Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

panosmounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
9
Like
320
Πόντοι
280
ο Χάρης κινείται επιχειρηματικά σε πλούσιους κύκλους γιαυτό λέει αυτά που βλέπει.
Αν έχεις δει μόνο τη Βουλιαγμένη στην Αττική δεν ξέρεις τι υπάρχει στο Μενίδι.
επέτρεψε μου να αμφιβάλω για το κατά πόσο ο φίλος κινείται σε επιχειρηματικους κυκλους
πουθενά δεν το αναφέρει αυτό και ειδικα στην Οδησσο που λεει οτι παει συνεχεια
έχει τύχει να την επισκευτω μερικά χρονιά πριν
αν εξαιρέσεις διπλα στην οπερα δεν θυμαμαι το ονομα του δρομου που ειχε μετρημενα στα δακτυλα του ενος χεριου ακριβα αμαξια πουθενα δεν ειδα την χλιδα που περιγραφει
Βεβαία αυτο πριν μερικά χρονια
τωρα αν τον τελευταιο χρονο εχουν αλλαξει τοσο πολυ τι να πω my bad

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Κάποτε ένας σοφός είπε::

Μισό(μισό) σεντς να σου λείπουν απο τα έξι ευρώ καφέ για να συμπληρώσεις το ποσό,,,η ουκρανιδα δε θα κάνει κινηση να στο δώσει για να συμπληρώσεις τα έξι ευρώ
Μισό σεντς
αυτό συν ότι οι ουκρανοί δεν δανείζουνε λεφτά ούτε στον αδερφό τους. Αυτό για την σύγκριση του Τάσου με τους έλληνες, αν και δανεικά και αγύριστα πολλές φορές, ο έλληνας δεν σταμάτησε να δανείζει τον φίλο του.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
αυτό συν ότι οι ουκρανοί δεν δανείζουνε λεφτά ούτε στον αδερφό τους. Αυτό για την σύγκριση του Τάσου με τους έλληνες, αν και δανεικά και αγύριστα πολλές φορές, ο έλληνας δεν σταμάτησε να δανείζει τον φίλο του.
Οι Βούλγαροι λεν...
Άντε να βρεθούμε να πάμε για καφέ να με κερασεις

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Συγκινητικές σκηνές αποχαιρετισμού.

LBnphA.jpg

Λίγο νωρίτερα στο διαμέρισμα.

49BiN9.jpg

Πίστεψα προς στιγμήν οτι καταρρίφθηκε ο μύθος της πολωνικής πίπας αλλά μετά συνειδητοποίησα οτι η γκόμενα προέρχεται από τα σύνορα με Πολωνία οπότε πιθανόν εισχώρησαν γονίδια.
Πάω τώρα στο ραντεβού με τη δίμετρη,να δούμε πώς θα κανονίσω τη φάση με τις δίδυμες.Ανέτρεψε ο καιρός αρκετά τα σκηνικά.

Τελευταία τροποποίηση:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Nα κάνω τον δικηγόρο του αγγελου. Μετά από εμπειρία αρκετών χρονων, μπορώ να διακρίνω την διαφορα μεταξυ της σκηνογραφίας -σεναριογραφιας , για ψ/χ λογους. Από το πραγματικό πεδίο μάχης . Τωρα, φανταστικές φωσκολικες ιστοριουλες, και φωτογραφοι, στον καλλιτεχνικό χώρο. Μην σπαταλανε το ταλέντο τους εδω, κρίμα ειναι
Και για να έχουμε καλό ρώτημα, σε τι έχεις καταλήξει ακριβώς; Εντάξει έχει αναπτύξει μία θεωρία ψυχολογικής επιβίωσης, αλλά παίζει και καμμιά φορά να γαμάει.

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Δύσκολη πίστα...
Ειδικά αν κάποιος είναι άνω των 25-30,όπως και σε πολλά άλλα μέρη.

Εκτός αν κάποιος παίξει σύστημα "με τον παρά μου και την κυρά μου"..
για σεξοτουρισμο δεν νομιζω να βρει καποιος κατι παραπανω απο οποιαδηποτε χωρα της εε
κατα τα αλλα εχει δυνατα κοματια αλλα θα ασχοληθουν μονο αν γουσταρουν κατι σε εσενα οποτε καποιος που δεν γαμαει ελλαδα δεν θα γαμησει ουτε εκει, απλα θα βλεπει μουναρες παντου

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
αλλά παίζει και καμμιά φορά να γαμάει.
Επειδή απο ότι βλεπω είστε αρκετοι οι νέοι εδώ μέσα.. Βλέπε παλιότερες φωτο που είχε μια κακόμοιρα από συνεργείο καθαρισμού. Η οποία του έκανε πιπα και πρωκτολειχια και δεν του έκανε κουκου ούτε με γερανό.

Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
267
Like
662
ο Χάρης κινείται επιχειρηματικά σε πλούσιους κύκλους γιαυτό λέει αυτά που βλέπει.
Αν έχεις δει μόνο τη Βουλιαγμένη στην Αττική δεν ξέρεις τι υπάρχει στο Μενίδι.
μπήκα συμπτωματικα μια που με πηρε κι ένας φίλος τηλέφωνο και είπα να του πω ένα γεια στο φορουμ
Λοιπον εγω τον Χάρη τον γνωρίζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
του τα έχω πει και από κοντά πολλές φορες
Το θεμα δεν ειναι οτι ειναι πλουσιες
άπλα έχει φοβικό σύνδρομο!!!
Ειναι απο τα πιο φιλοτιμα παληκαρια και καλο παιδι
αλλα οσα λεει μην τα περνεις ακριβως τοις μετρητοίς για την Ουκρανία έχει τάσης υπερβολής την ακριβώς αντίθετη του Kman

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• IMG-20210505-WA0002.jpg
    IMG-20210505-WA0002.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 43

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Συγκινητικές σκηνές αποχαιρετισμού.

LBnphA.jpg
μέχρι να κατέβει προς τα κάτω η φωτογραφία να τη δω καθιστή στο μπράτσο του καναπέ έπαθα σύγχιση κούνησα την κρανιακή μου κοιλότητα μήπως δεν βλέπω καλά

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
μέχρι να κατέβει προς τα κάτω η φωτογραφία να τη δω καθιστή στο μπράτσο του καναπέ έπαθα σύγχιση κούνησα την κρανιακή μου κοιλότητα μήπως δεν βλέπω καλά
και εγώ το ίδιο έπαθα!:2funny:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
για σεξοτουρισμο δεν νομιζω να βρει καποιος κατι παραπανω απο οποιαδηποτε χωρα της εε
κατα τα αλλα εχει δυνατα κοματια αλλα θα ασχοληθουν μονο αν γουσταρουν κατι σε εσενα οποτε καποιος που δεν γαμαει ελλαδα δεν θα γαμησει ουτε εκει, απλα θα βλεπει μουναρες παντου
Θα παραβλέψω το γεγονός ότι τις χειρότερες μου εμπειρίες της έχω με πανέμορφες μεν,σκατοκαργιόλες δε,βαλτικές.
Σε βαθμό που οι ελληνίδες είναι αγγελούδια μπροστά τους.

Όμως πέρα από το γεγονός για δυσκολία "σε οποιαδήποτε χώρα της εε",συγκριτικά με το παρελθόν,υπάρχουν ακόμη και σήμερα πιο εύκολες και πιο δύσκολες πίστες.
Δεν μπορώ π.χ.να συγκρίνω τις πιθανότητες που μπορεί να έχει ένας τουρίστας Πολωνία με Λετονία,ούτε Τσεχία με Σλοβακία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom