Alpha Male δεν ημουν ποτε,γαμαω ομως αρκετα.
θα σου απαντησω τι μου εγραψε ο δασκαλοςιωσηφ ο θρυλος της ουκρανιας για να
καταλαβεις οτι πρεπει να τραβησεις αλλου εκει που σε πιστευουν και οτι εισαι ασχετος με το θεμα και ψευτης.
γραφει ο δασκαλος τι μαλακιες γραφει ο τυπος?χαχαχαχα οι σλαβες τους αρεσουν κομσοι περιποιημενοι τυποι.
κατι ζωα που κυκλοφωρουν με σαγιοναρς και φανελες με τιραντες τους αρεσουν!
βρηκε ο γυφτος την γενια του και αναστεναξε η καρδια του!ο καθε πειραγμενος φαντασιοπληκτος γραφει εδω στα ντελα.
ο φλωρος που στην επεσε εβαλε μια φωτο και καλα δικια του με μια γκομενα,οντος το παιδακι ειναι γκαου!
αυτο μου εγραψε φλωρε ο μεγας διδασκαλος και εστειλα τα μυνηματα του στον τασο για να τα διαβασει μην νομιζεις
τα λεω μονο εγω.και να ησουν εσυ πραγματι στην φωτο ο διμητρακης να δεις ποσες φωτο εχει απο γκομενες ουκρανια
ολες ηθελε να βγαζει φωτο μαζι τους.οπως τους αρεσουν οι περιποιημενοι αντρες εγω στην φωτο εστο πες ειναι αληθινη
βλεπω ενα τυπο με μουσια,μαλι,σκουλαρικια εμφανισιακα που περνιετε τουρκος και ντυσιμο που παρεπεμπει σε τουρκο απο τα αδανα.
φιλος μου παρομειας εμφανισης πολυ κουλ παιδι κανει γνωριμιες ανετα ,μιλα μαζι τους 5 λεπτα και μετα ολες συνεχιζουν τον δρομο τους.
επιδει γνωρισαμε χιλιαδες εδω σαν εσενα που μας εβαζαν φωτο απο καθε τιντερουδα,απο κοντα ολοι μονοι ηταν και ηθελαν
να τους παρεις απο το χερακι να τους κανεις στρατα.ας ρωτησουν τον τασο που συναντησε ολους αυτους και εμενα να σου πω
αν τους ειδαμε με γκομενα απο τα αληθεια,απο φωτο ολοι πρωταθλητες.αυτο το κανει και ο κμαν αλλα τουλαχιστο τις γαμα και τις πληρωνει.
σαν τον γιανακοπουλο του παναθιναικου μοιαζει ο τυπος,σαν ζορο η νταρτανιαν χαχαχαχα.αντε γεια,με τον καθε ασχετο.
θα μου πει για τα ζωα οτι ειναι ψυχουλες και καλα κοριτσακια,με κλασικες σπουδες και μπαλετο που ελεγε ο γερο σιφης χαχαχααχ