fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.209
- Πόντοι
- 606
αχ ρε κμαν...
άντε καταρχάς καλημέρα πρωί που είναι.
θα γράψω δυο λόγια και θα προσπαθήσω να αποχωρήσω για λίγο από τις συζητήσεις μαζί σου γιατί στο τέλος εγώ θα καταστώ γραφικός.
τα πιο πάνω που γράφεις είναι χαρακτηριστικό δείγμα του μπερδέματος που έχεις - συνειδητά ή ασυνείδητα - δημιουργήσει στο κεφάλι σου σχετικά με τις γυναίκες.
"και αφου πήρα boost κοιταζοντας τα προιοντα Cym άραξα έξω για καμακι και έτυχε να περνάει απέξω η ξανθιά στο κέντρο της Κρεσατικ.
Την πήρα στο Γκουλιβερ και την κέρασα παπούτσια και φορεματάκι και μετα βγαίναμε κάθε μέρα έως που έγινε το μοιραίο."
βρε αγόρι μου αυτό δεν είναι καμάκι. αυτό είναι πληρωμή σε είδος. βρήκες μια κοπέλα, της είπες "τι θες να σου αγοράσω", την πλήρωνες σε είδος επί μέρες και γάμησες.
θα μπορούσες απευθείας να είχες πάρει ένα τηλέφωνο και να είχες γαμήσει όποια εσύ ήθελες, κι όχι όποια σου κάτσει μετά από χ αποτυχημένες προσπάθειες και ξεφτιλίκια σε ξένο κόσμο. γιατί ξεφτιλίκι είναι να πλησιάζεις μια γυναίκα και να την αποκαλείς στην ουσία πουτάνα στα μούτρα της προτείνοντας δωράκια και κεράσματα. είτε αυτή είναι, είτε όχι.
το καμάκι που σε κάνει άντρα/αρσενικό κυνηγό ΔΕΝ περιλαμβάνει δωράκια.
Ρε τύπε, τα όρια δεν είναι σαφή και ξεκάθαρα.
Και όντως γίνεσαι γραφικός.
Η παρακάτω ιστορία είναι καμάκι ;;; Ηθικά και ποιοτικά όχι ... αλλά όλοι για καμάκι την έχουν.
Κανακάρης 50ρης, που ήταν συμμαθητής από το προνήπιο με πάμπολους λεφτάδες , υπουργούς και ... πρωθυπουργούς,
πάει στη μύκονο . Με το που σκάει στο μπητσόμπαρο , πάει στο "τραπέζι" των υπευθύνων .
Αρχίζουν και έρχονται πιατέλες, μπουκάλια και κανάτες. Του φέρνει μια μαλακία ξεκωλιάρα που δουλεύει εκεί τα καλοκαίρια.
Φοιτήτρια κατά τα άλλα. Ο πατέρας της δεν έχει μαντήλι να κλάψει και η μάνα της χρησιμοποιεί μτχ σερβιέτες.
Η τύπα είναι δεν είναι 25. Ο γόνος , της λέει μία μαλακία και της λέει που θα μείνει και να πάνε μετά να πιούνε μαζί.
Η καριόλα πάει μαζί του στο μπάνγκαλοου. Της δίνει το βρωμόμουνο στο χέρι .
Μετά πάνε στα κωλοστενά και της αγοράζει ακριβά σανδάλια και μπουρδελοφορέματα λευκά για να ταιριάζουν στο κωλονήσι.
Της παίρνει και ένα ρολόϊ με το οποίο βγάζει σέλφι και κανουν like οι 15000 αυνανοφόλοουερς που την παίζουν με τα μπούτια της, ενώ αυτή καμαρώνει για το ρολόϊ με την κορώνα ....
[size=17pt]
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΑΚΙ ;;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ;
ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΠΙΚΕΡ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΑΜΗΣΙΟΥ, ΧΩΡΟ/ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑΡΙΦΑ.[/size]
Όλοι όμως το λένε καμάκι .... καταχρηστικά μεν ... αλλά έτσι είναι ....
Είναι σαν το ανέκδοτο που λέει ο τύπος στη γκόμενα
-αν πάρεις 100 χιλιάρικα θα έρθεις ένα μήνα μαζί μου διακοπές στο νησί ;;;
-χιχιχιχιχι ε ναι ....
- αν σου δώσω ένα 20ρικο , θα μου πάρεις μια πίπα εδώ και τώρα ;;;
-τι με περάσατε καλέ ; ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ;;;
- ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ... ΤΗΝ ΤΑΡΙΦΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ....