Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.357
Πόντοι
4.746
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Χτεσινές ιστορίες με σουσια και μπριζολικα.

5CwihM.jpg

1bckhb.jpg

JPUkQY.jpg

Πάω τώρα διαμέρισμα να ριξω καναν πουτσο και μετά γραμμή για Buddha bar.

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Για να δούμε.Ψαχνονται και οι δίδυμες 180 για μπαλκαν πέος αλλα ζητησαν πολλά.Παντα πάω ραντεβού μαζί με την αδερφή μου λεει η άλλη.
Εάν κάνεις και αυτό έναν όροφο ψηλότερα σε έχω τοποθετήσει. Ζηλεύω τη ζωάρα σου στο Κίεβο άρχοντα Kman

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
'Ασε τις φωτό με τα σούσια και τις μπριζόλες,γιατί θυμίζεις τον άλλο που έκανε ρεπορτάζ για την τιμή των πεπονιών στην Αγία Πετρούπολη.
Σου έχω ξαναγράψει,ότι είναι πανεύκολο να βγάζεις φωτό,ενώ το κινητό φαίνεται ανενεργό.
Φωτό,βίντεο,τα πάντα όλα.

Θυμάμαι μία φορά είχε σκάσει αυτή,στο airbnb μου

Χωρίς τίτλο.jpg

και κοιτούσε δεξιά αριστερά,λέγοντάς μου:"To μόνο μου άγχος όταν πάω σε κάποιον,είναι να μην υπάρχει κρυφή κάμερα".
Την ατάκα της έχουν αποθανατίσει 6 κάμερες 4κ,που ήταν διάσπαρτες στο χώρο.
Άσχετα αν τα αρχεία,τα έχω τριπλοκλειδωμένα και δεν τα έχω ανεβάσει πουθενά και ούτε πρόκειται..

Κανόνισε να βγάλεις βυζάρες όταν σκάσει η επόμενη βυζαρού.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
ρε χάρη ενώ σ'αγαπάω με εκνευρίζεις ώρες ώρες με την αδικαιολόγητη κακία που βγάζεις στον άρχοντα.
Όποιος θέλει να χλευάσει τον Κμαν, θα πρέπει να καταθέσει τις δικές του φωτογραφίες να δούμε αν όντως πιάνει μπουτάκι σε καλύτερα κορίτσια.
Ειδάλλως κάντε ησυχία και κάτσετε προσοχή όσο περνάει ο άρχων με τις σημαιοφόρους του.
Σε αυτό το νήμα, χωρίς φωτογραφίες δεν μετράει κανείς και αν το παίζει και αυστηρός κριτής γελοιοποιείται εξτρά.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
'Ασε τις φωτό με τα σούσια και τις μπριζόλες,γιατί θυμίζεις τον άλλο που έκανε ρεπορτάζ για την τιμή των πεπονιών στην Αγία Πετρούπολη.
αυτά και τα χεσίματα στους κάδους ήταν η συνεισφορά του ώστε να γίνει τιμημένος στο σάιτ. Τον άρχοντα που ζωντανεύει τα ανατολικά μ-νήματα τόσα χρόνια τον προσπερνάνε αδιάφορα...

Αυτό το σουλούπι μου αρέσουν μπράβο!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
αυτά και τα χεσίματα στους κάδους ήταν η συνεισφορά του ώστε να γίνει τιμημένος στο σάιτ. Τον άρχοντα που ζωντανεύει τα ανατολικά μ-νήματα τόσα χρόνια τον προσπερνάνε αδιάφορα...

Αυτό το σουλούπι μου αρέσουν μπράβο!
Έχει μιλήσει ο Αρχηγός περί αυτού.
Ποστάρει ο Αρχηγός φωτό με τη γκόμενα ημίγυμνη στο κρεβάτι και του γράφουν ότι δεν τη γάμησε.
Ποστάρει άλλος να πίνει με μία γκόμενα μοχίτο σε πισίνα ξενοδοχείου επί δραχμής και του δίνουν συγχαρητήρια.

Η ζήλια θα τους φάει:cheesy:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Έχει μιλήσει ο Αρχηγός περί αυτού.
Ποστάρει ο Αρχηγός φωτό με τη γκόμενα ημίγυμνη στο κρεβάτι και του γράφουν ότι δεν τη γάμησε.
Ποστάρει άλλος να πίνει με μία γκόμενα μοχίτο σε πισίνα ξενοδοχείου επί δραχμής και του δίνουν συγχαρητήρια.

Η ζήλια θα τους φάει:cheesy:
και το πουλί του μέσα να βάλει φωτογραφία θα του πούνε ότι δεν έχυσε στο τέλος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.962
Πόντοι
3.656
Εδώ η γκομενα.Μιλαμε για πιπα πολωνικής σχολής.

JxHIsu.jpg

Την άφησα ξενοδοχείο και βγαινω για τη δομετρη.Εντωμεταξυ οι δίδυμες περιμένουν με αδημονία.
Για ναυάγιο καλά τα πας
Ρισπεκτ στον αρχηγο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

και το πουλί του μέσα να βάλει φωτογραφία θα του πούνε ότι δεν έχυσε στο τέλος
Αν του κάνει κούκου ακόμα... Ερευνάται κι αυτό!!!!!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.708
Πόντοι
1.706
Απέναντι απο τα σουσια και τα βυζομπαλα.Τα λιγουρευεστε?

Μαν, επειδή απευθύνεσαι σε β πληθυντικό, θα σου πω τη γνώμη μου καλοπροαίρετα.
Οι κοπέλλες είναι καλές. Κάποιοι τις βρίσκουν ξυλάγγουρες, αλλά αυτές θέλεις, αυτές έχεις.
Κάποιοι επιμένουν στο γεγονός ότι ουσιαστικά είναι πόρνες, αλλά αυτές μπορείς αυτές έχεις.
Τίποτα το κακό.

Το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως και στις δικές μου με τα μεντοριλίκια, είναι πώς να μην είσαι το κορόιδο της κατάστασης. Πώς να μην καταντήσεις να σε σιχαίνεται η γκόμενα και να λυπάσαι κι εσύ τον εαυτό σου.
Άμα η «γκόμενα» έρχεται για να εισπράξει και μετράει τις ώρες αντίστροφα για να σε ξεφορτωθεί, το παιχνίδι είναι χαμένο και ζεις στην αυταπάτη.

Πρέπει να κάνεις ένα πακέτο προσφοράς που να είναι ενδιαφέρον ΚΑΙ για τους δύο. Να σε θεωρεί η άλλη έναν ενδιαφέροντα τύπο που απλά έτυχε να γεννηθεί πολύ νωρίτερα από αυτήν και αναγκαστικά θα πληρώσει κάποιο τίμημα παραπάνω. Να θέλει να έρθει, γιατί εκτός από το σεξ υπάρχουν κι άλλα πράγματα. Θα την πας να δει το τάδε μέρος, να παραστεί στο τάδε event, να κάνει κάποιες διασυνδέσεις μέσω εσού, να έχει μία πρωτότυπη εμπειρία, γενικώς να υπαχει ένα ενδιαφέρον σκηνικό.
Το να την πας σε ένα καλό εστιατόριο είναι ένα δεδομένο και μπανάλ σκηνικό για αυτήν, που το έχει ζήσει με τόσους άλλους.

Έχεις κάτι το έξτρα να μας διηγηθείς από αυτή τη συνάντηση; Έχει κάτι το έξτρα να θυμάται; Άμα είναι να σκας χιλιάρικα χωρίς να κάνεις αισθηματική περιουσία, σκορπάς τζάμπα τα λεφτά σου και κοροιδεύεις τον εαυτό σου.
Αλλά και πάλι, αφού αυτό θες, είναι σεβαστό. Απλά είπα τη γνώμη μου.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Η επιστημονική ομάδα του bou αποφάνθηκε ότι τα αρχίδια μελάνιασαν από τα πολλά γαμήσια.
Χθες έτρεχε από όροφο σε όροφο για να κρατήσει τη σημαια ψηλά :rockon:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.962
Πόντοι
3.656
πολονια κλειστα ειναι,ουτε πτησεις απο εδω.
γαμησε τα βαρεθηκα να ψαχνω διαμονη βελιγραδι
πολυ κουραστικο,ψαχνω μερος να μου αρεσει κεντρο.
Δρομοκαιτειο χαρη
Ωραίο μέρος. Με καλό κέντρο και πολλές μουναρες
Πήγαινε κ δεν θα ξαναφύγεις

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.962
Πόντοι
3.656
Άρχοντας ΚΜΑΝ

ΘΡΟΜΒΩΣΕ τα ΝΑΥΑΓΙΑ για ακόμα μια φορά με μπαράζ φωτογραφικών αποδείξεων.

Εξέλιξε το παίγνιο με μόνιμες , ημιμονιμες και έκτακτες ΣΠΟΝΣΟΡΕΤ.

Περαστικά σας
Ζήτω ο ΚΜΑΝ ζητώ το Σαμινα ζητώ η Ζάκυνθος

33xHHR.jpg
Η φοβερή βαλκανιος υπεροχή.
Θεός

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.962
Πόντοι
3.656
του κλαψε μια μάντρα αρκίντια..
Σα τους χαχόλους επαναλαμβάνετε μία απίθανη μαλακεία και από την πολλή επανάληψη την πιστεύετε εσείς οι ίδιοι στο τέλος
Ο κ. πρόεδρος μπορεί να' ναι κότα αλλά από τους περισσότερους εδώ μέσα , έχει δέκα φορές μεγαλύτερα αρκίντια. Και που τον βρήκε? ο άνθρωπος τα τελευταία 2,5 χρόνια κλεισμένος στη γκαρσονιέρα είναι, γι αυτό του σάλεψε περισσότερο...
Βγαίνει τα μεσάνυχτα κ πάει στο 24/7 σουπερμάρκετ
Παίρνει αυτά που λήγουν και κάνει. Μπάτζετ διατροφή με στόχο μέχρι τέλος Ιούνη να ξανασυνδεσει το ρεύμα και να.... ΣΑΣ ΓΑΝΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ
ΓΑΒ

• Χαχα
Αντιδράσεις: ave.
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
.......
Άμα η «γκόμενα» έρχεται για να εισπράξει και μετράει τις ώρες αντίστροφα για να σε ξεφορτωθεί, το παιχνίδι είναι χαμένο και ζεις στην αυταπάτη.
.........
Ο Αρχηγός μετράει αντίστροφα τις ώρες για να ξεμυτίσει στον τρίτο όροφο να ρίξει και εκεί 3 πούτσους και 2 καυλιά :rockon:

Σιγά μην κάτσει να μιλάει στην πουτανέσκα με θέα το ηλιοβασίλεμα.

Έχουμε το Μάκη,μας βρήκε και δεύτερος αμπελοφιλόσοφος.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.962
Πόντοι
3.656
ο χαζός έφυγε αποκλειστικά λόγω του δάσκαλου όταν έφτασε στα όριά του και μπήκε κάνοντας ακτινογραφία τα άπαντα του χαζού. Φαντάσου τι άλλα ξέρει ο δάσκαλος και προτίμησε να πάρει τα μάτια του να φύγει μπας και κατευνάσει τον δάσκαλο.
Δάσκαλος έκανε χοντρή μλκια
Πεογκηξε τον θρύλο λορδομεταναστη.. Όλα τ άλλα τα ακούω βερεσέ

Ένα 3ημερο του αρχηγού στο Κίεβο,όλη μας η ζωή :rockon:
Κι ένα τρίωρο μια δεκαετία δικιά μας...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.962
Πόντοι
3.656
Ο Αρχηγός μετράει αντίστροφα τις ώρες για να ξεμυτίσει στον τρίτο όροφο να ρίξει και εκεί 3 πούτσους και 2 καυλιά :rockon:

Υπάρχει και ο κομπλέ
Αν και καταω101% είναι ο Τζοσεφ πάλι...

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706

παραθέτεις 60χρονο (κατά δήλωσή του, πιστεύω σίγουρα παραπάνω) που απευθύνεται στους άλλους συνεχώς με την προσφώνηση "μαν".
Ρωτάω όλους, αν έχει ακούσει κανείς στην ζωή του 60χρονο να προσφωνεί "μαν" κάποιον άλλο, να μου το πει να πληρώσω στοίχημα.
Δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω, αγνοείς τον προβληματικό άνθρωπο που γράφει αρλούμπες.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
παραθέτεις 60χρονο (κατά δήλωσή του, πιστεύω σίγουρα παραπάνω) που απευθύνεται στους άλλους συνεχώς με την προσφώνηση "μαν".
Ρωτάω όλους, αν έχει ακούσει κανείς στην ζωή του 60χρονο να προσφωνεί "μαν" κάποιον άλλο, να μου το πει να πληρώσω στοίχημα.
Δεν χρειάζεται να διαβάσεις παρακάτω, αγνοείς τον προβληματικό άνθρωπο που γράφει αρλούμπες.
Άτομο που γράφει εδώ μέσα "πριν τα 60" είναι 60 καβαλημένα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom