Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (4 μέλη και 10 επισκέπτες)

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.826
Πόντοι
456
Ο Έλληνας φραπεδόβιος μετανάστης που ξέρει μόνο Έλληνες είναι για κλάματα, αλλά κι εσύ μιλάς για ένα πλάνο «παράλληλης κοινωνίας» με τα Internations και τα αγγλικά. Είναι κι αυτό ένα βιώσιμο μοντέλο, αλλά από κει και πέρα είναι τι ταιριάζει στον καθένα.

Έχει παράλληλες κοινωνίες παντού, αλλά όσοι πάνε είτε αισθάνονται προσωρινοί πχ νομάδες, είτε το έχουν σαν βάση και δραστηριοποιούνται ανά τον κόσμο πχ επιχειρηματίες, είτε είναι επιλογή ανάγκης πχ συνταξιούχοι Κύπρου που θέλουν να αποφύγουν την βροχερή Αγγλία. Αν θες να μην αισθάνεσαι ξένος έχεις ανάγκη και τους ντόπιους κι εκεί πάμε στο θέμα της γλώσσας.

A,εγώ είμαι από τους πρώτους που έχουν γράψει ότι αν θες να βιώσεις πραγματική εμπειρία μετανάστευσης πρέπει να μάθεις την γλώσσα των ντόπιων για να μην ζεις σε "παράλληλη κοινωνία".
Δηλαδή αν αποφασίσω να μείνω σαν συνταξιούχος Πραγα,θα ξεκινήσω 2-3 χρόνια πριν να μαθαίνω τσέχικα.

InterNations έχει και πολλούς ντόπιους.
Γερμανία σχεδόν οι μισοί, Ελβετία δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο εξωτερικό,έχουν αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια τρόποι ώστε να μην είσαι μόνος σε κοινωνικό επίπεδο,ακριβώς γιατί πολλοί άνθρωποι μετανάστευαν μόνοι τους.
Παίζουν από FB groups μέχρι apps,
που στην Ελλάδα δεν είναι δημοφιλή επειδή είμαστε κομπλεξικοι ή νομίζουμε ότι όλα έχουν να κάνουν με γαμησια και παρτούζες

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Δηλαδή τώρα εσύ θα πας στην Ταιλάνδη με τη σύνταξη για να βρεις πιστή γυναίκα; Θα αλλάξεις οικοσύστημα για μια γυναίκα, ενώ μπορείς στη Δύση να ψάξεις λίγο περισσότερο; Σε αυτήν την ηλικία, απλά στην Ταιλάνδη θα βρίσκεις πιο φτηνά πουτανάκια. Εκεί αξίζει να έχεις λεφτά, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα υγείας αγοράζοντας μία καλή ασφάλεια και να έχεις σιχαθεί τελείως το δυτικό τρόπο ζωής, χωρίς να έχεις πράγματα που να σε τραβάνε πίσω πχ συγγενείς, αναμνήσεις κλπ.
Η ανατολική Ευρώπη μου φαίνεται πιο προσιτό πλάνο. Αν κι εγώ προτιμώ μία λύση στη Δυτική Ευρώπη γιατί δεν γουστάρω να τρέχω μακριά και να αλλάζω συνήθειες σε αυτήν την ηλικία.
Όχι μόνο για τη γυναίκα αλλα και για τον καιρό , τη φτηνή ζωή το καλό φαΐ.

Θα μου πεις , ρε μαλακα γλειφομουνιξ, γιατί δεν πας σε κάνα ελληνικό νησί , Κροατία, μπλοκ, μαλτα η Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο ;

Αυτό που ψάχνω από άποψη καιρού το μπλοκ δεν το παρέχει δυστυχώς (αλλιώς με τα χίλια Πράγα).

Οι τιμές στην Κροατία και στη Μαλτα έχουν ξεφύγει. Ελλάδα δε μαρεσει και δεν θέλω να συντηρώ το σύστημα των ψωλαδων.

Ίσως η Πορτογαλία με το τωρινό φορολογικό για συνταξιούχους να βολεύει, αν και από άποψη μουνιού τίποτα.

Το καλύτερο το κάνει γνωστος μου,κοντά στην ηλικία σου , Βρετανός , που το χειμώνα , είναι στις Φιλιππινες (είναι η γυναίκα του από εκεί) και το καλοκαίρι στη Μπράγκα. Έχει ένα συνδυασμό και των δυο. Αυτός βέβαια έχει περιουσία 3 εκατομμύρια

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.826
Πόντοι
456
Η Ρωσίδα με ανάγκασε και ξυρίστηκα για πρώτη φορά για να κάνει βαθύ μπούκι αλλά νιώθεις χάλια όταν συγκαίγεσαι,οι τρίχες είναι χρήσιμες.

Οι τρίχες είναι χρήσιμες για αυτό και τριμαρει ο κόσμος..
Τι ξυράφια και χατζάρια μας λες:confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Η Ρωσίδα με ανάγκασε και ξυρίστηκα για πρώτη φορά για να κάνει βαθύ μπούκι αλλά νιώθεις χάλια όταν συγκαίγεσαι,οι τρίχες είναι χρήσιμες.
Βλέπουμε το δραματικό τέλος μιας χρυσής μουνοκαριερας.

Οι γκόμενες άρχισαν να παχαίνουν και οι τρίχες να αραιώνουν

Τέλος εποχής ,να κλείσει το νήμα

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.270
Πόντοι
3.656
Γενικά θα έλεγα οτι οι Ρωσίδες δε γουστάρουν κοιλαράδες ενώ οι Ουκρανέζες μπορεί να προσποιηθούν οτι γοητεύονται από αντρικές κοιλιές και να τις χαιδεύουν αρκούδος φάση.

Αν τους την πέσει πχ κανας Ρώσος ολιγάρχης,παιζει και να τον απορρίψουν αν έχει κοιλιά;

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Αν τους την πέσει πχ κανας Ρώσος ολιγάρχης,παιζει και να τον απορρίψουν αν έχει κοιλιά;

Σε αυτή την περίπτωση η κοιλιά θεωρείται δείγμα αρχοντιάς οτι ο τύπος είναι καλοζωισμένος και ευτυχής.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Βλέπουμε το δραματικό τέλος μιας χρυσής μουνοκαριερας.

Οι γκόμενες άρχισαν να παχαίνουν και οι τρίχες να αραιώνουν

Τέλος εποχής ,να κλείσει το νήμα

Μόνο οι Πολωνέζες έχουν παχύνει αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ συναισθηματικές και το ρίχνουν στη μασαμπούκα.Δεν έχουν την αυτοκυριαρχία των Ρωσίδων,Τσέχων ή τη στωικότητα των Ουκρανέζων.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Μόνο οι Πολωνέζες έχουν παχύνει αλλά αυτό συμβαίνει γιατί είναι πολύ συναισθηματικές και το ρίχνουν στη μασαμπούκα.Δεν έχουν την αυτοκυριαρχία των Ρωσίδων,Τσέχων ή τη στωικότητα των Ουκρανέζων.
Σπονσορετα όμως καουμπόι. Και η άλλη με περίοδο και απαίτησε ξύρισμα των ένδοξων γαλάζιων αρχιδιων π έχουν ταΐσει τρεις γενιές Σλάβων

Κάποτε παρακαλαγαν τα γευτούν την βαλκανική κοπρια, ζέστη ζεστη

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.826
Πόντοι
456

Αμφιθέατρο, κρατήστε σημειώσεις!
Αρχηγός σε αυτά δεν παίζεται!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.333
Πόντοι
2.606
Σπονσορετα όμως καουμπόι. Και η άλλη με περίοδο και απαίτησε ξύρισμα των ένδοξων γαλάζιων αρχιδιων π έχουν ταΐσει τρεις γενιές Σλάβων

Κάποτε παρακαλαγαν τα γευτούν την βαλκανική κοπρια, ζέστη ζεστη
:tooth:
:tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth::tooth:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Στις Πολωνέζες μερικά κιλά παραπάνω πάντα τα συγχωρείς είναι τεράστια η συναισθηματική πίεση που βιώνουν.
Τι έπαθες Πορθητή ; Που είναι τα στανταρτς; Σε λίγο θα μας πεις ότι βρήκες τον Ιησού σαν τον Roosh.

Ο σπόνσορας είναι ανίκητος και αδίστακτος

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.587
Πόντοι
3.936
Στις Πολωνέζες μερικά κιλά παραπάνω πάντα τα συγχωρείς είναι τεράστια η συναισθηματική πίεση που βιώνουν.
Τι πίεση βιώνουν ωρε; Δεν βρίσκονται δα κ στην Καμπούλ για να τις έχουν οι ταλιμπαν ολημερίς στην πίπα. Τη μουνα τους ξύνουν στην πλάτη των άλλων..

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.863
Πόντοι
2.306
Ή αν το πάχος πάει στους βύζους και τα μπούτια

Αυτό το καλό έχουν οι Πολωνέζες.Μεγαλώνουν αρχικά τα βυζιά,μετά τα μπούτια,ύστερα ο κώλος και μετά η κοιλιά.Αλλά αν τις συγκρίνεις με Ουκρανέζες ιδίου αναστήματος οι καταχρήσεις τους είναι εμφανείς.Σπάνια θα δεις πολύ λεπτή Πολωνέζα.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.859
Πόντοι
216
Δηλαδή τώρα εσύ θα πας στην Ταιλάνδη με τη σύνταξη για να βρεις πιστή γυναίκα; Θα αλλάξεις οικοσύστημα για μια γυναίκα, ενώ μπορείς στη Δύση να ψάξεις λίγο περισσότερο; Σε αυτήν την ηλικία, απλά στην Ταιλάνδη θα βρίσκεις πιο φτηνά πουτανάκια. Εκεί αξίζει να έχεις λεφτά, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα υγείας αγοράζοντας μία καλή ασφάλεια και να έχεις σιχαθεί τελείως το δυτικό τρόπο ζωής, χωρίς να έχεις πράγματα που να σε τραβάνε πίσω πχ συγγενείς, αναμνήσεις κλπ.
Η ανατολική Ευρώπη μου φαίνεται πιο προσιτό πλάνο. Αν κι εγώ προτιμώ μία λύση στη Δυτική Ευρώπη γιατί δεν γουστάρω να τρέχω μακριά και να αλλάζω συνήθειες σε αυτήν την ηλικία.
Τύπε είσαι 65 χρονών και σκέφτεσαι συγγενείς και φίλους; Άγαμος είσαι, εσύ και ο πούτσος σου, πατρίδα σου όλη η Γη. Άλλοι αναχωρούνε απ'το πατρικό 25 χρονώ πιτσιρίκια για άλλες ηπείρους. Προφανώς και θα πας σε μέρος που η γυναίκα θα σε φροντίσει γιατί από Σλάβα παστρικιά σου υπογράφω ότι μπορεί να σε στείλει και μια ώρα αρχύτερα να σε κληρονομήσει. Βέβαια με τον καρκίνο της Δύσης να εξαπλώνεται ταχέως, οι boomers είναι ίσως και οι τελευταίοι που θα χαίρουν κάποιας εκτίμησης από καμιά φτωχάλα. Για τους λοιπούς έρχεται τσιμπούκι.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.310
Πόντοι
3.506
Τύπε είσαι 65 χρονών και σκέφτεσαι συγγενείς και φίλους; Άγαμος είσαι, εσύ και ο πούτσος σου, πατρίδα σου όλη η Γη. Άλλοι αναχωρούνε απ'το πατρικό 25 χρονώ πιτσιρίκια για άλλες ηπείρους. Προφανώς και θα πας σε μέρος που η γυναίκα θα σε φροντίσει γιατί από Σλάβα παστρικιά σου υπογράφω ότι μπορεί να σε στείλει και μια ώρα αρχύτερα να σε κληρονομήσει. Βέβαια με τον καρκίνο της Δύσης να εξαπλώνεται ταχέως, οι boomers είναι ίσως και οι τελευταίοι που θα χαίρουν κάποιας εκτίμησης από καμιά φτωχάλα. Για τους λοιπούς έρχεται τσιμπούκι.
Μιλάς σοφά τύπε. Το γουοκιλικι το πουστριλικι και το πυρφοριλικι θα μας κάνουν να πάμε Σομαλια

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
2.464
Πόντοι
446
A,εγώ είμαι από τους πρώτους που έχουν γράψει ότι αν θες να βιώσεις πραγματική εμπειρία μετανάστευσης πρέπει να μάθεις την γλώσσα των ντόπιων για να μην ζεις σε "παράλληλη κοινωνία".
Δηλαδή αν αποφασίσω να μείνω σαν συνταξιούχος Πραγα,θα ξεκινήσω 2-3 χρόνια πριν να μαθαίνω τσέχικα.

InterNations έχει και πολλούς ντόπιους.
Γερμανία σχεδόν οι μισοί, Ελβετία δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι στο εξωτερικό,έχουν αναπτυχθεί εδώ και πολλά χρόνια τρόποι ώστε να μην είσαι μόνος σε κοινωνικό επίπεδο,ακριβώς γιατί πολλοί άνθρωποι μετανάστευαν μόνοι τους.
Παίζουν από FB groups μέχρι apps,
που στην Ελλάδα δεν είναι δημοφιλή επειδή είμαστε κομπλεξικοι ή νομίζουμε ότι όλα έχουν να κάνουν με γαμησια και παρτούζες
Oι Ελληνες του εξωτερικου πρωτα θα ψαξουν το group στο whatsapp η fb των Ελληνων της περιοχης:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom