Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Πολωνία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Balkan cowboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (2 μέλη και 3 επισκέπτες)

unhuman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2024
Like
1.990
Πόντοι
206
Ναι σίγουρα.. και μετά τα 30- 40 οι περισσότερες έχουν γινει σαν ψυγείο με πόδια. Και έχουμε απείρα παραδείγματα..
Οι millennians ανατολικοευρωπαιες μια χαρα κρατιουνται συγκριτικα με τις Ελληνιδες. Πετυχαινω συμμαθητριες μου και νομιζω οτι γερασα.
Στο μπλοκ ασχολουμαι με γυναικες της γενιας μου (millennials) και ουτε ξοδευομαι και μια χαρα ωραιες γκομενες γαμαω. Αναρωτιεμαι πως μεταβολιζουν το αλκοολ, πινουν πολυ αλλα η κοιλια επιπεδη, ακομα και μετα απο γεννα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.234
Πόντοι
3.656
Αυτές τις φαντασιοπληξιες έλεγες και του G71 μέχρι που πήγε εκεί ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά κι έμεινε με το πουλοφωνο στο χερι, ψάχνοντας μήπως κ του κάτσει κάποια διαδικτυακή ..τανα. Αυτά που περιγράφεις μπορεί να υπήρχαν πριν 20 χρόνια κ βάλε.
Δυστυχώς είσαι πιο κοντά στην αλήθεια απ ότι ο κμαν

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.405
Πόντοι
3.936
Σε αυτή την περίπτωση η κοιλιά θεωρείται δείγμα αρχοντιάς οτι ο τύπος είναι καλοζωισμένος και ευτυχής.
Πότε αυτο στο μεσαιωνα; Διότι σήμερα είναι η ένδειξη φτώχειας και του σκατα φαγητού επισης. Εαν ειναι ποιοτική η διατροφη δεν παχαινει- επιστήμονες το υποστηριζουν όχι στο να χαμε να λέγαμε.
Υγ. Ξέχασες στο παρελθόν που πήγαινες σαν τον daima στα σούπερ μάρκετ έβλεπες τις τιμές κ παραπονιοσουν ότι το κρέας είναι ακριβό κ δεν μπορείς να το τρως κάθε μέρα. Ο ίδιος τα έγραφες όχι κάποιος άλλος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.405
Πόντοι
3.936
Δυστυχώς είσαι πιο κοντά στην αλήθεια απ ότι ο κμαν
Εάν δεν έχει εικόνα κάποιος του πριν κ του μετα σε αυτά τα μέρη νομίζει ότι πήγε στον παράδεισο επειδή βλεπει πολλα μ@υνια γύρω του κ έχει την ψευδαίσθηση ότι θα τα κατακτήσει με τη μία χωρίς κόπο. Δεν καταλαβαίνει ότι αυτες έχουν μεταμορφωθεί σε αδηφάγα δυτικοποιημενα δίποδα- ξεπετες που δεν εχουν ίχνος ρομαντισμού. Τα πράγματα έχουν απομυθοποιηθει και δυσκολεψει αφού ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Τωρα έχεις τα ασβερκα γομάρια ντοπιους- έχεις τους 3κοσμιους κτλπ, κτλπ, ενώ παλιοτερα,αντε να είχες τους Ιταλούς σαν ανταγωνιστές.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Πολωνικό χιούμορ.
Αγάπη μου θα μου αγοράσεις τέτοιο εσώρουχο?
Είναι πολύ μικρό για εσένα,έχεις μεγάλο κώλο δε θα σου πάει.
Μετά στο κρεβάτι.
Αγάπη μου τι θα έλεγες για ...αυτό,ξέρεις.
Ξέρεις με τέτοιο μικρό πουλάκι δε συνδυάζεται.

wKbAh3.png

LSHAYx.png

Γενικά οι Πολωνέζες λένε σοκαριστικά πράγματα έχουν πλάκα.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Αμα δεις κάτι τέτοιο σε ελληνική παραλία καταλαβαίνεις οτι πρόκειται για Σλάβους.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Γιατί δεν πας κάπου Ελλάδα επαρχία; Δεν έχεις κανά εξοχικό σε χωριό;
Δεν μου αρέσει η Ελλάδα καθόλου, τύπε. Δεν αισθάνομαι άνετα σε αυτό το κράτος, λόγω του κρατικού μηχανισμού και της νοοτροπίας των κατοίκων.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Όχι μόνο για τη γυναίκα αλλα και για τον καιρό , τη φτηνή ζωή το καλό φαΐ.

Θα μου πεις , ρε μαλακα γλειφομουνιξ, γιατί δεν πας σε κάνα ελληνικό νησί , Κροατία, μπλοκ, μαλτα η Ισπανία, Πορτογαλία, Κύπρο ;

Αυτό που ψάχνω από άποψη καιρού το μπλοκ δεν το παρέχει δυστυχώς (αλλιώς με τα χίλια Πράγα).

Οι τιμές στην Κροατία και στη Μαλτα έχουν ξεφύγει. Ελλάδα δε μαρεσει και δεν θέλω να συντηρώ το σύστημα των ψωλαδων.

Ίσως η Πορτογαλία με το τωρινό φορολογικό για συνταξιούχους να βολεύει, αν και από άποψη μουνιού τίποτα.

Το καλύτερο το κάνει γνωστος μου,κοντά στην ηλικία σου , Βρετανός , που το χειμώνα , είναι στις Φιλιππινες (είναι η γυναίκα του από εκεί) και το καλοκαίρι στη Μπράγκα. Έχει ένα συνδυασμό και των δυο. Αυτός βέβαια έχει περιουσία 3 εκατομμύρια
Πράγματι όπως τα λες δεν μένουν και πολλές επιλογές. Στην Πορτογαλία γιατί τίποτα, πόσες θες; :grin: Και θα πρέπει να έχει και βραζιλιάνες. Όμως το πρόγραμμα RNH για συνταξιούχους, στο οποίο μάλλον αναφέρεσαι, λήγει φέτος κανονικά και δεν είσαι σίγουρο αν θα συνεχιστεί. Η Κύπρος, μία καλή επιλογή, δεν ξέρουμε τι τύχη θα έχει με το μεσανατολικό στη γειτονιά της.
Πάντως αν είναι να πας τόσο μακριά, τότε δες και Μαλαισία ή ακόμα και Βιετνάμ.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.104
Πόντοι
456
Δεν μου αρέσει η Ελλάδα καθόλου, τύπε. Δεν αισθάνομαι άνετα σε αυτό το κράτος, λόγω του κρατικού μηχανισμού και της νοοτροπίας των κατοίκων.

Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον που λείπει χρόνια έξω και δε ζει σε συνθήκες γαλέρας(σφουγγάρισμα, σερβιτόρος,κ.ο.κ.) να γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα.

Την Ελλάδα την αγαπάμε κι όποτε έχει τολμήσει κάνα κλαπαρχιδι να πει καμιά εξυπνάδα εις βάρος της,έχει πάρει την ανάλογη απάντηση.
Αλλά αν έβγαινα αύριο στην σύνταξη,απλά θα πουλούσα ότι θα είχα κληρονομήσει στην Ελλάδα και θα κατέβαινα απλά αραιά και που σαν τουρίστας.

Απλά μην νομίζει ότι κάποιος θα πάει Ιταλία ή Ισπανία,εκεί που είναι φθηνά και θα παύσουν να υπάρχουν αυτά που τον ενοχλούν στην Ελλάδα.
Επειδή για χ,ψ λόγους έχω εμπειρία,
π.χ.Νότια Ιταλία ή Ανδαλουσία, έχουν ότι καλό αλλά και ότι κακό έχει και η Ελλάδα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Πάντως αν είναι να πας τόσο μακριά, τότε δες και Μαλαισία ή ακόμα και Βιετνάμ.
Ναι, αναφέρω τη Ταυλανδη πιο συχνά , αλλα στην πραγματικότητα όλες αυτές οι χώρες πληρούν τις προϋποθέσεις , με το Βιετνάμ να είναι πιθανότατα η καλύτερη επιλογή.

Αυτά βέβαια αλλάζουν και έχω ακόμα χρόνια. Ποιος θα έλεγε πριν είκοσι χρόνια ότι θα πηγαίναμε στο μπλοκ με τις γκόμενες μας και ότι η Ελλάδα θα έπεφτε στον Ευρωπαϊκό πάτο της ανέχειας. Μπορεί σε δεκα χρονια το Βιετνάμ να έχει ανεβεί και να μην είναι για την τσέπη μου.

Η μαμά Αφρική θα μας μείνει στο τέλος. Θα κάνουμε και γυμναστική , να αποφεύγουμε τα καζάνια των Ζουλου

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Ναι, αναφέρω τη Ταυλανδη πιο συχνά , αλλα στην πραγματικότητα όλες αυτές οι χώρες πληρούν τις προϋποθέσεις , με το Βιετνάμ να είναι πιθανότατα η καλύτερη επιλογή.

Αυτά βέβαια αλλάζουν και έχω ακόμα χρόνια. Ποιος θα έλεγε πριν είκοσι χρόνια ότι θα πηγαίναμε στο μπλοκ με τις γκόμενες μας και ότι η Ελλάδα θα έπεφτε στον Ευρωπαϊκό

Η μαμά Αφρική θα μας μείνει στο τέλος. Θα κάνουμε και γυμναστική , να αποφεύγουμε τα καζάνια των Ζουλου

Λες αρέσουν στους ζουλού περισσότερο οι λιπαροί?

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.939
Πόντοι
3.506
Α ρε προικισμένε ανθυπαρχηγε.
Ένα απο τα άλυτα μυστήρια που με απασχολούν πριν κοιμηθώ είναι τι έχει συμβεί μεταξύ Νιο και Αρχηγού καθώς και Σταλόνε Μπαρόκ.

Έπρεπε να είχα γραφτεί πιο παλιά

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.405
Πόντοι
3.936
Ένα απο τα άλυτα μυστήρια που με απασχολούν πριν κοιμηθώ είναι τι έχει συμβεί
Στην α' περιπτωση ο πόλντο αυτοπροβαλλεται σαν τον ποπάυ με κάθε τρόπο, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσοτεροι γνωρίζουμε ποιος πραγματικά είναι.

OP
OP
B

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.012
Πόντοι
1.056
Τι θα συμβεί άραγε αν περάσω αυτό τον τοίχο ρωτάει ο δημοσιογράφος.Θα πεθάνεις σα σκύλος απαντάει ο Tarczynski.

xY7KPl.png

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom