo8Q.png

oI1e69.png

ETbypr.png

RyLh6S.png

XVcend.png

MJ7lc0.png

GxKhuQ.png

WTrx5e.png

IEJNHO.png

ulXNLO.png

hQzPH0.png

3AMYUa.png

H0O665.png

SllAUF.png

QmUnH5.png

nzBVHQ.png

O Τουρκοάραβας προσπαθεί να καμακώσει την Πολωνέζα με το μαύρο δερμα΄τινο σορτς έξω από τα μπαρ.
tqGAMm.png

L3Bjzo.png

Συνήθης κατάσταση με Αραβοειδείς να παίρνουν στο κατόπι Πολωνέζες.
5YI1aY.png

NcLGhd.png

Τελευταία τροποποίηση:

sonixxx11

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
806
Πόντοι
86
Τυπάρα εσύ στην ηλικία σου ...
και με τις αγγλικάρες που ξέρεις
θα κάνεις τρελή ζημιά, ειδικά σε αγγλόφωνες χώρες.

Αγγλία χαλαρά σε κόβω θα φας όλες τις μπάνικες στην πρώτη 500αδα στη λίστα διαδοχής του θρόνου.
ΗΠΑ χαλαρά εγγονές προέδρων , γερουσιαστών κτλ .
To λάθος πού το εντοπίζεις;

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.082
Πόντοι
446

Μπορει να εμπνευστουνε και απο τον χυσεμεσα και οι πιτσιρικαδες που διαβαζουν να ζητανε να τους κατουρανε.
Σου απαντησα και πιο πριν, η ανωμαλια δεν μπορει να γινει κατανοητη ευκολα. Η αλλη μπορει να γουσταρε να την χεζουν. Σου ανεφερα και το περιστατικο στην Μυκονο που τουριστρια παρτουζωθηκε με τρεις Πακιστανους και μετα τους εκανε μηνυση

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.095
Πόντοι
2.606
Μα αυτό είναι που αλλάζει όλα τα δεδομένα, τύπε. Είναι καθοριστικό στη στάση που θα κρατήσεις απέναντι σε ένα τέτοιο άτομο. Αν δεν ήταν αυτό, θα έλεγες ότι πρόκειται για έναν εκκεντρικό τύπο που κάνει τα γούστα του. Τώρα πρόκειται για έναν διεστραμμένο τύπο που κάνει τα γούστα του. Υπάρχει διαφορά. Εκμεταλλεύεται τη θέση ισχύος του για να βγάλει τα κόμπλεξ του, επειδή μπορεί. Επειδή έβγαλε 5 φράγκα παραπάνω προσπαθεί να πάρει ρεβάνς με το χειρότερο τρόπο για όσες του έριξαν άκυρο στο παρελθόν.

Έχει και παραέχει σημασία, τύπε μου, αν πρόκειται να τον συναναστραφείς. Πχ ο άλλος από τη Ζυρίχη που προσπαθεί να φαίνεται αποστασιοποιημένος, ήθελε τις προάλλες να πάει με τη Μερσεντές να τον πάρει να πάνε να φορτώσουν μαζί. Εγώ θα κράταγα απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων στο δρόμο από αυτό το σίχαμα. Βλέπεις ότι οι απόψεις είναι διαφορετικές.

Εδώ στο ιντερνέτ, βέβαια, αλλάζει το πράγμα, λόγω αποστάσεως. Το παρακάμπτεις, επειδή σε διασκεδάζουν αυτά που ανεβάζει και βέβαια δεν έχει και νόημα να του κρατάς μόνιμη κακία, εφόσον το πρόβλημα δεν είναι δικό σου. Απλά τα λέω για να μην ξεχνιόμαστε.
Οι διεστραμμένοι προξενούν το ενδιαφέρον το νήμα πάει τρένο γιατί ο αρχηγός είναι διεστραμμένος άμα κόψει και τα φωτορεπορτάζ λες και είναι ο Τάσος Δουσης και βάζει μόνο μπαλκαν χέρι σε μπούτια σλαβικών αρπακτικών το νήμα θα βαράει κοφτές

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.713
Πόντοι
1.706
Μπορει να εμπνευστουνε και απο τον χυσεμεσα και οι πιτσιρικαδες που διαβαζουν να ζητανε να τους κατουρανε.
Σου απαντησα και πιο πριν, η ανωμαλια δεν μπορει να γινει κατανοητη ευκολα. Η αλλη μπορει να γουσταρε να την χεζουν. Σου ανεφερα και το περιστατικο στην Μυκονο που τουριστρια παρτουζωθηκε με τρεις Πακιστανους και μετα τους εκανε μηνυση
Τι είναι αυτά που λες, τύπε μου; Με το πρόσχημα ότι η ανωμαλία δεν μπορεί να γίνει κατανοητή εύκολα, ας δικαιολογήσουμε και την παιδεραστία τότε.

Όχι, τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα: δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο στην περίπτωση που και οι δύο πλευρές εκλαμβάνουν μία ανωμαλία ως βίτσιο που θέλουν να ικανοποιήσουν με ελεύθερη κι αβίαστη βούληση. Εδώ έχουμε φουκαριάρες πολωνέζες που συμμετέχουν λόγω ανέχειας («για να τα βγάλουν πέρα» όπως λέει το ποστ του) κι έναν διεστραμμένο που το διακωμωδεί και το βγάζει δημόσια για να παινευτεί ότι κάνει κάτι. Ποιος ξέρει πόση φάπα έχει φάει στη ζωή του για να θέλει να φαίνεται ως κυρίαρχος και να τον αναγνωρίζουν άγνωστοι.
Τέτοια αρρωστάκια απλά πρέπει να ακολουθούν την αγωγή τους και να μην έχουν πρόσβαση σε δημόσιο βήμα ή τουλάχιστον να τους σφίγγουν οι μοντεράτορες τα λουριά για να μην μεταδίδουν στον κόσμο την αρρώστεια τους.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom