Οι αναμνησεις τους δεν εχουν καμια αξια στο θρεντ γιατι η καθημερινοτητα σε αυτες τις χωρες εχει αλλαξει ανεπιστρεπτι
Και εσυ βαζεις φωτος απο το χρονοντουλαπο αλλα δεν το κανουμε θεμα. -Σιγουρα η καθημερινοτητα αλλαξε και βλεπουμε πως μετριουνται οι χυλοπιτες στα σοκακια του π.α. μπλοκ. Τα εχουμε πει.. Χωρις γλωσσα με τριημερα -δουλεια δεν γινεται- παντα ετσι ηταν.. Ή εισαι εδω- ή εισαι εκει..
Τυπε οι φωτο μου ειναι φρεσκα ψαρια.
Οι καλοκαιρινες αφορουσαν το φετινο καλοκαιρι.. Ακομα και καποιος που δεν βλεπει τα metadata μπορουσε να διακρινει τους σερβιτορους στο cavo tagoo που φορουσαν μασκα
Στο μπλοκ ημουν κυριολεκτικα εχθες
Αναφερεσαι προσωπικα και με αναγκαζεις να ξεφυγω απο την θεματολογια που ειναι το ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ
Στο μπλοκ ειμαι τακτικος επισκεπτης. Δεν μιλαω τις γλωσσες τους, πηγαινω σχεδον σε ολες τις χωρες. Οι γεννημενες μετα το 90 μιλανε μια χαρα αγγλικα, εχουν δουλειες των 700-1000 ευρω και μαλιστα μπορουν να τις αλλαζουν αν δεν ειναι ικανοποιημενες. Μιλαω για το κομματι του μπλοκ που πλεον ειναι στην ΕΕ
Παιζουν tinder και βγαινουν για την εμπειρια και οχι απο αναγκη
Εχω βγει με δεκαδες και με καποιες ταιριαξαμε για σεξ/ψιλοσχεση
Δεν ψαχνουν ουτε γαμπρους ουτε πορτοφολια (εκτος απο τις πουτανες που παντου υπαρχουν) Οποτε αν σε γουσταρουν θα βγουν για ενα ποτο, ειτε μιλας την γλωσσα τους ειτε οχι. Ειτε εισαι μονιμος ειτε οχι
Εχουν περασει σε επιπεδο που κανουν οτι θελουν σε περιβαλλον ανταγωνισμου απο μουναρες συμπατριωτισες τους γεγονος που μας ευνοει
Με καποιες που το τραβηξαμε παραπανω εχω γνωριστει με τις παρεες τους, αδερφια τους κλπ
Ειναι κατι φυσιολογικο για αυτες οπως συμβαινει και με τις υπολοιπες Ευρωπαιες
Αλλα εδω δεν ειναι νημα για γκομενιλικια αλλα για κασερατο ΣΠΟΝΣΟΡΙΝΓΚ
Αρκετα σπαμαραμε το νημα του Αρχοντα