sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.492
- Πόντοι
- 22.266
Κ παίρνουν άμεσα υπηκοότητα τιμής ΕνεκενΣωστά, οι "εθνικοί ευεργέτες" δεν χρειάζονται βίζα.???
Κ παίρνουν άμεσα υπηκοότητα τιμής ΕνεκενΣωστά, οι "εθνικοί ευεργέτες" δεν χρειάζονται βίζα.???
Τον πετσόκοψε τον κμαν.
Και καλά του έκανε.
ΚραααααααακΕσύ σα μαλάκας θες να με εκνευρίσεις?Ποιος σε χέζει εσένα?
Κοίτα μαλακοπίτουρα,όταν σε βρίσω πολύ μη διστάσεις να μου κάνεις αναφορά
Το χέρι της κοίτα ρε φίλεΕυτυχως ειναι Πολωνη και εχει καλα σλαβικα χαρακτηριστικα ...
ΥΓ.σοβαρα ειναι να την λυπασαι την καημενη , πιο απαισια ποδια δεν εχω δει σε ανατολικη
Ρε μπαγασα τι μάτια έχειςΕυτυχως ειναι Πολωνη και εχει καλα σλαβικα χαρακτηριστικα ...
ΥΓ.σοβαρα ειναι να την λυπασαι την καημενη , πιο απαισια ποδια δεν εχω δει σε ανατολικη
Τέτοιοι ευεργέτες αξίζουν μια τιμητική κλακέταΣωστά, οι "εθνικοί ευεργέτες" δεν χρειάζονται βίζα.???
Μπάλκαν πέος,έτσι δεν είναι?Εγώ θα γράφω και για τους ψωλάδες και για όλα.Και σε όποιον δεν αρέσει στα αρχίδια μου.
Ασκείστε όση πίεση θέλετε.Βάλτε τα δυνατά σας.
Χρειάζεται πολλή πίεση,πάρα πολλή πίεση στο τέλος θα τα καταφέρετε.
Πέος μόνο.
Σύντομα θα θεμελιωθεί στο Κίεβο το μνημείο του Αγνώστου Σπόνσορος με τη μορφή του Αρχηγου τιμής ένεκεν.Τέτοιοι ευεργέτες αξίζουν μια τιμητική κλακέτα
Και οι περαστικοί θα λένε "Δείτε έναν μαλα....εεεεε σπόνσορα"Σύντομα θα θεμελιωθεί στο Κίεβο το μνημείο του Αγνώστου Σπόνσορος με τη μορφή του Αρχηγου τιμής ένεκεν.
Θα σου απαντήσω εγώ.@Kman γιατί σου αρέσουν οι πολύ αδύνατες κοπέλες;;;;; Πχ ψηλές κ αδύνατες;
Δεν. Γουστάρεις. Τύπου Μπελούτσι ή Βάνα μπάρμπα;;
Nαι αλλά γιατί τόσο αδύνατες;;;Θα σου απαντήσω εγώ.
Επειδή είναι κοντός και στο παρελθόν έτρωγε άκυρα από ψηλές (λόγω της εμφάνισης του) συν την πεποίθηση των υπολοίπων ότι δεν μπορεί να έχει τέτοιες γκόμενες,ασχολείται αποκλειστικά με τέτοιες καθώς θεωρεί ότι θα βουλώσει τα στόματα των επικριτών του και ότι παίρνει την εκδίκηση του.
Πάντως σπάει εύκολα ο "εθνικός ευεργέτης".Σωστά, οι "εθνικοί ευεργέτες" δεν χρειάζονται βίζα.???
Γιατί τα έχει μπερδέψει στο νου του (και δεν είναι το μόνο θέμα που τα έχει μπερδέψει)Nαι αλλά γιατί τόσο αδύνατες;;;
Δεν καταλαβαίνω τι το περίεργο βρίσκεις στο αισθητικό κριτήριο του "αρχηγού".Nαι αλλά γιατί τόσο αδύνατες;;;
E αυτή είναι κ λίγο παχουλή σε. Σχέση με τις υπόλοιπες που βάζειΔεν καταλαβαίνω τι το περίεργο βρίσκεις στο αισθητικό κριτήριο του "αρχηγού".
Μιλάμε για χάρμα ιδέσθαι.
Αυτή η φώτο που ανέβασες μου φέρνει στο μυαλό αυτόΔεν καταλαβαίνω τι το περίεργο βρίσκεις στο αισθητικό κριτήριο του "αρχηγού".
Μιλάμε για χάρμα ιδέσθαι.
kman τους εχει τρελλανει τους ψωλιστ,σε βλεπουν στο ξυπνιο τους και παραμιλανε,εχουν κανει κλωνολεφουσι και φανταστικα γκομενοπροφιλ για να σου την πουν ,τους εχεις γαμησει την ψυχουλα των γόνων αλλα ας προσεχαν,φυγατε και εγινε η εκρηξη,δεν το περιμεναν και τωρα κλαινεΕσύ σα μαλάκας θες να με εκνευρίσεις?Ποιος σε χέζει εσένα?
Κοίτα μαλακοπίτουρα,όταν σε βρίσω πολύ μη διστάσεις να μου κάνεις αναφορά