Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Για φιλιες

Πολλοι νομιζουν οτι Ελλαδα κανεις φιλους/παρεες κλπ. Νομιζω οτι εχουμε πολλες λυκοφιλιες και μας δινουν τη ψευδαισθηση. Δεν εχω καποιο καλο φιλο απο Ελλαδα, οι πραγματικες φιλιες κρατανε και οταν μεταναστευεις.

Και εχω παραδειγματα να παραθεσω απο φιλιες που κρατησα χρονια μετα αν και αλλαξα μερη και ειδα τους συγκεκριμενους ανθρωπους μαξ μια φορα το χρονο. Κανενας Ελληνας.

Τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ισως να μην ειμαι και ο ιδανικοτερος ανθρωπος να σχολιασω φιλιες στην Ελλαδα και τι παιζει αλλα μπορω να πω για εξωτερικο.

Χρειαζεσαι ενα μερος με ξενους παρομοιας φιλοσοφιας. Π.χ Πορτογαλους, Ιταλους, κλπ. Οχι πακηδες και μαυρους.

Αν πας σε κανα μερος, βαθια ντοιτςλαντ/Ολλανδια/ Σκανδιναβια, θα πρεπει να προσαρμοστεις. Φιλιες με ντοπιους πιο δυσκολα. Η γλωσσα βοηθαει αλλα οχι παντα.

Φαση να ξερω Ελληνα(ρα), μισο Γερμανο που πηγε Μοναχο και δεν τη παλεψε λογω μοναξιας και γυρισε Ελλαδα μετα απο 2 χρονια. Ο ιδιος ειχε ηδη μια τετραετια εξω οπου μια χαρα περνουσε, απλα οταν πηγε εκει ξεπεσε.

Τωρα ο τυπος πανω που πηγε Φινλανδια, φανταζομαι δεν τη παλεψε. Οπως ελεγε και ο γνωστος μου πανω οι φινλανδοι δεν νιωθουν την αναγκη για κοινωνικοποιηση.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Για φιλιες

Πολλοι νομιζουν οτι Ελλαδα κανεις φιλους/παρεες κλπ. Νομιζω οτι εχουμε πολλες λυκοφιλιες και μας δινουν τη ψευδαισθηση. Δεν εχω καποιο καλο φιλο απο Ελλαδα, οι πραγματικες φιλιες κρατανε και οταν μεταναστευεις.

Και εχω παραδειγματα να παραθεσω απο φιλιες που κρατησα χρονια μετα αν και αλλαξα μερη και ειδα τους συγκεκριμενους ανθρωπους μαξ μια φορα το χρονο. Κανενας Ελληνας.

Τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι οτι ισως να μην ειμαι και ο ιδανικοτερος ανθρωπος να σχολιασω φιλιες στην Ελλαδα και τι παιζει αλλα μπορω να πω για εξωτερικο.

Χρειαζεσαι ενα μερος με ξενους παρομοιας φιλοσοφιας. Π.χ Πορτογαλους, Ιταλους, κλπ. Οχι πακηδες και μαυρους.

Αν πας σε κανα μερος, βαθια ντοιτςλαντ/Ολλανδια/ Σκανδιναβια, θα πρεπει να προσαρμοστεις. Φιλιες με ντοπιους πιο δυσκολα. Η γλωσσα βοηθαει αλλα οχι παντα.

Φαση να ξερω Ελληνα(ρα), μισο Γερμανο που πηγε Μοναχο και δεν τη παλεψε λογω μοναξιας και γυρισε Ελλαδα μετα απο 2 χρονια. Ο ιδιος ειχε ηδη μια τετραετια εξω οπου μια χαρα περνουσε, απλα οταν πηγε εκει ξεπεσε.

Τωρα ο τυπος πανω που πηγε Φινλανδια, φανταζομαι δεν τη παλεψε. Οπως ελεγε και ο γνωστος μου πανω οι φινλανδοι δεν νιωθουν την αναγκη για κοινωνικοποιηση.

Δεν ειναι οτι δεν την παλεψε, μια χαρα την παλεψε και δουλειες εκανε και παιδια εκανε και με την οικογενεια περνουσε καλα και σε χομπυ αφοσιωθηκε, βασει των αναρτησεων του στο fb. Αλλα μεσα απο αυτο το απλο μηνυματακι, καποια αδιαφορη στιγμη, καποια αδιαφορη μερα, μπορει να καταλαβει κανεις τι ενιωθε βαθια μεσα του.
Καθησε και σκεψου. Ενας καθολα νορμαλ τυπος με οικογενεια και παιδια, ξενος σε ξενη χωρα, με τους μισους φιλους στο fb να ειναι απο τη Φιλανδια,τι μπορει να σημαινει ενα τετοιο μηνυμα στα καλα του καθουμενου. Ποσο εβραζαν ολα αυτα τα συναισθηματα και για ποσο καιρο, για να ερθουν να ξεπασουν μεσα σε μια ανυποπτη αδιαφορη στιγμη, υπο το βλεμμα ολων.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Απο μικρες λεπτομερειες μπορεις να καταλαβεις πολλα πραγματα.
Πριν χρονια, στο facebook εντελως ξαφνικα βλεπω μια αναρτηση ενος fb-φιλου που ζουσε Φιλανδια επι 10 χρονια (τοτε) με τη Φιλανδεζα γυναικα του
Ητανε πρωην μπαρμαν στην επαρχιακη πολη καταγωγης μου και γενικα ατομο της πιατσας, που ειχε γνωρισει την κοπελα με καποιον τροπο και εφυγε μαζι της Φιλανδια και εκανε οικογενεια εκει.
Το μηνυμα ηταν καπως ετσι:

"Γαμωτο, ειμαι 10 χρονια σε αυτη τη χωρα και δεν εχω κανει ουτε εναν αληθινο φιλο"

Ακολουθησε χαμος στα μηνυματα απο κατω γιατι ειχε και κατι χιλιαδες φιλους, αλλοι ελεγαν γυρνα πισω να πλακωθουμε στα τσιπουρα, αλλοι ελεγαν κατσε εκει που εισαι γιατι εδω εχει πεινα (ηταν εν μεσω κρισης) κλπ

Απο ενα τετοιο απλο μηνυμα, μπορει κανεις να καταλαβει τις συνθηκες ζωης ενος τετοιου μεταναστη, μαζι με κατι αλλες αναρτησεις φωτογραφιες απο την καθημερινη τους ζωη. Σπιτι δικο τους, μονοκατοικια, με σαουνα οπως συνηθιζεται εκει, μπολικη φυση, φραγκα ικανοποιητικα απο οτι και ο ιδιος ειχε πει, κλπ αλλα και πολλη μοναξια, πολλη ανεχεια μακρια απο τις ριζες σου, την πατριδα σου, τους αληθινους σους φιλους.

Μετα απο αυτο, επειδη με ειχε κανει να αναρωτηθω εντονα εκεινο το μηνυμα και παρακολουθουσα με ενδιαφερον τις επομενες αναρτησεις του, οποτε ερχονταν Ελλαδα, ηταν σαν να αναστενονταν

Αυτα ως τροφη για σκεψη, χωρις προσωπικη αποψη. Οποιος μπορει να αναλυσει ολα τα ανωτερω και να βγαλει συμπερασματα, κερδισμενος θα βγει, ειδικα αν τν αφορα αμεσα, οπως πχ αν σκεφτεται να φυγει Φιλανδια η σε καποια παρομοια χωρα

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται ο τύπος

Στη θέση του θα ήθελαν να είναι πάρα πολλοί που φυτοζωούν στην Ελλάδα αλλά φοβούνται να φύγουν λόγω μοναξιάς.Αυτός βρήκε τη Φιλανδέζα και την έκανε.

Τώρα αν εδώ πέρα ήταν κανας φουλ κοινωνικός,με γκομενάκια και 500 άτομα παρέα,εντάξει.

Αλλά ένας που δεν έχει παρέες εδώ ή έχει απομονωθεί,αυτή η ζωή φαντάζει παράδεισος,έστω και στη σκοτεινή Φινλανδία

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.865
Πόντοι
3.846
Για φιλιες

Πολλά χρόνια έξω δεν σημαίνουν ότι δεν κρατάς παρέες στην Ελλάδα.

Εγώ οπότε έρχομαι πίσω Αθήνα για λίγες μέρες τρέχω να προλάβω να δω φιλαράκια που τους έχω εδώ και 20 χρόνια. Κάποιες τέτοιες φιλίες δύσκολο να σπάσουν.

Αλλά ναι και στο εξωτερικό εξαρτάται τι τύπος είσαι. Σε προηγούμενη χώρα που ήμουν, ήταν πιο εύκολο να γνωρίσω κόσμο. Τελευταία χρόνια στην Κύπρο δεν υπάρχει τόσο ενδιαφέρον από τους ντόπιους ή άλλους Έλληνες για πολλά πολλά.
Οπότε δεν πειράζει με λίγους και καλούς παρόλο που κάποιες φορές μου λείπουν οι πολλές επιλογές.

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
τυπε αυτοκτονα χαχαχαχα!εμεις εχουμε 20 χρονια που λεμε μακρια.
με αυτα που γραφεις δεν εχεις ιδεα απο ουκρανιδια και ρωσιδες.
μαλλον τα διαβαζεις απο το ιτερνετ απο κλανιρογαμπρους
που τους δουλευουν πρακτορεια και συμπατριωτες τους πισω απο αυτα
οτι ειναι ιδανικη χωρα για παραδοσιακες γυναικες που ψαχνουν οικογενεια και καλυτερη ζωη.
αφου πιστευεις αυτα γραψου σε ενα απο τα πρακτορεια που προσκαλουν ξενους
να τους μαδησουν απο ιτερνετ η απο κοντα και ασε μας εμας να τις εχουμε μονο
για τις πουτανες μας να της γαμαμε με τα λεφτα μας για οσους διαθετουμε.
προσωπικα 30 χρονια που ειμαι εκει,τωρα 41 ειμαι εχω σταματησει χρονια να ασχολουμε.
στην ελλαδα αν ερθω θα εχω οπειαδηποτε γκομενα 20 χρονια μικροτερη,στηνν ουκρανια
πλεον δεν μπορω να το κανω εδω και 8 χρονια λογο ηλικιας ενω φενωμε πολυ μικροτερος.
κοπελες που μου αρεσουν για γκομενα η κατι σοβαρο θα ηταν μονο απο ελλαδα,τουρκια,αρμενια,
γεωργια και αντε καμια σερβα.οι ουκρανιδες ειναι για τους ουκρανους μονο πλεον
η αν θες μονο σαν σπονσορας μπορεις να παιξεις μπαλα.ολα αυτα που πιστευεις ειναι
μαλακιες και ετσι θελουν να πιστευουν πολλοι που δεν εχουν το χρημα να παιξουν εκει.
αν δεν μπορεις να εχεις το πιο ευκολο πιατο που για μενα ειναι οι ελληνιδες εκει θα φας
γερους μπατσους και οι γκομενες θα σου πουν στα μουτρα αν μετρας σαν πραγματικος αντρας
για αυτες.αν νομιζεις εκει θα βρεις μια ιδανικη γκομενα που θα σε γουσταρει λογο εμφανισης
και θα σε πλυνει και να σου μαγειρευει γιατι θελει οικογενεια αυτα ειναι σεναρια επιστημονικης
φαντασιας.εδω μιλας με ατομα 20-30 χρονια στην χωρα μονιμους,ημιμονιμους,συχνους επισκεπτες.
Απο αυτα που γραφεις δεν φαινεται να σκαμπαζεις και πολλα απο γυναικες.Ελληνιδες γαμαω μια ζωη τι μου λες τωρα
Παρουσιαζεις τις Ουκρανες σαν εξωγηινες και απο Ρωσιδες δεν ξερεις τι σου γινεται,ακυρα ολα.
Αν εισαι μαραγκιαζμενος εξηνταρης και χαλια ντυμενος θα πληρωσεις αδρα,δεν ανηκω σε αυτη την κατηγορια,
Казань - Омск - Екатеринбург - Краснодар τα εχω γυρισει αρκετα

τύπε λιγο ώπα. το νήμα θελει σεβασμό. με πολυ φορα μπηκες και βλεπω τον τυπο ουκχαρη να σε καψωναρει αν συνεχίσεις ετσι :confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
ειναι κλασικος ασχετος οπως χιλιαδες που εχω συναντησει που δεν εχουν ιδεα απο ρωσιδες και ουκρανιδες.
ειναι οπως ολους τους τυπους που αν ακουσουν ρωσιδα,μονο ακουστα της εχουν νομιζουν ειναι
ψηλες,ξανθες με γαλαζια ματια,τοσα ξερει ο ασχετος για αυτο δεν ασχολουμε μαζι του.
ποσο ασχετος φενετε με αυτα που γραφει περι εμφανισης και τα αλλα πιστευω του.
ανακαλυψε της ρωσιδες να ασχοληθει το 2020 ενω εμεις εδω και 15 χρονια αν και 40 ειμαι σταματησαμε
να ασχολουμαστε μαζι του.ας μας βαλει και φωτο του εδω να γελασουμε πως μοιαζει η εμφανιση
που εχει που θα κατακτησει της ρωσιδες και ουκρανιδες.εχει πλακα οταν συνανταω τετειους τυπους στην ουκρανια.
υπηρχαν ατομα που ηρθαν μια εβδομαδα με 300 ευρο γιατι διαβασαν οι μισθοι ειναι 100 ευρο τον μηνα
τοσο ασχετοι ειναι.αν σας πω ολα τα χρονια τι ακουγα σε πτησεις,με αμφισβητουσαν εξηνταρηδες και πανω
που δεν ειχαν καμια σχεση με την χωρα και πηγαιναν με τα μυαλα που εχουν.να πω την αληθεια
ευτυχως που ειχα και αυτους να με ψυχαγωγουν τοσα χρονια στις πτησεις και περνουσα ευχαριστα.
φεβρουαριο οδυσσο συναντησα 3 ηλικιωμενους κυπριους.λεω τι ηρθατε εδω?σε 3 λεπτα σας ορκιζομε
περασαν μονο φεραρι 4-5 εκτος απο αλλα αυτοκινητα πολυτελειας,τους ειπαριξτε μια ματια τα παρκαρισμενα
αυτοκινητα εδω για να καταλαβετε που ηρθατε.αν μιλουσατε την γλωσα και καταλαβαινατε τι λενε οι γκομενες
που τα βλεπουν και σχολιαζουν.τελικα ειχαν επιτυχια οι τυποι!καθε βραδυ τους εδιναν κατι χοντρες γιαγιαδες
τα τηλεφωνα τους σε χαρτι και τους ελεγαν 200 ευρο μαζι με την φιλη μου.η μια χοντρη ειχε μια 45 μαζι της
καλουτσικη που για 30 ευρο ισως και να την γαμουσε κανενας!χαχαχαχαχαχα.τους εκανα πλακα
εμενα τοσα χρονια εδω καμια δεν με πλισιασε να μου δωσει το κινητο της σε χαρτι.χαχαχαχαχαα

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Οι σλαβες ,ειδικοτερα οι Ρωσιδες και καπως λιγοτερο οι Ουκρανες ειναι τα πιο αξιολατρευτα πλασματα που εχω γνωρισει ποτε,μην εχετε τα συνηθη στερεοτυπα-προκαταληψεις για αυτες.
Τους αρεσουν οι κομψοι - περιποιημενοι αντρες οσο τιποτε αλλο,κυκλοφορηστε με κοστουμι η εστω με σακακι πουκαμισο καθε μερα και θα το διαπιστωσετε οι ιδιοι.
Στατους,ευγενεια,σοβαροτητα με λιγη δοση χιουμορ ειναι τα κλειδια ,γυναικες παλιας κοπης που ζητανε τους αντιστοιχους αντρες.
Το χρηματικο δεν παιζει μεγαλο ρολο αν διαθετεις τα παραπανω

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
χαχαχαχαχα κοιταξτε τι γραφει ο τυπος για ουκρανιδες,τα πιο γλυκα πλασματα.
σαν κλαρινογαμπρος με κουστουμι σε πρακτορειου γαμου σε βλεπουν χαχααχα
θα γελανε μαζι σου,δεν εχεις ιδεα τι τους αρεσει.τα ιδια μας εγραφε ο μιστερ λοβ
για γλυκακια και καφε και μας εδειχνε γκομενες απο τιντερ καραπουτανες αρπακτικα
λεγωντας μας ειναι απλες κοπελες που θα συναντησει.οπως λεει και ο δασκαλος
ελα παππου να σου δειξω τα αμπελια σου.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Δεν εβαλες μυαλο

ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΥΑΛΟ

Ξυλο στη Χρεσατικ

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΟ!

:grin:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
θα γελανε μαζι σου,δεν εχεις ιδεα τι τους αρεσει.τα ιδια μας εγραφε ο μιστερ λοβ
για γλυκακια και καφε και μας εδειχνε γκομενες απο τιντερ καραπουτανες αρπακτικα
Δεν μπορεις να κανεις μια απλη παραθεση σε ενα φορουμ,Ρωσιδα γκομενα πως θα βγαλεις :(
Αυτες θελουν εξυπνους αντρες.

Συνημμένα

• Foto.jpg
    Foto.jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 26

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τυπε ουκχαρη τι να σου πει ο αμπαλος :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Δεν μπορεις να κανεις μια απλη παραθεση σε ενα φορουμ,Ρωσιδα γκομενα πως θα βγαλεις :(
Αυτες θελουν εξυπνους αντρες.

τυπε zesty εσυ εισαι το αλφα μειλ με το σκουλαρικι στην φωτο?:confused:

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Alpha Male δεν ημουν ποτε,γαμαω ομως αρκετα.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
τύπε καραμανη οκ ενταξει τυπος ο zesty αλλα πολυ ντελικάτος. δεν μπορει να συγκριθεί με πρωτόγονο αρσενικό ουκχαρη :confused:

:confused::confused:

Ευτυχως δε ζει ο τυπος σαββιδης να τα δει αυτα...
Θα τριζουν τα κοκαλα του..:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom