Τα σκατ σε φουκαριάρες είναι απαράδεκτο να βγαίνουν δημόσια. Από κει και πέρα αυτά τα φωτορεπορτάζ με τις υπεραισιόδοξες λεζάντες που νομίζεις ότι μπήκες Πολωνία και γαμάς όπου βρεθείς κι όπου σταθείς, θέτουν ένα θέμα αξιοπιστίας. Σε ό,τι με αφορά επειδή δεν ξέρω τη χώρα, έχω δυσκολία να καταλάβω τι ισχύει και τι όχι και φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος. Εγώ δεν του είπα να τα κόψει, διότι καταλαβαίνω ότι θέλει να ζει μία ονειρική κατάσταση, απλά επεσήμανα ότι θέτουν θέμα αξιοπιστίας κι από κει ξεκίνησε η κόντρα.Οι διεστραμμένοι προξενούν το ενδιαφέρον το νήμα πάει τρένο γιατί ο αρχηγός είναι διεστραμμένος άμα κόψει και τα φωτορεπορτάζ λες και είναι ο Τάσος Δουσης και βάζει μόνο μπαλκαν χέρι σε μπούτια σλαβικών αρπακτικών το νήμα θα βαράει κοφτές
Ο Kman είναι ένας δεύτερος Δημητράκης. Εκείνος ήθελε να είναι ο κυρίαρχος σε θέμα πλούτου και καλοπέρασης μειώνοντας τους απόδημους για να φαίνεται ο ίδιος. Ετούτος θέλει να φαίνεται κυρίαρχος στο γκομενικό. Μόλις αμφισβητήθηκε η αξιοπιστία του, επειδή δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό, το γύρισε στην αναμέτρηση για να μη χάσει πρόσωπο και μου πρότεινε να ποστάρω γαλλίδες και ριβιέρες. Σου λέει δεν θα το κάνει ή αν ποστάρει τίποτα θα τις μειώσω. Ό, τι παιγνιδάκια έκανε και με τον Mindreader, τον οποίο τσιγκλούσε συνέχεια για αναμετρήσεις, γνωρίζοντας ότι εκείνος θα ποστάρει ταιλανδέζες που θα τις έβγαζε μαιμούδες.
Εγώ δεν τον ακολουθώ σε παιδιάστικες αναμετρήσεις, αλλά επειδή κατάλαβα το παιγνιδάκι του για να πάρει το πάνω χέρι, του δίνω να καταλάβει με άλλον τρόπο ότι δεν είναι ο αρχηγός που νομίζει, αλλά απλά ένα αρρωστάκι του ιντερνέτ και τίποτα παραπάνω.