Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936
Τα σεξουαλικά φετίχ είτε νόμιμα είτε παράνομα δεν είναι επιληψιμα φίλε μου αν και οι δύο πλευρές συμφωνούν.
Έχει πει επίσης και για κατι Λαμπραντόρ που ήθελε να βατευουν λαιβ τις επί χρημασι εκδιδομενες για να παιρνει το ματακι του αυτος πίνοντας το ποτάκι του.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.494
Πόντοι
786
Μα αυτό είναι που αλλάζει όλα τα δεδομένα, τύπε. Είναι καθοριστικό στη στάση που θα κρατήσεις απέναντι σε ένα τέτοιο άτομο. Αν δεν ήταν αυτό, θα έλεγες ότι πρόκειται για έναν εκκεντρικό τύπο που κάνει τα γούστα του. Τώρα πρόκειται για έναν διεστραμμένο τύπο που κάνει τα γούστα του. Υπάρχει διαφορά. Εκμεταλλεύεται τη θέση ισχύος του για να βγάλει τα κόμπλεξ του, επειδή μπορεί. Επειδή έβγαλε 5 φράγκα παραπάνω προσπαθεί να πάρει ρεβάνς με το χειρότερο τρόπο για όσες του έριξαν άκυρο στο παρελθόν.

Έχει και παραέχει σημασία, τύπε μου, αν πρόκειται να τον συναναστραφείς. Πχ ο άλλος από τη Ζυρίχη που προσπαθεί να φαίνεται αποστασιοποιημένος, ήθελε τις προάλλες να πάει με τη Μερσεντές να τον πάρει να πάνε να φορτώσουν μαζί. Εγώ θα κράταγα απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων στο δρόμο από αυτό το σίχαμα. Βλέπεις ότι οι απόψεις είναι διαφορετικές.

Εδώ στο ιντερνέτ, βέβαια, αλλάζει το πράγμα, λόγω αποστάσεως. Το παρακάμπτεις, επειδή σε διασκεδάζουν αυτά που ανεβάζει και βέβαια δεν έχει και νόημα να του κρατάς μόνιμη κακία, εφόσον το πρόβλημα δεν είναι δικό σου. Απλά τα λέω για να μην ξεχνιόμαστε.
είναι διαχρονική η προσπάθεια των ελλήνων του εξωτερικού να επιδειχθούν στους φτωχούς κατοίκους της ελλάδας,
συνεχώς, όμως, μετράνε τα ευρώ, παλιά τα μάρκα και τα δολάρια.
ΔΕΝ μπορούν να ξεφύγουν.

Πετάνε και λέξεις ξενόγλωσσες ανάκατες,
είναι ένας spieler εδώ μέσα και ο άλλος ο πούστης ο λέγκολαθ όλο αμερικάνικα γράφουν,
δεν γνωρίζουν τις ελληνικές λέξεις

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως στην ελλάδα με τους άθλιους οδηγούς και δρόμους
κινδυνεύουν ως πεζοί και να τους χτυπήσουν τα οχήματα και να φύγουν οι μερτσεντές από τον δρόμο

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.173
Πόντοι
456
Τι είναι αυτά που λες, τύπε μου; Με το πρόσχημα ότι η ανωμαλία δεν μπορεί να γίνει κατανοητή εύκολα, ας δικαιολογήσουμε και την παιδεραστία τότε.

Όχι, τα πράγματα είναι απολύτως ξεκάθαρα: δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο στην περίπτωση που και οι δύο πλευρές εκλαμβάνουν μία ανωμαλία ως βίτσιο που θέλουν να ικανοποιήσουν με ελεύθερη κι αβίαστη βούληση. Εδώ έχουμε φουκαριάρες πολωνέζες που συμμετέχουν λόγω ανέχειας («για να τα βγάλουν πέρα» όπως λέει το ποστ του) κι έναν διεστραμμένο που το διακωμωδεί και το βγάζει δημόσια για να παινευτεί ότι κάνει κάτι. Ποιος ξέρει πόση φάπα έχει φάει στη ζωή του για να θέλει να φαίνεται ως κυρίαρχος και να τον αναγνωρίζουν άγνωστοι.
Τέτοια αρρωστάκια απλά πρέπει να ακολουθούν την αγωγή τους και να μην έχουν πρόσβαση σε δημόσιο βήμα ή τουλάχιστον να τους σφίγγουν οι μοντεράτορες τα λουριά για να μην μεταδίδουν στον κόσμο την αρρώστεια τους.
H παιδεραστια ειναι ειδεχθες εγκλημα καθως δεν νοειται η συνεναιση του παιδιου. Αστοχο το παραδειγμα σου.
Ας παρουμε την ιστοσελιδα EN, εκει πολλες προσφερονται να τις κατουρησεις εναντι αντιτιμου. Δεν ειδα κανεναν να σκιζει τα καλτσον του για αυτη την ανωμαλια την οποια θεωρω παρομοια με το χεσιμο. Δεν ασπαζομαι αυτα τα φετιχ καιτοι εχω βγαλει αρκετες φορες τον πουτσο μου με μερεντα. Ψιλοαηδια να πεφτουν οι σκατουλες στο ντουζ απο την βαση του πουτσοκεφαλου, αλλα δεν χρειαστηκα συνεδριες ψυχολογου για αυτο.
Επισης στην ιδια σελιδα του ΕΝ, αν πας Κωνσταντινουπολη θα βρεις κοπελα που με εξτρα χρεωση προσφερει σεξ χωρις προφυλακτικο και με κατι παραπανω δεχεται κρεμπιε
Στο πληρωμενο υπαρχουν κοπελες που με καποια εξτρα χρηματα κανουν τα παντα. Ειναι θυματα? Το ανεχονται? Το γουσταρουν?

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Μαζευτήκαν εδώ οι δικηγόροι του κοπρολάγνου να τον βγάλουν αθώο. Ε ρε αξιολύπητα πλάσματα. Πόσο σας έχει βαρέσει στο κεφάλι η αγαμία που δεν μπορείτε να δείτε τη διαφορά ανάμεσα στο να κάνεις κάτι από βίτσιο και στο να κάνεις κάτι από ανάγκη για να τα βγάλεις πέρα, όπως κάνουν οι Πολωνέζες που αυτό το ζώο χέζει και το παινεύεται.

Εντωμεταξύ η ξαδέρφη της Πολωνέζας που ασκώ το σκατ κλαίγεται ολημερίς.Η ξαδέρφη μου λέει τα βγάζει πέρα γιατί παίρνει λεφτά από το γκόμενο εγώ τι θα απογίνω η κακομοίρα που δεν έχω γκόμενο.Εχω μια καταπληκτική ιδέα kochanie της λέω.Θα έρθω να συναντηθούμε με την ξαδέρφη σου. Θα ήταν σούπερ μου λέει.Γενικά οι Πόλκες με το κλάψιμο και την περιγραφή των βασάνων τους πάντα τον πετυχαίνουν το σκοπό τους στο τέλος.

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.173
Πόντοι
456
Μαζευτήκαν εδώ οι δικηγόροι του κοπρολάγνου να τον βγάλουν αθώο. Ε ρε αξιολύπητα πλάσματα. Πόσο σας έχει βαρέσει στο κεφάλι η αγαμία που δεν μπορείτε να δείτε τη διαφορά ανάμεσα στο να κάνεις κάτι από βίτσιο και στο να κάνεις κάτι από ανάγκη για να τα βγάλεις πέρα, όπως κάνουν οι Πολωνέζες που αυτό το ζώο χέζει και το παινεύεται.
Θα βρεις πολλες στο ΕΝ που δεχονται κατουρημα. Για να εχουν αγγελια, προφανως για τα λεφτα το κανουν και αυτες. Για εμενα η ιδια αηδια ειναι. Πηγαινε τωρα στα θρεντ των εσκορτ να κραξεις και αυτους που κατουρανε

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.173
Πόντοι
456
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως στην ελλάδα με τους άθλιους οδηγούς και δρόμους
κινδυνεύουν ως πεζοί και να τους χτυπήσουν τα οχήματα και να φύγουν οι μερτσεντές από τον δρόμο
Που αλλου εχεις δει τοσες φθαρμενες και ξεθωριασμενες διαβασεις? Μονο για να διοριζουν την Νοτοπουλου (και πολλες χιλιαδες σαν αυτην) στην καθαριοτητα του δημου Θεσσαλονικης χωρις να πιασει ποτε σκουπα
Η αριστερη Νοτοπουλου βυσματοβολεμενη στον δεξιο Δημο Θεσσαλονικης, με τα λεφτα του φορολογουμενου

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.060
Πόντοι
206
H παιδεραστια ειναι ειδεχθες εγκλημα καθως δεν νοειται η συνεναιση του παιδιου. Αστοχο το παραδειγμα σου.
Ας παρουμε την ιστοσελιδα EN, εκει πολλες προσφερονται να τις κατουρησεις εναντι αντιτιμου. Δεν ειδα κανεναν να σκιζει τα καλτσον του για αυτη την ανωμαλια την οποια θεωρω παρομοια με το χεσιμο. Δεν ασπαζομαι αυτα τα φετιχ καιτοι εχω βγαλει αρκετες φορες τον πουτσο μου με μερεντα. Ψιλοαηδια να πεφτουν οι σκατουλες στο ντουζ απο την βαση του πουτσοκεφαλου, αλλα δεν χρειαστηκα συνεδριες ψυχολογου για αυτο.
Επισης στην ιδια σελιδα του ΕΝ, αν πας Κωνσταντινουπολη θα βρεις κοπελα που με εξτρα χρεωση προσφερει σεξ χωρις προφυλακτικο και με κατι παραπανω δεχεται κρεμπιε
Στο πληρωμενο υπαρχουν κοπελες που με καποια εξτρα χρηματα κανουν τα παντα. Ειναι θυματα? Το ανεχονται? Το γουσταρουν?
Δεν ξέρεις να διαβάζεις ρε φίλε.

Είπα ότι είναι φετίχ και ΟΧΙ ότι δεν είναι έγκλημα!!!

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Ποιοι δικηγόροι βρε μάπα?
Δηλαδή όσοι γουστάρουν το ΑΤΜ, είναι και αυτό προβληματικό για σένα? Περί βίτσιων, μην το ψάχνεις... ότι είναι με συναίνεση, δεν είναι κατακριτέο βρε κακόμοιρε...
Όσον αφορά στο "να κάνεις κάτι από ανάγκη για να τα βγάλεις πέρα, όπως κάνουν οι Πολωνέζες" μάλλον δεν μπορείς εσύ να δεις τη διαφορά... Αν θέλουν ΔΕΝ το κάνουν και βγάζουν αυτά που έχουν ανάγκη αλλιώς. Υπάρχει μασατζού στη Θεσσαλονίκη, που όλη την ώρα τρίβει το πρόσωπό (από το μέρωπο μέχρι το πηγούνι) της σε οποιαδήποτε κωλοτρυπίδα βρει μπροστά της... Κάποιοι την κλάνουν και της δίνουν και κάνα 10ρικο έξτρα... Πάνε πες της να μην το κάνει μιας και δεν το χει ανάγκη...

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Σε εσενα παρεθεσα ρε? Στον αλλον που εμπλεξε παιδεραστιες παρεθεσα
Αυτός που τα έχει μπλεγμένα στο κεφάλι του είσαι εσύ. Ένα άθλιο damage control κάνεις που το ξεκίνησες με το ότι η διαστροφή είναι δύσκολο να κατανοηθεί κι επειδή σε έβλεπα ότι πήγαινες να θολώσεις τα νερά, σού είπα ότι με αυτή τη λογική μπορεί να δικαιολογήσει κανείς και την παιδεραστία. Και συνεχίζεις το ίδιο βιολί βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι σκατ, κατούρημα, κρεμπιέ κι ακάποτο για να σχετικοποιήσεις την κατάσταση. Πόση ανάγκη το έχεις, ρε τύπε, να προσπαθείς να βγάλεις λάδι έναν άθλιο τύπο, επειδή σε κάνει να «ταξιδεύεις»;
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν παίζει με τίποτα εσύ να είσαι πιλότος ή να έχεις γκόμενα λετονή ή γενικώς γκόμενα. Θα ήσουνα χορτασμένος και δεν θα ξεφτιλιζόσουνα να κάνεις το δικηγόρο ενός κοπρολάγνου.

• Ουάου
Αντιδράσεις: Νίο

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
3.173
Πόντοι
456
Αυτός που τα έχει μπλεγμένα στο κεφάλι του είσαι εσύ. Ένα άθλιο damage control κάνεις που το ξεκίνησες με το ότι η διαστροφή είναι δύσκολο να κατανοηθεί κι επειδή σε έβλεπα ότι πήγαινες να θολώσεις τα νερά, σού είπα ότι με αυτή τη λογική μπορεί να δικαιολογήσει κανείς και την παιδεραστία. Και συνεχίζεις το ίδιο βιολί βάζοντας στο ίδιο τσουβάλι σκατ, κατούρημα, κρεμπιέ κι ακάποτο για να σχετικοποιήσεις την κατάσταση. Πόση ανάγκη το έχεις, ρε τύπε, να προσπαθείς να βγάλεις λάδι έναν άθλιο τύπο, επειδή σε κάνει να «ταξιδεύεις»;
Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι δεν παίζει με τίποτα εσύ να είσαι πιλότος ή να έχεις γκόμενα λετονή ή γενικώς γκόμενα. Θα ήσουνα χορτασμένος και δεν θα ξεφτιλιζόσουνα να κάνεις το δικηγόρο ενός κοπρολάγνου.
Ειπαμε, συνεχισε το κηρυγμα στα θρεντ των εσκορτ για τους αλητες που χρησιμοποιυν την υπηρεσια golden shower

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.637
Πόντοι
206
Έχει αποκτήσει μια άγρια ομορφιά το νήμα :coffee:

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.432
Πόντοι
216
Ο κμαν μάχεται ως γνήσιος μονομάχος στην αρένα με τα σλαβικά λιοντάρια ενώ στην κερκίδα έχουν σχηματιστεί ομάδες από φανατικούς οπαδούς αλλά και επικριτές του.

Η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.924
Πόντοι
3.556
Έχει πει επίσης και για κατι Λαμπραντόρ που ήθελε να βατευουν λαιβ τις επί χρημασι εκδιδομενες για να παιρνει το ματακι του αυτος πίνοντας το ποτάκι του.
σκυλοσπονσορινγκ

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Ποιοι δικηγόροι βρε μάπα?
Δηλαδή όσοι γουστάρουν το ΑΤΜ, είναι και αυτό προβληματικό για σένα? Περί βίτσιων, μην το ψάχνεις... ότι είναι με συναίνεση, δεν είναι κατακριτέο βρε κακόμοιρε...
Όσον αφορά στο "να κάνεις κάτι από ανάγκη για να τα βγάλεις πέρα, όπως κάνουν οι Πολωνέζες" μάλλον δεν μπορείς εσύ να δεις τη διαφορά... Αν θέλουν ΔΕΝ το κάνουν και βγάζουν αυτά που έχουν ανάγκη αλλιώς. Υπάρχει μασατζού στη Θεσσαλονίκη, που όλη την ώρα τρίβει το πρόσωπό (από το μέρωπο μέχρι το πηγούνι) της σε οποιαδήποτε κωλοτρυπίδα βρει μπροστά της... Κάποιοι την κλάνουν και της δίνουν και κάνα 10ρικο έξτρα... Πάνε πες της να μην το κάνει μιας και δεν το χει ανάγκη...
Αν εγώ είμαι μάπας, εσύ είσαι κατιμάς.
Πέραν από το αν ένα βίτσιο είναι κατακριτέο ή όχι, δείχνει κι ένα επίπεδο για τα άτομα που το κάνουν κι αυτούς που τους θαυμάζουν.
Μιλάμε για σκατ εδώ. Ένας κατιμάς είναι ο αρχηγός σας και το ίδιο κι όσοι τον θαυμάζετε. Το τελευταίο σκαλί της κοινωνίας, μην έχεις αυταπάτες.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.637
Πόντοι
206
Τελικά μάθαμε αν το σκυλί γάμησε?

SlavicAddict

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2024
Like
202
Πόντοι
20
Ζουσα χρονια τσεχια και εχω παει πολωνια βροτσλαβ κατοβιτσε βαρσαβα κρακοβ κλπ
Ο καουμποι λεει ασυναρτησιες τίποτα απο ολα αυτά που λεει δεν ισχύει,απλά ο τύπος παει με εκδιδομενες και τις μοστράρει εδω ως σπονσορετες οπως τις λεει.
Εχει πολλες σε σαιτ και χρεώνουν με την ωρα εως την ημερα και οι τιμες παιζουν,ειναι όπως εδω τα call girl ιδια φαση.
Απλα κοιταει να βγαλει μια περσονα εδω μεσα οτι ειναι ο άρχοντας των σλαβικων χωρων και τελικά εχει κατάντησει γραφικός
Σόρρυ φίλε, αλλά εσύ λες ασυναρτησίες...
Για τη φάση που αναφέρεις, τα λεφτά είναι τελείως διαφορετικά. Στείλε κάποιο λινκ από site με τιμές 500-1500 το 3ημερο.
Επίσης, αυτό που κάνει, δεν παίζει μόνο σε αυτές τις χώρες, αλλά σχεδόν παντού. Η διαφορά έχει να κάνει με το πόσο κούκλες/καύλες είναι, αν υπάρχει διασκέδαση, αν η πόλη είναι ερωτική κλπ... Αλλιώς, κι εδώ στην Ελλάδα παίζει να μπορείς να γαμάς κοριτσόπουλα νέα και ομορφούλικα, με ένα "σταθερό" μηνιαίο έξοδο. Να μην μιλήσω για ΝΑ Ασία, Εμιράτα/Καταρ, Αφρική, Ν Αμερική, που παντού γίνεται χαμός.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
Τελικά μάθαμε αν το σκυλί γάμησε?

Τι διαβάζουμε, ρε πστ μου. Ο τύπος είναι σοβαρό περιστατικό:

Είναι ενα Λαμπραντορ.Φαινεται να έχει καλη πουτσα.
Θα έχει φαση.Γενικα αυτό μου αρέσει στις Πολωνεζες.Δεν έχουν όρια στο σεξ.
Και με Ρωσιδες βέβαια μπορείς να κάνεις πολλά.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom