Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
την τύφλα σας δεν έχετε από σπόνσορινγκ και γ@μ@τε ότι λάχει (αν λάχει κιόλας) δίνοντας έναν σκασμό χρήμα...

Τύπε, εγώ δεν ξέρω από σπόνσοριγκ (μόνο από κανονικές πουτάνες=βιζιτες).
Αν έχεις τρόπο να φάω μια ψηλή ξανθιά σαν αυτή στη φωτό του ΚΜΑΝ
φθηνότερα από αυτόν , θα ακούσω τις οδηγίες σου 100%.

Από τη δουλειά, είμαι πολύ καλός στο να εφαρμόζω οδηγίες και πρωτόκολλα κατά γράμμα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Kαι κάπου εω έρχεται  ο σοφός λαός  που έχει πει : με τον παρά μου γαμω και την κυρά μου.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
2.078
Πόντοι
216
Σε 5 μέρες έρχεται η ξανθιά 186 και ήδη ετοιμάζω τα επόμενα σπονσοριλικια.Αλλες 5 υποψήφιες σπονσορέτς.Πανικος για το βαλκανιο πεος.
Σε κυνηγάνε όπως η μύγα το αληθινό σκατο.Καθε μέρα μου γράφουν γκόμενες ή με κάνουν  favourite.Νιώθεις κάπως σα γκομενα που την πολιορκούν απειροι καβαλιέρος και πρέπει να ξεχωρίσει την ήρα απο το στάχυ.
Να δούμε πώς θα οργανώσω τους πουτσους,τι δίψα ειναι αυτή για  Balkan  πεος.

Ετσι νοιωθουν και οσοι κανουν μπουρδελοτσαρκα. Βγαινουν εξω το βραδυ και ολες τους παρακαλανε για Αθηναικο πουτσο. Σε οποιο μαγαζι και να πανε οι γκομενες τους τραβανε απο τα αρχιδια για να τις γαμησουν,κλεινουν την πορτα με τα σωματα τους για να μην φυγει ο μεγαλος χορηγος σε αλλο μαγαζι. Βγαινεις εξω βραδυ αθηνα και δεν ξερεις ποια να πρωτογαμησεις 2000 υποψηφιες για αθηναικο σπερμα. Θελει αθηναικες ατακες για καμακι ομως για να γαμησεις του τυπου: τι προγραμμα κανεις μωρο ?? Ποσο ειναι το δωρακι σου ?? Ερχεσαι σπιτι η παιζεις μονο στο bill ??

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
άντε και θα απαντήσω σοβαρα...

θες 800-1500 ευρω για 3 νύχτες + εισιτηρια + φαγητό/ποτά/έξοδοι + ξενοδοχείο ή αξιοπρεπές σπίτι (πολλές βεβαια λενε όχι στο σπίτι).
αυτα εφόσον διαθέτεις μια αξιοπρεπή εμφάνιση + δεν λες/γράφεις μαλακίες (όλες θα ζητήσουν να σε δουν σε φώτο και κανα videochat. αν δεν "περάσεις τις εξετασεις ή δεν θα έρθουν ή θα ζητησουν πολύ περισσότερα).
φυσικά το σεξ εξυπακούεται και σχεδόν όλες συμφωνούν και σε τρίο με κοπελα σου.

κάπου εκεί είναι κι κμαν συνήθως σε χρήμα αλλά
α. δεν γαμάει και
β. οι κοπέλες δεν...

εγώ μιλάω για τέτοια

Ουσιαστικά λοιπόν οι τιμές είναι αυτές που λέει ο ΚΜΑΝ.
Η φωτό που έβαλες εσύ, είναι μελαχροινή. Μου δημιουργείται η φοβία για ρουμανοτσιγκανάκι απλώς ψηλό.
Προτιμώ ξανθό !

Επίσης με τα λεφτά. Δεν με χαλάει το τίμημα. Αλλά είμαι πολύ καχύποπτος και αν πιανόμουν μαλάκας, μπορεί να έφτανα μέχρι αυτομαστίγωμα .
Δεν θα άντεχα το ηθικό πλήγμα.

Πως είσαι σίγουρος ότι δεν θα δώσεις λεφτά και θα πάρεις τα @@ σου ;
Ειδικά αν είναι στο εξωτερικό ;;;;;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
δεν δίνεις λεφτά, μόνο εισιτήριο. τα λεφτά από κοντά

της βγάζεις εισιτήριο για να έρθει ;;;;
αν έρθει και δεν σε συναντήσει ;;;;;;

υπάρχουν ξένες εδώ που παίζουν απευθείας με συνάντηση και λεφτά από κοντά ;;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Οι φωτό του τζων , αυτή η μία δηλαδή που φαινόταν φάτσα , ήταν πολύ πιτσιρίκα.Με χαλάει αυτό.
Του ΚΜΑΝ η ψηλή ξανθιά μου άρεσε περισσότερο από όλες. Κάτι τέτοιο θα τα έσκαγα αν βρισκόταν για 5-6 ωρίτσες αθήνα.

index.php

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
:)
φίλε μου φυλλόβιε ένα χαικού για σένα.

ψευδαίσθηση
ιανού προσωπείο
ν'αντικρίζεις...

καληνυχτίζω

Αχ! σπούδασα φιλοσοφία
και νομική και γιατρική,
και αλί μου και θεολογία
με κόπο και μ' επιμονή·
και να με δω με τόσα φώτα,
εγώ μωρός, όσο και πρώτα!
Με λένε μάγιστρο, ακόμα δόκτορα,
και σέρνω δέκα χρόνια τώρα
από τη μύτη εδώ κι εκεί
τους μαθητές μου — και το βλέπω δεν μπορεί
κανένας κάτι να γνωρίζει!
Λες την καρδιά μου αυτό φλογίζει.
Ναι, πιότερα ξέρω παρά όλοι μαζί,
γιατροί, δικηγόροι, παπάδες, σοφοί·
δισταγμοί, υποψίες δε με ταράζουν,
κόλασες, διάολοι δε με τρομάζουν —
έτσι όμως κι η χαρά μού είναι φευγάτη,
δεν το φαντάζομαι πως ξέρω κάτι
καλό στον κόσμο να το διδάξω,
να τον φωτίσω, να τον αλλάξω.
Ούτ' έχω δα καλά και πλούτο,
δόξα, τιμές στον κόσμο τούτο.
Μήτε σκυλί έτσι θα 'θελα να ζει!
Γι' αυτό έχω στη μαγεία παραδοθεί,
μήπως το πνεύμα το στόμα ανοίξει
κι η δύναμή του μη μου δείξει
κάποια μυστήρια, ώστε άλλο εδώ
να μην παιδεύουμαι να πω
ό,τι δεν ξέρω, να γνωρίσω τι
βαθιά τον κόσμο συγκρατεί,
κάθε αφορμή και σπόρο ν' αντικρίσω
και κούφια λόγια πια να μην πουλήσω.
Να 'βλεπες, φως του φεγγαριού,
τον πόνο μου στερνή φορά,
τις ώρες του μεσονυχτιού,
που εδώ σε πρόσμενα συχνά,
πώς σε βιβλία, χαρτιά σωρό
σύντροφο σ' είχα θλιβερό:
Αχ! να μπορούσα στις ψηλές
μ' εσέ ν' ανέβαινα κορφές,
με στοιχειά στα σπήλαια να πετούσα,
στο θάμπος σου λιβάδια να γυρνώ,
κάθε γνώσης τινάζοντας καπνό
στο δρόσος σου να ξαρρωστούσα!

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
ναι σε όλα ;;;;

που τις βρίσκεις ;;

μπορώ να κανονίσω με κάποια που είναι εδώ να με συναντήσει σε ένα χλιδάτο χοτέλ απευθείας ;;;;;;;
5ωρο πχ ;;;;;;

δες στο seeking εχει αρκετες σπονσορετες

επισης μια που βιζιταρει από ινστα είναι και αυτη Ritz_Martina

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βασικά όλοι σκέφτονται το ίδιο.Εγώ δεν είμαι χαζός να μου τα τρώνε οι γκόμενες.
1.Θα πάω σε μια φτωχή χώρα
2.Σε μια μεγάλη αλλά φτωχή πόλη
3.Χωρίς καθόλου ξένους
4.Θα πουλήσω παραμυθάκι για γάμο,δεσμό κτλ,θα πω ψέμματα για ηλικία,μελλοντικές παροχές
και μετά ... θα γαμήσω μουνάρες φτηνά!Γιατί είμαι έξυπνο παιδί εγώ.
Και μετά ξύπνησες μεγάλε.Κοίτα γύρω σου ένα μάτσο καυλιά.
Αυτό που αυτοί φαντάζονται,ευελπιστούν,ηδονίζονται να σκέφτονται και πιστεύουν οτι είναι αρκετά πονηροί να πετύχουν είναι ανύπαρκτο,μια μαλακία και μισή.Οι τύποι είναι μαλάκες εντελώς.
Εμείς χαβαλέ κάνουμε,κοροιδεύουμε,οι τύποι σκυλιάζουν.
Στα αρχίδια μας.Είναι η ανώτερη σταρχιδιστική νοοτροπία.
Σου λέει ο άλλος έλα στη μάπα μου να με πεις μαλάκα.Μα είσαι μαλάκας.Στον πούτσο μου λουλούδια.
Οι πρόγονοί μας δεν ήταν έτσι.Σέβονταν τους μαλάκες για αυτό είχαν πολύ καλύτερη κοινωνική αποδοχή.Εμείς είμαστε ακραίοι,εξτρεμιστές,δημιουργούμε αντίδραση και γενική κατάρρευση.
Καταρχήν η μεγάλη φτωχή πόλη χωρίς ξένους δε νομίζω να υπάρχει και αν υπάρχει είναι κάποια πόλη της Σιβηρίας.
  Αν πάει εκεί ένας που μετραει,νοικιάσει διαμέρισμα γιά ένα μήνα,νοικιάσει αμάξι (οι αποστάσεις είναι μεγάλες,εκτός αυτού πως θα πηγαινεις στα ραντεβού?) είναι εμφανίσημος ντύνεται καλά (όχι τα χάλια σου :2funny:) και φυσικά μετράει (εσύ από 100 μέτρα φένεσαι ότι είσαι μπατίρης  :2funny: :2funny:όσα διαμερίσματα από R bnb και να  βάλεις και να λες ότι είναι δικά σου :2funny:).Εννοείται να μην έχει τα χάλια της Ελλάδας  :headbang:μούσια,κακογουστιά,μιζέρια,φτήνια σε όλα.
  Αυτός ο άνθρωπος που θα πάει εκεί φυσικά και θα είναι περιζήτητος!
  Εσύ εκτός από την μιζερια φένεσαι αμέσως  ότι κάπου χάνεις  :2funny:,γ'αυτό και κοιτάνε να σου φάνε όσα περισσότερα μπορούνε χωρίς να πηδηχτούνε  :headbang: :2funny:.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Οι φωτό του τζων , αυτή η μία δηλαδή που φαινόταν φάτσα , ήταν πολύ πιτσιρίκα.Με χαλάει αυτό.
Του ΚΜΑΝ η ψηλή ξανθιά μου άρεσε περισσότερο από όλες. Κάτι τέτοιο θα τα έσκαγα αν βρισκόταν για 5-6 ωρίτσες αθήνα.

]
Σε φυσικό μέγεθος την έβαλες ρε τύπε;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Αυτή την ξανθιά την εντόπισα με daygame μια ηλιόλουστη μέρα του Μαιου 2017 έξω απο το  Cym το πιο κυριλέ εμπορικό κέντρο του Κιεβου.Ειχα έρθει φορτωμένος Κίεβο,είχα ήδη γαμησει 3(η μια που γνώρισα κλαμπ το Σαββατο και γαμησα Κυριακη είναι στην αλλη φωτο με το Palco σώβρακο) και αφου πήρα  boost κοιταζοντας τα προιοντα Cym άραξα έξω για καμακι και έτυχε να περνάει απέξω η ξανθιά στο κέντρο της Κρεσατικ.
Την πήρα στο Γκουλιβερ και την κέρασα παπούτσια και φορεματάκι και μετα βγαίναμε κάθε μέρα έως που έγινε το μοιραίο.

Για να φτάσει κάποιος να κάνει καμακι στο δρόμο και σπονσορινγκ επί τόπου χρειάζονται πολλά χιλιόμετρα πτήσης,έτσι όμως βγαίνουν οι σούπερ γκομενες γιατί χτυπάς στο ψαχνο.
Έχει αδρεναλίνη Κίεβο,βλέπεις μια τέτοια κάθε 10 λεπτά και έχεις 5 δευτερόλεπτα χρόνο.

Μια άλλη φορά το 2010 περνούσα έξω από τα  Hondos Center  Ομόνοια και βλέπω μια εντυπωσιακή Πολωνέζα 180 λεπτή με σορτσάκι και φοβερά πόδια να καπνίζει έξω από το μαγαζί ντάλα μεσημέρι.
Της μίλησα λίγο και μετά την είχα γκόμενα για κάνα χρόνο.
Μπορείς αν συχνάζεις Ομόνοια να γαμάς δίμετρες?Θέλει κάποια skills να το κάνεις βασικά φοβερές ταχύτητες και εμπειρία.Πρεπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος,γρήγορος και αποτελεσματικός.
Κίεβο είναι τον ίδιο με 100 φορές περισσότερες ευκαιρίες και θήραμα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
αχ ρε κμαν...
άντε καταρχάς καλημέρα πρωί που είναι.

θα γράψω δυο λόγια και θα προσπαθήσω να αποχωρήσω για λίγο από τις συζητήσεις μαζί σου γιατί στο τέλος εγώ θα καταστώ γραφικός.

τα πιο πάνω που γράφεις είναι χαρακτηριστικό δείγμα του μπερδέματος που έχεις - συνειδητά ή ασυνείδητα - δημιουργήσει στο κεφάλι σου σχετικά με τις γυναίκες.
"και αφου πήρα  boost κοιταζοντας τα προιοντα Cym άραξα έξω για καμακι και έτυχε να περνάει απέξω η ξανθιά στο κέντρο της Κρεσατικ.
Την πήρα στο Γκουλιβερ και την κέρασα παπούτσια και φορεματάκι και μετα βγαίναμε κάθε μέρα έως που έγινε το μοιραίο."

βρε αγόρι μου αυτό δεν είναι καμάκι. αυτό είναι πληρωμή σε είδος. βρήκες μια κοπέλα, της είπες "τι θες να σου αγοράσω", την πλήρωνες σε είδος επί μέρες και γάμησες.
θα μπορούσες απευθείας να είχες πάρει ένα τηλέφωνο και να είχες γαμήσει όποια εσύ ήθελες, κι όχι όποια σου κάτσει μετά από χ αποτυχημένες προσπάθειες και ξεφτιλίκια σε ξένο κόσμο. γιατί ξεφτιλίκι είναι να πλησιάζεις μια γυναίκα και να την αποκαλείς στην ουσία πουτάνα στα μούτρα της προτείνοντας δωράκια και κεράσματα. είτε αυτή είναι, είτε όχι.

το καμάκι που σε κάνει άντρα/αρσενικό κυνηγό ΔΕΝ περιλαμβάνει δωράκια. όχι στην αρχή τουλάχιστον γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι και στην κοπέλα σου και στην γυναίκα σου και στην γκόμενά σου θα τα πάρεις τα δώρα. άλλο πράγμα όμως να την ρίξεις στο κρεβάτι γιατί σε γουστάρει, κι άλλο γιατί από την αρχή της προτείνεις ανταλλάγματα.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
δεν έκανες καμάκι ρε κμαν, απλά μίλησες σε χ γυναίκες μέχρι να βρεθεί αυτή που γουστάρει το χρήμα σου.
ΟΧΙ εσένα όμως, που είναι αυτό που θα μετρούσε πραγματικά, αλλά το χρήμα ακολούθησε.

κμαν, προσπάθησε να βρεις γυναίκα. το πρώτο βήμα.
μετά καμιά γκομενίτσα για να έχεις το κάτι παραπάνω.
τέλος πλήρωνε όποτε θες καμιά βίζιτα ή σπονσοράριζε για να βάζεις αλατοπίπερο στη ρημάδα τη ζωή.

αυτά

Δουλευει στο 14ωρο τυπε, δεν μπορει να σου απαντησει. Μολις σχολασει απο τη δουλεια, θα μπει και θα αρχισει να γραφει τις γνωστες μαλακιες, θα βαλει και τα κλωναρια του να αρχισουν να βριζουν και αυτο ειναι ολο.

Δουλεια-σκλαβια και ψυχωτικες καταστασεις. Δεν υπαρχει λογος να γραφουμε σε αυτο το νημα, δεν αξιζει το χρονο μας ο τυπος. Απαξιωση. Πηγαινε στη σελιδα 109 να διαβασεις τι παιχτηκε και θα καταλαβεις το γιατι.

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
57
Πόντοι
0
άλλο πράγμα όμως να την ρίξεις στο κρεβάτι γιατί σε γουστάρει, κι άλλο γιατί από την αρχή της προτείνεις ανταλλάγματα.

Μεγάλε όντως έχεις καταντήσει γραφικός κι εσυ και άλλοι 3-4 εδω μέσα. κάθε φορά που ρίχνω μια ματιά στο θρεντ βλέπω οτι έχει 10 νέες σελίδες κάθε μέρα.
Χαλάτε το νήμα για όσους θέλουν να το παρακολουθήσουν για να πεις τι; οτι οι πουτάνες οι δικές του το κάνουν για αντάλλαγμα ενώ οι πουτάνες οι δικές σου πάνε μαζι σου για την προσωπικότητά σου;
Εαν σας χαλάει ο,τι βλέπετε εδω μέσα απλά ασχοληθείτε με κάτι άλλο, πηγαίνετε στο men & health που μιλάνε για καμάκι και αυτοβελτίωση.

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
57
Πόντοι
0
στο έχω ξαναγράψει 100 σελίδες πριν, δηλαδή προχτές. άσ' τον τρελό στην τρέλα του. έτσι την βρίσκει. δεν προσφέρεις κάτι εδω μέσα. ουτε τον ενδιαφέρει η γνώμη σου, ούτε θα αλλάξει τώρα, ουτε εσένα θα σε πείσουν όσα λέει. και δεν σε ενδιαφέρουν όσα λέει, άρα δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο ακόμα τριγυρνάς εδω μέσα και διαβάζεις ένα θρεντ το οποίο δε σε ενδιαφέρει και σε χαλάει κιόλας. τζάμπα σάλιο χαλάς, και γεμίζεις το θρεντ με δεκαδες σελιδες καθε μέρα, εσυ και όσους τσιγκλάς στο να σου απαντάνε.
Όλο δε θα ξαναγράψω λες, αλλα όλο εδώ τριγυρνάς. σου έχει γίνει εμμονή ο kman;

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
57
Πόντοι
0
Δεν υπαρχει λογος να γραφουμε σε αυτο το νημα, δεν αξιζει το χρονο μας ο τυπος. Απαξιωση. Πηγαινε στη σελιδα 109 να διαβασεις τι παιχτηκε και θα καταλαβεις το γιατι.
κάτι μου λέει οτι και στην σελίδα 209 εσένα θα βλέπουμε όμως να λες τα ίδια

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.642
Πόντοι
3.506
αχ ρε κμαν...
άντε καταρχάς καλημέρα πρωί που είναι.

θα γράψω δυο λόγια και θα προσπαθήσω να αποχωρήσω για λίγο από τις συζητήσεις μαζί σου γιατί στο τέλος εγώ θα καταστώ γραφικός.

τα πιο πάνω που γράφεις είναι χαρακτηριστικό δείγμα του μπερδέματος που έχεις - συνειδητά ή ασυνείδητα - δημιουργήσει στο κεφάλι σου σχετικά με τις γυναίκες.
"και αφου πήρα  boost κοιταζοντας τα προιοντα Cym άραξα έξω για καμακι και έτυχε να περνάει απέξω η ξανθιά στο κέντρο της Κρεσατικ.
Την πήρα στο Γκουλιβερ και την κέρασα παπούτσια και φορεματάκι και μετα βγαίναμε κάθε μέρα έως που έγινε το μοιραίο."

βρε αγόρι μου αυτό δεν είναι καμάκι. αυτό είναι πληρωμή σε είδος. βρήκες μια κοπέλα, της είπες "τι θες να σου αγοράσω", την πλήρωνες σε είδος επί μέρες και γάμησες.
θα μπορούσες απευθείας να είχες πάρει ένα τηλέφωνο και να είχες γαμήσει όποια εσύ ήθελες, κι όχι όποια σου κάτσει μετά από χ αποτυχημένες προσπάθειες και ξεφτιλίκια σε ξένο κόσμο. γιατί ξεφτιλίκι είναι να πλησιάζεις μια γυναίκα και να την αποκαλείς στην ουσία πουτάνα στα μούτρα της προτείνοντας δωράκια και κεράσματα. είτε αυτή είναι, είτε όχι.

το καμάκι που σε κάνει άντρα/αρσενικό κυνηγό ΔΕΝ περιλαμβάνει δωράκια. όχι στην αρχή τουλάχιστον γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι και στην κοπέλα σου και στην γυναίκα σου και στην γκόμενά σου θα τα πάρεις τα δώρα. άλλο πράγμα όμως να την ρίξεις στο κρεβάτι γιατί σε γουστάρει, κι άλλο γιατί από την αρχή της προτείνεις ανταλλάγματα.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?
δεν έκανες καμάκι ρε κμαν, απλά μίλησες σε χ γυναίκες μέχρι να βρεθεί αυτή που γουστάρει το χρήμα σου.
ΟΧΙ εσένα όμως, που είναι αυτό που θα μετρούσε πραγματικά, αλλά το χρήμα ακολούθησε.

κμαν, προσπάθησε να βρεις γυναίκα. το πρώτο βήμα.
μετά καμιά γκομενίτσα για να έχεις το κάτι παραπάνω.
τέλος πλήρωνε όποτε θες καμιά βίζιτα ή σπονσοράριζε για να βάζεις αλατοπίπερο στη ρημάδα τη ζωή.

αυτά

Έχεις αντιληφθεί γιατί διαλέγει ψηλές;

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Εισαι εδω μεσα λίγες μερες μέλος και τα δυο τριτα των ποστ αφορουν στο συγκεκριμενο νήμα.
Δες το δικο μου ποσοστό...
Ή κλώνος είσαι ή δεν ξερεις τι λες.
Άστο...

Δωστου ενα κουλουρι με τυρι τυπε, αντε και ενα μιλκο μαζι για να γουσταρει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom