Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Πάντως στην συνομιλία πουτσαρα καλόγερου νομίζω και οι δυο έχετε δίκιο. Απλά είστε σε διαφορετική ηλικιακή φάση .

νομίζω πως όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο δύσκολο είναι να βρούμε παρέες. Όχι μόνο γιατί οι άνθρωποι της ηλικίας μας είναι ήδη σε κάποιους κύκλους (σαντμανιζω τώρα λολ) αλλα γιατί αν είσαι μόνος χ ψ χρόνια έχεις άλλες απαιτήσεις.

Κάποτε είχα γκόμενες που αν τις έβλεπα τώρα θα έκοβα λάσπη από το πρώτο ραντεβού. Και δε μιλάω για μπάζα μιλάω για άδεια μυαλά. Επίσης κάποτε έλεγα ας μη μαγειρεύει η γυναίκα , ας μην έχει λεφτά , αλλα τώρα που κοιτάω χαρτοφυλάκιο κλπ , σκέφτομαι , τι μόνο το μουνι της θα βάλει ;

Ίσως μας απορρόφησε η Δύση και μας έκανε λογιστές δε ξέρω. Και για αυτό θα ψαχτώ για Ασία, όχι ότι η γκομενα δε θα με θέλει για τα λεφτά μου , αλλα το να ρισκάρω ένα διαζύγιο δυτική Ευρώπη με τη κάθε χαμουρα, καλύτερα ένα μικρό μαο μαο που θα με ταΐζει

Και για να προλάβω κάνα λευκό ιππότη που θα πει τη διαλέγεις τη γυναίκα , θα του πω, εκ πείρας , ότι άλλη γυναίκα σε ερωτεύεται και άλλη σε χωρίζει

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Τύπε και εγώ ψηλές τις θέλω...

Απλά 10άρια 1.90 ή 10άρια τάπες 1.60, δεν υπάρχουν.

Ο χασοδίκης του Forum θεωρεί 10αρι μια που είναι τουλάχιστον 100κιλα.
Δε θα τρελαθούμε με την ανωμαλία του καθενός..

Μπορεί να τους είπε καμιά προφεσόρισσα της νομικής τα πάχη μου τα κάλλη μου και του έμεινε.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Ε
Μπορεί να τους είπε καμιά προφεσόρισσα της νομικής τα πάχη μου τα κάλλη μου και του έμεινε.
γω νομίζω πως απλά δε μπορεί να ρίξει μουναρες και βαφτίζει το κρέας ψάρι

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Εδώ έδειχνε κάτι χοντρές και έλεγε τι έχει η κοπέλα,μια χαρά είναι.Δέκα κιλά πάνω απο το ύψος είναι το φυσιολογικό δηλαδή κατά τον Αλεξ 160 γκόμενα 70 κιλά είναι ιδανικός συνδυασμός.Κολομβία σίγουρα θα έχει βρει κάτι σπέσιαλ σε αυτή τη σπάνια αναλογία.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.102
Πόντοι
456
Πάντως στην συνομιλία πουτσαρα καλόγερου νομίζω και οι δυο έχετε δίκιο. Απλά είστε σε διαφορετική ηλικιακή φάση .

νομίζω πως όσο μεγαλώνουμε τόσο πιο δύσκολο είναι να βρούμε παρέες. Όχι μόνο γιατί οι άνθρωποι της ηλικίας μας είναι ήδη σε κάποιους κύκλους (σαντμανιζω τώρα λολ) αλλα γιατί αν είσαι μόνος χ ψ χρόνια έχεις άλλες απαιτήσεις

Εκεί που συμφωνώ με @Kalogero είναι ότι για πολλούς και διαφορετικούς λόγους,δεν μπορείς να κάνεις φίλους μετά από μια ηλικία.
Αλλά κοινωνική ζωή μπορείς να έχεις,σε κάθε περίπτωση καλύτερη από αν ήσουν μπακουρι στην Ελλάδα.

Όσο για το γκομενιλίκι,
απλά έχουμε φτάσει σε μια φάση που ξέρουμε το θελουμε,τι δε θέλουμε και επίσης όποια το πει λίγο στραβά το ποίημα Block& Delete με συνοπτικές διαδικασίες.

Το θέμα είναι να είσαι σε θέση να το κάνεις,γιατί οι περισσότεροι συμβιβάζονται και γίνονται κομπάρσοι

Τελευταία τροποποίηση:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Εκεί που συμφωνώ με @Kalogero είναι ότι για πολλούς και διαφορετικούς λόγους,δεν μπορείς να κάνεις φίλους μετά από μια ηλικία.
Αλλά κοινωνική ζωή μπορείς να έχεις,σε κάθε περίπτωση αν ήσουν μπακουρι στην Ελλάδα.

Όσο για το γκομενιλίκι,
απλά έχουμε φτάσει σε μια φάση που ξέρουμε το θελουμε,τι δε θέλουμε και επίσης όποια το πει λίγο στραβά το ποίημα Block& Delete με συνοπτικές διαδικασίες.

Το θέμα είναι να είσαι σε θέση να το κάνεις,γιατί οι περισσότεροι συμβιβάζονται και γίνονται κομπάρσοι
Οποία και να βρεις για να μείνεις μαζί της 40 χρόνια θα πρέπει να κάνετε και οι δυο συμβιβασμούς

Το πρόβλημα είναι να μη γίνεις σκυλάκι και να έχεις επιλογές. Οι οποίες μετά τα πχ 42-45 βαριά , στην Ευρώπη , μειώνονται.

Για αυτό μαο μαο και μακαρόνια με κέτσαπ δε θα κάνουμε μαγκισσες τις ευρωπαϊκές τριτατζες

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.102
Πόντοι
456
Ε

γω νομίζω πως απλά δε μπορεί να ρίξει μουναρες και βαφτίζει το κρέας ψάρι
Απλά δεν μπόρεσε να ρίξει ποτέ γκόμενα της προκοπής και αυπαραμυθιάστηκε με τα γιουβαρλάκια τοπ models

Είχα συμφοιτητή που έλεγα ότι δεν τα φτιάχνει με όμορφες γιατί είναι πιο πιθανό να κερατωσουν :2funny:

Η αυθυποβολή είναι καλή άμυνα

Αρχηγός πιστεύει στο δόγμα:"Όλες είναι εν δυνάμει πουτανες" και τις κερνάει προκαταβολικά τσιμπούκι με πουτσότριχα

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.102
Πόντοι
456
Οποία και να βρεις για να μείνεις μαζί της 40 χρόνια θα πρέπει να κάνετε και οι δυο συμβιβασμούς

Το πρόβλημα είναι να μη γίνεις σκυλάκι και να έχεις επιλογές. Οι οποίες μετά τα πχ 42-45 βαριά , στην Ευρώπη , μειώνονται.

Για αυτό μαο μαο και μακαρόνια με κέτσαπ δε θα κάνουμε μαγκισσες τις ευρωπαϊκές τριτατζες
Συμβιβασμούς να κάνουμε ρε τύπε,
αλλά έχω στο μυαλό μου περιπτώσεις-ναυαγια που δεν τους κάθεται ούτε η ......γυναίκα τους:confused:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Απλά δεν μπόρεσε να ρίξει ποτέ γκόμενα της προκοπής και αυπαραμυθιάστηκε με τα γιουβαρλάκια τοπ models

Είχα συμφοιτητή που έλεγα ότι δεν τα φτιάχνει με όμορφες γιατί είναι πιο πιθανό να κερατωσουν :2funny:

Η αυθυποβολή είναι καλή άμυνα

Αρχηγός πιστεύει στο δόγμα:"Όλες είναι εν δυνάμει πουτανες" και τις κερνάει προκαταβολικά τσιμπούκι με πουτσότριχα

Η Ρωσίδα με ανάγκασε και ξυρίστηκα για πρώτη φορά για να κάνει βαθύ μπούκι αλλά νιώθεις χάλια όταν συγκαίγεσαι,οι τρίχες είναι χρήσιμες.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Καταλαβαίνω πως το λες . Όμως το να κάτσεις στη δυτική Ευρώπη δε σημαίνει ότι θα έχεις κύκλο η θα βρεις γυναίκα που θα είναι πιο πίστη μακροπροθεσμα. Γνώμη μου είναι πως οι Ασιάτισσες και οι Λατινες , (δε λέω για τελειωμένες παρτίδες) πολύ πιο εύκολα στέκονται στον άντρα μακροπρόθεσμα. Σε αντίθεση με δυτικές η ελλεηνιδες που νομίζουν πως έχουν το χρυσό μουνι. Αλλά συμφωνώ πως το θέμα περίθαλψη θα εξαρτηθεί από τα λεφτά και τα κονε που θα έχεις.
Δηλαδή τώρα εσύ θα πας στην Ταιλάνδη με τη σύνταξη για να βρεις πιστή γυναίκα; Θα αλλάξεις οικοσύστημα για μια γυναίκα, ενώ μπορείς στη Δύση να ψάξεις λίγο περισσότερο; Σε αυτήν την ηλικία, απλά στην Ταιλάνδη θα βρίσκεις πιο φτηνά πουτανάκια. Εκεί αξίζει να έχεις λεφτά, ώστε να μπορείς να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα υγείας αγοράζοντας μία καλή ασφάλεια και να έχεις σιχαθεί τελείως το δυτικό τρόπο ζωής, χωρίς να έχεις πράγματα που να σε τραβάνε πίσω πχ συγγενείς, αναμνήσεις κλπ.
Η ανατολική Ευρώπη μου φαίνεται πιο προσιτό πλάνο. Αν κι εγώ προτιμώ μία λύση στη Δυτική Ευρώπη γιατί δεν γουστάρω να τρέχω μακριά και να αλλάζω συνήθειες σε αυτήν την ηλικία.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Η Ρωσίδα με ανάγκασε και ξυρίστηκα για πρώτη φορά για να κάνει βαθύ μπούκι αλλά νιώθεις χάλια όταν συγκαίγεσαι,οι τρίχες είναι χρήσιμες.

Ας τα τρίμαρες μονο,δεν χρειαζόταν να τα πάρεις κοντρα

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Ας τα τρίμαρες μονο,δεν χρειαζόταν να τα πάρεις κοντρα

Ηθελε πλήρες ξύρισμα είναι σκληροτράχηλες οι Ρωσίδες και δεν υποχωρούν στις απαιτήσεις τους.Προκειμένου να μη στερηθώ το μπούκι προέβην στην τριχική θυσία.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Ηθελε πλήρες ξύρισμα είναι σκληροτράχηλες οι Ρωσίδες και δεν υποχωρούν στις απαιτήσεις τους.Προκειμένου να μη στερηθώ το μπούκι προέβην στην τριχική θυσία.

Αρχηγέ άρχιζες να βάζεις νερό στο κρασί σου; :(

Άμα δεν της αρέσει και το παραδοσιακό λευκό βαλκανικό σώβρακο,θα βάλεις...μποξεράκι; :shockedeyes:

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056

Άμα δεν της αρέσει και το παραδοσιακό λευκό βαλκανικό σώβρακο,θα βάλεις...μποξεράκι; :shockedeyes:

Με πίεζε και για φίτνες.Ελεγε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν χοντροί άνθρωποι όταν μπορείς να γυμναστείς.Αμα οι Ρωσίδες σε δουν ευτραφή ή ντεφορμέ σε τρέχουν σε ανηφόρες,μακρούς περιπάτους,ποδηλατάδες και άλλες αθλοπαιδιές για να αδυνατίσεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.840
Πόντοι
3.656
Με πίεζε και για φίτνες.Ελεγε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχουν χοντροί άνθρωποι όταν μπορείς να γυμναστείς.Αμα οι Ρωσίδες σε δουν ευτραφή ή ντεφορμέ σε τρέχουν σε ανηφόρες,μακρούς περιπάτους,ποδηλατάδες και άλλες αθλοπαιδιές για να αδυνατίσεις.

Το αντίθετο απ'τις ελληνιδες δηλαδή,που όσοι τις παντρεύονται καταντάνε μπουχέσες

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.957
Πόντοι
2.606

Μην τον βάλει να κάνει λεύκανση στα μπλε παπαρια θα πηδηχτώ απ το παράθυρο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Το αντίθετο απ'τις ελληνιδες δηλαδή,που όσοι τις παντρεύονται καταντάνε μπουχέσες

Καλά οι Ρωσίδες φροντίζουν το σώμα τους.Οσες είχα είναι λεπτές και γυμνασμένες.Υπάρχει μεγάλη κουλτούρα φίτνες στη Ρωσία.Οχι σαν τις Ελληνίδες που περιδρομιάζουν τα πιτόγυρα και στρώνουν την κωλάρα τους ρουφώντας τους φραπέδες στα καφέ.
Βασικά η Σλάβα θα ντραπεί να φάει μπροστά σου πιτόγυρο ή να πιει μπύρα προτιμάνε πιο εκλεπτυσμένα και θηλυκά φαγιά και ποτά.
Γενικά θα έλεγα οτι οι Ρωσίδες δε γουστάρουν κοιλαράδες ενώ οι Ουκρανέζες μπορεί να προσποιηθούν οτι γοητεύονται από αντρικές κοιλιές και να τις χαιδεύουν αρκούδος φάση.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Y13

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Το πρώτο δεν εγγυάται το δεύτερο,αλλά είναι προαπαιτούμενο για το δεύτερο.

Την γλώσσα ίσως πρέπει να την ξέρεις αν πας στις Καλαμπάκες της κεντρικής Ευρώπης.
Σε όλες τις μεγαλουπόλεις,έχει κοινότητες όπως το InterNations,το spontacts,κ.λ.π. που με αγγλικά βρίσκεις κόσμο και δραστηριότητες για τα πάντα.
Από γκομενιλικι, μέχρι να παίξεις πινγκ πονγκ.

Απλά ο Έλληνας μετανάστης είναι συνήθως φραπεδόβιος τρομπαρίφας που μένει 10 χρόνια στο ίδιο μέρος και ξέρει μόνο Έλληνες.
Ο Έλληνας φραπεδόβιος μετανάστης που ξέρει μόνο Έλληνες είναι για κλάματα, αλλά κι εσύ μιλάς για ένα πλάνο «παράλληλης κοινωνίας» με τα Internations και τα αγγλικά. Είναι κι αυτό ένα βιώσιμο μοντέλο, αλλά από κει και πέρα είναι τι ταιριάζει στον καθένα.

Έχει παράλληλες κοινωνίες παντού, αλλά όσοι πάνε είτε αισθάνονται προσωρινοί πχ νομάδες, είτε το έχουν σαν βάση και δραστηριοποιούνται ανά τον κόσμο πχ επιχειρηματίες, είτε είναι επιλογή ανάγκης πχ συνταξιούχοι Κύπρου που θέλουν να αποφύγουν την βροχερή Αγγλία. Αν θες να μην αισθάνεσαι ξένος έχεις ανάγκη και τους ντόπιους κι εκεί πάμε στο θέμα της γλώσσας.

Είχα βάλει την Τσεχία στη λίστα και παραμένει ακόμα αλλά πήγε στην τελευταία θέση. Σκέφτομαι ότι θα μου ήταν δύσκολο να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου σε μια χώρα όπου δεν θα μπορούσα να συνεννοηθώ αποτελεσματικά. Εσύ μπορεί να μην το σκέφτεσαι, γιατί είναι ακόμη μακριά. Για μένα ήρθε η ώρα, μόλις τελειώσω το ψάξιμο και καταλήξω κάπου, την κοπανάω. Έχει χαθεί πλέον η μπάλα στη Γαλλία και δεν βλέπω πώς θα μπει τέρμα στην κατρακύλα. Τώρα άρχισε να κινδυνεύει πλέον και το κεφάλι μας.

Pinoklis

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
579
Πόντοι
96
Ο Έλληνας φραπεδόβιος μετανάστης που ξέρει μόνο Έλληνες είναι για κλάματα, αλλά κι εσύ μιλάς για ένα πλάνο «παράλληλης κοινωνίας» με τα Internations και τα αγγλικά. Είναι κι αυτό ένα βιώσιμο μοντέλο, αλλά από κει και πέρα είναι τι ταιριάζει στον καθένα.

Έχει παράλληλες κοινωνίες παντού, αλλά όσοι πάνε είτε αισθάνονται προσωρινοί πχ νομάδες, είτε το έχουν σαν βάση και δραστηριοποιούνται ανά τον κόσμο πχ επιχειρηματίες, είτε είναι επιλογή ανάγκης πχ συνταξιούχοι Κύπρου που θέλουν να αποφύγουν την βροχερή Αγγλία. Αν θες να μην αισθάνεσαι ξένος έχεις ανάγκη και τους ντόπιους κι εκεί πάμε στο θέμα της γλώσσας.

Είχα βάλει την Τσεχία στη λίστα και παραμένει ακόμα αλλά πήγε στην τελευταία θέση. Σκέφτομαι ότι θα μου ήταν δύσκολο να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου σε μια χώρα όπου δεν θα μπορούσα να συνεννοηθώ αποτελεσματικά. Εσύ μπορεί να μην το σκέφτεσαι, γιατί είναι ακόμη μακριά. Για μένα ήρθε η ώρα, μόλις τελειώσω το ψάξιμο και καταλήξω κάπου, την κοπανάω. Έχει χαθεί πλέον η μπάλα στη Γαλλία και δεν βλέπω πώς θα μπει τέρμα στην κατρακύλα. Τώρα άρχισε να κινδυνεύει πλέον και το κεφάλι μας.

Γιατί δεν πας κάπου Ελλάδα επαρχία; Δεν έχεις κανά εξοχικό σε χωριό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom