Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
τύπε καραμανη οκ ενταξει τυπος ο zesty αλλα πολυ ντελικάτος. δεν μπορει να συγκριθεί με πρωτόγονο αρσενικό ουκχαρη :confused:

:confused::confused:

Ευτυχως δε ζει ο τυπος σαββιδης να τα δει αυτα...
Θα τριζουν τα κοκαλα του..:confused:

τύπε κανε μια προώθηση και στον τυπο φυλοβιο να μας πει την γνωμη του για το ανέμελο στυλ του τυπου zesty με σκουλαρίκι και κουλτουριάρικο ψευτομούσι :confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τυπε ας τον ανθρωπο κι ειναι και σε ηλικια κρισιμη! :confused:

oykxaris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Like
2.174
Πόντοι
456
Alpha Male δεν ημουν ποτε,γαμαω ομως αρκετα.
θα σου απαντησω τι μου εγραψε ο δασκαλοςιωσηφ ο θρυλος της ουκρανιας για να
καταλαβεις οτι πρεπει να τραβησεις αλλου εκει που σε πιστευουν και οτι εισαι ασχετος με το θεμα και ψευτης.
γραφει ο δασκαλος τι μαλακιες γραφει ο τυπος?χαχαχαχα οι σλαβες τους αρεσουν κομσοι περιποιημενοι τυποι.
κατι ζωα που κυκλοφωρουν με σαγιοναρς και φανελες με τιραντες τους αρεσουν!
βρηκε ο γυφτος την γενια του και αναστεναξε η καρδια του!ο καθε πειραγμενος φαντασιοπληκτος γραφει εδω στα ντελα.
ο φλωρος που στην επεσε εβαλε μια φωτο και καλα δικια του με μια γκομενα,οντος το παιδακι ειναι γκαου!
αυτο μου εγραψε φλωρε ο μεγας διδασκαλος και εστειλα τα μυνηματα του στον τασο για να τα διαβασει μην νομιζεις
τα λεω μονο εγω.και να ησουν εσυ πραγματι στην φωτο ο διμητρακης να δεις ποσες φωτο εχει απο γκομενες ουκρανια
ολες ηθελε να βγαζει φωτο μαζι τους.οπως τους αρεσουν οι περιποιημενοι αντρες εγω στην φωτο εστο πες ειναι αληθινη
βλεπω ενα τυπο με μουσια,μαλι,σκουλαρικια εμφανισιακα που περνιετε τουρκος και ντυσιμο που παρεπεμπει σε τουρκο απο τα αδανα.
φιλος μου παρομειας εμφανισης πολυ κουλ παιδι κανει γνωριμιες ανετα ,μιλα μαζι τους 5 λεπτα και μετα ολες συνεχιζουν τον δρομο τους.
επιδει γνωρισαμε χιλιαδες εδω σαν εσενα που μας εβαζαν φωτο απο καθε τιντερουδα,απο κοντα ολοι μονοι ηταν και ηθελαν
να τους παρεις απο το χερακι να τους κανεις στρατα.ας ρωτησουν τον τασο που συναντησε ολους αυτους και εμενα να σου πω
αν τους ειδαμε με γκομενα απο τα αληθεια,απο φωτο ολοι πρωταθλητες.αυτο το κανει και ο κμαν αλλα τουλαχιστο τις γαμα και τις πληρωνει.
σαν τον γιανακοπουλο του παναθιναικου μοιαζει ο τυπος,σαν ζορο η νταρτανιαν χαχαχαχα.αντε γεια,με τον καθε ασχετο.
θα μου πει για τα ζωα οτι ειναι ψυχουλες και καλα κοριτσακια,με κλασικες σπουδες και μπαλετο που ελεγε ο γερο σιφης χαχαχααχ

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Ο Μητσάρας έπιασε δουλειά σε συνεργείο της Πετρούπολης,έχουν πέραση οι σκληροί άνδρες λέει τώρα στη Ρωσία.:confused::confused::confused:

Συνημμένα

• lada.jpg
    lada.jpg
    93,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Alpha Male δεν ημουν ποτε,γαμαω ομως αρκετα.
θα σου απαντησω τι μου εγραψε ο δασκαλοςιωσηφ ο θρυλος της ουκρανιας για να
καταλαβεις οτι πρεπει να τραβησεις αλλου εκει που σε πιστευουν και οτι εισαι ασχετος με το θεμα και ψευτης.
γραφει ο δασκαλος τι μαλακιες γραφει ο τυπος?χαχαχαχα οι σλαβες τους αρεσουν κομσοι περιποιημενοι τυποι.
κατι ζωα που κυκλοφωρουν με σαγιοναρς και φανελες με τιραντες τους αρεσουν!
βρηκε ο γυφτος την γενια του και αναστεναξε η καρδια του!ο καθε πειραγμενος φαντασιοπληκτος γραφει εδω στα ντελα.
ο φλωρος που στην επεσε εβαλε μια φωτο και καλα δικια του με μια γκομενα,οντος το παιδακι ειναι γκαου!
αυτο μου εγραψε φλωρε ο μεγας διδασκαλος και εστειλα τα μυνηματα του στον τασο για να τα διαβασει μην νομιζεις
τα λεω μονο εγω.και να ησουν εσυ πραγματι στην φωτο ο διμητρακης να δεις ποσες φωτο εχει απο γκομενες ουκρανια
ολες ηθελε να βγαζει φωτο μαζι τους.οπως τους αρεσουν οι περιποιημενοι αντρες εγω στην φωτο εστο πες ειναι αληθινη
βλεπω ενα τυπο με μουσια,μαλι,σκουλαρικια εμφανισιακα που περνιετε τουρκος και ντυσιμο που παρεπεμπει σε τουρκο απο τα αδανα.
φιλος μου παρομειας εμφανισης πολυ κουλ παιδι κανει γνωριμιες ανετα ,μιλα μαζι τους 5 λεπτα και μετα ολες συνεχιζουν τον δρομο τους.
επιδει γνωρισαμε χιλιαδες εδω σαν εσενα που μας εβαζαν φωτο απο καθε τιντερουδα,απο κοντα ολοι μονοι ηταν και ηθελαν
να τους παρεις απο το χερακι να τους κανεις στρατα.ας ρωτησουν τον τασο που συναντησε ολους αυτους και εμενα να σου πω
αν τους ειδαμε με γκομενα απο τα αληθεια,απο φωτο ολοι πρωταθλητες.αυτο το κανει και ο κμαν αλλα τουλαχιστο τις γαμα και τις πληρωνει.
σαν τον γιανακοπουλο του παναθιναικου μοιαζει ο τυπος,σαν ζορο η νταρτανιαν χαχαχαχα.αντε γεια,με τον καθε ασχετο.
θα μου πει για τα ζωα οτι ειναι ψυχουλες και καλα κοριτσακια,με κλασικες σπουδες και μπαλετο που ελεγε ο γερο σιφης χαχαχααχ
Η γυναικα ειναι απο Yekaterinburg,εκει δεν υπαρχουν Τουρκοι και γουσταρουν αυτο το επιμελως ατημελητο στυλακι καποιες φορες στους νεους.Γκαου ειναι οποιος νομιζει οτι στις Ρωσιδες αρεσουν οι βρωμικοι απεριποιητοι αντρες και χρηζει ψυχιατρικης ερευνας,εκτος και αν εναι κανενα γεροντακι που φοραει συνεχεια κοστουμι αλλα επειδη δεν του δινουν σημασια οι γκομενες βγαζει κακια :( Μαλλον εχετε φαει μεγαλες ηττες απο Σλαβες.
Εμαθες παντως να κανεις σωστα παραθεση,σε βελτιωσα και αναβαθμισα κατα καποιο τροπο

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Zesty εσύ είσαι ευλογημένος,μόνο λίγο την αραίωση να προσέξεις μη γίνεις σαν τον Μητσάρα, μοιάζεις πολύ και με έναν ηθοποιό του Μπόλιγουντ, Ντάντι Ντε Βίτο αν δεν κάνω λάθος.:2funny:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21
Διαπιστωνω τυποι οτι προσεχετε τα αντρικα χαρακτηριστικα στις οποιες φωτογραφιες δημοσιευονται περα του δεοντος,κοιταξτε το λιγο.
:effemine: :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
νέες συμμαχίες και αντιπαλότητες στο νήμα. χαιρετίζουμε την αφιξη του τυπου zesty στο τιμημένο νήμα του σπονσορινγκ με τους σκληρους καριοληδες του bou :confused:

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Διαπιστωνω τυποι οτι προσεχετε τα αντρικα χαρακτηριστικα στις οποιες φωτογραφιες δημοσιευονται περα του δεοντος,κοιταξτε το λιγο.
:effemine: :confused:

Μη τον παρεξηγείς τον ΠουΣτράτο Καραμάνη,έχει να πάει με γυναίκα 2.5 χρόνια,σε βλέπει σαν ξερολούκουμο.:confused:

Συνημμένα

• του σηκώνεται από πίσω.png
    του σηκώνεται από πίσω.png
    766,4 KB · Εμφανίσεις: 28

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
τυπος τροβαδούρος μολις πηρε μεταγραφή τυπο zesty στην ομαδα του με hustler κλπ και τον προπονει να παιζει σκληρη άμυνα σε τυπο καραμανη :confused:

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
ο καραμανης μονος του σηκωνει ολη την ομαδα, τωρα που μαρκελος και δημητρακης ειναι εκτος. απο απλος τρεχαλατζης εχει μεταμορφωθει σε σταρ.

Ισως τα ταβορ τον ντοπαρουν

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπος τροβαδούρος μολις πηρε μεταγραφή τυπο zesty στην ομαδα του με hustler κλπ και τον προπονει να παιζει σκληρη άμυνα σε τυπο καραμανη :confused:

Τύπος RETRO από μικρός ήθελε να γίνει σπορκάστερ,δεν τα κατάφερε και κατέληξε σχολιαστής στο μπουρδελα.:confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556
τυποι περαστε μια βολτα απο το νήμα που ανοιξε ο τυπος troubaman με την φαντα. σχόλια επιτρέπονται :confused:

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.065
Πόντοι
3.556

Τύπος RETRO από μικρός ήθελε να γίνει σπορκάστερ,δεν τα κατάφερε και κατέληξε σχολιαστής στο μπουρδελα.:confused:

:wanker:

:confused:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.871
Πόντοι
456
Γαμημένα καψούλια , ψοφάτε για το νήμα του Άρχοντα ...
Όλοι εδώ μαζεύεστε για να πάρετε λίγο από τη λάμψη του ...

Γεκατερινιμπουργκ και παπάρια μαντολες γαμω το φελέκι σας ...

Ρουφάτε το μπουλκουμε του Βαλκανιου Τσομπανη προς το παρόν...

Εξαφανισμένη μαρκέλα και σκατομεταναστης , μόνο ο χαπακομενος ψυχικά άρρωστος ΠουΣτράτος έμεινε να ικανοποιεί τις ορέξεις μας....

Σας γλεντάει ο Χάρης το κομμαντο ρε, 25 χρόνια εμπειρία ρε τσογλάνια με κρίκο στο αυτι και μουσάκι του νταρντανιαν ...

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Γαμημένα καψούλια , ψοφάτε για το νήμα του Άρχοντα ...
Όλοι εδώ μαζεύεστε για να πάρετε λίγο από τη λάμψη του ...

Γεκατερινιμπουργκ και παπάρια μαντολες γαμω το φελέκι σας ...

Ρουφάτε το μπουλκουμε του Βαλκανιου Τσομπανη προς το παρόν...

Εξαφανισμένη μαρκέλα και σκατομεταναστης , μόνο ο χαπακομενος ψυχικά άρρωστος ΠουΣτράτος έμεινε να ικανοποιεί τις ορέξεις μας....

Σας γλεντάει ο Χάρης το κομμαντο ρε, 25 χρόνια εμπειρία ρε τσογλάνια με κρίκο στο αυτι και μουσάκι του νταρντανιαν ...

Ουκας- ΚΜΑΝ πιο πολλα γκολ και απο Γιορκ-Αντι Κοουλ.

Μαρκελος-Πορνομητσος -Καραμανης=Σαν να εχεις τερμα το κονσταντζο και στα στοπερ Κωστουλα-Ανατολ

Zesty

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2020
Like
407
Πόντοι
21

Λατρεμενοι μπασκετικοι sportcasters οι σερβοι,εκανα Βελιγραδι πρωτα και μετα ασχοληθηκα με την motherland κανοντας την διατριβη μου για το μπουρδελο-σαη.
:glasses: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom