Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
οριτζιναλ δρομος να γινεις ναυαγιο ειναι να εμπλεκεις αισθηματα με κοπελες που πληρωνεις
Δεν είπα κάτι τέτοιο. Αλλά όλες αυτές οι εμπειρίες που ζεις είναι στο χώρο των αισθημάτων. Τα ονομάζω αισθηματική περιουσία. Ας πούμε ότι ο όρος είναι καταχρηστικός γιατί δεν βρήκα κάποιον καλύτερο.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ η γκόμενα στην Κρεσατικ.
Γενικά όμως με εκνευρίζουν οι Λευκορρωσίδες,πολλή πονηριά.Προτιμώ τις Ουκρανές στη συμπεριφορά,πιο ευθείες καταστάσεις.
Αυριο φεύγει η Λευκορρωσίδα,θα δω άμα καταφέρω να καμακώσω καμιά σε street καμάκι.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.326
Πόντοι
22.266
Γενικά όμως με εκνευρίζουν οι Λευκορρωσίδες,πολλή πονηριά.Προτιμώ τις Ουκρανές στη συμπεριφορά,πιο ευθείες καταστάσεις.

Πολύ δυνατό
Σα ζωγραφια

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.023
Πόντοι
2.606
Αυριο φεύγει η Λευκορρωσίδα,θα δω άμα καταφέρω να καμακώσω καμιά σε street καμάκι.

Ωραίο μουνι αρχηγέ

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Λευκορρωσίδες τέτοιες γαμάς άνετα.Εχω και άλλες στη σειρά.
Χτες έκανα ταρζανιές,γαμούσα την Ουκρανέζα στο ένα δωματιο και τη Λευκορρωσίδα στο άλλο αλλά σήμερα ήμουν εξαντλημένος και περιορίστηκα στη Λευκορρωσίδα.
Πού είναι οι καιροί που γαμούσα τρεις και τέσσερις αλληλοδιαδόχως?Τώρα δεν έχω τέτοια αντοχή και ευελιξία με την καμία.
Εδώ απέναντι από τις βυζούμπες της Λευκορρωσίδας στο Mafia.
Της είπα οτι μοιάζει με μίξη Πολωνέζας,Ρωσίδας.Δεν ξέρω αν το θεώρησε κοπλιμέντο.Η πίπα πάντως είναι καθαρά πολωνική όπως και τα οβούζια αλλά δεν έχει το χυμαδιό των Πολωνέζων.

fUM1Xv.jpg

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: 968
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η αλλη βυζαρου Λευκορρωσιδα σε βίντεο που μου έστειλε.Φαινεται κάπως συντηρητική βέβαια.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.023
Πόντοι
2.606
Εδώ είναι η αλλη βυζαρου Λευκορρωσιδα σε βίντεο που μου έστειλε.Φαινεται κάπως συντηρητική βέβαια.

Προχωρά αρχηγέ μέχρι να μείνεις με κέρματα στην τσέπη φυτιλιασε τα όλα στα μασταρια και ρούφα μέχρι να βγάλουν γάλα

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706

:new_shocked:
Οι κοπέλλες που έβαλες είναι πολύ καλές, αλλά ποιο είναι το πλάνο, ρε μαν;
Ξεσηκώθηκες από άλλη χώρα χωρίς πλάνο και προσπαθείς καλύψεις κενά στην πορεία;
Κάπου εδώ αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι ζούμε σε τελείως διαφορετικούς κόσμους....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Γενικά δεν είμαι της μαστικης σχολής,προτιμώ τις λεπτές μοντελοειδεις.
Έφαγα και πακέτο απο τη Ρωσίδα,είχα κανονίσει να έρθει και αυτή και με δούλεψε κανονικά οτι και καλά τη σταματησαν στα σύνορα γιατί δεν ειχε λεφτά στο λογαριασμό.Φυσικα της έστειλα αρχιδια,σιγά μη μασαγα το σκαμιλικι.Και μιλάμε για γκόμενα που εχω γαμησει πολλές φορές.

Ειχα προβλεψει οτι δε θα ερχότανε για αυτο καλεσα και τη Λευκορωσίδα ταυτόχρονα.
Με αυτά που διαπιστωσα η Ουκρανία κρατά σταθερά τα πρωτεία.Δεν έχεις τοσες περιπλοκές και δε χρειάζεται να σχεδιάζεις τόσο πολύ όσο με τις άλλες πρώην σοβιετικές.
Έρχεσαι με πακέτο κάνεις το live καμάκι και χτυπάς.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:new_shocked:
Οι κοπέλλες που έβαλες είναι πολύ καλές, αλλά ποιο είναι το πλάνο, ρε μαν;
Ξεσηκώθηκες από άλλη χώρα χωρίς πλάνο και προσπαθείς καλύψεις κενά στην πορεία;
Κάπου εδώ αρχίζω να συνειδητοποιώ ότι ζούμε σε τελείως διαφορετικούς κόσμους....
Το πλάνο είναι ρευστό για να προσαρμόζεται ανα πασα στιγμή στα μεταβαλλομενα δεδομένα.Η λογική είναι οτι οι γκόμενες είναι καριολες και δεν τηρούν ποτέ υπόσχεση,συνεπώς ανοίγεις παράλληλα μέτωπα και κρινεις ταυτόχρονα ανάλογα με τις εξελίξεις πού πρέπει να τα χώσεις και πού όχι.Αυτες προσπαθούν κάπως να σε καλιμπραρουν,αν κάτι δε σου αρέσει σε μία τη στελνεις,πρέπει να κοιτάς λεπτομέρειες.
Το πρόβλημα με Λευκορωσίδες,Ρωσίδες είναι οτι γίνεται ενα είδος μάχης,παίζουν νοητικά παιχνίδια και ψάχνουν αδυναμίες οπότε μπορεί να γίνει κουραστικό.

Τελευταία τροποποίηση:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Το πλάνο είναι ρευστό για να προσαρμόζεται ανα πασα στιγμή στα μεταβαλλομενα δεδομένα.Η λογική είναι οτι οι γκόμενες είναι καριολες και δεν τηρούν ποτέ υπόσχεση,συνεπώς ανοίγεις παράλληλα μέτωπα και κρινεις ταυτόχρονα ανάλογα με τις εξελίξεις πού πρέπει να τα χώσεις και πού όχι.Αυτες προσπαθούν κάπως να σε καλιμπραρουν,αν κάτι δε σου αρέσει σε μία τη στελνεις,πρέπει να κοιτάς λεπτομέρειες.
Το πρόβλημα με Λευκορωσίδες,Ρωσίδες είναι οτι γίνεται ενα είδος μάχης,παίζουν νοητικά παιχνίδια και ψάχνουν αδυναμίες οπότε μπορεί να γίνει κουραστικό.
το πλανο ειναι μια διαρκης και αεναη κινηση . κινεισαι διαρκως και στην πορεια διαλεγεις κατευθυνση.

οταν ανιχνευσεις το αδυναμο σημειο του εχθρου συγκεντρωνεις μεγαλη δυναμη πυρος και καταφερνεις συντριπτικο πληγμα εχοντας τοπικη μα απολυτη υπεροχη δυναμεων

αυτα πρεπει να τα κανεις στην πραξη για να τα καταλαβεις, εξαλλου γκομενες και πολεμος το ιδιο και το αυτο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Λευκορρωσίδες τέτοιες γαμάς άνετα.Εχω και άλλες στη σειρά.
Χτες έκανα ταρζανιές,γαμούσα την Ουκρανέζα στο ένα δωματιο και τη Λευκορρωσίδα στο άλλο αλλά σήμερα ήμουν εξαντλημένος και περιορίστηκα στη Λευκορρωσίδα.
Πού είναι οι καιροί που γαμούσα τρεις και τέσσερις

Συνημμένα

• paramythas.jpg
    paramythas.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 30
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Συμπέρασμα: ξεπουπουλιασμα και με το..

Συνημμένα

• aL (1).jpg
    aL (1).jpg
    32,8 KB · Εμφανίσεις: 32
  • Like
Αντιδράσεις: ethanH

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706

Όλα αυτά μου φαίνονται φαρ ουέστ. Έτσι όπως τις περιγράφεις, αυτές οι γκόμενες συμπεριφέρονται λες και είναι σε μια κατάσταση επιβίωσης. Τι πακέτα παροχών να εφαρμόσεις, αυτά είναι για τις δυτικές. Οι δικές σου δεν έχουν μυαλό για τέτοια, είναι ό,τι αρπάξουν, από ό,τι κατάλαβα.. Με λίγα λόγια είναι σαν να δίνεις μάχη.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Πιο σκατοψυχες ουκρανες ή λευκορωσιδες;;;
ουκρανες (κατεμε)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω οταν ειχα παει κιεβο ενιωθα λες και εμπενα μεσα σε ενα τεραστιο κωλομπαρο

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like