Βασικά όλοι σκέφτονται το ίδιο.Εγώ δεν είμαι χαζός να μου τα τρώνε οι γκόμενες.
1.Θα πάω σε μια φτωχή χώρα
2.Σε μια μεγάλη αλλά φτωχή πόλη
3.Χωρίς καθόλου ξένους
4.Θα πουλήσω παραμυθάκι για γάμο,δεσμό κτλ,θα πω ψέμματα για ηλικία,μελλοντικές παροχές
και μετά ... θα γαμήσω μουνάρες φτηνά!Γιατί είμαι έξυπνο παιδί εγώ.
Και μετά ξύπνησες μεγάλε.Κοίτα γύρω σου ένα μάτσο καυλιά.
Αυτό που αυτοί φαντάζονται,ευελπιστούν,ηδονίζονται να σκέφτονται και πιστεύουν οτι είναι αρκετά πονηροί να πετύχουν είναι ανύπαρκτο,μια μαλακία και μισή.Οι τύποι είναι μαλάκες εντελώς.
Εμείς χαβαλέ κάνουμε,κοροιδεύουμε,οι τύποι σκυλιάζουν.
Στα αρχίδια μας.Είναι η ανώτερη σταρχιδιστική νοοτροπία.
Σου λέει ο άλλος έλα στη μάπα μου να με πεις μαλάκα.Μα είσαι μαλάκας.Στον πούτσο μου λουλούδια.
Οι πρόγονοί μας δεν ήταν έτσι.Σέβονταν τους μαλάκες για αυτό είχαν πολύ καλύτερη κοινωνική αποδοχή.Εμείς είμαστε ακραίοι,εξτρεμιστές,δημιουργούμε αντίδραση και γενική κατάρρευση.
Καταρχήν η μεγάλη φτωχή πόλη χωρίς ξένους δε νομίζω να υπάρχει και αν υπάρχει είναι κάποια πόλη της Σιβηρίας.
Αν πάει εκεί ένας που μετραει,νοικιάσει διαμέρισμα γιά ένα μήνα,νοικιάσει αμάξι (οι αποστάσεις είναι μεγάλες,εκτός αυτού πως θα πηγαινεις στα ραντεβού?) είναι εμφανίσημος ντύνεται καλά (όχι τα χάλια σου
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
) και φυσικά μετράει (εσύ από 100 μέτρα φένεσαι ότι είσαι μπατίρης
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
όσα διαμερίσματα από R bnb και να βάλεις και να λες ότι είναι δικά σου
).Εννοείται να μην έχει τα χάλια της Ελλάδας
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
μούσια,κακογουστιά,μιζέρια,φτήνια σε όλα.
Αυτός ο άνθρωπος που θα πάει εκεί φυσικά και θα είναι περιζήτητος!
Εσύ εκτός από την μιζερια φένεσαι αμέσως ότι κάπου χάνεις
,γ'αυτό και κοιτάνε να σου φάνε όσα περισσότερα μπορούνε χωρίς να πηδηχτούνε
.