Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Μη στέλνεις ποτέ λεφτά αν δεν έχεις συναντήσει τη γκόμενα.Αυτό είναι βασική αρχή.Εδώ την πατάς και όταν την έχεις συναντήσει.
Εάν είναι άρρωστη η μανούλα της ? Εάν η ίδια έπεσε και χτύπησε και είναι μόνη και αβοήθητη στο νοσοκομείο και είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στην Γη που μπορεί να την βοηθήκει? Δεν είναι ντροπή για ολίγα ψωρό ευρώ να προδώσεις την ανιδιοτελή και απέραντη αγάπη της?
Υ.Γ. όποιο κορόιδο θλελει να στείλει λεφτά σε γκόμενα, μπορώ να του δώκω το IBAN το δικό μου, στο κάτω κάτω της γραφής πιο μεγάλη πιθανότητα έχει να γαμήσει εμένα, παρά την γκόμενα...

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Μη στέλνεις ποτέ λεφτά αν δεν έχεις συναντήσει τη γκόμενα.Αυτό είναι βασική αρχή.Εδώ την πατάς και όταν την έχεις συναντήσει.
Πολλές φορές έχω στείλει μικροποσά 25 ευρώ να πάρει η άλλη λεωφορείο να έρθει από την πόλη της Κίεβο και η γκόμενα τσέπωσε τα χρήματα και βρήκε δικαιολογία να μην έρθει.Σκέψου τι γίνεται αν στείλεις 100 ευρώ.Τότε είναι που δε θα έρθουν με τίποτα.
Αν έχει ήδη παραδάκι στην τσέπη της στερείς το κίνητρο να σε συναντήσει.Πρέπει να αποζητά το χρυσοφόρο πούτσο.
Ευχαριστώ άρχοντα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εάν είναι άρρωστη η μανούλα της ? Εάν η ίδια έπεσε και χτύπησε και είναι μόνη και αβοήθητη στο νοσοκομείο και είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στην Γη που μπορεί να την βοηθήκει? Δεν είναι ντροπή για ολίγα ψωρό ευρώ να προδώσεις την ανιδιοτελή και απέραντη αγάπη της?
Υ.Γ. όποιο κορόιδο θλελει να στείλει λεφτά σε γκόμενα, μπορώ να του δώκω το IBAN το δικό μου, στο κάτω κάτω της γραφής πιο μεγάλη πιθανότητα έχει να γαμήσει εμένα, παρά την γκόμενα...
Ευχαριστώ makis52

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αυτό συμβαίνει συχνά.Τελευταία στιγμή πρέπει να γίνει μια δύσκολη εγχείρηση ή συμβαίνει ένα τρομερό ατύχημα και η γκομενα κωλύεται να έρθει.
Δεν είναι απλά οτι αρρωστησε η γάτα της.
Συμβαινει και με γκόμενες που έχεις ήδη γαμησει,χρειάζεται εμπειρια να ξέρεις σε ποια μπορείς να στείλεις λεφτά και σε ποια όχι.
Και πάλι όταν στέλνεις ξέρεις οτι αρκετά θα τα χάσεις.Είναι σα φόρος που πληρώνεις για να γαμας.
Αν δε στέλνεις καθόλου,δε γαμας εμφανίσιμες γκόμενες,ετσι απλά είναι.

Τελευταία τροποποίηση:

brizola

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
32
Πόντοι
0
Αυτό συμβαίνει συχνά.Τελευταία στιγμή πρέπει να γίνει μια δύσκολη εγχείρηση ή συμβαίνει ένα τρομερό ατύχημα και η γκομενα κωλύεται να έρθει.
Συμβαινει και με γκόμενες που έχεις ήδη γαμησει,χρειάζεται εμπειρια να ξέρεις σε ποια μπορείς να στείλεις λεφτά και σε ποια όχι.
Aρα αυτό μπορεί να συμβεί και όταν έχεις τη γκόμενα για δύο ή τρεις μέρες και τις έχεις δώσει τα χρήματα. Μπορεί να εξαφανιστεί στη μέση του arrangment.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Aρα αυτό μπορεί να συμβεί και όταν έχεις τη γκόμενα για δύο ή τρεις μέρες και τις έχεις δώσει τα χρήματα. Μπορεί να εξαφανιστεί στη μέση του arrangment.
Όλα μπορεί να συμβούνε.Κανονικά δίνεις τα χρήματα σε δόσεις,δηλαδή ένα ποσό την πρώτη μέρα,ένα τη δεύτερη κτλ.Υπάρχουν όμως και γκόμενες που τα ζητούν αμέσως όλα άμα τη εμφανίσει και άλλες που τα περιμένουν στον αποχαιρετισμό.Έχει πολλές παραλλαγές.Κανονικά οι ταπεινές γκόμενες αν μπορούμε να τις ονομάσουμε έτσι,τα περιμένουν στο τέλος,οι πιο τσαουσες π.χ. Ρωσιδες τα θέλουν από την αρχή.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Καλό δεν είναι αυτό;

Ναι,για εμάς όντως.Άθλια ντυμένοι όλοι,αυτοκινητα της πλάκας,μεγάλη μιζέρια.Σα να γυριζεις στην παλαιά κραταιά ΕΣΣΔ.Η Πολωνια τους ρίχνει πλέον στα αυτιά οι Πολωνοί φαίνονται εδώ σαν προύχοντες.
Βλεπεις κάτι γκόμενες με κουρέλια προφανώς απο επαρχία σα να είναι τα 90s έχω πάθει πλάκα.Είναι σα να γυρίζω 25 χρόνια πίσω στις ένδοξες εποχές.
Μπορει και να είναι απλά χιπστερς φάση,ποιος ξέρει αλλά μάλλον δεν έχουν γκαφρα για κάτι καλύτερο.Οι γκόμενες υποσιτισμένες,λιπόσαρκες,εξαθλιωμένες αλλά το μαλλί,το μέικ απ και το μανικιούρ στην τρίχα,αυτος ο αισθησιασμός,ρομαντισμός ειναι που λείπει από τη Γερμανία,η καθαρή γυναικεία εμφάνιση και συμπεριφορά.

Τελευταία τροποποίηση:

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Μυαλό δε βάζετε ρε πάνηδες...
Λοιπόν 99,99 % όλα αυτά περί αρρωστιών κλπ είναι γκραν παπαριες και μούσια για να σας φάνε λεφτά
Πάμε τώρα στο 0,01% που αυτό είναι αλήθεια, διαπιστωμένως διότι πας στο νοσοκομείο και βλέπεις την γκόμενα σε κατάσταση μπιραλάχ. Εμένα μου έχει τύχει το'χω γράψει εδώ πριν 12-13 χρόνια και σε γκομενά μου όχι παπαριές από το ιντερνέτ . Λοιπόν ξέρετε τι θα γίνει: θα δώσεις τον παρά στους ιατρούς, θα φας τα ξενύχτια , θα γίνει καλά η γκόμενα και μετά στην ΜΟΥΝΑΡΑ της! Πώς δεν μου εσήκωσε το διαμέρισμα με τον γκόμενο μαζί η κακομοίρα η δεσποινίς αναξιοπαθούσα μετά το νοσοκομείο. Τα έχει πει ο κ. Χάρης. ¨Ολους εμάς και ειδικώς εσάς τους μαλάκες, μας βλέπουν σαν ATM, από κώλους μην περιμένετε καλλιγραφίες...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.016
Πόντοι
2.356
Σιγα να μην περιμενουν και το ψωμι στην ουρα οπως παλια :cheesy:
μιλησα με τον dirty ,υπαρχει πραγματι διαφορα στο πως σε κοιταζουν γκομενες που πριν το λοκνταουν συμπεριφεροταν αλλιωτικα , μεχρι εκει ομως ...

Αντε να περασεις καλα

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Σιγα να μην περιμενουν και το ψωμι στην ουρα οπως παλια :cheesy:
μιλησα με τον dirty ,υπαρχει πραγματι διαφορα στο πως σε κοιταζουν γκομενες που πριν το λοκνταουν συμπεριφεροταν αλλιωτικα , μεχρι εκει ομως ...

Αντε να περασεις καλα
το φωμί τι βλάκες Θεέ μου, μου αρέσει που επεριμέναν εστην ουρά για να πάρουνε λέει , φρέσκο ψωμί, τώρα τι φρέσκο αφού το' φερνε ένα φορτηγό από το εργοστάσιο, τότε δεν υπήρχαν φούρνοι.
Αρκίντια, το μοναδικό παράθυρο ευκαιρίας ήτο το 2014 όλες οι πουτανάρες ακόμα και τα μπαζάκια έχουν φύγει Ντουμπάι εδώ και 10 χρόνια

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Οποίος πενηντάρης νομίζει ότι με ένα τετραχιλιαρο-πεντοχίλιαρο το μήνα θα είναι χαλίφης της ανατολικής Ευρώπης έχει αυταπάτες. Ένα ,μικρό ,προσωρινό ΑΤΜ είναι.

σαν μόνιμος κάτι παραπάνω θα γινόταν.
αν θέλετε ότι γινόταν προ 20-30 ετών πρέπει να πάτε η στη μαύρη ήπειρο η στη καραϊβική

αντε να βάλω και τα ταιλανδακια μέσα

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.139
Πόντοι
506
Οι γκόμενες λιπόσαρκες
Hast du solche Mädels gesehen?

Wenn ja, wo?

Screenshot_20181129-214800_Instagram.jpg.501a3ef4fcf554af32cc914c06460e95.jpg

Screenshot_20181201-110623_Instagram.jpg.f8969b56189005d5c9c9532861317140.jpg

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Βασικα πιστευω οτι ειναι με τα βιωματα του καθενος και που εχει περασει καλυτερα , σε γενικες γραμμες αυτο που γραφεις ισχυει

αυτες ειναι μολδαβες στο ibiza της οδησσου , ειχα παρει τις τρεις (ιδια παρεα ηταν και "φιλες" μεταξυ τους)
ακριβως επειδη εχουν χαμηλη αυτοεκτιμηση μας συμφερει , για λιγο φυσικα .... χαχα
με την μια κραταω ακομη επαφη :grin:
αυτό το curvy αδύνατο είναι το κορυφαίο χαρακτηριστικό της ρουμανομολδαβικής γενεαλογίας που δεν έχουν οι άλλες. Και βάζουμε νερό στο κρασάκι μας στα κακά και ψυχρά τους

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.857
Πόντοι
3.846
Και πως θα το κάνουμε αυτό ρε Χάρη να πούμε ο Καραμάνης εξαφανίστηκε ο Τροβαδούρος που οργανώνει το ντελίβερι είναι σε διακοπές καλύτερα να στείλουμε στον ξενιτεμένο καμιά φέτα να έχει απόθεμα για τον χειμώνα :confused:
Αν θες κράτα την και βαλτην στον πάτο σου.

Όσο έχουμε Ουκρανεζες κάτω στην Κύπρο δεν έχουμε ανάγκη κανέναν.
Εσύ έχεις αρκετά φράγκα να πας έστω Μετάξι;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.139
Πόντοι
506
Καλό δεν είναι αυτό;

1f03e077fa9a6f04d851920b0b8a2.jpg

798e886d94249315a839d91fe769f.jpg

3254cb67d7df9c8d4e07aea3bc39e.jpg

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
1f03e077fa9a6f04d851920b0b8a2.jpg

798e886d94249315a839d91fe769f.jpg

3254cb67d7df9c8d4e07aea3bc39e.jpg

σκυλιά του πολέμου, οποιανού του γυαλίζουνε αυτές, πρέπει να' ναι απελπισμένος...

makis52

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.180
Πόντοι
206
Δλδ την θεωρείς άσχημη αυτή στη φωτό;;;
Την πρώτη όχι σαφώς όχι. Αλλά...
1. είναι από ιντερνέτ δηλαδή η απάτη της απάτης και αληθινές να είναι δεν είναι παρθενόπες , δεν έχουν μπει τώρα στο κουρμπέτι έχουν φάει χιλιάδες πούτσους με παιδιά, σκυλια, υποχρεώσεις,πρώην κλπ
2. αυτές είναι κυρίες 35-40 χρονών άμα είναι να τις πληρώνετε και να τις κάνετε δώρα τι να τις κάνετε? εσείς θέλετε καμια εικοσάρα θα κάνετε που θα κάνετε την επένδυση, τουλάχιστον τα λεφτά να πιάσουν τόπο

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Είμαι Κίεβο τώρα.Καλή φάση,όλα τα μαγαζιά ανοιχτά.Εφαγα πακέτο χτες από μια γκόμενα 190,μου είπε οτι είχαμε παρερμηνεύσει ο ένας τον άλλον.Τι να κάνουμε,στη ζωή υπάρχουν και απώλειες.Παρέμειναν οι πύραυλοι να θυσιαστούν σε άλλους κώλους.
Ετοιμάζω κόλπο γκρόσο αλλά τυχαίνουν συνεχώς απροσδόκητα πράγματα.
Eν ολίγοις,έφαγες ήττα σε ένα παιχνίδι του οποίου τους κανόνες τους έχεις ορίσει εσύ και το έχεις ονομάσει και σπόνσορινγκ ρε κακομοίρογλου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom