athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.628
- Πόντοι
- 12.756
ο Μονσελας δεν μπορει ακομα να γραψει στο φορουμ;
ο νταν μπιλζεριαν των φτωχωνΤυπε αυριο η καλυτερη μου! Σουπερλιγκ βολος πας, αρης απολλων, αραλικι πιτσουλα, κλαμπ σαντουιτσακι, ταβορ, μπιριτσες, ουζακια, νετφλιξ, σταβρολεξακι...
καθηστε σεις να κυνηγατε τις ξινομουνες να σας χιλοπιτιαζουν!
https://[URL unfurl="true"]www.neolaia.gr/wp-content/uploads/2014/10/Dan-Bilzerian-11-640x370.jpg[/img[/URL]] [/quote]
:2funny::2funny::2funny:
ΠουΣτρατο,
Στο ασανσέρ που συναντιόμαστεεεε
Φανταζόμαστεεεε
Την κωλάααρα σου
Στα τέσσεραααα ...
Βονταφον τβ τυπε! Σουπερλιγκ μονο!
Τι να μου πουνε οι μαλακιες αυτες μπροστα σε βολο-πας, λαμια-πανετρολλικο, αελ-αστερα τριπολης!
Βονταφον τβ τυπε! Σουπερλιγκ μονο!
Τι να μου πουνε οι μαλακιες αυτες μπροστα σε βολο-πας, λαμια-πανετρολλικο, αελ-αστερα τριπολης!
Μήπως ταχες τσούξει τυπε ??Νομιζω τωρα ειναι η ωρα να ξεχωρισουν οι αντρες απο τα αγορια. Καταδρομικες επιθεσεις τη νυχτα και αμεσως επιστροφη. Γερμανια -Πραγα 600 χιλιομετρα ειναι , με αυτοκινητο το κανεις γρηγορα. Φευγεις μετα τη δουλεια, γυρνας κυριακη. Γαμησε τα και τα αεροπλανα και ολα.
Νομίζω η Τσεχία έχει κλείσει πλέον.Εχει πολλά κρούσματα.Τώρα μόνο καταδρομική Βερολίνο ή Ολλανδία μπορείς να κάνεις με ρίσκο.Η να γαμήσεις καμιά Γαλλίδα πέριξ των συνόρων.Μιλάμε για παρακμή.
Θα σταματήσει βέβαια αυτό το χάλι.Τώρα καλύτερα να μαζεύεις λεφτά για καλύτερες εποχές και εξορμήσεις.
Ειχα παει Νικαια, νοτια γαλλια. Εχει παρα πολυ μουνι καθε εθνικοτητας. Δε ξερω αν το πεδιο ειναι ανοιχτο για σπονσορινγκ αλλα το επιπεδο εμφανισης ειναι κοντα στα σλαβικα μουνολιβαδα. Αλλες τιμες βεβαια φανταζομαι. Το σκεφτομουν να στο γραψω μολις σε εβλεπα μεσα
χάρη αυτό αποκλείεται ναναι δικό σουδιμητρακη φουκαρα ζεις μοναχος με γατια.
μες στην μποχα και την τρελα,σου το γυρισε μαρκελα!
μες το μαυρο σου το χαλι μας το παιζεις καραμανη.
ζεις μοναχος σε μια τρυπα και δεν εχεις ουτε τσιτα.
εισαι βλακας καραφλος,σε γαμα αλγερινος.
εισαι αφραγγο αλβανι που αρχιζει και τα χανει.
που δεν εχεις ουτε προικα μονο σωβρακο με τρυπα.
σου αρεσεις να τρως απο πισω και απο μπρος.
στου αλγερινου την πουτσα που γουσταρεις καθε γουστα.
σου αρεσει να τον παιζεις δεν γαμας ποτε και χεζεις
την μογγολα μες την μαπα,παει πια και αυτη μαλακα.
σε λυπαμε και σε φτυνω και στην μουρη σου σε χηνω.
απ τον δασκαλο φιλια λεει ζεις με δανικα.
που η μανα σου τα στελνει με τον γερο που νταντευει.
εχεις και χαιρετισματα απο τον τροβαδουρο
που εσκισε τον κολο σου και τωρα πινει πουρο.
μαρκελα παλιοπουτανε και πουστροκαραμανι
εισαι ο πιο φτωχομπινες σε ολο το λημανι.
ακου και ενα μυστικο γιατι σε βαρεθηκαμε.
τον μαρκελο τον τραβελο παρτουζα τον γαμησανε.
ο πιτσι και ο αλγερινος τον σκησανε παρεα.
και εγινε αυτιστικος μεκλωνους ολοι αμεα.
αντε γαμησου προεδρε να μην τα ξαναλεω
που με την αφραγγια σου απο τα γελια κλαιω.
ΟΥΚας τσέπηςΕ Π Ο Σ
Πάλι γάμησέ ο ΟΥΚΑΣ
Καράφλα και κλώνους
Τα σέβη μου
Χάρης οριτΖιναλρε γαμωτο στην οδυσσο συνεχεια διαβαζω καθε λιγες μερες,επεστρεψε ναυτικος μετα απο 6-8 μηνες με 20,000 δολαρια
και παντα παιφτει θυμα ληστειαιχε ς απο αγνωστους μεσα η εξω στο ιδιο του το σπιτι!φιλο μου ληστεψε φιλος του μια
μερα που εκαναν σουβλακι κατω στην αυλη και επιναν παρεα!συχνα διαβαζω εφυγε με μεγαλο ποσο απο τραπεζα
και τον περιμενουν 4-5 με μασκες,οπλα,ροπαλα και τους τα παιρνουν,πως τα ξερουν ουκρανια?
μια μερα ημουν στο συναλαγμα και παρατηρω ενα αυτοκολητο ιδιοτικης εταιριας σεκιουριτι για τις καμερες.
σκεφτωμουν η ιδια εταιρια προσεχει αλλα μαχαζια,τραπεζες,συναλαγματα και γυρνανε με στολες,αυτοκινητα
ακομα και με πολιτικα αυτοκινητα μαζερατι και φεραρι βλεπω εξω απο το γραφειο αυτης της εταιριας.
δηλαδη η μαφια εγινε νομιμη ιδιοτικη εταιρια προστασιας.καπεια αλλα μαχαζια και τραπεζες εχουν αυτοκολητα
πανω στα ταμια απο αλλες ιδιοτικες εταιριες σεκιουριτι.οδυσσο περσι και προπερσι γινωταταν πολεμος μεταξυ 2 εταιριων.
πυροβοληθηκαν 2 ομαδες στο κεντρο στα βιβλια που ειναι τα συναλαγματα που πας και αλλαζεις στο παζαρι.
εβαλαν μετα βομβα στον αρχηγο μιας απο τις ιδιοτικες εταιριες.που θελω να καταληξω με το σκεφτικο αυτο.
επιδει μιλησα και με φιλους ουκρανους,μου ειπαν σε βλεπουν απο πιο δρομο πας ερχεσε καθημερινα και υπολογιζουν
σε ποια περιοχη μενεις και παρακολουθουν την περιοχη αυτη.αν πας καθημερινα σε 2-3 αναλακτηρια διπλα σου οπως εγω
και αλλαζεις 300-500 ευρο την μερα οπως εγω γινεσε στοχος.παρατηρησα οτι τα αναλακτηρια διπλα μου ανηκουν
σε συγκεκριμενη εταιρια που ελεχει και το καζινο διπλα μου,σουπερμαρκετ,μαχαζια και το πρακτορειο ποδοσφαιρου
που βρισκωνταν οι τυποι που με κτυπησαν!λογο της στολης που ηταν οι ιδιοι υπεθεσα ειναι σεκιουριτοι καπου γυρω.
ετσι συνεχως παρακολουθουσα μηνες το πρακτορειο,καζινο και 2 μαχαζια πιο περα.
την επεσα σε καπειον που χεστηκε ετσι τον εβγαλα απο τις λιστα με τους υποπτους
χάρη αυτό αποκλείεται ναναι δικό σουδιμητρακη φουκαρα ζεις μοναχος με γατια.
μες στην μποχα και την τρελα,σου το γυρισε μαρκελα!
μες το μαυρο σου το χαλι μας το παιζεις καραμανη.
ζεις μοναχος σε μια τρυπα και δεν εχεις ουτε τσιτα.
εισαι βλακας καραφλος,σε γαμα αλγερινος.
εισαι αφραγγο αλβανι που αρχιζει και τα χανει.
που δεν εχεις ουτε προικα μονο σωβρακο με τρυπα.
σου αρεσεις να τρως απο πισω και απο μπρος.
στου αλγερινου την πουτσα που γουσταρεις καθε γουστα.
σου αρεσει να τον παιζεις δεν γαμας ποτε και χεζεις
την μογγολα μες την μαπα,παει πια και αυτη μαλακα.
σε λυπαμε και σε φτυνω και στην μουρη σου σε χηνω.
απ τον δασκαλο φιλια λεει ζεις με δανικα.
που η μανα σου τα στελνει με τον γερο που νταντευει.
εχεις και χαιρετισματα απο τον τροβαδουρο
που εσκισε τον κολο σου και τωρα πινει πουρο.
μαρκελα παλιοπουτανε και πουστροκαραμανι
εισαι ο πιο φτωχομπινες σε ολο το λημανι.
ακου και ενα μυστικο γιατι σε βαρεθηκαμε.
τον μαρκελο τον τραβελο παρτουζα τον γαμησανε.
ο πιτσι και ο αλγερινος τον σκησανε παρεα.
και εγινε αυτιστικος μεκλωνους ολοι αμεα.
αντε γαμησου προεδρε να μην τα ξαναλεω
που με την αφραγγια σου απο τα γελια κλαιω.
Κλόπυ παστε Δάσκαλος αγαμητος Σήφης κάνει
Μήπως ταχες τσούξει τυπε ??Νομιζω τωρα ειναι η ωρα να ξεχωρισουν οι αντρες απο τα αγορια. Καταδρομικες επιθεσεις τη νυχτα και αμεσως επιστροφη. Γερμανια -Πραγα 600 χιλιομετρα ειναι , με αυτοκινητο το κανεις γρηγορα. Φευγεις μετα τη δουλεια, γυρνας κυριακη. Γαμησε τα και τα αεροπλανα και ολα.
Νομίζω η Τσεχία έχει κλείσει πλέον.Εχει πολλά κρούσματα.Τώρα μόνο καταδρομική Βερολίνο ή Ολλανδία μπορείς να κάνεις με ρίσκο.Η να γαμήσεις καμιά Γαλλίδα πέριξ των συνόρων.Μιλάμε για παρακμή.
Θα σταματήσει βέβαια αυτό το χάλι.Τώρα καλύτερα να μαζεύεις λεφτά για καλύτερες εποχές και εξορμήσεις.
Ειχα παει Νικαια, νοτια γαλλια. Εχει παρα πολυ μουνι καθε εθνικοτητας. Δε ξερω αν το πεδιο ειναι ανοιχτο για σπονσορινγκ αλλα το επιπεδο εμφανισης ειναι κοντα στα σλαβικα μουνολιβαδα. Αλλες τιμες βεβαια φανταζομαι. Το σκεφτομουν να στο γραψω μολις σε εβλεπα μεσα
Δέκα φορές έχω πάει Νίκαια πρόσφατα
Μια μλκια κ μισή Μαρίνα Φλοίσβου κ χειρότερα φάση...